מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
LG W2243T Samsung 2233SW Samsung T220 Benq E2200hd או מסך אחר בטווח המחירים ~900. תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה ימים התחילה לי בעיה מוזרה - למסך לוקח המון זמן להידלק. מה זה אומר? שעולה המסך הכחול של ה- benq, מהבהב והופך לשחור, תוך כדי גם הנורית של המסך מהבהבת, ואז שוב המסך של Benq. בהתחלה לקח לזה כמה שניות וזה הסתדר והיום לוקח לזה בערך עד שהווינדוס עולה (לפעמים גם טיפה אחרי) ואז המסך נדלק ועובד כמו שצריך. מישהו יודע מה יכולה להיות אולי הבעיה? והאם שווה לשלוח את המסך לתיקון או שחבל על הזמן? (נגמרה לי כבר האחריות, עברו 3 שנים וחצי) תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. ברצוני לרכוש מסך LCD חדש והתקציב עומד על 1700. ראיתי שתיים שהם טובים LG L1900R ו Samsung 931C. איזה עדיף והאם יש משהו יותר טוב במחיר זה ?[br]פורסם בתאריך: 17.03.2007 בשעה 18:49:46 רציתי להוסיף כי המסך ישמש למשחקים בעיקר.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
ניסיתי לכבות את המסך ואז ללחוץ על שני לחצנים ביחד ( על תפריט ועל פלוס ) ואז הדלקתי את המסך ולחצתי על לחצן מינוס. זה הקפיץ לי חלון עם כל מני נתונים. היה רשום : V1B29 ו HN208L6 אבל לא ראיתי שום REV04 ודומה לזה האם מישהו יודע איך אפשר לראות שם של הרוויזיה? ועוד משהו על המדבקה שמאחורי המסך כתוב 2407WFPb תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני מתלבט בן אסוס לסמסונג (לפי ההמלצות באשכול הראשי). המסך הוא לאינטרנט,סרטים ומשחקים. הזוית מהעין אל הקיר היא מטר. הבנתי שיש כמה פאקים בשתי היצרנים,ועדיף לשמוע עצות למי שיש את אחד מהדגמים מהאשכול למעלה. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 11.03.2009 בשעה 03:17:53 מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
הבנתי שמסכים בעלי פאנלים s-ips וכדומה לא מתאימים לתנועה כלומר משחקים וסרטים היתי רוצה שתמליצו לי על מסך שיתאים לעבודה גרפית ומשחקים אבל עם דגש על הצד הגרפי. המליצו לי על בdell 2007wfp שהוא גם זול ועם פאנל טוב. כדאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
-
למה שאני מסובב את המסך למצב PIVOT המסך נכבה מה צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי את המסך Samsung 931BF, ואני מרגיש שהוא לא מנוצל היטב מבחינת הצבעים שלו. אשמח אם תוכלו לתת לי איזשהי דרך להגדיר אותו בצורה טובה. ניסתי כבר עם תוכנת CheckScreen או משהו כזה.. וזה לא ממש עוזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אהלן מחפש מסך LCD איכותי בגודל 20" למחשב שישמש גם כטלויזיה עם חיבור לממיר של YES. תקציב של עד 2000 ש"ח. בתודה מראש זיו.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
בצג (samsung syncmaster 731BF) המחשב שלי (מער' הפעלה winxp pro sp1 כ.מסך geforce 7300GS) החלה תופעה מוזרה: התצוגה נראית מרוחה לצד ימין. כמו צל כהה המוטל לצד ימין של כל אובייקט על המסך. הדבר מוקצן באובייקטים כהים על מסך לבן (למשל בטבלאות ב word). ביצעתי עדכון של הדרייברים של כ. המסך ושל הצג. מה יכולה להיות הסיבה לכך? המסך חדש (בן שנה) ואיזה פתרון אפשר ליישם לפתרון הבעיה? בתודה
-
- 1 תגובה
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה זמן מה אני מחזיק בשני מסכי EIZO FlexScan S2431W זהים. לפני כחודשיים התחלתי להבחין בשריטות על אחד המסכים לרוחב המסך. לתומי חשבתי שמדובר בשריטות שנגרמו מתופעה חיצונית כלשהי. לאחרונה, שמתי לב שגם המסך השני מתחיל "לפתח" את אותן שריטות לרוחב המסך. מישהו במקרה מכיר את התופעה, יודע להסביר אותה ואיך להתמודד? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מגיע לאילת עוד כמה ימים, ואני חייב לקנות מסך, LCD 19" נראה לי מספיק... אילת בלי מע"מ..אבל אני רוצה לקנות מחנות שיש לה גם סניף שנמצא במרכז הארץ, במקרה שיש תקלה וכו'. אני אשמל לקבל חוות דעת בקשר לחנויות שנמאות שם ואם כדאי לי או לא. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב שאני משתמש בו למשחקים ( הרבה ) וסרטים. קודם כל חשוב לומר שקראתי את כל הנעוצים והדביקים למיניהם. יש לי תמיד את האפשרות לקנות מסך רגיל אבל חשבתי על האופציה של מסך רחב (WIDESCREEN) הבעייה שיש לי כמה שאלות של חוסר הבנה, ואם תוכלו לענות לי זה יהיה נהדר. נתונים התחלתיים (במידה וצריך): יש לי מחשב עם מעבד 6300 , 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ATI1900XT 512MB 1. למה קשה למצוא במסכים רחבים רזולוציה של 1600X1200 , הגבוה ביותר שאני מוצא זה 1680X1050 2. מהם הרזולוציות לצפייה במסך רחב? הבנתי שיש רזולוציות לא רגילות, אם אפשר רשימה של הרזולוציות. 3. מה קורה אם משחק כלשהו לא תומך במסך רחב ויש לו רזולוציה שלא מתאימה למסך רחב. האם אני אראה 2 פסים שחורים בצדדים? 4.…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
חשוב מאוד שהאיכות בחיבור למחשב תהיה סבבה ויתמוך גם ברזולוציות כמו 1650X1050..
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין U2212HM לבין U2312HM שתי שאלות: עד כמה גרוע full hd בגודל 22 אינץ הרי אפשרלהגדיל פונטים תצוגה ? (עיקר השימוש לעבודה משרדית וקריאת מסמכים ) מישהו אמר שהחלוקה הטיבעית ברזולוציה הזאת זה בגודל 22 אינץ האם זה נכון ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
מסך samsung lcd 22" 2253bw או מסך W2271TCוLG? הבדלים עיקריים: בנגודיות הסמסונג הוא 1:8000 ובl.g 1:20000 בזמן תגובה הסמסונג 2 מילי שניה וה5 מילי שנייה בl.g מה כדאי? הרבה תגובות בבקשה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב ? לסמסונג יש רזולוציה יותר גבוהה והוא נראה ממש טוב. את הדל אני לא מכיר ... המחיר שלהם דומה מאוד.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
לפי איך שזה נראה לא כדאי לי למהר עם 4K, למרות שאני מאוד רוצה, כי זה נראה כמו סנונית ראשונה כרגע, בטח במסכי IPS וגם לגבי המחיר, האם מסתבר שהוא יירד, האם כדאי לחכות עם זה שיתבשל או שאין טעם לחכות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בקרוב אקבל אקס ופיסי3 מבקש עזרה בבחירת מסך מחשב 22 אינץ שלא יעלה על 2000 שח ושייתן תצוגה יפה למכשירים אשמח על העזרה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין במסך למטרת גלישה באינטרנט ומפייה בסרטים בנוסף כתיבת עבודות בוורד ככה שאני צריך מסך טוב ויציב של חברה מובילה בתחום ושיהיה נוח לקריאה ולא מסנוור הצקציב הוא עד 1000 שקל
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מחר את המסך זה ב 1290 ש"ח האם מסך זה מתאים למחירו, מה דעתכם ומה המלצתכם ? בזאפ יש הרבה חוות דעת שכולם משבחים בו http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=410956 מה אתם אומרים כשאתם יותר מומחים בתחום זה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום! אני מכבה את מסך המחשב לפני כל לילה שאני הולך לישון וברגע שאני חוזר מהעבודה אני מדליק אותו האם נגרם נזק כלשהו למסך בעקבות זה שאני מכבה אותו לפני כל לילה ומדליק אותו ברגע שאני חוזר מהעבודה? ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך רחב 19" של MAG. כברירית מחדל המסך היה מכוון לרזולוציה של 768*1024. ברזולוציה זו הוא לא מתפקד כמסך רחב לכן שיניתי את הרזולוציה ל - 768*1280. עכשיו הסרטים נראים טוב יותר (פחות שטח ריק) וניתן לצפות לגלוש ולעוב על מסמך WORD ביחד. הבעיה היחידה היא הכתב. משום מה הכתב נראה דחוס ומוזר (כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת). יש למישהו הצעות לפתרונות? אם כן אשמח לשמוע! תודה עריכה - טוב משום מה התמונה לא שומרת את המראה המוזר של הכתב מה שהופך את העסק ליותר מוזר. בנוסף רזולוציה יותר גבוהה 1024*1280 כן עובדת טוב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 24'', שיתחבר למחשב ואולי בעתיד גם לממיר, וישמש לשימוש כללי במחשב, צפייה בסרטים (מרחוק, ולכן חשוב מסך גדול) ואולי קצת משחקים. האם למישהו יש ניסיון/שמע על שני המסכים הבאים? Benq G2412HD (נמכר ב1089 ש"ח בiqpc), chiemei 24EH (נמכר ב1000 ש"ח באופיס דיפו) אופציה הנוספת שחשבתי עליה היא Samsung SyncMaster 2494LW (בהנחה שהוא נמכר עדיין בbug בדיוטי פרי ב200$, מדובר במחיר מפתה). אבל הבנתי שאין לו חיבור HDMI. האם תהיה דרך לחבר גם מחשב וגם ממיר למסך זה? אם תגידו לי שכל האופציות הזולות אינן טובות, כנראה אלך על Samsung T24. השאלה היא האם הוא שווה את ה-400 ש"ח יותר שהוא עולה. אשמח לכל עזרה. גם אם למישהו יש המלצות אחרות אני מוכן לשמוע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-