עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום. אני מחפש מסך LCD למחשב שמיועד למשחקים. גודל המסך הוא 17 אינטצ'. התקציב הוא בסביבות 850 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  2. 1 יש לי את המסך NEC 20WGX2 שמחובר לשני מחשבים עם KVM ולאחר כל ריסט הרזולוציה משתנה. 2 אני עובד עם 2 המחשבים ברזולוציה 1680X1050. במחשב אחד יש לי כרטיס מסך X1800GTO2 ובשני יש לי 9600XT ובמחשב עם ה-9600XT רואים פחות טוב,מה הסיבה ?? 3 האם יש אפשרות לחיבור 2 המחשבים עם ה-KVM שיש לי בחיבור DVI ??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין במסך 19'' למשחקים ובתקציב של 1300-1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  4. שלום, כמו שנאמר, היעוד הוא קצת כוללני: קצת סרטים, קצת משחקים. מפה גודל המסך ההתלבטות היא בין viewsonic vx2640w לבין samsung t260, שניהם באותו טווח מחירים מישהו מכיר את המסכים? המלצות?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  5. תודה על כל עזרה !!

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  6. ואיפה וכמה עולה כבל DVI? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by rubin 37,

המסך עובד בסדר. דרך מיקרוסופט הגיע עידכון אופציונלי. מישהו יודע מה זה? כדאי לקבל? בברכה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  8. Started by izikd,

שלום רב, בבית יש לי 2 מסכי 19" (לא Wide) שאני עובד איתם כבר כמה שנים. כרגע אני רוצה לקנות מסך נוסף למקום אחר, וההתלבטות העיקרית שלי היא האם 19" או 22"? וההתלבטות שלי היא בעצם כי 22" הוא בעצם באותו הגובה כמו 19", רק פשוט רחב יותר. טקסט ארוך יותר 22" לא יציג לי, וטקסט רחב הוא ממילא לא כ"כ רלוונטי (כי רוב האתרים הם צרים). והשימוש שאני רוצה בו כאפשרי אך לא נוח הוא לשים חלון לצד חלון - ושוב, אני לא רואה בזה משהו נוח. אז הייתי רוצה לשמוע חוויות שלכם משימוש ב2 הגדלים הללו. בנוסף אציין שהשימוש שלי הוא לצורכי: אינטרנט, מסמכים, תכנות מאסיבי. בתודה, איציק.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  9. Started by bob1,

במידה ואני רוצה לראות באיכות של HD במחשב, האם אני חייב שיהיה לי כרטיס מסך HD ומסך המסוגל לקרוא HD או שמא מספיק כרטיס מסך חזק וטוב כמו NVIDIA NFORCE 9500 GS ומסך המסוגל לקרוא HD ? במידה ולא מה עליי לקנות כדי שאוכל להינות מסרטים ומשחקים בHD ?

10. Started by kelazar,

מה דעתכם על המסך? מה מחיר טוב בשבילו? ומה ההסדל בינו לבין L1952TQ תודה מראש, חן

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. Started by StavBN,

שלום. כרטיס המסך שלי X800GTO. מסך חדש, W2252TQ. שמתי לו את הרזולוציה: 1680 על 1050, ורואים על הפנים. מיצד שני ב- 1440 על 900 רואים סבבה. לאחר מיכן שמתי לב שב1680 1050 התפריט של המסך כשאני לוחץ על הכפתורים שלו פיזית רשום שם שהרזולוציה היא: 1400 על 1050 כשאני רואה בתפריט של הרטיס מסך שזה על 1680 1050. מה לעשות? אני מיואש.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  12. Started by zilbermm,

היי, קיבלתי מסך samsung 953bw משומש והמסך יושב על המעמד בזווית מסויימת לאחור, אני לא מצליח ליישר אותו. יש למישהו נסיון עם המסך הזה?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  13. משמש לסרטים ולמשחקים אז רזולוציה גבוהה =)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Sagi_M,

שלום, מה ההבדל בין שני הדגמים האלו ומה עדיף לקנות למחשב שמיועד למשחקים (כבדים), צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  15. Started by daniel1234,

אני מתלבט בין שני מסכים: Samsung 2253BW או AOC 2219P2 - מסך חדש עם pivot , אגב מישהו מכיר את החברה הזאת?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  16. שלום לכולם, חבר ביקש ממני המלצה למסך לעבודה וסרטים עם הדרישות כמו בכותרת. האמת שאין לי ממש מושג, בעזרתכם אני מקווה שאוכל לעזור לו :ylsuper: אז תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  17. Started by haim855,

קניתי מסך אסוס MG248Q ואין אפשרות ל144 ארץ למה? מחובר לכרטיס מסך דרל hdmi

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by mano4now,

שלום לכולם, הזמנתי בעצתכם ומקריאה מרובה כאן בפורום מסך 2407WFP . מה אני צריך לדרוש ? איזה פנאל ? איזה גירסא ? וכו' ? אני רוצה לשלוח להם מייל שמרכז את כל הבקשות שלי ( אני מקווה שלא מאוחר מידי ) מנו

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  19. Started by barry,

האלן, אני מחפש לשדרג הגודל של המסך שלי מה ה-23 שיש לי היום לאזור ה 27 אני חושב שזה יהיה נהדר, בכל העניין של רזולוציה זה קצת פחות משנה עם זה יהיה 1440 או 1080P עיקר החשיבות זה לבן.... או לכל הפחות צבע אלומיניום מתכת מבריק שכזה התחלתי כבר להחליף הכול ללבן מאז שיש לי את ה R4 לבן ככה שנשאר עכשיו רק מסך ומקלדת (בעיה אחרת) בכל אופן מה שבעיקר מעניין אותי זה שיהיה לבן ולכן חשבתי על מסך קוראני מאיבי YAMAKASI CATLEAP למשהו יש דעה על המסכים של החברה הזו?צפוי מכס מעם? חשבתי גם על אפשרות לרכוש 2 מסכי 22-24 שראיתי שאפשר להשיג בארץ אבל אני חושב שזה לא יהיה הכי נוח מה דעתכם?ובכלל המלצה על מסך אחר תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ofiry,

תקציב עד 1000 ש"ח פאנל IPS, איך זה נראה לכם U2412M : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. נהרס לי המסך CRT 19 אינץ שנקנה לפני שש שנים, אז אני חושב שהגיע הזמן לקנות מסך חדש. תקציב עד שלוש וחצי אלף שקלים. המסך ישמש למשחקים צפייה בסרטים. איזה גודל כדאי לקנות? ואיזה סוג פאנל? פרטו נמקו והסבירו למה אם אפשר גם קישור. תודה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  22. Started by EagleX2,

שינוי בנושא הדיון: החלטתי ללכת על מסך בגודל 27. נשארתי עם שתי אפשרויות: 2713HM וVP2770. קודם כל, האם הVP2770 משווק בארץ בכלל? לא ראיתי בחנויות ה"מובילות". האם למישהו יש ניסיון עם ה2770? לפי הדיווחים באינטרנט, אמנם לא כמו ה2713 הנהדר עם בעיות איכות, הוא גם סובל מבקלייט בלידינג. אשמח לתגובות, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by lampit,

שלומות. ראיתי באתר של p1000 להלן הקישור: http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=LCD_Monitors_UpTo_19&AuctionId=4939727 מסך samsung 932b plus לאור הביקורת הטובה שראיתי באתר על ה 932b רציתי לדעת אם זה אותו המסך (האם הplus הוא לא חתול בשק), והאם בכלל כדאי או רצוי להזמין מסך מאתר כזה ? או לחילופין ללכת על ה931b שמחירו די דומה וביצועיו (כפי שהבנתי) די דומים גם כן ? תודות ויום נעים

24. Started by ShahafH,

אהלן! האמת אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי מקום יותר קשור.. ברשותי טלוויזית LED של SAMSUNG UA32EH5000 32 אינץ' וקניתי כבל HDMI שמתחבר מהPC שלי (מפרט בצד) מהכ.מ msi gtx 680 lightning לטלויזיה. עכשיו אני שעה כבר מנסה להתעסק עם ההגדרות של הרזולוציה ואני פשוט לא מצליח להגיע לתוצאה רצויה! כל הרזולוציות שהמסך טלויזיה יחסית מלא הם נמוכות וכשאני מעלה את הרזולוציה המסך בטלויזיה נעשה קטן ולא מציג את כל התוכן שעל הדסקטופ. יש למישהו פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Shasoosh,

קניתי אתמול את ה U2311 , והחלפתי אותו היום לאחר פיקסל שרוף וצירפתי אותו בדול דיספליי ל 930 הישן שלי. פתאום המסך הישן ששירת אותי נאמנה נראה ממש רע. אני לא יודע אם זה בגלל שהדל כל כך שונה או שמשהו נדפק פה בקונפיגורציה אבל לבן בדל נראה צהבהב ב 930, בכלל פתאום כל הצבעים ב 930 ניראים חיוורים. מישהו נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.