מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם.. אני מעוניין לקנות מסך לגיימינג בגודל 21.5 אינץ' עד 23 אינץ' עד 1000 ש"ח.. אבקש לקחת מוצר שיש לו יחס עלות/תועלת גבוה.. אני מבקש בכל לשון של בקשה לא להמליץ על מסכים של דל ואני יודע שזה די סותם פה כמה פיות :-X , אבל יש להם שירות חרא (לך תתקשר למוקד ותגיע לדל קפריסין, ואז תצטרך לשכנע אותם להוציא קריאת שירות כי זה עולה להם כסף כיוון שבארץ זו מעבדה פרטית [טרטורים קיצר, ואצלי שירות זה מעל הכל]).. חבר המליץ לי על MAG אבל אמרתי לו שהנושא בבדיקה.. מה אתם אומרים על מאג? לפי מה שאני יודע זו חרא של חברה והמוצרים גנריים לחלוטין וידועים בכך שיש להם זליגות אור, רמת שחור נמוכה וכו'.. כרגע אני די בכיוון של Samsung 2333T.. מה אתם אומרים עליו? חוץ מהסמסונג, יש הצעות? ;D
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מסך אמין ואיכותי שיתאים למשחקים כבדים. (כרטיס המסך שבמפרט הוא Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI Toxic Edition). עדיפות למסך גדול, עם רזולוציה גבוהה אך שכיחה, ועם יחס ניגודיות גבוה. תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך גיימינג יחסית גדול ולא במחיר מופרז מינימום 27 אינץ לא כל כך מעניין אותי 2k או 4k רק שיהיה מסך טוב אני לא מבין כלום במסכים ואשמח אם תעזרו לי! תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש מסך טוב למשחקים + סרטי HD.. כרטיס מסך - 8800GT 512MB אני לאיודע אם כדאי 22 או 24 אינץ בגלל הכרטיס מסך.. עדיף מסך ב1000 שקל.. אבל אם המסך באמת שווה את זה מוכן להשקיע 1500 וגם יותר..
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 19" LCD. אני קונה מחשב חדש לגמרי, ואיתו גם מסך חדש כדי להחליף את המסך הישן שלי מלפני 5-6 שנים. התקציב למסך עומד בסביבות 1000-1200 שקל בערך. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים וגם לסרטים. אפשר לקבל הצעות? אני לגמרי לא מבין במסכים לכן אני אצטרך עזרה ושגם תסבירו לי על מסכים שאתם מביאים כי שוב באמת שאין לי ידע בנושא הזה. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש וחזק יחסית לעריכת וידאו (כרטיס מסך GTX470), הוא עלה לי יחסית הרבה ולכן לא נשאר לי המון תקציב למסך... מצד שני אני מוכן לשלם כ 1000 ש"ח על מסך. השימוש העיקרי הוא עריכת וידאו אנימציה וגרפיקה. לאחרונה ראיתי שמסכי ה LED נהיים פופולאריים יותר ויותר וחשבתי לקנות את ה LG E2240T ראיתי אותם בחנות והם נראו ממש טוב יותר... אבל פה בפורום קראתי שאין הבדל רציני, אז: איזה מסך מומלץ לקנות? ומה איתו: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1953 זה עוד במחיר הגיוני... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום חברים, הגיע הזמן שסוף סוף אתחדש במסך חדש, כי כבר נמאס לי מהמסך 17 אינץ' שאני חי איתו לפחות כבר 6 שנים חח. אני מחפש לקנות מסך LCD, שהרזולוציה שלו היא מינ' 1680x1050, עדיפות ל 1920x1080. אבל קודם אשאל: מה ההבדל בין הרזולוציות? זאת אומרת, אני יודע מה זו רוזולציה ואיך היא עובדת. אבל רשום על מסכים של 1680x1050 שהם מציגים במלואם סרטים של 1080p וכמובן גם הרזולוציה הגבוהה יותר. אז מה הקאצ'? דבר נוסף שהכי חשוב לי להזכיר זה שאמצעי התשלום היחידי שלי הינו באמצעות חשבון PayPal בלבד. יש לי בו כסף, הוא לא מחובר לאף כרטיס אשראי או משהו כי אין לי. סה"כ הכסף שיש לי בחשבון הוא: 285$ ואני בטוח שניתן למצוא מסך טוב תחת התקציב הזה. העניין גם שיש את כל הקטע של המשלוח וכו'. בקיצו…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אבקש המלצה למסך לגיימר אשמח להמלצות למסך האולטמטבי...... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך מחשב, שאוכל לתלות על הקיר, בגודל 23-24 אינץ', על איזה מסך אתם ממליצים במחיר סביר ? בתודה מראש, טל.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום פורום תצוגה וגרפיקה, אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש 19", איש המחשבים שלי הציע לי את שלושת המסכים הבאים: 1. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=353105 2. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=410956 3. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=375886 אבל הוא אמר שלמסך הזה יש איזו שהיא בעיה של שריפת פיקסלים לאחר כמה זמן. וחוץ מזה חבר שלי המליץ לי על המסך הזה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 אני מחלק את הזמן שלי במחשב בין משחקים וצפייה בסדרות, אז אני רוצה מסך שיהיה טוב לשניהם. אשמח לקבל את דעתכם לגבי המסכים האלה או המלצות למסכים אחרים. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך 24" LED המליצו לי על הסמסונג BX2450.. אם למישהו יש ניסיון איתו יכול לתת חוות דעת אני אשמח מאוד.. בנוסף המלצות למסכים אחרים יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 2500-3000 ש"ח. אני מעוניין במסך גדול כך שאני אוכל לראות עליו סרטים בנוחות (אבל אני גם משתמש במחשב למשחקים - אז הוא צריך להיות משהו שמיועד למשחקים גם כן לכן לא נראה לי שכדאי שהמסך יהיה רחב). עד כמה שהבנתי מה שחשוב לשים אליו לב זה קצב הרענון ומהירות התגובה או משהו כזה.... מי יכול להמליץ לי על מסך איכותי שיכול לתת לי מענה טוב לדרישות שלי? כל העברה או עיצה תתקבל בברכה... תודה, רם
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במסכים. מה צריך להיות במסך כדי שיהיה טוב ועל איזה מסך אתם ממליצים? אפשר לחרוג מהתקציב עד 2300.99
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן אני זקוק למסך חדש נימאס לי מהCRT 17 אינץ שלי אני רוצה להיתחדש במסך איכותי ככול האפשר והתקציב מאפשר אני מאמין הדרישות שלי למסך... מסך רחב יפה ושחור פנאל איכותי כמובן יציאת DVI ואם יש גם S וידאו או קומפנט(איך שרושמים את המילה חחח) אפשרות הפיכת המסך ב90 מעלות (PAVILOT משהו כזה) זוויות צפייה נורמליות אפשרות כיוונון בסיסיות המטרה הראשית של המסך: לעבוד שעות מרובות ברצף בלי שיפלו לי העניים ושטח עבודה גדול ככול האפשר (רזולציה גדולה) משחק מידי פעם אבל לא מחשיב לזה חשיבות כמובן לא חייב תתקציב חחח אתם תחסכו לאבא שלי זהו זה הדרישות שלי מהמסך האידאלי תודה חברס
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כמו שיש באתר : http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/2/ אבל אני רוצה לראות גם יחס של 16:10 ולא רק 16:9. ועוד משהו: רואים שהמסך 22 WIDE יותר נמוך מ19 רגיל. למי שרגיל ל 19 זה לא יפריע? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש את המסך בפנדה, האם יש חנות שהיא עדיפה, מבחינת מדיניות פיקסלים מתים, אחריות וכו'? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 1800 ש"ח ואין מצב שאני חורג, השאיפה שלי שזה יהיה בטווח המחירים 1500-1700. ראיתי כל מיני המלצות על VP930, הבנתי שהוא המסך הטוב ביותר בטווח המחירים הזה, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא מתאים לי, כלומר אני צריך את המסך בשביל משחקים, עריכת סרטים וגרפיקה (לא משהו מקצועי). אני יושב מול המסך, ז"א לא יהיה מצב בחיים שאני אהיה בזווית מולו. מאוד חשוב לי שהוא יהיה חד ומהיר ושיאפשר עבודה ממושכת מולו בלי כאבי עיניים וראש. * חשוב לציין שאני לא רואה סרטים במחשב (יש לי חיבור לטלויזיה). עכשיו, אני דיי מתלבט בין המסך הזה לLG L1900R, ראיתי שהמון אנשים נרתעים ממנו אני לא ממש מבין למה. אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב שיתאים לדברים שציינתי למעלה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבן הוא גיימר מזדמן, מוסיקאי, צופה בעיקר בספורט דרך המחשב. מחפש עזרה למסך טוב בתקציב -.1500 ש"ח.... האם יש חוות דעת שהיא על מסך 21.6 אינץ' של AOC ?(הוא כעת במבצע). אשמח לתגובות.... בכייף, אורי.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מעוניין במסך איכותי לעבודה באילוסטריטור ופוטושופ מסך עם פאנל איכותי PVA, MVA או ISP-S תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מסך למשחקים וסרטים באיכות HD.. הבנתי שה DELL טובים... כמו כן יש לי כרטיס מסך 8800 ULTRA כמה שאלות: 1. האם שווה לי ללכת כבר על 24" או שזה סתם ביזבוז כסף כרגע.. בכל זאת, מסך זה משהו שילך איתי הרבה זמן - דעתכם האישית 2. במידה ולמסך שתציעו לי יש יציאת HDMI, האם שווה לקנות מתאם מ DVI ל HDMI? עולה 25 שקל 3. אני יכול לחכות כמה חודשים.. האם ידוע לכם על ירידת מחירים דרסטית? כרגע יש לי 17" של סמסונג...
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להשתדרג למסך 22" שיתאים מכל הבחינות ולכל הדרישות האפשריות מתחיל בעיצוב פשוט ונגמר במשחקים עמוסי גרפיקה וסרטים. בסל: 1,300 ש"ח. לפי Reviews שנערכו באתר עלו בכפי שני מסכים ה-VW222u וה-VW222S. ה-u זה הנסקר באתר, וה-s זה הדגם החדש היותר (נכון להיום הכי חדש בסידרה ספציפית זו). וגם עולה פחות בארץ. ד"א, איך המסך הזה: FP2426W של Proview http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX2123tz יש שם אפשרות לשדרג ל-AFW 24" עם זמן תגובה 2ms בתוספת של 60 ש"ח... האם זה שוה ומה זה AFW עוד מותג מדבקה? (אני מודע לאשכול הרציני והדעות השונות שנאמרו על ה-FP2426W של Proview) אך בכל זאת שווה לציין אותו. מה דעתכם? מה עדיף? וכו'... חשוב לי שלמסך תהיה אפשרות תלייה על הקיר מה שאני…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לשחק ברזולוציה של 1900x1200. הולך להיות לי כרטיס מסך ATI 5850. במפרטים המומלצים הציעו לי ללכת עם ה Samsung 24" T240 5ms LCD האם יש המלצות אחרות לגבי מסכים בתקציב הנ"ל שמתאימים למשחקים?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי האם הוא מפייץ מסכים של היבואן הרשמי ? (כלומר מאחד מהמפיצים של היבואן הרשמי ?) תודה, jordan_sh.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ LCD.. השימוש העיקרי במסך יהיה אינטרנט ואיסיקיו וצפייה בסרטים, כמו כן לפעמים אעשה בו שימוש לעבודות בוורד והרצת משחקים כגון carbon וcall of duty. חשוב מאוד שהמסך לא יפגע בעיינים לאחר שעות ממושכות של עבודה. חיפשתי קצת בפורום אבל די התבלבלתי ולא הצלחתי למצוא משהו חד משמעי, ראיתי כמה מסכים כגון הLG L1970HR והאמת שבחנות יש הרבה מסכים ולכן קשה לבחור מסך. התקציב שלי הוא עד 2000 ש''ח ואשמח עם החנות שאתם מציעים לי לרכוש ממנה תיהיה חנות גדולה או רשת. לילה טוב ותודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מסך lcd בעיקר לשימוש משחקים וצפייה בסרטים אשמח לקבל המלצות תקציב 1500 שקל ואם אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על המסך הזה: L1960TR http://netvox.shopy.co.il/products/84281 ועוד שאלה נוספת האם למסך הזה יש את הכפתור של החלפת תצוגה (kvm יש מסכים שאני יודע שאפשר להחליף תצוגות) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-