מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מסך הגיימינג המתקדם של היצרנית הקוריאנית צפוי להיות מושק רשמית בתערוכת CES הבאהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני זקוק לעזרתכם בהמלצה לרכישת מסך. אני עד היום (כ-5 שנים) השתמשתי במסך BDM4065UC, של פיליפס ואני מאוד מרוצה ממנו. לצערי לאחרונה החלו להופיע אזורים כהים, ואני שוקל כבר לעבור למסך חדש. אני מניח שדברים השתנו קצת בשנים האחרונות, אבל בגדול מסך עם מאפיינים דומים (מופיעים בקישור המצורף) יספיקו בהחלט. המסך ישמש בעיקר לעבודה גרפית (דו ותלת), אבל יהיה נחמד אם תהיה תמיכה לגימינג בסיסי (שוב, כמו במסך הנוכחי) הדברים החשובים לי הם: 1. שיהיה 40 אינטש (בממדים דומים לנוכחי - לא הארוכים עם הAPECT RATIO המוזר) 2. יתמוך ב-4K לפחות 3. שלא יהיה קעור, אלא FLAT 4. שיכלול יציאת DisplayPort 5. שיראו אותו דבר מכל זווית 6. במסך ה…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ Dell Vostro 5590 שיש לו חיבור hdmi אחד, כמה חיבורי usb type a וחיבור אחד של usb type c שהוא לא thunderbolt. יש לי מסך מחשב חיצוני של msi (דגם PRO MP242P) בגודל 24״ בקצב ריענון 75hz ורזולוציה fhd עם חיבור hdmi אחד וחיבור vga אחד. אני רוצה לקנות מסך נוסף (Asus דגם ProArt PA278QV 27'' WQHD IPS) בגודל 27״ בקצב ריענון של 75hz וברזולוציה של 2k כלומר 1440x2560 ויש לו את הכניסות האלה: HDMI(v1.4), Mini DisplayPort 1.2, DisplayPort 1.2, Dual-link DVI-D. אני רוצה להשתמש במסך הגדול יותר כמסך ראשי שיהיה מולי ובמסך 24״ שיהיה משני לידו, ושהלפטופ יהיה סגור בצד. איך אני מחבר את שני המסכים ללפטופ כך שאוכל לצפות…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
מאוד רציתי 32 אבל יש לי הרגשה שאם אאילץ לשחק ב 1440p התמונה תיראה הרבה פחות חדה לעומת מסך 28 https://www.newegg.com/p/N82E16824012040?quicklink=true https://www.newegg.com/black-samsung-odyssey-g7-s28ag700-28/p/N82E16824027066 https://www.newegg.com/p/N82E16824475161 האם 4K ב 32 ייראה פחות חד לעומד 4K ב 28? בא לי על מסך גדול אבל לא כל המשחקים יכולים לרוץ ב 4K ויש הרגשה שאם ארד ל 1440P ב32 זה יהייה מאוד מורגש לעומת ה 28 אני נוטה לכיוון הסמסונג בעיקר בזכות ה portrait mode קצת באסה שאין 10bit אבל זה מה יש. יש אולי רעיון אחר מלבד לחכות לדגמים חדשים כי אני כבר מחכה מעל שנה ולא נראה שמתקמדים יותר מידי בתחום הזה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יושב כל יום מול המסך 10 שעות+. תקציב: אין לי משהו ממש מוגדר, הייתי שמח לא לעבור את ה1K. אשמח לשמוע על משהו טוב, שיהיה חד ולא יוציא לי את העיניים. היום המסך שלי זה איזה aoc ישן בגודל 23.6 ולכן אני רוצה באותו גודל. thx
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה למסך 34 , בסביבות 2500 שקל 1. המטרה העיקרית למסך עבור עבודה (תיכנות) , שיהיה את כל הfeatures שעוזרים להגנה לעיניים 2. מטרה משנית, משחקים , בסגנון call of duty הבנתי שרצוי ללכת על r1000 אבל חוץ מסמסונג g5 לא ראיתי... והבנתי שהוא פחות מומלץ מבחינת האפשרות לכיוון הצג (להוריד, להרים)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל המלצה למסך עם הפרמטרים הבאים: 1. 27 אינץ 2. רזולציה 2560x1440 3.לא מזיק לעיניים 4. מחיר טוב. אני משתמש במסך רק לצורכיי קידוד ולא משחק איתו. יש כל כך הרבה מבחר שהלכתי לאיבוד. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
AMD Ryzen 7 2700X 16GB GTX1080TI בעתיד אשדרג שהמחירים יהיו טיפה יותר נורמלים המסך הנוכחי DELL 24 IPS 60HZ 1080P קצת רקע: משחקים שאני ששיחקתי בהם HITMAN 1/2/3 assassin's creed האחרון סיימתי אותו לפני חצי שנה the evil village BF 2042 עדיין משחק משחקים בתכנון: Dying Light 2 far cry 6 ועוד מלא תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
היי יש לי מסך Lenovo G27q-20 ויש בו בעייה כל כמה שניות יש לי את הבעייה (מצורפת תמונה) הזו ואני לא יודע למה ה''פס'' הזה מופיע לשניה על המסך ואז נעלם. זה קורה כל בערך 10-20 שניות ה''פס'' הזה מופיע רק בשליש העליון של המסך לאורך כל המסך כמו שרואים בתמונה כשקיבלתי אתהמסך הבעייה הזו הייתה בקושי קורת לרוב אפילו לא קורת ימים שלמים וככל שעבר הזמן כך הבעייה נהפכה להיות נפוצה יותר אני לא שיניתי משהו בהגדרות או נגעתי בכבלים ראיתי שכל הכבלים לא עקומים או פגועים המסך חדש קניתי אותו רק לפני כמה חודשים מKSP המסך הזה הוא מסך חלופי שהביאו לי אותו בגלל בעייה דומה למסך הקודם שלי לא הייתה בעייה כזו אני עם 2 מסכים והמסך השני שלי עובד ללא בעיות …
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי לכולם, הגיע לידי מסך 21.5" של חברת SENSE מדגם M2285B. אני מחפש עליו מידע וכלום לא עולה לי בגוגל או יוטיוב. אני רוצה לפרק ממנו את הרגלית בשביל תלייה על מתקן, אבל אני לא יודע אם ואיך אפשר לעשות את זה. אם למישהו יש את חוברת ההפעלה בה מראים איך עושים את זה, או יודע איך לפרק, אשמח לעזרה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים כרגע אני עם מסך U2412M, ואני חושב לקנות מסך נוסף, ההתלבטות שלי האם לקנות מסך נוסף של 24 אינץ, באותו תצורה בה אני עובד במשרד, או לקנות מסך 27 ולהשתמש ב 24 הקיים כמסך נוסף. אני נוטה להחליט לקנות 27 על מנת להנות משטח מסך גדול יותר, ורוזולוציה גבוהה יותר, במיוחד במשחקים. יש לציין שכרגע אני עם מחשב ישן, CORE I5 750 , וכרטיס מסך AMD HD7950. 1. האם זה הגיוני ואפשרי לעבוד עם שתי מסכים, הראשי 27 והמשני 24 ? 2. אשמח להמלצה על מסך 27 אינץ, IPS עד 1500 שקל. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
כחצי שנה אחרי שהוצג לעולם לראשונה בתערוכת CES 2022, דגם ה-Odyssey Neo G8 מוכן לרוקן את הכיס וחשבון הבנק שלכם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מחפש מסך 27 לעבודה כללית (וורד וכו') ולגיימינג. ההמלצה בכל האתרים לגודל הזה זה ה-msi mag274qrf-qd, אבל אני לא מוצא אותו במלאי באף אתר בארץ. על מה הייתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש זרוע למסך עד 28 אינץ' איכותית. הבנתי שיש בעיות עם זרועות שהם לא מחזיקים את המסך והמסך נוטה מטה, מה שיוצר טילט מעצבן. בזאפ וגם באמזון העירו על הבעיה הזו. אני מדבר על מקרים שבהם המסך במשקל נמוך מהרף שמוצהר על הזרוע ועדיין היא נוטה מטה (איכות חומרים ירודה) מישהו יכול להמליץ על זרוע שלא עושה את הבעיות האלה? אני גם מחפש זרוע עם תקן VESA 75X75 בלבד, מעוניין לרכוש את המסך הזה: https://ksp.co.il/web/item/187372 והבנתי שהזרועות עם VESA 100 לא נכנסת טוב. אם מישהו מכיר מתאם SPACER שהוא מתאם VESA 100 TO 75 - גם טוב. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב ''גיימינג'', מצאתי כמה מסכים טובים במחיר טוב אבל יש דבר אחד שאני לא מבין מה ההבדל בין QHD ו WQHD, האם אחד יותר טוב מהשני למשחקי מחשב ולצפייה בתוכן? חקרתי באינטרנט וכתוב שם משהוא על אקסטרה פיקסלים ושלWQHD אין פסים שחורים ולא יהיו תמונות מתוחות ב''widescreen videos'' (אני לא יודע מה זה גם) אשמח להסבר קישור לדף זאפ של המסכים המדוברים אם צרי ך תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני משתמש במסך M32U כבר מספר חודשים ולפני מספר ימים רכשתי מסך נוסף שהוא M32Q. כשאני מחבר את שני המסכים למחשב הנייד שלי אני רואה שה-M32U יכול לעבוד בקצב 144 הרץ שלו ברזולוציה 4K אבל המסך השני מגיע רק עד 720p בקצב 60 הרץ. חשבתי שיש כאן בעיה של רוחב פס או מאמץ על המחשב (אין כרטיס מסך נוסף והכל זה על האינטל גרפיקס) אז הורדתי את ה-M32U ל-60 הרץ ב-1440 אבל לא היה שינוי, גם ב-1080/60 לא היה שיפור עם המסך השני. המסכים מחוברים לדונגל ואני מחבר אותו למחשב עם USB-C. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? אציין שבעבודה אני מתחבר לשני מסכי 4K/60 עם דונגל USB-C זהה ואין שום בעיה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני רוצה לקנות מסך. מצאתי כמה מסכים במחיר שלי אבל יש כמה דברים שאני לא מבין בהם ואשמח אם תעזרו לי בבחירת המסך הטוב ביותר מבין המסכים קישור לרשימת המסכים או אם יש מסך אחר שאתם ממליצים עליו אני רוצה שהמסך יהיה 27 אינצ' שטוח (עדיף אבל אני פתוח ללראות אפשרויות נוספות) QHD ומעלה זמן תגובה 1M ומטה קצב רעונן של 144 ומעלה עד 1700 שח אני לא מבין ברזולוציה השימושים המרכזיים שלי הם משחקים וצפייה בסדרות וסרטים שהמסך לא יהיה של Lenovo, המסך הקודם שלי היה שלהם, הוא וכל המסכים החלופיים שהם הביאו לי התקלקלו אחרי שבועות אחד הדברים שאינני מבין הוא ההבדל בין QHD ו WQHD האם אחד יותר טוב מהשני למשחקי מחשב ולצפייה בתוכן? חקרתי ב…
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני מחפש לקנות מסך מחשב 31-34 אינץ לטובת עריכת וידאו/תמונות 85% ברזלוציה 4K ו 15% לטובת משחקים וקצת עבודה עם אופיס. אם ניתן לעבוד עם מסך גדול על אופיס ? ואם ניתן לקחת מסך מסך קעור - מעוגל לעריכת וידאו תקציב בין 3000 עד 3800 אשמח להמלצות וחוות דעה על המסכים האלה או המלצה על מסך אחר. Gigabyte M32U Gigabyte M32UC תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לביתי מסך מחשב איכותי לעבודה יומית ממשוכת [b]בעיקר[/b] לאופיס (אקסלים, מסדי נתונים ) אח"כ צפייה בסרטים , משחקים. גודל מ-27 אינץ וצפונה 32 מקסימום - על מנת לראות מספר קבצים במסך אחד תקציב - עד 2000 ש"ח. טכנולגיית פנל - האם אני טועה ש IPS עבור אופיס עדיף על טכנולגיות אחרות נא עזרתכם המהירה תודה צביקה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
בבית - 24" ברזולוציה 1920X1080 בעבודה 27" ברזולוציה 2560X1440 שניהם מרגישים מאוד "נכון" מבחינת הרזולוציה והגודל, כלומר יש התאמה. הבעיה היא שעכשיו בבית "מרגיש לא טוב" כי במסך בעבודה נכנס יותר מידע. שוקל להחליף מסך בבית, מתלבט בין 27" ל-32" מה הרזולוציה "הנכונה" עבור 32" ? האם היא 4K ?
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בני קנה PS5 שיהיה בחדר שלו ואני רוצה לרכוש עבורו מסך שמתאים לחדר (כלומר לא גדול מדי ויושבים די קרוב - בניגוד לטלויזיה בסלון), בשלב זה בעיקר יהיה מחובר לPS5 (הוא משחק בעיקר פיפא וNBA 2K) וירצו מדי פעם לראות בו אולי תוכניות וסרטים ובהמשך אולי יחובר גם למחשב . חשבתי על מסכים בגודל 27 אולי קעורים ובתקציב של לא יותר מ 1300 שח. אשמח להמלצות למסכים מתאימים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב גודל 25 עם חיבור VESA מאחורה (חיבור של 4 ברגים
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מסך הייתם ממליצים למפרט למעלה ? (גודל ?)... (רזולוציה ?)...
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אשמח לחוכמת ההמונים שלכם. יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI אחת ואני רוצה לחבר שני מסכים ולעבוד איתם בצורה כזאת שהמסכים מחלקים את שולחן העבודה ולא מעתיקים אותו ( Extended ולא Duplicated). כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש מתאם מיוחד לכך? תודה
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך מחשב 1440P בגודל 27 אינץ' חשוב לי שיהיה טוב גם למשחקים וגם למדיה, וגם שיהיו לו דיוק צבעים טוב ישר מהאריזה, כי לא אוכל לכייל אותו. התקציב שלי הוא סביב ה2500 שקל אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
- 1 follower
-