עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כשאני אומר "קצב רענון גבוה", אני מתכוון ל75-85. העיקר שיהיה מעל 60. בעידן מסכי הסי-אר-טי, 85 היה הסטנדרט. מסיבות ששלא ברורות לי, בLCD זה קופץ מ60 הלא מספק בעליל, היישר ל120-144, שברוב המקרים לא נוכל לנצל(לפחות לא במשחקי מחשב). המחיר של המסכים האלה הוא 2000 שקל. לא קיים משהו עם קצב רענון סביר באמצע, במחיר אנושי?(1000-1200 שקל)

2. אני מעוניין לקנות מסך LCD עם המחשב החדש שיהיה מיועד למשחקים. רציתי לדעת איזה מסך עדיף מבין השתיים הבאים: VIEWCOM VC9005LD2 NU TECH L922A תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by CRT,

המסך נועד בעקרון לעבודה עם מסמכים ולראות סרטים, HD לא מעניין אותי. כ.מסך יגHD 3850 256MB. משחקים בעדיפות נמוכה. העיקר שיהיה נעים לעבוד איתו לאורך שעות. תקציב מקסימלי הוא 1000 ש"ח רצוי פחות. צריך שהיה אפשר להשיג אותו באזור המרכז. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by avshalom81,

בוקר טוב לפני כשבועים קניתי מחשב חדש הכולל מסך חדש של DELL 22" ומאז בכל פעם שאני יושב להתעסק עם המחשב יש לי כאבי ראש אשר לא נותנים לי לשבת מול המחשב יותר מ15 דקות ראוי לציין שבמקום העבודה אני עובד עם מסך 17 אינץ' והתופעה לא קיימת . האם ישנה דרך לפתור את הנושא ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by eyazlaz,

שלום, עוד כבערך שבוע אני נוסע לשוויץ, וראיתי שם מסכי 144hz בחצי מהמחיר בארץ, עכשיו השאלה היא, נגיד שאני קונה שם מסך, לדוגמא: ה-ASUS VG248QE או ה-BenQ XL2411Z, איך אני יכול להביא אותם איתי לארץ? מישהו פעם הביא איתו מסך לארץ? אם כן איך? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by chaim_f,

ראיתי את המסך הבא - [h=1]21.5 Dell E2214H - ב660 ש"ח[/h]איך הוא? השימושים זה אינטרנט וסרטים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by dsane,

מישהו שמע על חברה הזו או רכש ממנהויכול לתת לי ביקורות? בתור חברה בכללי, או המלצות למסך ספציפי שלה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Bagheera,

שלום, אחד מהחברים שלי גולש(יותר נכון צופה) קבוע בפורום הנ"ל והזמין את המסך מפנדה. אתמול הוא קיבל אותו והיום קפצתי לבקר אותו עם המכייל בכדי לבדוק את המסך ובנוסף לנסות ולהשוות כמה שניתן בינו ובין ה 2408WFP של אותו החבר. להלן תוצאות הבדיקה ללא שום כיול עם הגדרות המפעל: המסך מדויק למדי עם ממוצע של 1.72 בתוכנה BasicColor. התוכנה של Lacie נותנת ממוצע פחות טוב של 2.4 אך ניתן לשים לב שהתוצאות בגוונים דומים בין שתי התוכנות זהות וכל אחת בוחרת גוונים מעט שונים וכמויות שונות של גוונים. בביקורת האחרונות באתר הייתה היתבבסות מוחלטת על BasicColor אך בביקורות הבאות יבוא בחשבון גם הממוצע של Lacie. למרבה ה"הפתעה" המסך מציג מכלול צבעים רגיל sRGB, לטעמי מדובר ביתרון שכן המעבר למרחב…

• 23 תגובות
    • 10.2k צפיות
  9. Started by or1020,

הם אני צריך תוכנה לסיבוב המסך? יש לי מצב PIVOT אך אני לא יודע איך לסובב את התמונה. המסך הינו DELL 2410 כרטיס המסך ATI Radeon X300/X550/X1050 (RV370)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yonik31,

viewsonic vp 950 ,שלפי אתר הבית בעל נתונים טובים יותר,האם הגיוני להעדיף את הVP 950 ? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDProf/VP950b.htm תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  11. שלום, ראיתי אצל דוד שלי שהוא חיבר את הDVD שלו למחשב אז זה אפשרי אז אפשר המלצה אבל לDVD שיוכל להתחבר למחשב ולשמש כמסך. לא משנה גודל מסך. שיעלה עד 400-450 ש"ח עריכה: אם זה לא הפורום הנכון תעבירו בבקשה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by godfather5114,

שלום. לפני כשבועיים קניתי מסך של סמסונג T240, המסך עצמו נראה נהדר, מעוצב יפה, ומשחקים וסרטים נראים עליו נהדר! למה החזרתי אותו? בעיקר מכיוון שהיו לו בעיות עם הצבעים, כלומר החלק העליו במסך היה יותר כהה מאשר החלק התחתון. בנוסף לכך הארגונומיה שלו הייתה גרועה. הלכתי והזמנתי את ה-W2442PA. כמו המסך הקודם, משחקים וסרטים נראים נהדר (במיוחד FHD). בנוסף לכך יש לו ארגונומיה מעולה - PIVOT , SWIVEL, TILT, HEIGHT ואפשרות לתלייה על הקיר. עוד שוני בין המסכים הוא היחס בין הרוחב לגובה - ה-T240 הוא 16:10, והW2442PA הוא 16:9, בשטח מה שרואים הוא שהסמסונג גבוה יותר בכ-5 סנטימטרים. כמובן שלשני המסכים יש את התופעות של כל פאנל TN - זויות צפייה אנכיות נוראיות, זויות אופקיות סבירות, זליגת אור וכו'.…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  13. לאחרונה אני נכנס לעומק בכל הנוגע למסכי מחשב מהסיבה שאני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש. בחנתי כמה וכמה מסכי מחשב ברזלוציה של 2560x1600 שאם אינני טועה זאת הרזלוציה הגבוהה ביותר. מה שכן שמתי לב שבכל המסכים שתומכים ברזלוציות האלו אין חיבורי hdmi וזמני התגובה גבוהים בהרבה ממסכים אחרים שבהם יש זמני תגובה של 2ms. השאלה שלי היא האם יש מניעה מבחינה טכנולוגית ליצור מסך מחשב ברזלוציה של 2560x1600 שנוכל להנות ממנו מכל העולמות שיש כיום? למשל זמן תגובה נמוך, חיבורי hdmi, ניגודויות דינאמית גבוהה, וזווית צפיה של 178.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. חיברתי את המסך לממיר היס באמצעות חיבור הקומפוזיט והתמונה איך לומר, די ירודה (בטלויזיה הישנה כבר ראיתי טוב יותר) הבנתי שזה בגלל הרזולוציה הגבוהה של המסך והאיכות הנמוכה שבקומפוזיט יש דרך אחרת לצפות בשידורים באיכות גבוהה יותר, חוץ מלהזמין ממיר HD?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by yonir,

אפשר לקבל המלצות למסך רחב, שיתן את התמורה האופטימלית למחיר? המחשב מיועד לשימושים של אינטרנט, משרדיים וסרטים. רצוי כמה שיותר זול ובכל מקרה עד 1500. מבחינת גודל כמה שיותר גדול בהתאם לתקציב, עדיף (19 או יותר). תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם שימושי העיקריים הם לימודים אינטרנט סרטים, ראיתי ש dell u2311h עולה עכשיו 1300 ש"ח קראתי שהוא מעולה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6829 אך אשמח להמלצות אחרות יש גם את samsungf2380 גם עליו שמעתי דברים טוב חשובה לי איכות התמונה בעיקר לא ממש משנה לי זמן תגובה וזויות צפייה,Pivot זה תוספת נחמדה ועוד שאלה אחרונה ראיתי את samsung 3433t ו2333tn או שזה אותו הדגם לא ממש משנה רשום שזה עם פאנל c-pva האם זה נכון? 2333t http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4125&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737354 2333tn http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=12018 תודה לכל העוזרים

17. לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 אחרי הבחירות של ליאור, הגיע הזמן לראות מה הם המוצרים שהכי הרשימו בשנה האחרונה את כתב החדשות, המדריכים והביקורות שלנו, אורי כרמי. ASUS PG279Q – מסך הגיימינג שנותן הכל בעבר היותר רחוק, אם ביקשת לשחק על מסך בעל תדר רענון העולה על 60Hz הייתה קיימת עבורך אפשרות אחת בלבד: לוותר על טכנולוגית מסכי ה-LCD ולחזור חזרה למסכי שפופרת (CRT) עבור תדר רענון של 85Hz בלבד. מסכי ה-LCD הציעו שפע של גדלים, פאנלים ועיצובים, אבל דבר אחד נשאר זהה: תדר הרענון. לאט לאט הופיעו בשוק מסכי LCD שמחזירים את שנאבד עם המעבר אליהם: תדר רענון גבוה יותר. הם הציעו עד כ-12…

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by dmitrius,

שלום, מזה זמן רב אני מחפש לי מסך LCD 24 אינצ' בשביל סרטים ומשחקים. באתר הזה, כמו בעוד אתרים רבים, יש המלצה כללית ללכת על ה-DELL 2408. קראתי מספר ביקורות על המסך, ואחד החסרונות של המסך היה Input Lag גבוהה אבל נאמר שזה לא כלכך קריטי ושרב האנשים לא ישימו לב בכלל לבעיה. אתמול הגעתי במקרה לביקורת הזאתhttp://www.behardware.com/articles/712-4/lcd-david-vs-goliath-iolair-vs-dell.html. בעמוד 4 הם מראים את ההשפעה של ה-Input Lag על משחקים ולדעתי מסך ה-DELL לא כלכך הצטיין במבחן, אפשר להגיד שנכשל בגדול. בנוסף, אחרי קצת חפירה בפורומים של DELL, מצאתי מלא אנשים שבאמת מתלוננים על התופעה הנ"ל, ואפילו טוענים שהיא מפריע לא רק בזמן משחקים אלא גם בזמן צפייה בסרטים (התמונה מגיע אחרי הקול) ובעב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Physics,

מצאתי כמה מסכים שנראים טוב אבל אני בהתלבטות: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16730 http://ksp.co.il/?uin=22432 http://ksp.co.il/?uin=22772 מי מהם עדיף? והאם יש הבדל כלשהוא בין ה2 האחרונים חוץ מעוד 0.8 אינץ'? לראשון יש יחס ניגודיות יותר טוב והוא יותר זול, האם הוא הכי כדאי? האם יש מסך יותר טוב מאלה בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. היי, חשבתי בהתחלה לרכוש מסך רחב אבל בסוף החלטתי ללכת על רגיל. בפינה של מפרטים מומלצים מצאתי את: LG 1919S ב-1,025ש"ח Samsung 931B ב-1,125ש"ח אבל מקריאה בפורום נאמר שהפאנל של Samsung גרוע. האם כדאי ללכת על LG? או שיש מסכים טובים יותר בתקציב? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by eranir,

אני מחפש המלצה למסך בגודל 24-27 (עוד לא ממש החלטתי). אני מכיר סה"כ שניים שמדברים עליהם פה הרבה: - דל 2408. - דל 2709: איזה פאנל יש לו? מה ההבדל בינו ל2707? יש מסכים מעניינים נוספים ברמת המחירים הזו? ראיתי בזאפ את Eizo S2401WE - שווה משהו או שאיזו התחילו לייצר TN פתאום? תודה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by galai198777,

שלום אני מחפש מסך מחשב 2K בגודל 27 למשחקים תקציב 1600שח תהנו לי בבקשה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by arik100,

יש אפשרות לקנות בנפרד/להאריך את הכבל VGA של המסך ? אני מעוניין בגדלים בסדר גודל של 10 מטר בערך אפשרי?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  24. Started by Yoniplt,

בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט וסרטים.... אולי איזה משחק פה ושם, אך שני השימושים הראשונים חשובים יותר... עברתי על כמה מסכים בעיקר על Samsung Syncmaster 226BW DELL E228WFP LG L226WTQ ועוד כמה מסכים דומים, אך התבלבלתי מכל ההגדרות ומזה שכל יצרן מודד אותן אחרת אם יש מישהו שניסה אחד מהמסכים הנ"ל או כל מסך אחר שמתאים לשימושים האלה ויכול להמליץ אודה לו מאוד

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by liortaib,

בעיה בבחירת מסך 22 שיהיה טוב למשחקים תקציב 1500+-

• 1 תגובה
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.