מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אהלן, האישה לא מאשרת מסך חדש אבל כן טלוויזיה לחדר עבודה שאותה אוכל לחבר למסך מחשב. הייעוד הוא משחקים כמו דסטני 2 או פיפה וכו'. תקציב עד 2,200 שח לערך. יש המלצות למשהו שיתן מענה? ** אני זוכר מפעם שחיבור מחשב לטלוויזיה היה גורם לכתב וכו' להיראות מזעזע בגלל זה אני פונה אליכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך dell u2718q מחובר לנייח לgtx 1070 עם mDP והיה מחובר במקביל עם hdmi לטלוויזיה (לא הצגתי במקביל, העברתי בהגדרות של הווינדוס רק כשרציתי טלוויזיה). משום מקום המסך הפסיק לעבוד. לא מקבל אות. עשיתי ריסטרט, ניתקתי וחיברתי את הmDp, העפתי את הhdmi. אין לי מושג מה לעשות. רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בהתלבטות לגבי קניית מסך עבור גיימינג ו צפית סרטים אני רואה שיש הרבה פידבקים על מסכים כמו asus pg-279q ו- acer 27xbh samasung cfg70 בעיקר רעים. אני מוכן להשקיע את הסכום שרשמתי השאלה עם זה שווה את השקעה וכמובן עם ההבדל בסוג הפנאל הוא כל כך מורגש עבור השימושים שציינתי. דבר נוסף למיטב הבנתי רזולציית 4K פחות רלוונטית במסך בגודל הזה תקנו אותי עם אני וטועה. אני משחק ב wow,whtw2,diablo3.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה למסך מחשב לעריכת וידאו בעיקר (AF +Premier וגם גרפיקה) יש לי 24" U2412 דל, הוא טוב אבל אפשר יותר מזה..הבעיה היא בצבע השחור לא מלא ובכללי ממש איכות ירודה לצפייה בסרטים, המטרה לחבר לו עוד מסך יותר גדול, 27 -31, צבעים יותר חדים ומדויקים, מתאים לוידאו ולסרטים, סדר גודל בתקציב עד 2000 , אפשר לחרוג אם אין במחירים האלה. מה מצאתי: Dell UP3216Q
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא זוכר מה הכתובת האתר של מסכי המשחקים (GAMING) של proview האם החברה עדיים קיימת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב ברצוני לרכוש מסך מחשב של DELL, ומתלבטת בין 24 אינש ל27 אינש. אני מעוניינת לגלישה תכתובת ומיילים בחנויות מחשבים לא מצאתי מסך 27 אינש עובד, אלא באריזה בלבד מידות השולחן שלי הם 1.60X70 מה יותר מומלץ לפי מידות השולחן מהו המרחק הרצוי בין המסך לעינים של הגולש האם המקלדת תוכל להיות על השולחן כאשר אני רחוקה מהמסך והשולחן לא רחב במיוחד. האם ידוע לכם על חנות מחשבים שאוכל לראות מסך כזה בתיפעולו? תודה נישה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מסך למגוון שימושים, מסמכים, אינטרנט, משחקים. מבחינת גודל 27, פאנל לא TN, כל פאנל אחר נראה לי יהיה בסדר. עדיף אם אפשר free sync ותדר של 144, אם כבר קונה מסך חדש. רזולוציה 2K. בדרתי וחיפשתי וראיתי את סידרה S של דל, אבל בכל דגם חסר משהו אחר, או שאין free sync, או שהתדר 60 או שהפנאל TN. ארגונומיה זה נחמד, אבל לא קריטי ממש. מבחינת תקציב, לא גיבשתי משהו סופי וזה תלוי בתמורה אבל 1500 עד 2000 או טיפה יותר יכול לעבוד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה יש לי בבית מחשב נייח, בעבודה מחשב נייד עם חיבור usbc. אם אני קונה מסך עם חיבור usb c שמתאים לחיבור מחשב נייד, את המקלדת והעכבר מחבר דרך המסך, אז האם שאני אחבר את המחשב נייד למסך דרך חיבור usb c אני אוכל לעבוד איתו ועם המקלדת/ עכבר של הנייח? צריך התאמות? איך מתבצע המעבר של המסך מהנייח לנייח, על ידי בחירה של המקור או משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
יש מלא מסכים כאלה ואני מתקשה בבחירה.. חשוב לי בעיקר למשחקים וסרטים/סדרות איזה מסך מומלץ....? עדיפות לקנות בארץ, כי בחו"ל יכול להסתכן במסך פגום ויהיה קשה להחליף (?)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם כרטיס RTX 2060 SUPER ועכשיו מחפש מסך שינצל את היכולות של הכרטיס ,מחפש מסך 27 (עדיף) או 24 ( אם יותר איכותי ) עם 1440p 144hz ראיתי את המסך של asus designo mx27aq האם זה מסך טוב או כדאי לחפש מסך אחר ( מעדיף להישאר בתקציב של עד 1800 אבל אפשר למתוח עד 2000 )
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך עד 500 ש"ח בערך (רצוי פחות). גודל 23-24". רוב הפעילות היא עבודה משרדית וצפייה בסדרות/ סרטים. המסך יהיה מחובר ללפטופ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי דל U2417H ולפני מספר ימים שמתי לב ל- 2 פיקסלים פגומים, שנראה שהאור הירוק לא נדלק בהם. אחרי חיפושים נרחבים נראה שלפי המדיניות של דל המקרה הזה לא מכוסה ע"י האחריות של הדגם הזה. האם יש לי מה לנסות לדבר עם דל ישראל ? זה הרי אמור להיות הדגם האיכותי ודי מתסכל להיפגע מפיקסלים תקולים לאחר זמן כ"כ קצר.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חושב להחליף את המסך הנוכחי שלי, לא שהוא לא טוב הוא פשוט ישן וקטן.. (22 אינץ') חשבתי לקחת משהו זול באיזור ה 700 שקל אבל אני חושב שאם כבר אני אחליף אני אקח משהו טוב כי לא מחליפים מסך כל שנה קראתי קצת על מפרטים פאנל, רצב רענון וכו' אבל לא יודע מה לבחור.. אני בעיקר משחק במחשב ורואה סרטים אז אני משער שאני רוצה זמן תגובה נמוך ויחד עם זאת צבעים חדים חבר המליץ על 4K אבל כרטיס המסך שלי לא תומך ב4K אלא 2K אם אני לא טועה.. (geforce 1070) מחפש משהו בלפחות 27 אינץ' אודה להמלצה עד 1500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך בן 3.5 שנים (לא באחריות) דל P2414H - מספיק לי לכל הצרכים בהיבטי איכות / גודל, וכו'. לאחרונה מופיע פס תכלת אנכי בצד שמאל של המסך (מצ"ב תמונה) - ללא ספק מדובר בבעיית מסך כי זה קורה גם בבדיקה עצמית כאשר כל הכבלים מנותקים. 1. מישהו יודע היכן ניתן לתקן מסך דל באזור המרכז? כל המעבדות שראיתי מתעסקות עם מסכי לפטופ ולא עם מוניטור. 2. האם בכלל כדאי לתקן מסך כזה (מבחינת העלות - המסך כבר לא באחריות) או שלא מתעסקים עם זה וקונים חדש? (כ-750 ש"ח להערכתי ל-P2419H). אשמח לשמוע דעה ממי שיש לו ניסיון בנושא. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המסך AOC U2777PQU ומשום מה כשאני מגדיר אותו על רזולוציה מקסימלית- 3840x2160, קצב הרענון הגבוה ביותר שאני יכול לבחור הוא 30Hz. אם אני מוריד את הרזולוציה ל 1920x1080, אני יכול לבחור 60. יכול להיות שזה קשור בזה שהמחשב כבר ישן? Intel i7 2600k Nvidia Quadro 2000 לא מצאתי תשובה במסמכים הרשמיים של AOC.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ביחס למסכים עם פאנל VA המיועדים למשחקים גם השערות מבוססות אשמח לשמוע תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אז מחפש מסך גיימינג כבד. הדרישות: רזולוציה: 1080P, קצב רענון: 144HZ, זמן תגובה: 1MS. גודל: מתלבט בין 24 ל-27 (חושש ש-27 יראה מריחות) חשוב מאד שיהיה מסך IPS. תקציב: לא מוגבל אבל מניח שעד 2,000 יספיק? מצאתי את אלה: https://www.newegg.com/global/il-en/black-acer-nitro-gaming-vg271-pbmiipx-um-hv1aa-p02-27/p/N82E16824011279 או https://www.newegg.com/global/il-en/p/N82E16824236942 או https://www.newegg.com/global/il-en/black-acer-predator-xb1-xb241h-24/p/N82E16824009908 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה לגבי מסכים: אני בקרוב מתחיל לימודי עיצוב גרפי ואני מעוניין לקנות מסך נוסף,אני מוגבל בתקציב וארצה לחסוך כמה שאפשר יש את המסך הזה: https://ksp.co.il/?uin=34017&txt_search=p2417h ויש את זה: https://ksp.co.il/?uin=36300&txt_search=e2417 ברור לי שהP הוא בסדרה יותר איכותית,אבל בחיטוט יותר מעמיק נראה שאין כ"כ הבדל משמעותי מבחינת הפאנל,אלא יותר בנתונים הפיזיים. הP עם pivot וחיבורי USB שזה לא כ"כ קריטי לי אז מה אני מפספס?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
משתמש הרבה בכמה דברים פתוחים ביחד - אקליפס לכתיבת קוד, אתר שאני עובד עליו, אמולטורים ועוד כל מיני כלים שפתוחים בו זמנית. שני מסכים של 24 היום לא כל כך מספיקים לי, אז התלבטתי לגבי זה: https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=16587 איך חווית השימוש בגודל הזה? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך לשימוש יום יומי ממושך . בשביל מדיה, אינטרנט , אומנות, ומעט עיצוב גרפי. ללא גיימינג. מסך מעל 32' (אפשר מחו"ל) .77-88 PPI עומק צבע: לפחות 8 ביט אמיתי - חובה ללא Frame Rate Control = FRC חובה flicker-free (ללא PWM) תקציב - עד 499$ ,עם חריגה קלה לדמי שחרור וכל התהליכים הבירוקרטיים שאח"כ. ראיתי את הדגם הבא: LG 34UM59-P 34" 21:9, השאלה האם זה באמת ללא Frame Rate Control = FRC וללא PWM תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
2K, פאנל IPS, גודל 27" ומטה, קצב ריענון 100MHz ומעלה (או שאולי כדאי להתפשר על 60MHz, עד כמה זה באמת משנה? אני שואף לתמונה כמה שיותר זורמת אבל ממש לא מתכוון לשחק במשחקי FPS ותורנירים וכו'). לגבי G-SYNC/FREESYNC, מוכרח שיהיה? והאם הטכנולוגיה של AMD מתאימה לכרטיסים של NVIDIA ולהפך. הכרטיס מסך כנראה יהיה RX 5700 XT או RTX 2070 SUPER תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי ב Lenovo Legion Y27q-20 המסך כאמור 2K ומוגדר ברזולוציה כזאת בוינדוס 2560X1440 ביושוק אינפינט מוגדר על המחשב ו geforce experience הגדיר את ההגדרות האופטימליות כ4K - 3840X2160 המשחק רץ חלק.. מה אני מפספס? איך זה שמסך 2K מריץ משחק ברזולוציות 4K? להישאר על הרזולוציה הזאת או לרדת ל2K? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע עם מחשב קצת ישן (4 שנים בערך) עם כרטיס 970GTX שככל הנראה אשדרג גם אותו בטוח הקרוב. אני צריך מסך במיידי היות ושלי נדפק לגמרי. ובלית ברירה אני עובד בREMOTE מלפטופ. אני עובד שעות ארוכות על המחשב ,בעיקר עם טקסט (מתכנת). אבל גם רוצה לשמור על האופציה לגיימניג. חשבתי על LG 34GL750-B : https://www.amazon.com/LG-34GL750-B-inch-Ultragear-Compatible/dp/B07R5R9VR9 הוא עכשיו במחיר ממש אטרקטיבי . יוצא 2200 עד הבית. האם המסך מומלץ?נראה לי פגז במחיר כזה. החסרון היחידי ואולי אני טועה הוא הגודל , אני חושש ש34 יהיה גדול מדי יומימית (אין לי בעיה פיזית למקם אותו ). אופציה שניה -27 מפרט דומה: https:…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-