עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shm01,

איך אני מחבר גלקסי s6 למקרן?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  2. Started by Anonymous1,

שלום רב, הוצע לי מפרט מחשב שמותאם למסך 144Hz, ועד היום השתמשתי למחשב במסך טלויזיה. דגם המסך טלויזיה 48H6400, וראיתי במפרט שלו באתר סמסונג שרשום ערך 400 ל Clear motion rate. האם זה בעצם תדר המסך? במידה ולא, אבקש המלצה למסך מחשב.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  3. שלום לכם אני מחפש לקנות מסך מחשב מומלץ למשחקים וסרטים גודל 27 אינצ' 2K IPS 1MS מינימום 144Hz לפחות עדיף 10BIT צבעים תודה רבה ויום נפלא

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  4. Started by Spride2k,

שלום. מחפש המלצות למסך קעור, יש לי כבר כמה שאני חושב עליהם, אשמח לחוות דעת: 1. HP Monitor 34f curved 34 6JM50AS 2. מסך מחשב Philips 346B1C/00 ‏34 ‏אינטש QHD 3. מסך HP קעור HP Screen E344C 34 WQHD 3440:1440 21:9 LED 6GJ95AS כמובן שאם יש המלצות נוספות גם אותם ארצה לשמוע. בגדול זה נועד למשחקים, אולי עריכת וידאו \ רינדור, קצת תכנות, וזהו. יציאות USB וכאלה חשוב, רמקולים פחות. וזהו בערך

5. Started by Robert Feynman,

אהלן, יש ברשותי מסך סבבה של VIEWSONIC אבל הסטנד שלו ממש ממש מעפן בלי שום אפשרויות ( ואני רגיל לDELL). רציתי לקנות זרוע כזאת שמחזקים על הקצה של השולחן, ומצאתי את זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31628 ואת זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26300 מה אתם אומרים ? זה איכותי או שזה ירגיש לי שקל וחצי מה שנקרא ? אשמח להמלצות שלכם תודה רבה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  6. Started by TheDiesel,

המסך הוא Lenovo LI2215s 21.5 Inch LED האם כדאי? ראיתי אותו באחד מאתרי המחשבים. המחיר הוא 331 ש"ח במסגרת הבלאק פרידיי יש את המסך LG 22MK400H-B 21.5'' LED שעולה 430 ש''ח. והמסך AOC 22E1D 21.5'' LED שמוגדר כמסך גיימינג, וזה מה שאני מחפש, והוא עולה 364 ש'ח

7. אהלן, אשמח לעזרה! דיי הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים.. אני מחפש מסך 27', 4K שישמש אותי לפיתוח וגיימינג. השימוש העיקרי שלי הוא לפיתוח לכן אני מעדיף מסך שטוח. רזולוציה: 4K. קצב רענון: כרגע אני עם כרטיס מסך התומך בעד 60hz אך בעתיד אני כנראה אשתדרג, לכן מעדיף קצב גבוה יותר. שוב לי גם שבגב המסך תהיה הכנה לתליה עם זרוע. לגבי התקציב והקניה, עד 1500 ש"ח. אפשר בארץ אבל גם אין לי בעיה לרכוש מחו"ל - amazon, newegg וכו', כל עוד המחיר יהיה משתלם. מה דעתכם? נתקלתם במבצע מעניין בבלאק פריידי בתקציב דומה לשלי?

8. היי, אשמח להמלצה למסך 27" להורים. השימושים - שימוש בסיסי (גוגל, פייסבוק, יוטיוב, משחקי שמחט אונליין) לא גיימיניג. תקציב - 500-700 הם נעולים על מסך של סמסונג אבל אני לא בטוח שזה ה Value for money הכי טוב במחירים האלו. אין לי בעיה להזמין מחול אם שווה את ההפרש במחיר ואת זמן ההמתנה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  9. Started by Omer Shamia,

.

10. היי לכולם, מעוניין לשלב גם מסך מחשב וגם מסך טלוייזיה ביחד... האם זה מומלץ? האם יש מסך מומלץ?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  11. אני בקושי משחק משחקים, אולי בעתיד אקנה PS5, מה שכן הייתי רוצה מסך טוב לצפייה בסרטים ובשימוש גללי. אין לי בעיה להשקיע סכום כזה כל עוד המסך הזה ייתן איכות יותר טובה גם בצפייה בסדרות ושימוש כללי. האם גם מסך של סביבות 800 +- יכול לספק את אותה איכות או שבכל אופן המסך הזה של סמסונג גובר עליו גם בשימוש כללי?

12. Started by amisha,

היי , אני מחפש מסך שיתחבר לנייד של לנובו באחד משני הפרוטוקולים מעלה . דרישות - עד 27" , IPS כדי שיתאים למסך הקיים . שיטעין את הנייד . שיוכל להתחבר לעוד מסך . עדיפות לא לפורמט 16:9 , אלא יותר לכיוון 16:10 ויותר - אני כותב קוד ומעדיף לראות יותר שורות . LAN יהיה נחמד מאוד .

13. Started by dorbend,

אהלן, אני סטודנטית וכרגע אני רוצה לקנות מסך מחשב, בשביל לחבר אותו ללפטופ (בעיקר לשימוש בזום במקביל ליישומים אחרים). התקציב שלי הוא 500 ש"ח דרומה, אם אפשר. אשמח לשמוע הצעות למסך איכותי, לא גדול וכאמור זול. אני משתמשת במחשב נייד lenovo ideapad 320s אם זה רלוונטי. יש יציאה לhdmi. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  14. Started by TheDiesel,

רציתי לדעת אם שוווה לקנות מסך באתרים בחו'ל כגון איביי, אמאזון, עלי אקספרס? האם זה שווה מבחינת עלות, והאם הסחורה היא איכותית?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  15. Started by eden148,

היי חברים, אשמח לעזרתכם והמלצתכם לבחירת מסך מחשב. השימוש הוא לצרכים יומיומיים בעיקר. לימודים (מדעי המחשב), סרטונים ומעט גרפיקה. תקציב עד 600 ש"ח גודל: 24-27 אינץ'. חשוב חשוב חשוב מעל הכל שיהיה "בריא" לעיניים וכמה שפחות מסכן אותן. נתקלתי במסכים האלה AOC 24e1q DELL S2419H מה דעתכם? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  16. Started by ranan90,

איזה מסך יותר טוב? מבחינת הנתונים אני רואה שהGIGABYTE עם זמן תגובה של 0.5 ms לעומת 1ms של האסוס, האם זה משמעותי? בנוסף ראיתי שסוג המסך של ה-GIGABYTE הוא IPS לעומת VA באסוס, האם זה גם יתרון לגיימינג? המשחקים העיקריים זה cod ו-fifa.

17. Started by NYM,

היי, אז יש לי מסך ישן, מעריך כעשר שנים, לפני כחודשיים אחרי הפסקת חשמל, הוא היבהב אך לא נדלק. לאחר זמן מה, ולאחר שהוצאתי והכנסתי את הכבל חיבור למחשב, החל לפעול. אתמולס שוב אותה תקלה, הוא מהבהב, כאשר הוא ללא הכבל, ההבהוב איטי, כאשר אני מחבר את הכבל למחשב, ההבהוה מהיר אך עדיין לא דולק. ההגיון אומר שתם זמנו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. הי, אשמח להמלצה על מסך מחשב דק שניתן לתלות על הקיר (סביבות 24 אינצ'). במיוחד אשמח לשמוע אם יש מסך עם יציאות שלא מוסיפות למרחק שלו מהקיר אלא יוצאות מהצד או למטה . צריכה אותו לעבודה משרדית רגילה אך מאומצת (לא גיימינג). תודה מראש לעונים שירה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by KF,

יש לי מסך DELL 2721DGFA + כרטיס 6800XT. רציתי לשאול אם כדאי לקנות כבל DP 1.4 איכותי , לדוג' : https://www.amazon.com/dp/B08F59V3J2?tag=iVANKYofficial&th=1 יש באמת הבדל / יתרון לעומת הכבל הפשוט שמגיע עם המסך עצמו ? האם זה בזבוז כסף ?

20. היי חברים, אשמח להמלצה למסך מחשב USB-C התומך בטעינה של מקבוק פרו 13״ - מעל 25 אינץ. - מצטיין ב Ergonomics - טוב לישיבה ממושכת מול המסך (טכנולוגיות של low blue color/ flicker free ) - תקציב: גמיש, להשתדל לא לעבור את ה3.5 אלף. - הכי חשוב: שיטען לי את המקבוק פרו דרך חיבור ה USB-C תודה רבה:)

21. Started by RomanK1995,

שלום לכולם, למישהו יצא להתנסות עם המסך הזה ומעוניין אולי לספר חוויות? אני חושב לקנות אותו אבל מתלבט, 1. האם שווה את המחיר? הכי זו מצאתי פה ב 3900 שקל 2. יש לי asus g 14 הדגם של 2060. למישהו יצא לנסות את השילוב הזה ויודע להגיד לי האם המחשב הזה מסוגל לסחוב את המסך במשחקי AAA? לפחות ב 60fps על High

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ran500,

היי אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בסיסי לגלישה וצפייה בווידאו פה ושם לא מחשב לשימוש עיקרי ראיתי מחשב נייד שכתוב שהמסך anti glare מאט מה המשמעות? האם הוא פחות בריא לעיניים או יכול לגרום לכאבים? בכללי אני ביום יום עובד הרבה מחשב אני מעוניין לרכוש מחשב נייח איכותי לכן עקב מגבלות תקציב אני לא מעוניין להשקיע הרבה במחשב נייד

23. Started by Azam,

אהלן, יש לי את המסכים הבאים ואני מנסה להבין אם יש איזשהו סטנדרט אוניברסלי למתקני תלייה, או שאני צריך לחפש משהו ספציפי לכל אחד מהם? (אשמח על הדרך להמלצות לזרוע שולחנית למי שמכיר) Samsung C27HG7X Dell U2717D תודה מראש!

24. היי, אני מעוניין בהמלצה על מסך מחשב "27 IPS שמתאים לעיצוב גרפי(פוטושופ וכו') וגיימינג קל( זמן תגובה פחות חשוב). תקציב: בסביבות 1,000₪(בארץ). העדפות לנתונים במפרט: *בהירות 300cd\m2 ומעלה. *רזולוציה 1440×2560 ומעלה. *רמקולים מובנים(לא חובה). *IPS חובה. **מוכן לרדת במחיר/לוותר על נתון אם לדעתכם הוא פחות רלוונטי בשביל השימוש שלי, או לעלות מעט במחיר במידת הצורך. תודה

25. אשמח להמלצה על מסך טוב איכותי וחזק, סביבות גדול של 32" לחיבור למחשב לצורך עבודה על תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, אילוס' ואינדי'. יש לי כרגע מסך של לנובו 27" 2K, הוא טיפ טיפה קטן לי כל התפריטים אבל חשוב לי השטח עבודה. תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.