עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי מסך 19 שלא תומך בחיבור DVI אם אני מחבר בכרטיס גרפי ממיר מ DVI ל- D-SUB במסך זה נותן יותר בהירות וחדות או שאין תועלת ולהשאר על ה D-SUB?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  2. Started by joniar,

VW222U VK222U MW221C ההבדל בין ה-2 הראשונים כמו שאני מבין הוא המצלמה..

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  3. מחפש מסך טוב לשימושים של גיימינג מהיר, סרטים, עבודה באופיס (טקסטים ומצגות). מסך בגודל של "22 מועדף עלי. רחב או רגיל זה לא משנה. אם יהיה צורך לשפר את התקציב - זה אפשרי, אך אני מאמין ש 2000 ש"ח יספיקו למסך באזור ה- "22 . תודה מה הגדלים של המסכים בעלי פאנל איכותי יותר שיתאים לשימושים ?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by ilstockman,

ומה המחיר שלו בארץ?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  5. אוקי אז ככה אני מעונין בLCD של 32' למחשב במחירים שזזים בין 2000-3000 אני יושב במרחק של כ1 מטר בגלל שמסכי טלויזיה בהירים מאוד אשמח לקבל מסך שההפשרות להוריד את הבהירות תיהיה נורמאלית עין לא תהרוס אותו אבל שרואים סרטים יהיה אפשרות להחזיר אותו לבהיר הכי חשובב האיכות מקרוב ומרחוק אני מחפש מסך איכותי מאוד חשבתי על זה http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 דעות? ועם יש משהו יותר טוב אשמח : ]

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. שלום, קיבלתי את המסך ואני לא מרוצה מצבעים מסויימים שהוא מציג. הצבעים שונים ולא יפים. השוותי אותו לדוגמה עם צג של מחשב נייד dell inspiron 1545 גם חדש.. שהצבעים בו נראים טוב , כמו במסך הישן שהיה לי. יש אפשרות לסדר את זה או שזה בעיה במסך?

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by 00x,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש. אחרי כמה בדיקות מצאתי את עצמי מתלבט בין 2 מסכי המחשב האלה: Samsung C24FG70FQM (פאנל VA) Samsung S24F350FH (פאנל PLS) אני אספר לכם על הצרכים שלי בשביל הבנה טובה יותר. אני סטודנט שיושב שעות מול המחשב, בין אם זה משחקי רשת (כמו Overwatch וכדומה), גלישה, עבודות, עבודה מול פוטושופ וכדומה. אני מעביר את רובו של היום מול המחשב. אני לא מחפש עכשיו את המסך המושלם לגיימינג, כי זה לא שאני משתתף בתחרויות וכדומה שאני צריך את הביצועים הללו, אבל אני כן רוצה מסך "לייט גיימינג" (שיתן את העבודה לגיימר הממוצע). יש הבדל של פי 3 במחיר בין המסכים. השאלה שלי אם ההבדל באמת מוצדק מבחינת המסך עצמו. העניין של…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sayroni,

אני חושב לקנות טלוויזיה חדשה לסלון 42 אינץ או 32 אני לא כל כך סגור על עצמי.. לא צריך סמארט טי.וי רק שתשדר 1080P ושהצבעים והפלטפורמה יהיו טובים. מחפש מחירים בין 1500-2000 צריך משהו טוב לגיימינג.. למישהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by bneli,

יש ברשותי את המסך הזה :Philips Brilliance LCD monitor 190S9FB ורציתי לדעת מה האיכות שלו... כאילו עם אני רואה נגיד סרט HD אז הוא תומך? (מחובר כרגע על DVI) האם DVI מוציא HD? פשוט זה המסך היחיד שהצלחתי למצוא שהו מרובע (3X4) ולא מסך רחב פשוט קניתי אותו ממשהו שיש לו חנות מחשבים והוא החליף את כל המסכים בתצוגה לרחבים... אם תוכלו לתת לי פרטים קצת זה יעזור בתודה אלי. נ.ב. :שבת שלום לכולם

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. כלומר - תמיכה בצבעים אלה. אם הבנתי נכון - נתון זה - הכי חשוב למסך; או לפחות הכי נדיר, ויכול באופן כללי להראות שיש יותר סיכוי שהמסך כולו - יותר טוב\איכותי. כמו תמיד - הנתון הכי חשוב - הוא זה שמצויין הכי מעט; ובמקרה זה - באתרי השוואת המחירים - המאפיין פשוט לא קיים; כולל בדף המוצר באתר החנות. האם יש מקום שאפשר לחפש מסכים לקנייה לפי זה? ואם לא - הנה מסך שמצאתי דרך גוגל - שנראה באיכות מאוד גבוהה; וספציפית טוב לגרפיקה (מה שאני מתכוון לעסוק בו); ובמחיר טוב. המסך: Philips 276E6ADSS ‏27-inch – 99% Adobe-RGB – 5ms כתבה - https://www.asus.com/il/Monitors/PA279Q/ בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932480 מה דעתכם עליו? האם הוא טוב; והאם אתם ר…

11. Started by ניב200,

אני צריך מסך בעיקר בשביל אינטרנט\מוזיקה וקצת סרטים מה אתם אומרים עליו? הוא אמין? איך האיכות? אם יש המלצה למסך אחר עד 1100 שקל נא להמליץ.. חשוב שיהיה 19 אינץ' 4:3 או 20 רחב

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הי, אני מחפש המלצה למסך מחשב שמיועד בעיקר למשחקים בהגדרות גבוהות , אם כי כמובן גם לשימושים רגילים (אינטרנט וכו'..). רציתי לדעת האם מומלץ לקנות מסך עם הפנל האיכותי יותר ISP למרות שישנה בעיה ידועה של סנכרון (בגלל זמן התגובה הגבוהה יחסית), האם הדבר לא יהיה בעייתי למשחקים? לא כדאי לקנות פנל מסוג TM שיש לו זמן תגובה מהיר יותר? אני שוב מציין שמדובר במחשב לצורך משחקים בעיקר. התקציב : 1000-1300 ש"ח. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מסך 19" נוח לקריאה (LCD מפאת חוסר מקום על השולחן) - לשימושי 'סבתא' פשוטים: דואר אלקטרוני, גלישה וצפיה בתמונות וסרטוני וידאו של הנכדים. התקציב - הכי נמוך שאפשר - אשמח להוצאה בסדר גודל של 500-600 ש"ח, אבל אפשר למתוח קצת אם זה מוצדק. תודה עריכה: שיניתי קצת את התקציב - אולי בגלל זה לא היו תגובות?

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  14. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ' שישמש למטרת משחקים. התקציב הוא עד 1,500 שקלים. אבקש את חוות דעתכם על המסך הבא: BENQ FP93GX אשמח לשמוע המלצות נוספות! :-* **בנוסף יש לי שאלה: האם זה נכון שהסטנדרט כרגע עומד על 300cdm וניגודיות של 1:700?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by spektrum,

מסך דק רגיל.. למטרות רגילות... יש לי כרטיס מסך TNT2 אני מתלבט בין lg-1752T או 740B מה יותר עדיף? עדיף "19? או שיש אפשרויות יותר טובות? או שעדיף בכלל רחב? תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by moran679,

חשבתי ללכת על dell 2007wfp או fp הרגיל למישהו יש הסתיגויות או המלצה על מסך אחר?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  17. היי, חשוב לי שהמסך יהיה קעור, 27 אינץ' ורזולוציה 2k. המסך יתחבר לכרטיס מסך rtx 2070. אם יש מסכים מומלצים שיוצאים מההגדרות הנ"ל, אשמח לשמוע. אם צריך עוד פרטים, let me know, תודה, $

18. שלום לפני כחודש, או אם להיות יותר מדוייקים ב 13 לאוגוסט נרכש על ידי מחשב לאחותי מ סקייפיסי. יחד עם המחשב נרכש מסך LCD של LG דגם FLATRON L1753TR 17". היום שמתי לב (במקרה הייתי צריך להתקין לה משהוא) שיש נקודה אדומה שתמיד אדומה (גם כאשר המחשב עולה על הרקע השחור של DOS), סליחה היא יותר וורודה כזאתי מתקרבת לאדום,ואני חושב שזה יכול להיות פיקסל מת. כמובן שהוא היה יכול "למות" לפני זה פשוט אחותי לא שמה לב כי היא לא ממש מבינה בזה. בכל מקרה כמו שאמרתי עוד לא עבר אפילו חודש וכמובן יש לי אחריות 36 חודשים על המסך. האם הם יסכימו להחליף את הסמך? תודה רבה מראש. ד"א יש לציין שעל רקעים מסויימים הוא מתנהג כרגיל, לדוגמא אם נעביר עליו את סימן העכבר הוא לא יבלוט וישתלב עם צבע העכבר (לבן).

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  19. Started by slowdive,

שלום, בשבוע הבא אני מתכוון לקנות מסך LCD ויש לי את התוכנה DEAD PIXEL BODY כדי לבדוק במקום פיקסלים מתים. כמה פיקסלים מתים במסך חדש יש בד"כ?או אולי אני בכלל לא מעודכן והיום כשקונים מסך צריך לדרוש אחד בלי פיקסלים מתים בכלל?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  20. שלום לכולם ! מישהו יודע מה ההבדל בין Dell 24 LCD 2407WFP ל- Dell 24 LCD 2407WFP HC תודה

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  21. אני מחפש מסך הבעיה שהמבחר גדול מאוד אני צריך אותו למשחקים וסרטים חשוב שיתמוך ב HD ראיתי בבקירות באתר את ה ASUS MW221C השאלה אם הוא תומך ב HD והעניין אם הציפוי מסך קצת מלחיץ אותי עם תוכלו להמלית לי על מסך טוב לשימושים שלי.

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by lilshtig,

חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה

23. Started by KF,

היי אשמח לקבל עצות איך לכייל מסך של מחשב נייד כראוי. lenovo e330 . תודה

24. Started by ronkeren,

מישהו מכיר מרכזי תצוגה או/ו אתרים.. מה העלות של דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  25. Started by crik,

היי, יש לי בעיה במסך של סוג של פס בזמן שהמסך עובר מהר בין תמונות. אני מחפש הגדרה קצת יותר מדוייקת אשמח לעזרתכם. סרטון המציג את הבעיה : הסרט שלי תודה, משה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.