עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. תשמעו אני לא כך כך מבין במסכי מחשב סרטים 1080p ומשחקים כמו COD MW3, CRYSIS 2 אני רוצה רוחב המסך 16x10 וFULL HD ויצרן איכותי שישמר לי שנים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן אני מחפש מסך מחשב שיתאים בעיקר למשחקים וסרטים. חשוב מאוד שיהיה חיבור HDMI. קבלתי המלצות לLG IPS236V וSamsung S24A350H. מה אתם חושבים עליהם? התקציב הוא כ1400 והגודל הרצוי הוא 23 (אפשר לחרוג אם מדובר במקרה ששווה להתפשר בשבילו) תודה רבה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ברשותי מחשב עם כרטיס אם MSI-G31M הכולל כרטיס מסך אינטגרלי (ללא יציאת DVI). שימושי המחשב אינטרנט, אופיס, לפעמים סרט. הציעו לי סמסונג 932BF ב- 1300 ש"ח. בהתחשב שזו הוצאה חד פעמית, הייתי מעדיף את ה- 971P אשר מומלץ בפורום זה. אנא עיזרו לי עם ההתלבטות הבאה: - האם העינים שלי ישארו בחיים עם ה- 932BF לאחר שעה מול האינטרנט? - האם יש טעם לרכוש את ה- 971P ללא DVI במחשב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by itsik1231995,

שלום המפרט שלי בצד אני רוצה לקנות מסך תלת מיימד למחשב הכרטיס מסך שלי יספק את הסחורה תחת משחקים כמו BF3 בהגדרות מקסימאליות ? אני חושב על המסך הזה http://www.tms.co.il/product/11074 מצאתי אותו במחיר טוב כאן http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCD2342P הוא מסך טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by mz155,

אני זקוק שתמליצו לי על מסך lcd טוב למשחקים בתקציב 1700 ש"ח.. תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by tal_levi1000,

במסך הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105 כתוב בזווית הצפיה: 140°[H]/130°[V] (CR>=10) 170°[H]/170°[V] (CR>=5) מה זה אומר ה CR הזה? (זה יוצא פה קצת מחורבש בגלל העברית אבל תסתבלו בעמוד עצמו)

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Iv0ry,

צוטט מ-ZAP "מסך לא מגיע עם פיבוט למרות האמור באתר היצרן, אלא הוא אופציונלי וכנראה לא מגיע עם הדגם שהגיע לארץ. מי שרוצה את זה עדיף שיקנה את הדגם 2234BW, שאמור להיות דומה למדי למסך הזה חוץ מזה שהוא צורך יותר חשמל. המסך עצמו מספק תמונה בהירה ונעימה. קצב העדכון קצת נמוך אז יש "מריחה" של הטקסט כאשר גוללים אותו, אבל בסה"כ סבבה." יתרונות: שטוח, קל, אחריות ל3 שנים, כפתורים מגניבים, זול יחסית. חסרונות: אין פיבוט או פונקציות ארגונומיות אחרות (בניגוד למה שמצויין בזאפ).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. המליצו לי על LG W2261V למרות שהוא בעצם 21.5'. יהיה לי כרטיס מסך GTX260 אז חשבתי לנצל אותו לFHD ומסכי ה24' גדולים מדי בשבילי... להיות קרובים אליהם כמו שאני ל17' שאני עכשיו זה כמו לראות סרט מהשורה הראשונה (זוועה... אתה מזיז את הראש מצד לצד כל הסרט ) הבנתי גם שהוא בפורמט 16:9 כמו טלויזיות. בכל מקרה... איזה מסכים אתם ממליצים? יש לי עוד שאלה... בכל הביקורות של כרטיסי מסך הרזולוציות עוברות מ1680X1050 ל 1920X1200 וזה לא מתאים לרזולציה של המסך הנ"ל כי הוא 1080P אז זה לא יתפקד בצורה אופטימלית במשחקים? כי זו המטרה של המסך בעצם

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. יש לי פיקסל תקוע (אני חושב שתקוע) בערך באמצע המסך בצבע אדום הוא ממש ממש קטן והוא מהבהב אבל זה פשוט משגע אותי אז השתמשתי בזה: http://www.jscreenfix.com/basic.php אני מריץ את זה ל20 דקות לפעמים שעה לפעמים שעתיים אז זה מעלים את הפיקסל ואז הוא חוזר זה פשוט משגע אותי אין עוד איזה פתרון? והפיקסל הוא תקוע או מה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  10. Started by haim855,

אני מחפש מסך מחשב 27 אינץ.. השימוש שלי במילה אחת להכל.. אני לא יכול להגדיר במילה אחת את שימוש המסך .. לדוגמא למשחקים בלבד כי מה אני כבר משחק black ops 3 ועוד מישחק (כיום) המטרה פשוט לכל .. תקציב שלי גג 1500 שח כרטיס מסך שלי gtx 970 מה אתם ממליצים לי? איזה מסך יענה על דרישותי ויעשה תעבודה.. תודה

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  11. שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני מתכוון להזמין מערכת חדשה מ IQPC ויש לי מספר שאלות קראתי מספר דיונים על מסכי 22 שאין בדרך כלל ללאפאנל איכותי בטווח מחירים זה, כמו כן קראתי את המדריכים ל LCD שהחבר'ה רשמו פה ויש לי מספר לבטים .. המחשב החדש יהיה דיי חזק, 8800 320 מגה וכו' ולמרות שהרבה אומרים שתיהיה בעיה עם כמות הזכרון במשחקים ברזולוציה של 22 אינצ' אני עדיין מאוד להוט על 22" . לחשוב על מסך בגודל כזה בחדר מחשב... גררר... עוד בעיה , רובכם ודאי מכירים שאחרי תקופה ממושכת על 19" כל דבר קטן מזה נראה ממש פצפון .. אם אני אתרגל ל 22 יהיה לי מאוד קשה לחזור אחורה במידה ואני אצטרך. בעבודה יש לי מסך LCD הכי מעפן שאיי פעם שיצרו (חברת UTOPIA - לא הצלחתי לדלות מידע על המסך הזה באף אתר) וא…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. הדגם הוא 226BW של סמסונג. מה אתם אומרים זה מחיר טוב ?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by zoyaniv,

היי יש לי כמה שאלות על המסך ואשמח לשמוע את דעתכם 1.איך היה המסך כטלוויזיה אני יודע שלמשל ב 2407 למרות הפאנל הדומה אומרים שהאיכות ממש לא משהו אולי בגלל הגודל מה המצב בתחום זה ב 2007? 2.איך גדול הנקודה יחסית למסכים אחרים ואיך זה ישפיע למשל על גודל הטקסט? 3.מה מדיניות הפיקסלים השרופים של דל לגביי מסכים אלו?

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by MODY69,

קיבלתי הצעה למסך הזה - TCL 32'' 32V6AW + DVD ב-3900 ש"ח. האם ההצעה משתלמת? האם המסך הזה טוב? והאם ניתן למצוא משהו טוב יותר עד 4000 ש"ח? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  15. המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים ואני מתלבט בין שני המסכים המחיר של הסמסונג הוא 1450 ושל האסוס 1300 כך שאין הרבה הבדל במחיר. הייתי סגור על האסוס עד שראיתי תמבצע על הסמסונג.. מה אתם ממליצים לי לקחת? תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. Started by Roee Ekman,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב חדש ומסך חדש, כשהמסך הרצוי הוא 27'' HD. המחשב והמסך הם לצורך גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחק מחשב - פיפ"א, ואולי עוד משחק בסגנון הזה. רציתי לדעת האם כרטיס מסך שנמצא על המעבד (i3 או i5) יעבוד טוב עם מסך בגודל כזה, או שאני צריך לרכוש כרטיס מסך נפרד? - אם צריך לרכוש, איזה כרטיס מסך מומלץ וזול יבצע את העבודה טוב? כמה הוא יעלה בערך? - על איזה מסך הייתם ממליצים בגודל כזה ובמחיר של עד 1,200 שקל (לא חובה להשתמש בכל הסכום)? תודה מראש לעונים :-)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. קניתי את ה T220 לפני בערך ארבעה חודשים ועכשיו בצד שמאל למטה של המסך מופיע לי סימן דיי גדול שחור וסגול כאילו קצר במסך וזה גדל כל הזמן כמו פיקסלים שנישפרים כל הזמן אני מתאר לעצמי שעדיין יש לי אחריות על המסך היכן אני יכול לתקן אותו? איפה המעבדה לתיקונים של המסכים האלה? אגב קניתי אותו בבאג תודה ענקית מראש ומצטער אם עברתי על חוק כלשהו אני פשוט לחוץ לפתור את הבעיה עם המסך לפני שהוא יהרס לגמרי

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני קונה מסך בין 800-900 שקל הרוב הציעו לי לקנות P2250 מצאתי שתי מסכי לד דומים Samsung SyncMaster BX2250 Samsung SyncMaster BX2235 אבל אמרו לי שעדיף לקנות את הP2250 במחיר הזה יותר מאשר את הלד. חוות דעת תעזור תודה

• 52 תגובות
    • 9.8k צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום תשמעו היה לי מסך 710T של סמסונג עכשיו שלחתי אותו לתיקון והם מחליפים לי אותו למסך 740N. עכשיו ראיתי שאין לו יציא דיגיטלית רציתי לדעת אם כדי לקחת אותו או לנשאת לקחת משהו אחר שיש להם תודה מראש האם כדי לנשות לקחת את 731B שיש לו יציאה דיגיטלית?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  20. מה ה0.1 אינץ מוסיף?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by amd@ati,

איך המסך הנ"ל יהיה למשחקים וסרטי FHD? הנתונים טובים, אך האם מישהו התנסה עם הדגם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=25735

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני צריך אותו למשחקים ולסרטים באופן שווה.. תקציב 1700 בערך לא רוצה לחרוג יותר מדי יש לי מחשב חדש וכרטיס מסך ATI 4870HD 512 אני מעדיף שהוא יהיה כבר 24" אם כבר אני קונה מסך שיהיה איתי לתקופה ושיהיה FULLHD כי אני מתכנן לראות בתכנים אלו ואם יש אחד כזה שהוא 2MS למשחקים אז מצוין השאלה שלי ותהיו באמת אמיתיים כי אין לי מושג האם הכרטיס מסך שלי יעבוד טוב במשחקים על 24" ואם לא אז במקסימום אני יכול להוריד רזולציה כמו של 22" ולראות אתה המשחק כמו כאילו יש לי 22" נכון?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Lirux,

יש לי את שני המסכים בבית ואני חייב לדעת איזה מהם יותר טוב... שימו לב שה 731 הוא bf ולא b !!

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  24. Started by dorish,

אני גר במנהטן ויש לי דירה ממש קטנה אני רוצה לקנות מסך לסדי 42 אינץ ולחבר אותן אל המחשב ושזה יהיה המסך היחיד שלי בגלל שאין לי מקום לשני מסכים עד כמה גדול אני יכול לקנות מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו בעיקר גלישה ומשחקים פחות טלויזיה מה אתם ממלצים פעם זה היה 15 אחרי זה 17 בבית בישראל יש לי 19 ועכשיו הבנתי התחילו לקנות 22 אין לי בעיה של כסף ראיתי בבית של משהוא מסך מחשב 32 והוא עובד איתו אבל אני רוצה יותר מדעה אחת נוחות הכי חשוב לי על תגידו לי תלוי איזה כרטיס מסך יש לך כי עוד לא קניתי אני קונה ביחד אני בטח יקנה את 8800 הכי טוב שיש עכשיו תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  25. הגעתי למסקנה שמתאים לי הכי טוב זה 24 אינץ משחק משחקים בקטנה ועיקר השימוש יהיה לגלישה באינטרנט וקידוד סרטים. על סמך המסך אני ירצה אחרי זה להרכיב מפרט בהתאם. חשבתי על האופציה הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=936345 לבין זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=927376 לא כל כך הבנתי את ההבדל ביניהם עד 1500 שח אפשר גם הזמנה מאמזון או כל אתר אחר שיכול להוזיל עלות יחסית לארץ.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.