עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by spaltiel,

האם המסך Dell 2007FP (לא רחב) תומך בחיבור DVI ב- HDTV? פשוט אחרי התקנה של הדרייברים של NVIDIA פתאום שואלים אותי את זה ואין לי מושג.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. שלום ונעים מאוד... אני חדש פה.. לאחרונה יצא לי לראות מסך מחשב 19' רחב ופשוט הייתי בהלם כמה שהוא נראה יותר גדול מה 19' הרגיל שלי... זה ממש עשה לי חשק להחליף מסך... הבעיה זה שאין לי סיבה להגיד לאמא למה אני רוצה להחליף מסך... המסך הנוכחי שלי הוא : http://www.megapc.com.au/product_details_and_order.php?select_part_indx=6442 Benq FP91G+ 19" LCD Silver and Black 8ms Response 550:1 ContrastDVI and VGA inputs 1280x1024 המסך עצמו ממש טוב ואין לי בכלל בעיות איתו... ברצוני לקנות במקומו מסך רחב 22 אינץ' בעיקר למשחקים וגם לסרטים ועבודות משרדיות.. אני קראתי קצת המלצות והבנתי שהמסך המושלם בשבילי הוא ASUS MW221C http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=734…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  3. Started by Rockstatement10,

זו המלצה בשביל חבר. למשחקים ולקריאת מסמכים באינטרנט. בגודל 22-23 אינץ.

4. ראיתי שבנוסף לTN ול-SIPS יש גם VA...לדעתי הוא הכי טוב(לפי מה שהיה רשום על זה בזאפ...)אז מישהו יכול לתת לי מסך עם סוג הפאנל הזה עד 2000 שקל ושלא יעבור את ה-22"... יש דבר כזה? בכלל מה לדעתכם הפאנל הכי טוב(מבחינת עומק צבעים,ניגודיות וזמן תגובה)?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. Started by ynets14,

היי שבוע טוב, קניתי את המסך S2717DG של דל כאשר אני מפעיל את האופציה של הG-SYNC רואים ריצוד ברור כל כמה שניות.. כמו כן ברגע שאני מבטל את הG-SYNC המשחקים עובדים חלק ללא שום ריצוד.. האם לדעתכם זה בעיה במסך ? הדרייברים מעודכנים לגירסה הכי אחרונה, ואני משתמש בכבל שהגיע עם המסך DP מהמחשב למסך. 1060- XTREME EDITION 6GB I5- 4670 8GB 10 HOME

6. Started by balvan64,

אני מחפש משהו בגודל "19 או "20 אולי מסך רחב, משהו שאני יכול לראות בו סרטים בכיף, דרך אגב, זה באמת שווה מסך רחב? או שזה תוספת בשביל כלום? איך XP תומך בזה? בכל אופן אני מחפש משהו בסביבות 1500 ש"ח. מה ההבדל בין 16:9 ל 16:10 עם מה עובדים עכשיו? אני מודה לכל מי שישקיע בי זמן ויגיב, תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  7. Started by QQQ,

רציתי להיפטר מה21" CRT שיש לי בחדר ולהשתמש במסך מחשב במקום ולחבר ממיר HD. בעיקרון אני יכול להשתמש בVGA של המסך בשביל המחשב ובDVI להשתמש במתאם DVI-D - HDMI בשביל הממיר (למזלי יש בפורט DVI ב2253BW תמיכה בHDCP). האם יש דרך לחבר את הרמקולים של המחשב גם לממיר HD (שיהיו מחוברים בו זמנית) מה לגבי שליטה דרך המסך באיזה פורט להשתמש (אם גם המחשב מחובר בVGA וגם ההמיר בDVI) מה צריך לקנות בשביל לארגן את כל זה חוץ מכבל DVI-D to HDMI? והאם זה בכלל אפשרי/יעבוד? תודה

8. איזה מסך מומלץ לילד בכיתה א לשלוחן העבודה. תקציב עד 600 ש"ח תודה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by CaTz,

היי, אחרי שקראתי המון המלצות על הDELL U2311H, אני מתלבט בינו לבין הLg IPS231P‎. ד"א האם זה שלDELL אין תאורה של LED משפיעה איכשהו על האיכות... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by OmerMan92,

היי, יש לי לפטופ Dell Vostro 5590 שיש לו חיבור hdmi אחד, כמה חיבורי usb type a וחיבור אחד של usb type c שהוא לא thunderbolt. יש לי מסך מחשב חיצוני של msi (דגם PRO MP242P) בגודל 24״ בקצב ריענון 75hz ורזולוציה fhd עם חיבור hdmi אחד וחיבור vga אחד. אני רוצה לקנות מסך נוסף (Asus דגם ProArt PA278QV 27'' WQHD IPS) בגודל 27״ בקצב ריענון של 75hz וברזולוציה של 2k כלומר 1440x2560 ויש לו את הכניסות האלה: HDMI(v1.4), Mini DisplayPort 1.2, DisplayPort 1.2, Dual-link DVI-D‎. אני רוצה להשתמש במסך הגדול יותר כמסך ראשי שיהיה מולי ובמסך 24״ שיהיה משני לידו, ושהלפטופ יהיה סגור בצד. איך אני מחבר את שני המסכים ללפטופ כך שאוכל לצפות…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  11. Started by Fexor,

שלום. ראיתי את המסך הנ"ל בחנות והוא עשה עליי רושם טוב ועל הנייר הנתונים שלו ממש טובים. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741792 ממש במקרה הוא יושב על משבצת התקציב שלי (1000~), אז אני רוצה לשאול אם הוא מוכר כבר לטובה או לרעה. בנוסף אני חושב בעתיד לקנות כרטיס טלוויזיה ואז הוא יצטרך לעבוד מול המסך הזה. ואם כבר, יש מסכים יותר טובים בתקציב הזה? נוסף בעריכה: למי ששם לב לת'רד שפתחתי בפורום מפרטים, אין קשר בינו לבין הת'רד הזה. שני דברים שונים.

12. מישהו יודע איך לחבר או מה לחבר ליציאה הזאת? כשאני מחשב אוזניות אני לא שומע וגם כשאני מנסה את הרמקולים עם מגבר גם אין כלום.. יש למישהו רעיון? מדריך למשתמש: http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200805/20080516130934312_BN59-00723B-Eng.pdf עמוד 13 למטה יש תמונה של החיבורים..

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  13. Started by itamarl,

שלום כולם. רכשתי לאחרונה מסך MAG מדגם S976I. המסך (19" LCD) מגיע עם כניסת DVI. לשמחתי באתי לחבר את המסך ליציאת ה DVI אך לתדהמתי הסתבר לי שכניסת ה DVI שלי חסרה כמה פינים ולא מאפשרת חיבור. כיום אני עובד עם ממיר לחיבור האנלוגי (הגיע עם המסך) ולא ממש מרוצה מהתוצאה. האם ישנו ממיר בין חיבורי ה DVI או ש I'm fucked? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Yaniv_sosner,

תגידו איך המסך הזה..? ( HANNS.G HG281DPB 28" BLACK ) הוא צריך לשמש אותי למשחקים, וצפייה בטלויזיה... איך הוא?? איך האיכות של הצבעים שלו..?? במשחקים רואים צבעים יפים ? או שלא..? רואים חד..? תביאו לי את כל ההיתרונות והחיסרונות של המסך.. זה המסך... http://zap.co.il/model.asp?model_id=687014 תודה מראש יניב...

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. אמור לעלות על מערכת הכוללת Dual Core (לא Core2Duo) עם כ. מסך 8500GT ו2 גיגה זכרון. כמו כן מחירו 2200 באופיס דיפו - אם אתם מכירים חלופות מעניינות ששוות את הכסף (לא מעוניין לחרוג מן התקציב הנ"ל) אשמח להתעניין. (כמו-כן רצוי חנות באזור המרכז - עדיפות לאזור ת"א) בתודה מראש לכל תגובה שי ביטון.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  16. Started by magafaim,

לא משנה הסתדרתי אפשר לנעול

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  17. היי, אם הייתם במקומי, הייתם משלמים 250שח לתקן מסך LCD של סמסונג 22אינץ ב 250שח או קונים כבר חדש ב 700-800שח?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by KarniVore,

שלום, אני מתכנן לקנות מסך והציעו לי T220P שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1920x1200 ואני לא מתכוון להשתמש ברזולוציה הזו (לא נראה לי נוח) האם יש טעם לקחת מסך כזה או עדיף לקחת מסך 22" אחר עם רזולוציה של 1680x1050? כלומר מה היתרונות בלעבוד ברזולוציה הטבעית והאם זה משנה לעבודה ברזולוציה יותר נמוכה ד.א. יש לי כרטיס מסך 9800GT 512MB שאני מניח שיסחוב אותו תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  19. מחפש מסך חדש לשימוש משרדי ומעט משחקים. הבנתי שהDell 2209WA נחשב להמלצה כמעט אוטומטית פה... האם ללכת עליו או שיש הצעות אחרות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sagiiiii,

היום קיבלתי את המחשב שקניתי אחרי התייעצות בפורום מפרטי מחשב! המליצו לי ללכת על מסך smsung 2333T ולמרות שקראתי עליו הרבה ביקורות טובות אני רציתי לוודא פעם אחרונהשזאת רכישה נכונה ששיתי! הכרטיס מסך שלי הוא leadtek nvidia geforce gtx460 oc 1GB! אני בדר"כ משחק משחקי fps שצריך מהירות תגובה הכי גבוהה שיכולה להיות! רציתי לדעת עם המסך הזה עמדבדרישות האלה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768814 *הוא אצלי בבית אני עוד לא יודע אם לפתוח אותו או לא!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ding,

ישלי כרטיס מסך ישן תחת ATI REDON 9200 128MB אני לא גיימר והמקסימום שאני עושה איתו זה סאן אנדרס זוהו ככה שלא ממש מזיז לי, אבל השאלה שלי היא אם אני יקנה מסך 22" HD או לא HD זה יתנגש עם הכרטיס מסך או שזה יהיה רגיל? תודה למי שיענה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  22. Started by matoki10,

בפורום של המפרטים הציעו לי 2007wfp או lg hr השאלות שלי הם כאלה : האם באמת שווה לי להשקיע עוד 700 ש"ח בשביל המסך של dell? זה הבדל איכותי בשביל לראות סרטים? האם יש לכם עוד הצעות למסך איכותי לסרטים וקצת למשחקים בסביבות 1500- 2000 ש"ח ? איזה כרטיס מסך מתאים הכי טוב לשימושים שלי ולמסך שאני אקנה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  23. Started by zombie,

קניתי אותו לפניי חודש פלוס....ומצאתי פיקסל שחור.... מישו יודע מ המדיניות?האם אני יכול להחליף?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  24. שלום, לפני שאני רוכש את המסך הנ"ל, רציתי לראות אין הוא נראה, איזה איכות תמונה הוא מציג? איך נראים המסכים השונים במסך רחב. מישהו יודע איפה ניתן לראות את המסך הזה לא בקופסא אלה מחובר? מישהו מכיר חנות שתסכים להראות לי אותו מחובר? אני גר באיזור המרכז. ת"א. תודה.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  25. Started by Spootnik,

לאחרונה רכשתי את המסך L196WTQ של LG מסך מדהים. רק שאלה קטנה יש למסך כפתור של EZ ZOOMING והוא לא עובד לי גם לאחר התקנת הדריבר למישהו יש מושג על הבעיה הזו?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.