עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. השימוש הוא בייתי והוא כולל בתוכו: יצירת מוזיקה בתוכנה cubase גלישה באינטרנט המחיר והא עד 100 שח +- תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  2. שלום אנשים !! :hi: אני מעוניין לקנות בשבוע הקרוב מסך LCD בגודל של 22" או 24" , אין לי מגבלת מקום והשאלה שלי היא איזה מסך עדיף לי : ה24" הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=Q241WB&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# או ה22" הזה : http://www.skypc.co.il/pl_product~51437~9~0.htm הם עולים כמעט אותו דבר, אבל מבחינת תכונות ה22" מנצח (או שלא ?!) וכמובן שהוא מפסיד בגודל. אני בעקרון צריך את המסך למשחקים ולשימוש רגיל של אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים. הבנתי שה22" של אסוס מעולה, רק לא ברורה לי האיכות של הוויוסוניק והאם הוא כדאי . תודה !!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני ממש לא מבין במסכים ובטח שלא במחירים שלה אני מעוניין לקנות מסך 17 אינצ' טוב שמחירו נע בין 1000 ל 1200 אם זה הגיוני אשמח לשמוע תגובות

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  4. טוב, אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקר חשבתי על המסך הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6750&perur=2&t=19&c=405 מכיוון שבאג הורידו את המחיר שלו ל-600 עד מחרתיים. מה אתם אומרים עליו? ואיך 2 אלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6242&perur=2&t=19&c=405 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6239&perur=1&t=19 איך הם בכלל ובהשוואה למסך הקודם? תודה.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  5. תקציב של כ-1500 ש"ח. עד היום הייתי סרבן LCD מובהק אבל לאחרונה נראה כי קצב העדכון יכול להיות נוח. אם יש מסך שחורג מעט מהתקציב אבל הוא טוב יותר משמעותית, אשמח לשמוע גם עליו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by ZaKeN17,

בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מסך 20 אינץ' והתקציב שלי הוא עד 1200 ש"ח. התבלטתי בין השניים הבאים: Samsung T200 2ms 20,000 LG L207WT 2ms 10,000 ע"פ הנתונים נראה שה-Samsung יותר טוב. מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Omri643,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך איכותי למחשב בגודל 22 אינץ' בתקציב של עד 2000 ש"ח אני לא יודע מה לקחת התלבטתי בין הDell וה Samsung הסמסונג יותר יקר אבל אני חושב שהוא יותר טוב מישהו יכול לעזור לי להחליט? השימושים שלי זה בעיקר סרטים משחקים ואינטרנט מה יתן תצוגה יותר טובה וד"א אבא שלי הוא דילר כך שהוא מביא את המסכים ביותר זול(במיוחד סאמסונג) אז לא נורא אם זה עולה איזה 100-200 ש"ח יותר...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין לרכוש מסך 22" - 24" בתקציב עד 1,500 ש"ח. השימושים העיקריים שלי הם משחקים וצפייה בסרטים ברזולוציות גבוהות. הומלץ לי על ה Dell UltraSharp 2209wa אך אני מבין שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1650x1050. אני מעדיף לרכוש מסך בעל רזולוציה מקסימלית של 1920x1200, אבל אני מפחד שלא אוכל להריץ משחקים על רזולוציה זו. אם למשל אין באפשרותי להריץ על רזולוציה מקסימלית אוכל להריץ על רזולוציה נמוכה יותר? או שאני חייב להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך? כלומר, אם ברשותי מסך של 1920X1200 אני בעצם "נתקע" על רזולוציה זו? או שאוכל להוריד את הרזולוציה בשביל משחקים מסויימים ללא פגיעה באיכות התמונה? כדי שתוכלו לענות טוב יותר על השאלה שלי אני אצטרף את המפרט שלי …

9. היי. אני מקווה שההודעה במקומה, ואם לא, נא להעביר לפורום כרטיסי מסך. בכל אופן, אני מחפש מסך 22" שיהיה יפה במיוחד ובעל תצוגה סופר איכותית (הפרדת צבעים גבוהה וכיוצא בזאת, אני לא באמת מבין במונחים הטכניים). איני גרפיקאי במקצועי, אבל העין שלי קצת רגישה לתצוגה "פושרת"/"סטנדרטית", ואני באמת מעוניין לקנות את הטופ שבטופ -- 1500 ש"ח בעבורו נשמעים סבירים למדי. קראתי את סקירת מסכי ה- 22 של HWZone, אבל מנגד שמעתי כמה ביקורות לא מאד חמות על הזוכה המאושר, הלוא הוא ה- 222H, מה שגם לי לרדת מהרעיון. האם יש חלופות יותר טובות? ודבר אחרון, קניתי זה עתה מחשב חדש עם 4670 (איני גיימר). האם הוא יוכל לעבוד עם 22" ללא פשרות? תודה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  10. שלום, מעוניין לקנות מסך 24 אינץ' בין 1000-1800 ש"ח לעבודות עריכה וגרפיקה - פרימייר, אפטר, פלאש, פוטושופ + צפייה בסרטים + חשוב - לא לעבודות לדפוס כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd4850 וחשוב לי שהמסך יהיה hd, כלומר עם חיבור hd לכרטיס המסך ואפשרות צפייה בתכנים שהם hd אפשרות כיוונון פיזי של המסך חשובה אך לא קריטית אנא עזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yarivot26,

אני רוצה לקנות מסך 24" (כנראה של DELL אלא אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו יותר טוב). הבנתי שסרטים \ סדרות באיכות רגילה לא רואים טוב, עד כמה העניין גרוע? אני רואה הרבה אנימות (שהרזולוציה שלהם היא בדרך כלל רגילה), האם אני ארגיש ירידה באיכות באופן משמעותי? יש דרך לסדר את זה? כמו כן רציתי לדעת אם הולכת להיות ירידה במחירי הLCD, המחשב החדש הולך להיקנות לקראת סוף יולי (אחרי ירידת המחירים) ואם לא מתוכננת ירידת מחירים אני שוקל לקנות את המסך עכשיו. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום הנכבדים, אני מחפש מסך מחשב 24" עם תקציב של עד 1500 ש"ח. המסך משמש בעיקר לאינטרנט, וכמעט ולא למשחקים/סרטים/גרפיקה. יש ברשותי מסך 20" ישן של DELL בעל פאנל IPS שאני מאוד מרוצה ממנו, אך בניגוד לעבר, אין לי יותר צורך בשימושים גרפיים ולכן אני מעדיף לרדת בתקציב על חשבון האיכות. איזה מסך כדאי לקנות? ראיתי שיש 24" LED של DELL, אבל שמעתי שיש לו קצת בעיות והוא לא ברמה של ה-LCD שלהם. האם זה נכון? במידה ואחליט לקחת מסך עם פאנל איכותי פחות, איזה דגם מומלץ? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  13. OK כנראה כבר חלק מכם יודעים שאני מחפש מסך 24 ועכשיו זה עבר להילוך גבוהה ( ז"א ברגע שאני אמצא את המתאים לי אני קונה ) אז ההתלבטות היא כזאת : 1. Philips 240BW8EB 2. NEC 2470WVX 3. DELL 24O7WFP 4. DELL 24O8WFP אם אתם ממליצים על מסך רצוי מאד שתגידו גם איפה אוכל לראות אותו ( כי הייתי ברוב החנויות המובחרות ואין כלום ) הייתי ב אופיס דיפו באג וביג בוקס

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני בהתלבטות לגבי קניית מסך עבור גיימינג ו צפית סרטים אני רואה שיש הרבה פידבקים על מסכים כמו asus pg-279q ו- acer 27xbh samasung cfg70 בעיקר רעים. אני מוכן להשקיע את הסכום שרשמתי השאלה עם זה שווה את השקעה וכמובן עם ההבדל בסוג הפנאל הוא כל כך מורגש עבור השימושים שציינתי. דבר נוסף למיטב הבנתי רזולציית 4K פחות רלוונטית במסך בגודל הזה תקנו אותי עם אני וטועה. אני משחק ב wow,whtw2,diablo3.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Goblindest,

אהלן.. אני מעוניין לקנות מסך שתומך בסרטים הכי טוב (FULL HD), וגם במשחקי מחשב. חשבתי על המסך LG W2486L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793. ורציתי לדעת אם זהו המסך הכי טוב לתקציב הזה? ** יש לי את הכרטיס מסך GEFORCE 7800 GTX האם הוא יתמוך ב- FULL HD במסך? אם הכרטיס מסך לא עומד בדרישות איזה כרטיס מסך מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by Slavikik,

מעוניין לקנות מסך LCD 19 אינץ טוב שיתאים למשחקים=47% וגם לסרטים=46% אינטרנט השאר LOL מקסמיום שהמחיר יהיה 1100 שקל.ועדיף מחנויות בצפון כי אני באזור קריות.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by stav_r,

שלום לכולם , אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של 19 אינץ לחדר , השימוש יהיה אינטרנט ומשחקים , התקציב כ 2,000 ש"ח. יש המלצות ? עוד שאלה, בקרוב אני טס לארה"ב , האם כדאי להביא את המסך משם ? או שכדאי לקנות כבר בארץ ?

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by rafi k,

מטרה בשביל משחקים וסרטים בפורמט HD 720P שאני מוריד מהאינטרנט. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD, רצוי שיהייה 19"(האם יש גדולים יותר במחיר הזה?) עד 1600 ש"ח. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. צריך להתחדש במסך חדש כבר, פג למסך ה-Proview שלי התוקף.. טוב, אני מוכן להשקיע עד 1400 ש"ח, אפשר קצת לחרוג, אני מתאר לעצמי שהיום כדאי כבר ללכת על מסך רחב? אין לי ממש מושג במה היתרונות שלו גוברים על מסך רגיל, אם תוכלו לפרט לי, אשמח. שהמסך יהיה לפחות 19 אינץ', וזהו. הערה: אם אפשר לדעת על מה יותר כדאי ללכת רחב/רגיל ועוד דברים בנושא אני ממש אשמח כי אני לא ממש מבין בנושא. עיינתי על כמה מסכים וגם קראתי תגובות והמסך Samsung 206BW נראה כמו קנייה נכונה לדעתי, בקיצור אשמח לקבל עצות-http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=520858 העיסוק העיקרי שלי במחשב הוא מוסיקה, תכנות, ובעיקר עבודות משרדיות אפשר להגיד, אני משחק במשחקי מחשב די ישנים ולא מכבידים כמו Pro Evolution, CSS ומשחקים יש…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by ofergpr,

שלום, מעוניין לקנות מסך מחשב 19-20' לצורך עבודות עיצוב עם פוטושופ - בעיקר לעיצוב אתרים. אין לי תקציב כי אני לא יודכ מה טווח המחירים,מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות...... [תקראו כותרת].. ואני מתלבט מה הכי כדאי לי לקנות אני צופה בסרטים, משחק משחקים כבדים, כותב בוורד וגולש באינטרנט... אני מתלבט בין: מסכי 20\22 אינצ' רחבים: Samsung 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black LG L226WTQ 22'' LCD 2ms DVI WideScreen ChiMei 221D 22'' LCD 5ms DVI LG L206WTQ 20'' LCD 2ms DVI WideScreen מסכי 19 אינצ' רגילים: LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI LG L1900J 19'' LCD 2ms DVI LG L1960TR 19" LCD 2ms DVI Samsung 931C Viewsonic VP930B Viewsonic VX922 19'' LCD 2ms DVI CHIMEI 946D 19'' LCD 2ms DVI אין לי מושג מה עליי לקנות אני חייב עזרה! אני מעדיף מאוד 22 אינצ' יש לי תקציב עד 2000 שקל בתחום ה19 אינצ' אנשים הציעו לי את V…

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  23. מפרט המחשב שלי הוא די חלש, מחשב ישן אז המשחקים שאני משחק הם בעיקר משחקי ספורט, NFS, Pro Evolution משחקי פעולה כמו CSS וכאלה, בקיצור המחשב לא מסוגל להריץ משחקים חדשים. עבודה משרדית, סרטים ומוסיקה הם העבודה העיקרית שלי על המחשב, בסה"כ העיסוק העיקרי שלי על המחשב הוא תכנות, פשוט נמאס מהמסך הענק הישן. אז, אני מוכן להשקיע עד 1400 ש"ח, אפשר לחרוג מעט כמובן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מדגם LG W2262TQ רוצה לדעת האם המסך טוב? מה החסרונות של מסך זה? אשמח לתגובות. הנה המפרט: מפרט טכני: גודל מסך: ´´21.5 רזולוציה: 1920x1080 Full HD גודל פיקסל: 0.248 מ"מ פורמט מסך: 16:9 זמן תגובה: 2ms ניגודיות: 1:70,000 Ratio ניגודיות: 1:70,000 Original בהירות: 300 cd/m² זווית צפייה: 170° כניסות: DVI-D, D-SUB צבעים: 16.7 מיליון מימדים: 52x23x40 (גxעxר), כולל מעמד משקל: 4.1 ק"ג תכונות נוספות: Photo Effect: מצבי תמונה קבועים לשינוי אופי התמונה לפי הצורך (שחור/לבן, גווני צבעים שונים( F-Engine: מעבד תמונה מתקדם המאפשר קביעת תצורת מסך לפי התאמה אישית, מעבד התמונה משנה את רמת הבהירות, רמת הניגודיות וגווני המסך בהתאם לבחירת המשתמש. L…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום. אני בוחר עכשיו איזה מסך לקנות , בתקציב של עד 2.5K. השימושים שלי זה סרטים,אינטרנט,קריאת טקסטים, עבודה ממושכת על המחשב,בהמשך גם משחקים. אני לא מבין בעניין, אולי מסך כזה לא קיים , אך בכל זאת חשבתי נכון לציין שרצוי שיהיה מסך בעל פליטת קרינה נמוכה ככל האפשר, הראייה שלי לא הכי טובה, ואני לא רוצה שהיא תמשיך להידרדר. הגודל הרצוי של המסך לא ממש מוגדר בינתיים.. אני חושב ש-24 אינץ יהיה המקסימום... 22 גודל טוב, אבל לפי מה שהבנתי אין מסכי 22" איכותיים. תודה ! יום טוב.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים