מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, החזרתי מסך Viewsonic VP930 ועכשיו אני צריך לעשות חושבים טוב טוב מה לקנות כי אין לי חשק להתבאס עוד פעם. אחרי הרבה סיבובים פה ובפורומים אחרים בימים האחרונים שמתי עין על LG L204WT, מסך די זול לגודלו, עושה רושם שביצועיו טובים מאד בכל תחום רק הרגלית לא איכותית אבל מזה לא ממש איכפת לי. כיוון שמדובר במסך רחב וזה משהו שאין לי ניסיון איתו זה גם נושא שאני צריך לבדוק לעומק ולכן הת'רד החדש. בחנות שאליה החזרתי את ה-Viewsonic אמרו לי שמסך רחב למשחקים זה לא טוב, שיש אנשים שהחזירו מסכים בגלל שהמסך מבצע מתיחה אוטומטית למשחקים. ממה שראיתי בפורומים (או למעשה פורום ספציפי שבו היללו את ה-L204WT) התמונה המתוחה דווקא נראית סבבה, בנוסף נאמר שניתן להגדיר דרך כרטיסי מסך של Nvidia שלא יבצ…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב צריך לקנות מסך למחשב. השימוש הוא לאינטרנט בלבד מניסיוני (תקנו אותי אם אני טועה) ,כשמסתכלים על אתרים רגילים במסך רחב(YNET,WALA) האתר נראה מעוות ומעוך . אני טועה? יש אופ' לשנות את זה? זה לא מפריע לאף אחד? למה כולם קונים מסכים רחבים ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בוחן קנייה של מסך 19 רחב. עדיין לא החלטתי אם זה יהיה הסאמסונג, או acer. בכל אופן, הרזולוציה של שניהם היא 1440X900. העבודה העיקרית שלי במחשב הם טקסט וגלישה, סרטים במיוחד, CS ו DOD, מידי פעם. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9250 והוא עגלה כמעט כמו אייל ברקוביץ'. האם הפישר המיושן הזה מסוגל לעמוד ברזולוציה הנדרשת למסך רחב, והאם ישנה דרך לברר את זה באינטרנט? (ניסיתי דרך האתר של ATI , ויותר קל יהיה למצוא את משמעות החיים.) תודה רבה =) -עריכה- טוב, ממחקר קטן שערכתי, הבנתי שאוכל לראות את אם הוא מתאים או לא אם אצליח לחבר מסך רחב אל הכרטיס. ראיתי איפשהו תגובה שכל הכרטיסים אחרי radeon 8500 מסוגלים להתמודד עם רזולוציות של מסכים רחבים. יש אמת בדברים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשל http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=798&AuctionId=7719596 לא מצויין הדגם (ומי שיודע שיגיד). אני מחפש כרגע מסך סביר, לא משהו יקר מדי - מה אתם חושבים עליו?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
גלשתי באתר של פאנאדס כדי להשוות בין מסכים דקים שונים שאני מתכוון לקנות בקרוב. ונתקלתי בחברה אלמונית (לכאורה) בשם EIZO שהמחירים על המסכים שלה ממש מטורפים: 8K ואפילו 10K על מסכים של 24" הנה לינק: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_43_1942 לכן רציתי לדעת מה כבר מיוחד במסכים של EIZO שהם עולים כל כך הרבה? הם מיועדים במיוחד לגרפיקה/עבודה מקצועית או מה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי לא מזמן מסך של סמסונג T240 עם HDMI ו - DVI אני מחבר למסך שני מחשבים אחד עם כרטיס RADEON 4870 - יציאת HDMI - מתחבר לHDMI של המסך ומחשב שני עם כרטיס מסך RADEON X1950PRO מתחבר לכניסת ה- DVI של המסך אני צריך מדי פעם לעבור בין המחשבים והכוונה היתה להשתמש ב כפתור ה- SOURCE (שממתג בין הכניסות) של המסך על מנת ליראות כל פעם מחשב אחר. הבעיה היא (ואני לא מבין מדוע זה קורה) שכאשר שני המחשבים מקונפגים לרזולזיה האופטימלית של המסך - 1920X1200 המסך משום מה איננו מזהה סיגנל מהמחשב המחובר לכניסת ה- DVI ואין תמונה מ- SOURCE זה רק מה- SOURCE של ה- HDMI אם למשל אני מוריד את הרזולוציה באיזשהו מן המחשבים ללדוגמא 1600X1200 אני רואה את שניהם נסיתי כל מני דברים וקינפוגים אבל לא הצלחתי ל…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את המסך של אסוס הסוויפט pg278q ורציתי לדעת אם המפרט מספיק טוב בשביל משחקים ב - 1440p ו 144hz המפרט: מעבד:intel i7 5820 כ.מסך:msi gtx970 4gb twinfrozer ראם:16gb ddr4 לוח אם:msi x99s gaming 7
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים הרבה זמן לא הייתי כאן בזמנו רכשתי 2 מסכי 2007WFP,ועדיין זכורים לי כל השירשורים שהיללו את המסך,את ההנחיות לזיהוי הפאנל המומלץ,המלצה על חנויות וכד'. בכוונתי לרכוש כעת מסך "22 ,ואני כמובן לא רואה שום דבר חוץ ממסכי DELL הבנתי שהגיע מלאי חדש של המסכים מהדגם 2209WA,לאחר תקופה שהיה קשה להשיגם. מספר שאלות לי אליכם: 1.האם ה-2209WA הוא המסך האיכותי ביותר מבחינת כדאיות קנייה(תמורה מול מחיר) בגודל "22? 2.האם הדגם העכשווי שהגיע למלאי הוא הדגם המהולל(זה שהיה קודם)? האם יש צורך לבצע איזושהי בדיקת-זיהוי הפאנל (בדומה לזו שבוצעה ב 2007WFP)? 3.האם למסכים שהגיעו קיימים גם ייבואנים פרלליים? לגביי ייבואן ראשי-על מי אתם ממליצים? 4.מהם החנויות המומלצות על ידכם לקניית המסך …
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מי שקרא את הת'רדים שלי כאן, אני סוג של מהסס כרוני לגבי קניית מסך. אם זה S2231WE או LP2275W וגם 2408WFP. (ההמשך יבוא. כנראה) אז עכשיו אני חושב על 222H -מנצח הביקורת שלכם ואחד ממולצי הפורום. (TN אין מה לעשות. שנתיים שלוש ואולי אחליף למשהו איכותי במחיר טוב- מה שאין עכשיו בתחום המסכים הרחבים.) 1) אני רוצה לדעת קודם כל איך מחברים את הממיר? 2) ואיך עוברים משימוש במחשב לצפיה בYES? 3) ואיך תיהיה איכות הצפיה ובמה זה תלוי? 4) או שצריך כרטיס טלוויזיה (אם כן תמליצו לי על משהו בבקשה). ד"א זה לא שאני נעול על המסך הזה. אני פשוט רוצה לדעת לפני שאקח החלטה. (אוסף ידע). תודה רבה. עומר.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ככה אני גיימר כבד... והחלטתי שאם אני קונה מסך הוא יהיה איכותי ומתאים למשחקים וסרטים....החלטתי לחקור את כל נושא הפאנלים וממאמר מאוד משכנע שקראתי וזה המאמר http://www.pchardwarehelp.com/guides/lcd-panel-types.php הבנתי שהמסך שאני צריך הוא ללא צל של ספק הS-IPS אבל וזה האבל הגדול לפי המאמר מסכים בעלי הפאנל הנל בזמן תגובה של מעל ל8ms לא יתאים לגיימרים מכיוון שזמן תגובה גדול מזה יגרום לטשטוש בעט תנועה ולמריחת צללים מה שכמובן אני רוצה להימנע ממנו לחלוטין.... אז ככה יש לי מספר שאלות: א.האם קיים מסך בעל פאנל S-IPS בעל זמן תגובה של מתחת ל8ms ?והאם ניתן להשיגו בארץ? ב.אולי כדאי כברלהשקיע על מסך בעל פאנל TN אבל איכותי וכך גם למנוע תופעה של מריחות? ג.ראיתי את המסך ACER FERRARI F-20 אש…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כבר זמן רב שאני מתלבט לגבי הקנייה של המסך הזה. אך יש מספר דברים שקצת מרתיעים אותי. כרגע אני עם מסך 19 אינץ' של פיליפס ברזולציה 1440X900. השימושים של הם משחקים סרטים מוזיקה תכנות אינטרנט ועוד. העניין הוא שאני לא נוהג לשדרג את מחשב כל שנה זה לא בראש סדר העדיפויות שלי. עכשיו השאלה היא כזאת, בהנחה שעכשיו אני מוכן להוציא סכום כסף לא מבוטל על מחשב(נגיד עד 5K) פלוס המסך שזה עוד 2.3K בערך, ואני לא הולך לשדרג את המחשב ב-3 שנים הקרובות לפחות. השאלה מה עדיף, להישאר עם מסך 19 ברזולוציה כזו שיכול להיות שגם בעוד 3 שנים יהיו משחקים שיעבדו עליו על הגדרות מינימליות ואולי אפילו טיפה יותר, או לקנות מסך FULL HD וכבר בשנה הבאה כנראה להרגיש ירידה ניכרת של ביצועיים, שלא לדבר על ההגדרות שאני אשח…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני מניח שהרבה אנשים מתחילים להתעניין במסכי 30 של LCD, בגלל שטח העבודה הענק, העובדה שמשחקים נראים נפלא וכו'. אז יש לי מספר שאלות בסיסיות ועקרוניות לגבי מסכים בסדר גודל כזה 1) האם אם מתאימים למשחקים? כלומר לGAMERS ? 2)האם שטח העבודה "ענק" מידי (מדבר על הDESKTOP), או שמתרגלים? 3) אייקונים ברזולציה נאיבית ובכלל הכול ברזולציה של 2560 על 1600, כמה קטן ונורא זה? 4)חומרה - האם העובדה שכנראה רוב האנשים היום לא הולכים לקנות איזה מערך QUAD SLI של 9800GX2 וגם אם כן, עדיין לא יכולו להריץ הרבה משחקים ב2560 על 1600, מצדיקה קניה כזאתי? כלומר האם לומרות שלא נוכל לשחק משחק כמו CRYSIS ברזולציה הזאתי ושירוץ נורמלי, עדיין שווה לקנות מסך עם רזולציה מטורפת כזאתי? 5) מה המרחק הרצוי לש…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג לאבא הקשיש שלי את מסך המחשב מ-CRT 17. הוא בכלל לא רואה סרטים ובטח שלא משחק ולכן אני חושב שממש אין טעם בקניית מסך רחב. 1. האם בכלל עוד ניתן למצוא מסכים שאינם רחבים? בחיפוש שעשיתי באתרים ממש לא הצלחתי למצוא מסכים כאלה. 2. אני רוצה לקנות לו מסך 19", אבל אם המסך רחב אז הרוחב בא על חשבון הגובה. איזה גודל מסך רחב ייתן גובה כמו של 19" מסך רגיל? (מקווה שהשאלה ברורה) 3. האם הגדלת המסך והרזולוציה בהכרח גם תקטין את הפונטים? גם ככה מתחיל להיות לו קשה לקרוא מהמסך. אשמח לקבל תשובות ואף המלצות למסכים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, המסך שלי נופח את נשימותיו האחרונות בימים האחרונים, ולפני הקנייה של המסך הנ"ל, יש לי מספר שאלות קלות . - אני קונה את המסך מRSM - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2100 כאשר הוא קצת יקר יותר שם. אני מניח שזה שהם קוראים לו Dell UltraSharp U2311H זה מטעמי פרסום בלבד וזה לא שהוא איכותי יותר מאותה גרסת מסך במקום אחר ? - הבנתי שלמסך הזה יש גרסאות שונות, משהו שנקרא REV A02-3 משהו כזה, אשמח אם מישהו יסביר לי מה הכוונה וההבדלים בגרסאות האלה, מה אני הולך לקנות ומה ההבדל מבחינתי ? - המסך הולך לשרת בעיקר למשחקים ותיכנות . לסרטים וסדרות יש לי טלוויזיה שמחוברת לכרטיס מסך גם כן. זה עדיין המסך הכי מומלץ בשבילי בתקציב הזה ? אשמח לקבל תגובות בהקדם כיוון שהמסך ש…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני לפני קנייה ויש לי מספר שאלו שקויתי שתוכלו לעזור לי האם שווה לקנות את ה931BF ולא את ה- 940BW, כי אני בעקרון גיימר, בונה אתרים וגולש באינטרנט ורואה סרטים אז מה יתאים לי יותר לצרכים ? ולמה יש אתרים שרושמים שהניגוריות של ה- 931BF היא 1:2000 ויש אתרים שאומרים 1:700 ? בזאפ רשום 1:700 ובאתרים אחרים רשום 1:2000 למשל בפנדס..?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש, בגודל "19. השימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקי תלת מימד, סרטים וגלישה באינטרנט. רציתי לדעת מה היתרונות/חסרונות של מסך LCD לעומת מסך CRT שטוח (מלבד, כמובן, העובדה שLCD תופס פחות מקום). האם ישנם מסכי LCD שמשתווים ברמתם לCRT כשמדובר במשחקים? או שאוטומטית מסך CRT יהיה בהכרח טוב יותר למשחקים מכל מסך LCD? ומה לגבי צפייה במסך מהצד? הבנתי שיש עניין של Native Resolution, שמסך LCD לא ייראה את התמונה טוב אם הרזולוציה נמוכה מהNative Resolution שלו, או משהו כזה (אם אפשר לקבל הבהרה בנושא). בנוסף, אני רוצה לקנות מסך למחשב של אמי, שמשתמשת במחשב כדי לגלוש באינטרנט, ובעיקר לקרוא מסמכים ומיילים. הראייה שלה לא הכי טובה בעולם, כמו רוב המבוגרים, ורציתי לדעת …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום חמישי קניתי את המסך הנ''ל יש לי מספר דברים שאני רוצה לדעת 1.איך אני יודע אם זה הקושחה החדשה או הישנה 2.איזה חיבור עדיף יותר DVI או S-VIDEO תודה והמשך יום טוב (ערב)
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים היו הרבה בעיות עם פיקסלים שרופים במסך הזה. האם המצב השתפר לאחרונה ומה המדניות הנוכחית לגבי פיקסלים שרופים? ועוד שאלה, האם יש לכם התרשמות על חנות או מספר חנויות מומלצות, שבהם אפשר לקנות מסך עם פאנל s-ips?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מרכיב מערכת ששימושה העיקרי gaming ו-HTPC, הרעיון הוא לחבר את המחשב גם לטלוויזיה שלי - פיליפס 8605 40 אינצ' FullHD - בשביל משחקים וסרטים, וגם למסך מחשב LCD פשוט (אותו עדיין לא קניתי ולא אכפת לי בכלל מאיכותו, אפילו נראה לי שאקנה משומש) - בשביל קצת עבודה משרדית / תכנות. חלק מהרכיבים במערכת המדוברת: מעבד: Intel Core i5-2500K לוח-אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail מארז: Lancool Midi Tower PC-K63B Black ואלו השאלות שלי: 1. הטלוויזיה הזו היא כאמור FullHD, כלומר 1080 שורות. במשחקי מחשב אפשר להגדיר רזולוציות שהן בעלות יותר מ-1080 שורות, האם במקרה שלי אין שום טעם או יכולת לשחק ברזולוציות אלו, מפני שהטלוויזיה לא מסוגלת להציג אותן? (ולכן ל…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
א.האם צפויית ירידת מחירים בזמן הקרוב? ב.איך הוא ביחס לדגם שמקביל לו ה2407WFP? והאם זה משהו ששוה את ה500 שקלים הפרש.? ג.מה סוג הפאנל שלו? ד.איך כרטיס המסך שלי 8800GTS 512MB התמודד איתו במשחקים ברזולוציה של עד 1680X1050 ? ובסרטים ברזולוציה מלאה שבה הוא תומך ובאיכות של FULL HD.? בתודה מראש שגב שטובי!
-
- 30 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מצאתי אותו במחיר של 1500 ש"ח הבנתי שיש לו 4MS הוא רחב וכו' וכו' וכו' השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש אפשרות לתלות אותו ישירות על הקיר ללא הרגלית [כמו תמונה אפשר לומר]? 2. האם הוא יתפקד לי טוב במשחקים? [אני לא משחק הרבה] 3. האם הוא יתפקד לי טוב בסרטים ובאופיס? 4. מה התרשמותכם הכללית ממסך זה? האם הוא שווה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-פאנל H-IPS הרבה יותר טוב מE-IPS ? אני חושב לקנות את הDell U2311H כי הוא במחיר טוב אבל הוא E-IPS האם כדי לחרוג מהתקציב שלי 1300 שקל כדי לקנות את הDell U2410 LCD כי הוא H-IPS האם ההבדל ממש גדול ? +יש לי כ.מסך ממש יישן X1900XT איכות התצוגה איתו תהיה סבבה ? אפשר לצפות בHD או שחייב לקנות כ.מסך חדש ?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין מספר רחב לרגיל? 2. אני רוצה בעיקר בשביל משחקים וסרטים (גם HD). 3. במסך רחב, איך זה מראה? האם זה מראה משחק באמצע או שזה נמתח לרוחב? 4. האם מסך 2MS "19 LCD יראה עם הכרטיס מסך המתאים 1080i? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
קראתי את תגובתך האחרונה בשרשור ה"פיקסל השרוף",שרשור שנינעל,ולכן אני מגיב כאן. הצעתי אליך היא שתפסיק להכפיש את החנויות המתחרות-אלו שמוכרות מסכי DELL המיובאים ע"י הספקים המורשים של DELL בארץ. אתה מבטיח כאן תנאי אחריות, שלפי בירורים שעשיתי-אינך יכול לעמוד בהם לידיעתך-שמעתי על אותם המסכים שרכשת מ-CMS (ללא ידיעתם,עד אשר הם עלו על ה"פירצה",כהגדרתם)כשהיית "תקוע" עם מסכים שנדרשו החלפה,ו-DELL לא הושיעו אותך..כפי שהם רגילים לתמוך בייבואן שעובד איתם באופן סדיר... תפסיק להפיץ כאן דברים שאין להם כיסוי בנוגע לאחריות הספקים המורשים שהיא "כביכול" נופלת משלך!! אחריות זו "מכסה " על האחריות שלך,וידוע לי על מיקרים שמסכים עם פיקסל שרוף אחד הוחלפו גם לאחר מספר חודשים,ואף יותר מזה... ידע לי שהא…
-
- 68 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני בעקרון תמיד עבדתי עם מסכים רגילים אבל אני רואה מגמה לעבור למסכים רחבים, האם אתם מרגישים שמסך רחב יותר טוב או שהוא "מורח" את התצוגה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-