עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by freerider,

אתם בבעיה ! לפני כ-10 חודשים קנינו מסך סמסונג 970P ממשווק מורשה של CD-LOG. http://www.cd-log.co.il/index_h.asp השבוע, כשנדרשנו להפעיל את האחריות פנינו ל-CD-LOG ולאחר בדיקת המס' הסידורי הם אישרו שהמסך נקנה דרכם ובאחריות שלהם, והנחו אותנו לגשת אליהם. היום, כשניגשתי אליהם, הם סירבו לטפל במסך בטענה שהמשווק שממנו נקנה המסך חייב להם כסף, ולכן הם מענישים את כל הלקוחות שלו ולא מכבדים את האחריות שלהם ! אתם הבנתם את זה ? מהיום והלאה אתם צריכים כל הזמן להביא לקוחות לחנות שממנה רכשתם מוצרים על מנת שהיא לא תיסגר והיבואן יהיה מוכן לספק אחריות ! מעניין מה משרד התעשיה והמסחר והרשות להגנת הצרכן יגידו על זה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by parAzoid,

שלום לכולם. יש ברשותי את המסך NEC 20WGX2 ואני בקרוב אקנה PS3. אני רוצה לחבר את הPS3 למסך הנ"ל מכיוון שהוא המסך הכי טוב בבית [השאר סתם CRT]. בחור בשם ליביו [מHWZONE...] אמר לי שצריך תמיכה בHDCP בשביל שהPS3 יעבוד על המסך. הוא גם אמר שאין לי תמיכה בHDCP וכנראה אני לא אוכל להריץ את הPS3 על המסך. השאלה שלי היא כזאת: האם הוא אומר דברים נכנונים או שהוא הטעה אותי בטעות? תודה לעוזרים.

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by mambo,

מה המסך שהכי כדאי לי לקחת בשקלול של גודל ואיכות במחיר של עד 1800 ש"ח? אשמח אם לא תכתבו רק דגם אלא תביאו גם לינק לדגם הזה באתר של חנות ספציפית. אם זה משנה - אני גר בירושלים, ככה שחנויות בנהריה או בדימונה לא טובות לי

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  4. שלום , אני מחפש מסך LCD לשימוש משרדי ומשחקים בתקציב של 1000 ש"ח . אני יודע שאין יותר מידי מסכים איכותיים במחיר הזה אבל תנסו להביא לי כמה שיותר טוב במחיר הזה , כי חבר שלי לא יכול להוציא יותר מזה על מסך. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  5. אני עומד לרכוש מסך LCD + כרטיס טלויזיה ויש לי א תהכרטיס מסך x1600xt מה אני אמור לדעת לפני שאני קונה את החומרה ?? יש לי יציאת וידאו מהכרטיס מסך. האם הכרטיס יחזיק רזולוציות גבוהות ב- LCD ? טאפשר לקבל בבקשה תמונות איך אני מחבר את הכרטיס ל-LCD איזה כבלים אני צריך וכו ? בשורה התחתונה .. איך אני גורם למסך LCD לעבוד כ- מסך וכ- טלויזיה .. ?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. Started by arik100,

אוקיי אני רוצה לקנות מסך חדש תקציב 1000-1500 (אני מעדיף ככה 1200 אבל אם יש שינוי משמעותי בין מסך של 1200ל 1500 אני מוכן לשלם עוד קצת ) מסך למשחקים , סרטים, וקריאה באתרים וכו' המסך צריך להיות טוב איכותי ושלא יסנוור את העיניים הגודל פחות חשוב אם יש מסך ממש טוב של 17 אני ישמח איתו גם רמקולים במסך אני לא כל כך אוהב ככה אלא אם כן זה המסך ממש מפצה על זה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  7. שלום לכולם. סוף כל סוף הגיע ה 2407WFP החדש שלי. מדובר ב REV A04.עלה ביוקר(4100) נקווה שיצדיק את העלות שלו. אין לי מושג אם מדובר ב S-PVA או ב S-IPS. יש למישהו דרך לגלות באופן וודאי?? מעבר לזה הבנתי שהמסך בדרך כלל ל מגיע מכוייל בצורה הטובה ביותר. אבל אין לי כסף נותר בשביל לקנות ציוד כיול מקצועי.. לכן חשבתי לקבל ממכם עצות על איך לכוון את המסך?? תוכנות נלוות? הגדרות מומלצות? כל דבר שיעזור בנושא הזה. נ.ב ניסיון חיפוש של הנושא פשוט העלה המון פוסטים אבל קשה לסנן אותם לדברים רלוונטים אז חשבתי לפתוח פוסט חדש שמתעסק בכיול מסכים. תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני מעוניין שתהיה לי טלויזיה בחדרולהשתדרג במסך LCD חדש .. ומפה אני נכס ל- 2 שאלותי א. מה יותר עדיף שיישמש כמסך וטלווייזה ? לקנות טלוויזיה ולחבר אותה כמסך למחשב או לקנות מסך LCD ולקנות גם כרטיס טלווזיה שישמש גם לצפייה בטלוויזיה בנוסף , מה מה יותר משתלם ? ב . הכרטיס מסך שלי הוא X1600xt אני אסתפק ואהיה חייב לקנות 19 אינץ' נכון ? ג - תביאו לי דגמים (אחרי שאמרתם והגעתם למסקנה מה יהיה יותר משתלם , איכותי ונוח לשימוש ... טלוויזית LCD או מסך LCD + כרטיס טלויזיה ד - במקרה ובחרתם במסך LCD + כרטיס טלויזיה אודה לכם אם תצרפו לי גם כרטיס טלויזיה ואם תוכלו לאמר לי מהה הבדלים........... ה - המסך או הטלויזיה ישמשו לצפיה בסרטים - צייה בערוצי טלויזיה - משחקים וכל השאר (תוכנות תמונות …

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  9. אקבל בימים הקרובים את המסך החדש (XEROX MX7 19W ) . מלבד בדיקת פיקסלים מתים ב- DPB ,על אילו בדיקות נוספות אתם ממליצים? יש מאמר או מדריך שתוכלו להפנות?הדרכה לצעדים ראשונים- תוכנה מתאימה,בדיקות מומלצות,כיול? אני מניח שאני לא הראשון ששואל,אולי כדאי לשים סטיקי? ערכתי חיפוש אבל ההצע של תוכנות הבדיקה גדול, וקצת התבלבלתי- במה לבחור ,בהנחה שאדע לקרוא את התוצאות... חיפשתי כאן: http://www.prad.de/en/monitore/testsoftware/testsoftware.html וגם כאן: http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_monitor.html אז מה אתה עושה אחרי שחיברת את המסך החדש? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  10. שלום זה אולי שייך יותר לפורום תוכנה, אבל לדעתי כאן יהיו יותר תשובות בפוטנציאל, מודר מוזמן להעביר אם הוא חושב שאני טועה. רציתי לדעת אם יש איפשהו, תוכנת SCREEN BENCH מקיפה ומלאה, כזו שתנחה את המשתמש לבדוק פיקסלים שרופים, GOHSTING TEARING וכל בעיה אחרת שעלולה לצוץ במסכי LCD של היום אם מישהו מכיר - אשמח לקישור. תודה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  11. רציתי לדעת מה דעתם על LG L2000CN במשחקים...... ממה שראיתי בזאפ הוא הפתרון הכי זול ל1600X1200 וגם לזמן תגובה טוב במסכים אני דיי חלש ולא מבין כ"כ, אז רציתי לדעת מה אתם אומרים..... אם יש לכם הצעה למסך אחר באותו טווח מחירים (1700-2000 ש"ח) שיכול גם להציע 1600X1200 אז תכתבו... תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  12. הי יש לי שתי שאלות יש לי כרטיס מסך די עתיק משנת 2002 מסוג NVIDIA 440 mx 64 מגה בייט. 1. מן הסתם יש לו רק יציאה אנלוגית האם שימוש במסך LCD עם היציאה הזאת תוביל לירידה בחדות או בביצועים אחרים כלשהם? עבור טקסטים ועבור סרטים ומשחקים - בבקשה אם אפשר התייחסות לכל אחד בנפרד. 2. ראיתי שלמסכי 19" יש גודל נקודה 0.29 ,לעומת 17" עם גודל נקודה של 0.26. האם זה אומר שה- 17" יותר חדים? (גודל נקודה יותר קטן) אודה למענה לשתי שאלותיי תודה רבה!!! :-) תודה רבה !!!!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. לכל חברי הפורום שלום, בעקבות הקנייה הקבוצתית של מסכי ה 2407WFP של דל החלטתי להתחיל בהליכים כדי להשיג קנייה קבוצתית של מסכי ה 2007 (FP ו WFP), היותר קטנים, כיוון שבפורום יש ביקוש גדול מאוד למסכים אלה. יצרתי קשר עם אומניטק ואני מחכה לאנשים שרוצים להצטרף לרשימה כדי שאני אצרף אותם לקנייה המרוכזת. אומניטק לא מוכרים את הדגם הרחב וגם לא את הרגיל של מסכי ה 20". עכשיו אני אנסה ל CMS. נקווה שהם מוכרים את המסכים האלה. רשימת קונים: 1. Hussein Fatal (רחב) 2. Nocturnal Wisdom (רגיל) 3. yanivgold (רגיל) 4. Chavig (רחב) 5. אור כהן (רגיל) 6. drorgon (רחב) 7. spon83 (רחב) 8. hosham (רחב) 9. avihy (רחב) 10. steelmanx (רגיל) 11. dufuS (רגיל) 12. humus10 (רחב) 13. uguru1969 …

• 227 תגובות
    • 28.5k צפיות
  14. לדל 2007WFP יש את התכונות האלה. אפשר הסבר על זה, איך מפעילים את זה ואיך משתמשים בזה? ועוד שאלה אחרת שקשורה לאותו מסך: אני שוקל לקנות כרטיס מסך (Leadtek WinFast TV2000 XP) כדי לחבר ממיר של הוט למחשב. איך השידורים יראו על המסך?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. למחשב בחדש שלי הזמנתי VP930, אך שמעתי שיש איתו בעיות ומריחות במשחקים...אני לא יודע אם זה נכון... אני צריך תגובות דחוף! מה לעשות, מה אלטרנטיבה? האם זה נכון בכלל? והאם אפשר לשנות הגדרות וזה יהיה בסדר... תודה רבה לכולם! רז

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן. אני מחפש לקנות מסך 19" או 20", אבל רק עם פאנל איכותי ולא מסך רחב (בעיקר לגלישה באינטרנט, סרטים - המחשב מחובר לטלוויזיה, משחקים - אופציונלי). עברתי קצת בפורום וראיתי שכולכם ממליצים פה ל - 19" על: Viewsonic VP930B Samsung 971P וב - 20" על: Dell 2007fp מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמסכים הללו לעומת השני ? האם יש עוד מסכים מומלצים בתחום המחיר הנורמלי ? תודה !

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  17. עדיין לא החלטתי את התקציב שלי, הוא יהיה בין 1200-1700 שקל. אלה שלושת המסכים בתקציב הנמוך: VX922 931B 931BF ואלה הגבוהים: VP930b 971P השימושים שלי למסך הם משחקים בעיקר, ומעט לסרטים. השאלה שלי היא מה מבין כל המסכים פה הכי כדאי לי למשחקים (אם יש באותו תקציב מסך אחר שיותר טוב זה גם בסדר ) והאם כדאי לי להשקיע את העוד 300-400 שקל בערך בשביל המסכים בתקציב הגבוה, או להישאר בתקציב הנמוך יותר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by Ronll,

אני יודע זה נחרש , אני הולך לקנות היום בערב 2007WFP רציתי לקנות מIQPC אבל אז ביקרתי אצל SKYPC והם יותר קרובים והכל עכשיו כדי לדעת שהמסך הוא REV A04 והפנל S-IPS מה אני צריך לראות חיצונית לקופסא ופנימית? הבנתי מהאינטרנט שצריך לחפש איפה שהוא בשהמסך פועל RT803 וש סוף הבר קוד יהיה L ולא S מישהו שיש לו תמסך אולי רואה סימנים או משהו שאפשר לזהות , ולמי שיש שירשום תבר קוד

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום ברצוני לדעת מהם ההבדלים בין שני המסכים הרשומים בכותרת יש להם אותו מפרט הבנתי. 1. מי יותר טוב מבחינת דיוק צבעים, מהירות, חדות ומי בעל פחות מריחות והילות למיניהן? 2. האם ה- 931B חופף במידה מסוימת ל- 931C בסקירה של ארבעת המסכים באתר, ולכן כשם שה- 931C פחות טוב מ- 932B ,כך גם ה- 931B פחות טוב מ- 932B??? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך LCD 19 אינץ למשחקים כבדים ותמיד יש לי כרטיסי מסך מהסדרות הגבוהות אני בקרוב עובר מ-7800GT ל-8800GTS. אני מואד אוהב את המסכים עם התצוגה המבריקה!!! ASUS, NEC, AG NEOVO הזמנתי לחנות היום את הNEOVO E19 זה דגם מלפני שנתיים ובעל נתונים טובים מאוד בנוסף יש לו פאנל זכוכית שאומרים שגורם לטקסט להיראות בו ממש טוב. מישהו ראה את המסך משחקים? זה מאוד קריטי לי כי לפני שנתיים קניתי מסך של סמסונג שהציג משחקים בצורה מאוד לא טובה איפה שהיה מתכות למשל היה חסר טקסטורות במקום בCRT שהיו רואים מבריק למשל היה חסר את זה וזה גרם לעיניים להתעייף ובנוסף זה נראה כאילו זה משחק מלפני 10 שנים! אני צריך תגובה די מהירה על המסך הזה מכיוון שאני מקבל אותו בצהרים בחנות ואני לא רוצ…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  21. Started by haim1440,

איזה מסך עדיף למשחקים כבדים מאוד: L206WTQ LG או 206BWSamsung

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  22. מאז שיש לי את המסך הזה (3-4 חודשים) לוקח לו איזה 5-6 שניות להידלק, 2-3 שניות עד שהנורה הכתומה מתחלפת לכחולה (ועדיין המסך שחור) ועוד איזה 2-3 שניות עד שהוא מציג את מי שיש להציג, למה זה ככה? זה אותו דבר גם אם המחשב נדלק וגם עם הוא נכבה אוטומטית ואני מזיז את העכבר\לוחץ על מקש וזה לא משנה אם זה אחרי שניה או אחרי 5 שעות שהוא כבוי. מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה? זה לא הכי נורא שבעולם אבל בכל זאת לפעמים אני בא יושב על הכסא וצריך לחכות. תודה, תום.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by nondos,

מישהו מכיר??? יש המלצות חוביות שליליות? איזה סוג פנאל? זה מה שהצלחתי למצוא עד כה: ThinkVision L191 LCD monitor סוג מסך: Color TFT Active Matrix SXGA LCD גודל מסך: 19 רזולוציה: X10241280 ניגודיות: 1:700 תמיכה בצבע: 16.2 מליון צבעים תדירות: Fh 30-83Khz , Fh 55-76Hz זווית צפיה: 150 מעלות אופקית ו- 135 אנכית זמן רענון: ms8 בהירות: cd/m2250 גודל נקודה: 0.294

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  24. "עליתי" על ספק רציני ביותר שמשווק את הציוד של DELL. אני נפגש איתו היום לקבלת פרטים נוספים. כוח המיקוח שלי מולו הם אותם 30-35 איש שנרשמו עד כה. אני מחכה להצעה כתובה ממנו. כולי תקווה שייצא לפועל. בקרוב-פרטים נוספים :hi:

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by ziv,

מה ההבדל בין 1080P ל-1080i רק רציתי לדעת תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים