עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by rafi k,

מטרה בשביל משחקים וסרטים בפורמט HD 720P שאני מוריד מהאינטרנט. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD, רצוי שיהייה 19"(האם יש גדולים יותר במחיר הזה?) עד 1600 ש"ח. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. צריך להתחדש במסך חדש כבר, פג למסך ה-Proview שלי התוקף.. טוב, אני מוכן להשקיע עד 1400 ש"ח, אפשר קצת לחרוג, אני מתאר לעצמי שהיום כדאי כבר ללכת על מסך רחב? אין לי ממש מושג במה היתרונות שלו גוברים על מסך רגיל, אם תוכלו לפרט לי, אשמח. שהמסך יהיה לפחות 19 אינץ', וזהו. הערה: אם אפשר לדעת על מה יותר כדאי ללכת רחב/רגיל ועוד דברים בנושא אני ממש אשמח כי אני לא ממש מבין בנושא. עיינתי על כמה מסכים וגם קראתי תגובות והמסך Samsung 206BW נראה כמו קנייה נכונה לדעתי, בקיצור אשמח לקבל עצות-http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=520858 העיסוק העיקרי שלי במחשב הוא מוסיקה, תכנות, ובעיקר עבודות משרדיות אפשר להגיד, אני משחק במשחקי מחשב די ישנים ולא מכבידים כמו Pro Evolution, CSS ומשחקים יש…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by ofergpr,

שלום, מעוניין לקנות מסך מחשב 19-20' לצורך עבודות עיצוב עם פוטושופ - בעיקר לעיצוב אתרים. אין לי תקציב כי אני לא יודכ מה טווח המחירים,מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות...... [תקראו כותרת].. ואני מתלבט מה הכי כדאי לי לקנות אני צופה בסרטים, משחק משחקים כבדים, כותב בוורד וגולש באינטרנט... אני מתלבט בין: מסכי 20\22 אינצ' רחבים: Samsung 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black LG L226WTQ 22'' LCD 2ms DVI WideScreen ChiMei 221D 22'' LCD 5ms DVI LG L206WTQ 20'' LCD 2ms DVI WideScreen מסכי 19 אינצ' רגילים: LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI LG L1900J 19'' LCD 2ms DVI LG L1960TR 19" LCD 2ms DVI Samsung 931C Viewsonic VP930B Viewsonic VX922 19'' LCD 2ms DVI CHIMEI 946D 19'' LCD 2ms DVI אין לי מושג מה עליי לקנות אני חייב עזרה! אני מעדיף מאוד 22 אינצ' יש לי תקציב עד 2000 שקל בתחום ה19 אינצ' אנשים הציעו לי את V…

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  6. מפרט המחשב שלי הוא די חלש, מחשב ישן אז המשחקים שאני משחק הם בעיקר משחקי ספורט, NFS, Pro Evolution משחקי פעולה כמו CSS וכאלה, בקיצור המחשב לא מסוגל להריץ משחקים חדשים. עבודה משרדית, סרטים ומוסיקה הם העבודה העיקרית שלי על המחשב, בסה"כ העיסוק העיקרי שלי על המחשב הוא תכנות, פשוט נמאס מהמסך הענק הישן. אז, אני מוכן להשקיע עד 1400 ש"ח, אפשר לחרוג מעט כמובן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מדגם LG W2262TQ רוצה לדעת האם המסך טוב? מה החסרונות של מסך זה? אשמח לתגובות. הנה המפרט: מפרט טכני: גודל מסך: ´´21.5 רזולוציה: 1920x1080 Full HD גודל פיקסל: 0.248 מ"מ פורמט מסך: 16:9 זמן תגובה: 2ms ניגודיות: 1:70,000 Ratio ניגודיות: 1:70,000 Original בהירות: 300 cd/m² זווית צפייה: 170° כניסות: DVI-D, D-SUB צבעים: 16.7 מיליון מימדים: 52x23x40 (גxעxר), כולל מעמד משקל: 4.1 ק"ג תכונות נוספות: Photo Effect: מצבי תמונה קבועים לשינוי אופי התמונה לפי הצורך (שחור/לבן, גווני צבעים שונים( F-Engine: מעבד תמונה מתקדם המאפשר קביעת תצורת מסך לפי התאמה אישית, מעבד התמונה משנה את רמת הבהירות, רמת הניגודיות וגווני המסך בהתאם לבחירת המשתמש. L…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום. אני בוחר עכשיו איזה מסך לקנות , בתקציב של עד 2.5K. השימושים שלי זה סרטים,אינטרנט,קריאת טקסטים, עבודה ממושכת על המחשב,בהמשך גם משחקים. אני לא מבין בעניין, אולי מסך כזה לא קיים , אך בכל זאת חשבתי נכון לציין שרצוי שיהיה מסך בעל פליטת קרינה נמוכה ככל האפשר, הראייה שלי לא הכי טובה, ואני לא רוצה שהיא תמשיך להידרדר. הגודל הרצוי של המסך לא ממש מוגדר בינתיים.. אני חושב ש-24 אינץ יהיה המקסימום... 22 גודל טוב, אבל לפי מה שהבנתי אין מסכי 22" איכותיים. תודה ! יום טוב.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכם.. אני מעוניין לקנות מסך לגיימינג בגודל 21.5 אינץ' עד 23 אינץ' עד 1000 ש"ח.. אבקש לקחת מוצר שיש לו יחס עלות/תועלת גבוה.. אני מבקש בכל לשון של בקשה לא להמליץ על מסכים של דל ואני יודע שזה די סותם פה כמה פיות :-X , אבל יש להם שירות חרא (לך תתקשר למוקד ותגיע לדל קפריסין, ואז תצטרך לשכנע אותם להוציא קריאת שירות כי זה עולה להם כסף כיוון שבארץ זו מעבדה פרטית [טרטורים קיצר, ואצלי שירות זה מעל הכל]).. חבר המליץ לי על MAG אבל אמרתי לו שהנושא בבדיקה.. מה אתם אומרים על מאג? לפי מה שאני יודע זו חרא של חברה והמוצרים גנריים לחלוטין וידועים בכך שיש להם זליגות אור, רמת שחור נמוכה וכו'.. כרגע אני די בכיוון של Samsung 2333T.. מה אתם אומרים עליו? חוץ מהסמסונג, יש הצעות? ;D

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. שלום רב, ברצוני לקנות מסך אמין ואיכותי שיתאים למשחקים כבדים. (כרטיס המסך שבמפרט הוא Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI Toxic Edition). עדיפות למסך גדול, עם רזולוציה גבוהה אך שכיחה, ועם יחס ניגודיות גבוה. תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. מעוניין לקנות מסך גיימינג יחסית גדול ולא במחיר מופרז מינימום 27 אינץ לא כל כך מעניין אותי 2k או 4k רק שיהיה מסך טוב אני לא מבין כלום במסכים ואשמח אם תעזרו לי! תודה רבה.

12. Started by prager,

מחפש מסך טוב למשחקים + סרטי HD.. כרטיס מסך - 8800GT 512MB אני לאיודע אם כדאי 22 או 24 אינץ בגלל הכרטיס מסך.. עדיף מסך ב1000 שקל.. אבל אם המסך באמת שווה את זה מוכן להשקיע 1500 וגם יותר..

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by Prometheus,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 19" LCD. אני קונה מחשב חדש לגמרי, ואיתו גם מסך חדש כדי להחליף את המסך הישן שלי מלפני 5-6 שנים. התקציב למסך עומד בסביבות 1000-1200 שקל בערך. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים וגם לסרטים. אפשר לקבל הצעות? אני לגמרי לא מבין במסכים לכן אני אצטרך עזרה ושגם תסבירו לי על מסכים שאתם מביאים כי שוב באמת שאין לי ידע בנושא הזה. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  14. אהלן קניתי מחשב חדש וחזק יחסית לעריכת וידאו (כרטיס מסך GTX470), הוא עלה לי יחסית הרבה ולכן לא נשאר לי המון תקציב למסך... מצד שני אני מוכן לשלם כ 1000 ש"ח על מסך. השימוש העיקרי הוא עריכת וידאו אנימציה וגרפיקה. לאחרונה ראיתי שמסכי ה LED נהיים פופולאריים יותר ויותר וחשבתי לקנות את ה LG E2240T ראיתי אותם בחנות והם נראו ממש טוב יותר... אבל פה בפורום קראתי שאין הבדל רציני, אז: איזה מסך מומלץ לקנות? ומה איתו: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1953 זה עוד במחיר הגיוני... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  15. Started by NeoTrix,

שלום חברים, הגיע הזמן שסוף סוף אתחדש במסך חדש, כי כבר נמאס לי מהמסך 17 אינץ' שאני חי איתו לפחות כבר 6 שנים חח. אני מחפש לקנות מסך LCD, שהרזולוציה שלו היא מינ' 1680x1050, עדיפות ל 1920x1080. אבל קודם אשאל: מה ההבדל בין הרזולוציות? זאת אומרת, אני יודע מה זו רוזולציה ואיך היא עובדת. אבל רשום על מסכים של 1680x1050 שהם מציגים במלואם סרטים של 1080p וכמובן גם הרזולוציה הגבוהה יותר. אז מה הקאצ'? דבר נוסף שהכי חשוב לי להזכיר זה שאמצעי התשלום היחידי שלי הינו באמצעות חשבון PayPal בלבד. יש לי בו כסף, הוא לא מחובר לאף כרטיס אשראי או משהו כי אין לי. סה"כ הכסף שיש לי בחשבון הוא: 285$ ואני בטוח שניתן למצוא מסך טוב תחת התקציב הזה. העניין גם שיש את כל הקטע של המשלוח וכו'. בקיצו…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  16. אבקש המלצה למסך לגיימר אשמח להמלצות למסך האולטמטבי...... בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by talt18,

שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך מחשב, שאוכל לתלות על הקיר, בגודל 23-24 אינץ', על איזה מסך אתם ממליצים במחיר סביר ? בתודה מראש, טל.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  18. שלום פורום תצוגה וגרפיקה, אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש 19", איש המחשבים שלי הציע לי את שלושת המסכים הבאים: 1. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=353105 2. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=410956 3. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=375886 אבל הוא אמר שלמסך הזה יש איזו שהיא בעיה של שריפת פיקסלים לאחר כמה זמן. וחוץ מזה חבר שלי המליץ לי על המסך הזה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 אני מחלק את הזמן שלי במחשב בין משחקים וצפייה בסדרות, אז אני רוצה מסך שיהיה טוב לשניהם. אשמח לקבל את דעתכם לגבי המסכים האלה או המלצות למסכים אחרים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Budabeh,

שלום אני מעוניין לקנות מסך 24" LED המליצו לי על הסמסונג BX2450.. אם למישהו יש ניסיון איתו יכול לתת חוות דעת אני אשמח מאוד.. בנוסף המלצות למסכים אחרים יתקבלו בברכה

20. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 2500-3000 ש"ח. אני מעוניין במסך גדול כך שאני אוכל לראות עליו סרטים בנוחות (אבל אני גם משתמש במחשב למשחקים - אז הוא צריך להיות משהו שמיועד למשחקים גם כן לכן לא נראה לי שכדאי שהמסך יהיה רחב). עד כמה שהבנתי מה שחשוב לשים אליו לב זה קצב הרענון ומהירות התגובה או משהו כזה.... מי יכול להמליץ לי על מסך איכותי שיכול לתת לי מענה טוב לדרישות שלי? כל העברה או עיצה תתקבל בברכה... תודה, רם

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני לא ממש מבין במסכים. מה צריך להיות במסך כדי שיהיה טוב ועל איזה מסך אתם ממליצים? אפשר לחרוג מהתקציב עד 2300.99

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by soundf,

אהלן אני זקוק למסך חדש נימאס לי מהCRT 17 אינץ שלי אני רוצה להיתחדש במסך איכותי ככול האפשר והתקציב מאפשר אני מאמין הדרישות שלי למסך... מסך רחב יפה ושחור פנאל איכותי כמובן יציאת DVI ואם יש גם S וידאו או קומפנט(איך שרושמים את המילה חחח) אפשרות הפיכת המסך ב90 מעלות (PAVILOT משהו כזה) זוויות צפייה נורמליות אפשרות כיוונון בסיסיות המטרה הראשית של המסך: לעבוד שעות מרובות ברצף בלי שיפלו לי העניים ושטח עבודה גדול ככול האפשר (רזולציה גדולה) משחק מידי פעם אבל לא מחשיב לזה חשיבות כמובן לא חייב תתקציב חחח אתם תחסכו לאבא שלי זהו זה הדרישות שלי מהמסך האידאלי תודה חברס

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. כמו שיש באתר : http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/2/ אבל אני רוצה לראות גם יחס של 16:10 ולא רק 16:9. ועוד משהו: רואים שהמסך 22 WIDE יותר נמוך מ19 רגיל. למי שרגיל ל 19 זה לא יפריע? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by meowmix,

שלום, אני מתכנן לרכוש את המסך בפנדה, האם יש חנות שהיא עדיפה, מבחינת מדיניות פיקסלים מתים, אחריות וכו'? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by RENESANSE,

התקציב שלי הוא עד 1800 ש"ח ואין מצב שאני חורג, השאיפה שלי שזה יהיה בטווח המחירים 1500-1700. ראיתי כל מיני המלצות על VP930, הבנתי שהוא המסך הטוב ביותר בטווח המחירים הזה, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא מתאים לי, כלומר אני צריך את המסך בשביל משחקים, עריכת סרטים וגרפיקה (לא משהו מקצועי). אני יושב מול המסך, ז"א לא יהיה מצב בחיים שאני אהיה בזווית מולו. מאוד חשוב לי שהוא יהיה חד ומהיר ושיאפשר עבודה ממושכת מולו בלי כאבי עיניים וראש. * חשוב לציין שאני לא רואה סרטים במחשב (יש לי חיבור לטלויזיה). עכשיו, אני דיי מתלבט בין המסך הזה לLG L1900R, ראיתי שהמון אנשים נרתעים ממנו אני לא ממש מבין למה. אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב שיתאים לדברים שציינתי למעלה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.