עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם אני רוצה לקנות לאחי מסך 19 '' מסך TN שמיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים ב- 1300 ש"ח? מעדיף TN בגלל התקציב הנמוך. חשוב לי שלא יהיו מריחות במשחקים ושיהיה נוח בגלישה באינטרנט. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  2. ברור שבמסך "19 הטקסט גדול מ"17 כי זה אותה רזולוציה ומסך "22 רחב עדיף על "20 רחב שניהם אותה רזולוציה אבל אם מה שקובע את גודל הטקסט הוא גודל הפיקסל אז מסך "19 שבו גודל הנקודה בסביבות 0.294 הטקסט ייראה הכי גדול וברור אפילו יותר ממסך "24? ואני לא מתכוון לשטח מסך הכי גדול אלא לטקסט הכי נוח לקריאה בלי לשנות DPI ומשחקי זום

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by Ghosthunter,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" במחיר הזול ביותר שאפשר. כמובן לא מדובר על מסך בשקל אלא כזה שיחזיק קצת ויתן איכות כלשהי. תודה.

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  4. שלום רב, ביצעתי חיפשו מספר פעמים אבל ללא כל הצלחה. בעבר בפורום זה הראו השוואה בין מריחות במסך עם פנל TN (אני חושב סמסונג 22") לאי הופעת מריחות במסך DELL 2007 (אם אני זוכר נכון) זאת היתה השוואה של תוכנה שמריצה מכונית אדומה ובמסכים לא איכותיים רואים את המריחה. אשמח לקבל לינק לנושא המדובר תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  5. Started by yoni27cohen,

הייתי אצל יעקב עכשיו וקניתי את המסך ה-2007FP היה מצויין שם הפנל HN210 מה נראה לכם איזה פנל קיבלתי ????? בפורומים שונים ברשת מצויין כי הפנל העונה לשם דגם הזה הוא אכן S-IPS אך גם מצויין SOSPECTED PROCESS OF ELIMINATION אז מה זה אומר???????

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  6. בבקשה זה חשוב לי...

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  7. Started by cold fire,

את המסך אני קונה בארה"ב דרך האינטרנט רצוי שיהיה מnewegg אבל אפשר גם מאתרים אחרים לגבי הגודל 19 אינטש לא רחב, יש פשוט ים של דגמים ואני פשוט לא ממש מתמצא בעניין שימושים בעיקר אופיס אינטרנט ואולי משחק מדי פעם... תודה לכל המגיבים

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by ofer40,

היי מישהו מכיר את המסך הזה? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1934 זה בטח פאנל TN לא?

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by matoki10,

בפורום של המפרטים הציעו לי 2007wfp או lg hr השאלות שלי הם כאלה : האם באמת שווה לי להשקיע עוד 700 ש"ח בשביל המסך של dell? זה הבדל איכותי בשביל לראות סרטים? האם יש לכם עוד הצעות למסך איכותי לסרטים וקצת למשחקים בסביבות 1500- 2000 ש"ח ? איזה כרטיס מסך מתאים הכי טוב לשימושים שלי ולמסך שאני אקנה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. Started by dror1723,

יש מסך עם הפנל הזה שהוא רחב...

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by Roy.T,

שלום לכולם... אני צריך מסך רק למשחקים עדיף ללכת על מסך 22 TN שגם ככה יותר זול.... או על הדל 20" שעולה יותר אבל עם IPS מה מומלץ? קחו בחשבון שזה רק למשחקים.... האם האיכות בIPS תהיה יותר טובה במשחקים או שתהיה אותו הדבר ואז עדיף להנות מ22" ענק מול הפנים... תודההה ד"א אני קונה מ skypc מישהו מכיר?? זה חשוב לי לדעת איך הם כי אף פעם לא קניתי שם וזה באזור שלי...

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by SharonSx,

שלום לכם, אני מתכוון לקנות מסך רחב שהרזולוציה שלו היא 1680x1050 והייתי רוצה לדעת אם יש בעיה עם הרזולוציה הזאת במשחקים האם צריך לבחור רזולוציה מסוימת ואז למתוך אותה במצב של משחק? יש משחקים קיימים ברזולוציה זאת?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by hensh9,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3437613,00.html

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  14. אני אישית מאוד אהבתי את LG במסכי CRT - אני לא יודע איך המצב עומד היום במסכי LCD. אני צריך מסך 17" (או 19") למשחקים, תקציב של עד 1500 ש"ח. אשמח לקבל כמה שיותר המלצות עם פירוטים. העדפה למסכי 17". (בלי רמקולים!)

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by r0ckY,

2007WFP - איך מכניס למצב 1:1 ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  16. Started by Rock22,

צריך המלצה למסך חדש 19 רחב עד אלף שקל בתודה לכול העונים!!!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  17. המסך מטרתו לסרטים וקצת משחקים, לכן החלטתי לקנות מסך רחב (WS) ולא 4:3 חשבתי על המסך הזה- http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472837 מה אתם אומרים עליו ? שווה? אפשר בתקציב שלי להשיג מסך יותר טוב ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yaelgro,

לאחר שלפני כמעט שנה התייעצתי פה על איזה מסך לקנות, קניתי את ה - SAMSUNG 971P ואני מרוצה ממנו עד השמים. עכשיו הגיע תורם של ההורים שלי לקנות מסך דק. שימושים: אינטרנט, עיבוד תמלילים וקצת משחקים של אח שלי(לא משהו שדורש גרפיקה מורכבת מידי). תקציב: 1800 ש"ח הדבר הכי חשוב לאמא שלי(ובגללו נפסל ה-971P) הוא שהמסך לא יהיה שחור או לבן. היא רוצה רק מסך אפור כסוף. אודה לכל רעיון

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  19. שלום. יש לי כסף ואני החלטתי בסוף לקנות מסך במקום מצלמה דיגיטלית, כי את זה אני באמת צריך. יש לי את התקציב הנ"ל ואני יכול להוסיף, אבל רק אם זה שווה את זה. אני מחפש מסך גדול וWS השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט,צפיה בסרטים, וטיפה משחקי רשת. חשבתי על המסכים הבאים, אולי אתם מכירים משהו טוב יותר בסכום הנ"ל? או שאולי כדאי לי לחכות? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש עיוות לא קטן בצבעים בצפייה זויתית במסך. כמו-כן ציפיתי לשיפור דראמטי ביחס למסך ה LCD הקודם שלי והאמת שאני קצת מאוכזב - השיפור לא בולט לעין. מה שגורם לי לחשוד שאולי לא מדובר בפאנל S-IPS.. האם יש דרך לדעת בודאות את סוג הפאנל?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by einatamam,

ראיתי ביקורות טובות על מסך זה עיקר השימושים יהיו : אינטרנט , לימודים, OFFICE תיכנות, מוזיקה קצת סרטים מה דעתכם? אני חייבת לקנות מסך עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  22. חשבתי כרגע על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=15397 מה דעתכם? המסך הוא למטרות משחקים וסרטים. עריכה: אמרו לי שלמשחקים וסרטים עדיף מסך רחב אז הבאתי גם את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=16194

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by benjo_s,

מטרת המסך לעבודה ממושכת מול המסך כשרוב הזמן יהיה למטרת גלישה + משחקים ... תודה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. מעוניין לקבל המלצות על מסך שיהיה גם באיכות טובה לצפייה בסרטים [לא מיועד למשחקים] וגם רחב ונוח לעימוד. האם הDELL 2007WFP יתאים? האם הוא רחב מספיק? [אין לי מקום לרחב מידי] אשמח להמלצותייכם!

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  25. אני יודע שזאת שאלה קצת כללית אבל רציתי לדעת אם יש צפי לירידות מחירים רציניות בחצי שנה הקרובה? אני רוצה לקנות את הdell2407 אבל כרגע המחיר דיי מטורף בשבילי ורציתי לדעת אם יש סיכוי לירידת מחירים בקרוב? איזה דגמים חדשים שיגרמו לירידה או איזה פיתוח טכנולוגי גדול כמו שיש במעבדים כל כמה חודשים..

• 3 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.