עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אורח barorian
    Started by אורח barorian,

היי חברים אשמח מאוד להמלצות למסך שעיקר העבודה בו יהיה פוטושופ התקציב 2000+

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. אז מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  3. Started by liortaib,

שלום בירצוני לקנות מסך מחשב למחשב שמיועד למשחקים והתקציב שלי הוא עד 1500 שח רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב? 2253BW VS W2252TQ או שבכלל יש לכם הצעות אחרות למסכים יותר טובים? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  4. Started by snoop2,

שלום! אני הייתי רוצה לשמוע המלצות למסך LCD רחב (שימו לב - רחב ). בין 19'' - 20''. המחיר שאני יכול להרשות לעצמי כרגע הוא עד 1500 ש"ח. כל המלצה תתקבל בברכה! תודה מראש והמשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  5. Started by online,

שלום, אני פונה בשם חבר שהמסך שלו התקלקל. המלצתי על Dell U2312HM אבל הוא מעדיף לקנות מ- LG כי הוא מאמין שיוכל לקבל הנחה דרך בן משפחה שעובד שם. מחפש דגמים בגודל 22-24 בין 600-1000 ש"ח. השימוש - גלישה. ראיתי את הדגם IPS231P (גודל 23, פאנל IPS) ב-1040 ש"ח. ראיתי גם את E23EN43T (גודל 23, פאנל TN) ב-800 ש"ח שנראה בסדר. עוד דגם שכדאי להזכיר? גם זול יותר (גודל 22). הנה קישור לרשימה באתר אייבורי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, מכיוון ואני לא מבין בשיט במסכים, ובמחינתי כולם אותו הדבר, רציתי לקבל ייעוץ מכם לגבי מסך טוב לקנייה. אני מחפש מסך LCD מרובע [לא רחב], גודל נע בין 19 ל-20 אינצ', שמיועד בעיקר למשחקים. התקציב שאני מוכן להשקיע - 1300 ש"ח. אודה לכל מי שיזרוק הצעות בעניין. תודה.

7. Started by Shasoosh,

מה המסך המומלץ בטווח מחירים זה? (לא מעוניין לרדת ל 23") תודה

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  8. Started by nicksaf,

אני חייב להחליט סופית.. מה יותר יתאים לי למשחקים ולסרטים ? זה באמת הבדל ענק ?? אני לא אצטער על זה שלא רכשתי דל אם אני ארכוש סמסונג ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

דל 22" E-ips

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  10. מבקש המלצה למסך: 24 אינטש ומעלה 1080X1920 ומעלה בעיקר לעבודה לתוכנות: photoshop flash ,tvpaint ,premiere ,after effects ומשחקים כמו GTA V תקציב 2200~ האם יש צורך להשקיע יותר או פחות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. השימושים הם אינטרנט, משחקים, פוטושופ ברמה חובבנית, סרטים וסדרות ושאר השימושים הרגילים. יש משהו טוב עם פאנל IPS בתקציב שלי? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. LGW2242T LGW2284F LGW2252TQ LGW2261V

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. אני מעוניין במסך שיהיה בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה מאד..מיכוון שיש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר ואני מוריד סרטים באיכות גבוהה מאד, חיבור HDMI לחיבור של אקסבוקס או סוני 3...חיבור לטלוויזיה.. אבל כל מה שפירטתי עכשיו לא חובה כלומר הדרישה העיקרית שלי שהוא יהיה גדול ומתאים לסרטים באיכות גבוהה כל השאר..מותרות תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  14. Started by sugery,

יש לי מסך 19 אינץ LG 196WTQ מה קצב הרענון הרצוי? האם אפשר להגדיל קצב רענון לשם חוויה טובה יותר במשחקים?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  15. Started by KiDi,

הייתי בטוח שאני הולך על הDELL U2311H אבל אז הלכתי לחנות וראיתי אותו, והוא נראה לי מה זה קטן... אז החלטתי ללכת על מסכים גדולים יותר, שאיתם אני אוכל להינות מסרטים ולעבוד קצת על המחשב מהמיטה באלחוט ועם זאת יהיה נוח לעבוד ולשבת מולם. המטרות שלי: סרטים, עבודה אינטנסיבית בסביבת ווינדוס , פוטושופ פעם בשנה בשביל הפאנן. אני יודע שה23 שציינתי הוא בעל פאנל IPS, אם יש 26 כאלו במחיר, מה טוב. עדיף שיהיה לו PIVOT, אבל את זה אפשר להשיג היום גם עם מתלה ראוי אז לא חובה, זה פשוט יחסוך ממני לתלות אותו על הקיר. אם אתם חושבים שאני מדבר שטויות לגבי הסיבות שלי, אנא ציינו זאת. תודה!

16. דחוף איך המסך Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. שלום כולם, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לקנות חבילה שיש בה את ה-LG 1900J או את ה-SAMSUNG 931C, ובמקרה בביקורת שעשו על מסכי ה-19" שניהם מסוקרים ואמרים עליהם שהם ממש גרועים... אז אני מחפש מסך 19" אחר בתקציב הזה ומטה שיהיה יותר טוב מהם (מצידי גם 8MS, או אם זה פנל ממש טוב אז גם יותר). נ.ב: חיפשתי מסכים בפחות מ-1500 ש"ח שלא עם פאנל TN, ולא מצאתי... ה-1500 ש"ח ומטה הם עם TN... ואני לא יכול אפילו שקל יותר תודה.

18. T220 מלבד כל העיצוב החיצוני האם המסך מבחינת איכות התמונה טוב יותר מסדרת 2253

19. אני יודע שזה נושא די חרוש אבל אני מעוניין לקבל דעות מפה ומפה. כרגע אני עם מסך 17 של lg אם אני לא טועה עם פאנל של TN המסך בחדר ואין לי בעיה של ניגוד אם רואים מהצד או מתחת. כרגע ההתלבטות בין 20 אינצ'-המסך המפורסם של דל שמומלץ פה לבין 22 אינצ' של סאמסונג/דל/LG ממה שהבנתי המסכים די דומים.. השימוש העיקרי הוא סרטים סרטים ועוד קצת סרטים + משחקים בעיקר ספורט ופה ושם משחקים כמו קרייסיס בקרוב... עד כמה יהיה ההבדל בתצוגה בין הדל עם פנל מצויין לבין ה22 עם פנל פחות טוב בעיקר בסרטים(אין לי בעיות של ניגודיות בחדר) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  20. Started by 996,

שלום,אני יודע שהנושא טחון,אבל בכול זאת... אני מחפש מסך למחשב,22 אינץ LCD כמובן,אבל אני לא יודע איזה חברה עדייף?! ??? בחנתי בחנויות את 226BW של סמסונג,הוא נראה טוב לצרכים שלי(שהם:סרטים ואיטרנט בעיקר)אבל אז קראתי תגובות שיש שני סוגים של פנאלים וזה הכניס אותי למבוי סתום. יש לי במחשב כרטיס וידיאו מסוג 3DForce4-MX440 Series, NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) האם הוא מספיק למסכים מהדור החדש? לא אמורה להיות בעיה עם כסף. תודה לעונים.

21. Started by fp581,

זה הדגם המלא LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black ומה זה אומר 16MS בין שחור ללבן ו6MS בין אפור לאפור? זה טוב? רע? לא משו?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  22. Started by udiudi,

שלום. לא ממש מצאתי אשכול שמסביר איך כדאי לבחור מסך LCD למחשב. אז הינה השאלות שלי: 1. מה זה מילי שנייה? אני רואה בחנויות 8 מילי שנייה, 4..2.. 2. יחס ניגודיות..? מה זה אומר 1:500 והאם זה טוב ביחס ל1:700..? 3. אני צריך מסך לעבודה מול המחשב. ממש הרבה פחות משחקים..אולי CS1.6 אבל לא יותר מזה..איזה מסך מומלץ לי? עד 1,500 ש"ח... אם יש חריגה של כמה מאות זה לא נורא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gad57,

למחשב לשימוש ביתי ,אינטרנט, סרטים ,וגיימינג קל עד בינוני. עדיפות לחנויות במרכז הארץ

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Shlomi XD,

קנו לי אותו היום ובגלל שהידע שלי במסכים שואף ל0 אני אשמח לדעת איך המסך http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=470452

• 1 תגובה
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.