מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש מסך LCD 22 אינטש ומחפש המלצות. המסך ישמש בעיקר לסרטים, שרטוט גרפי ועיבוד תמלילים. התקציב שלי הוא עד 2200 ש"ח, פחות או יותר. יש כמה מסכים ששמתי עליהם עין: Viewsonic LCD 22 VX2245wm Viewsonic LCD 22 VG2230wm ViewSonic LCD 22 VX2235vm Samsung 22 226BW 2Ms LCD Benq LCD 22 FP222W 5ms יש לכם איזו המלצה איזה מאלו כדאי (או אולי משהו אחר שאין ברשימה הזו) ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה גם פאנל TN רגיל? למה למשל במסך שכזה הזווית צפייה היא הרבה הרבה יותר גדולה ממסך מחשב עם פאנל TN? למשל יש לי טלויזיה מחברה שהיא בטח גנרית, TOPFIELD, 42 אינץ שהיא פול HD, כרגע המחשב שלי מחובר ממנה ובמשחקים וכדומה רואים מדהים, פשוט ממש מושלם, במיוחד עם סרטי FHD. אז מה כל ההבדל בין מסכים כאלו לכאלו? תודה על התשובות
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה, חבר שלי הוא גיימר מתקדם פלוס ובזמנו הוא קנה את ה SAMSUNG 730B 8MS והוא עד היום משחק משחקים על רזולוציות גבוהות ואין מריחות וסרטים הוא נהנה מכל רגע, עכשיו אני חשבתי לעצמי, אין לי 2500 ש"ח למסך אז רציתי לשאול - מה המסך הכי זול שנותן תמורה הכי טובה לכסף, כלומר שיספק את הצרכים שלי כגיימר בינוני ומעלה, ברמה של 730B, ויעלה לי כמה שפחות כסף, אין תקציב מוגבל אבל לפי ZAP מה יהיה הכי זול ויתאים, אשמח להצעות גם 17" וגם 19" כי אולי ההבדל במחיר יהיה שווה... תודה מראש על שיתוף הפעולה... עריכה: הכי חשוב שחכתי לציין שיהיה לו DVI...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 המסכים האלו: samsung206bw lg 206wtq dell 2007wfp בבקשה אל תפנו אותי לנעוץ כי הורדתי את זה ואי אפשר להבין כלום מההשוואה שלו שם... מה כדאי לי לקנות אני בד"כ רואה סרטים משחק במשחקי תפקידים,אסטרטגיה או יריות גוף ראשון ולפעמים אני עושה עבודות באופיס או גולש באינטרנט... תתיחסו גם ליחס תמורה מחיר תודה מראש לכל העוזרים ;D
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איך לדעתכם מסכי הלד החדשים הם טובים למשחקיםן כי אני מעוניין לקנות בבקשה תגיבו
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב לאחרונה אני שוקל להחילף את המסך שלי LG L206WTQ למשהו קצת גדול ו חדש יותר.. אני לא כלכך מבין במסכים פנלים ושטיות אבל ברור לי ש LG זול יותר מ DELL לא סתם ראיתי בכמה חניות 2 דגמים חדשים יחסית של מסכי LG LCD LED W2286L ו LCD LED W2486L המחיר סביבות 1400 22" ו 1650 ל 24" אני לא בדיוק סגור אל איזה גודל אני רוצה ה 24 נירא לי קצת גדול מידי.. בכל מקרה רציתי לשמוע עם הם (LED) באמת שווים את המחיר מה האיתרונות והחסרונות שלו ? ו עם במחיר דומה יש משהו יותר איכותי מבחינת תמונה ? אני הולך על איכות תמונה ו לא עם מה ש כתוב לי בצד של המסך... אני רוצה לראות את השחור שלי שחור ולא שחור אדום שימוש עיקרי סרטים קצת modern warfare 2 ו אינטרנט תודה לעוזרים המשך ערב מציון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מסך של סמסונג דגם 971P ורציתי לשאול איך מסכי ה LED לעומת המסך שלי. האם בהכרח מסך LED טוב יותר? תודה
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן שני מסכי LG. מסך LG מדגם W2043T ומסך LG מדגם W2042T המסך מדגם W2042T תומך בקצב רענון מסך של 65-75 מג"ץ ואילו המסך שלכאורה מתקדם יותר (W2043T) תומך רק ב-65 מג"ץ. לכל הידוע לי, הדרייברים מעודכים. גם של המסך וגם של כרטיס-המסך (geforce 9500 GT). קראתי בפורום הזה כמה נושאים שנגעו בקצב רענון מסך, הבנתי שזה לא כ"כ עקרוני למסכים LCD קצב הרענון. אבל אני מרגיש שזה מפריע לי. לאחר ישיבה ממושכת מול המסך W2043T, אני מרגיש כאבי-עיניים וסינוור. ואילו ישיבה ממושכת מול המסך השני (או Samsung 24 inch) לא מפריעה לי. יש לציין שאחרי מבני המשפחה לא מרגישים הבדל. אשמח לשמוע את דעתכם. אני במשא ומתן עם החברה כדי להחליף את המסך (קיבלתי את המסך המתקדם רק בגלל פאשלה שלהם) …
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום רב למישהו יש נסיון עם המסכים החדשים של LG שמשלבים IPS ו LED?? איך הם לעומת ה IPSים של DELL??? אני מתלבט בין: DELL Dell U2311H UltraSharp LCD IPS 23'' DVI DP WideScreen ל- LG IPS236V 23'' LED IPS 5ms DVI HDMI WideScreen Black האם ה LG שווה את הפרש המחיר?? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם מכל הדיונים במסכים אני מבולבל לגמרי אני מעוניין לרכוש 2 מסכים אחד לעבודה משרדית (כולל צפיה בסרטים לא בטירוף) ואחד לבית משחקים וכו' לפי מה שהבנתי מדיונים קודמים ה - 932b הוא טוב מאד אלא שהוא כבר לא קיים ומחליף אותו 932bf עכשיו יצא דגם 943bm, השאלה היא האם הם באותה רמה בערך? המחירים דומים דבר נוסף הבנתי שמשלושתם רק 943bm מתכוונן מעלה מטה, האם זה נכון? תודה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מסך בגודל 24" והציעו לי לקנות את המסך Tec M23886A קצת נתונים על המסך: סוג המסך LED רמקולים רמקולים מובנים סוג פאנל IPS יחס ניגודיות 1:5000000 גודל מסך 24 אינטש תלת מימד ללא זמן תגובה 2 מילי שניה זווית צפייה 178/178 חיבורים DVI+VGA רזולוציה 1920x1080 FULL HD התקציב שלי מוגבל ל 650 ש"ח והעובדה שזה מסך 24 עם פאנל IPS מאוד קורצת לי, רק שאף פעם לא שמעתי על החברה הזו. האם כדאי לי ללכת ללכת על המסך הזה?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה: אין כמעט שאלה בפורום הזה שבה לא מוזכרת ה"איכות" של מסכי הTN למיניהם, מן הסתם לא לצד הטוב בד"כ. כרגע יש לי מחשב בבית שעדיין מחובר למסך 17" CRT, וכן מחשב נייד (טושיבה SATELLITE). והנה התהייה: אני לא רואה שום בעיה מאלה המזוהות עם מסכים דקים על המחשב הנייד שלי - למעט זוית הצפייה המוגבלת. כלומר - לא בעיית צבעים, לא מריחות, GHOSTING, דליפת אור וכיוצא בזאת - ואני משתמש בו לכל השימושים האפשריים, לרבות טקסט, סרטים ומשחקים. מסכים של ניידים הרי נדחסים לתוך נפח קטן בהרבה אף מזה של מסכי LCD, נכון? האיכות אמורה להיות בהתאם, לא? אז נכון, אני לא גרפיקאי ולא צלם, אבל אני גם לא עיוור. אם היו בעיות שמפריעות לבן אדם ממוצע, אני מאמין שהייתי מבחין בהם. לאחרונה המסך בבית התחיל ל…
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מבקש המלצה על מסך של viewsonic, עדיף פאנל IPS. מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 24 או 27 אינץ' לבית לצורך צפייה בתוכן FHD ועבודה ממושכת. האם קיימת המלצה ספיציפית לאיזה דגם ? בעבר שמעתי על VIEWSONIC שהם מייצרים מסכים אייכותים, היום הם קצת נעלמו מהזירה. מהי המלצתכם ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך המלצות על מסכי גיימינג זולים ומעל שישים הרץ
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מסכי 27 אינץ ו 38 אינץ בהתאמה... (נראה תענוג ה 38 אינץ) פעם ראשונה שאני רואה מסך מעל 35 אינץ בפורמט 21:9... עם IPS , HDR 144HZ ועם GSYNC https://www.techpowerup.com/256502/lg-unveils-the-ultragear-nano-ips-nvidia-g-sync-gaming-monitor-worlds-first-1ms-ips-display
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני יודע שהנושא קצת טחון - אבל יש לי שאלה חשובה. אני מתעניין ברכישת מסך LCD מעל 19". אחרי חיפושים ראיתי פה הרבה המלצות לגבי 2007WFP. אני אישית כרגע יש לי את ה QL711V של NU שהוא באמת עלה על הציפיות שלי. אני עובד כרגע ב 1024*1280 עם המסך הנוכחי וזו רזולוציה מאוד טבעית עבורי - האם מסכי 19" מציגים רזולויציות יותר גבוהות מזה? חשוב לי יותר הנושא של צבעים אמיתיים מאשר מהירות תגובה - אני פחות בקטע של משחקים ויותר בקטע של עבודה מול המחשב. כשעשיתי חיפוש בזאפ לגבי טווח מחירים, שמתי לב שיש שני סוגים למסך שם , אחד ב 16 MS, והשני ב 5. http://web.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=2007WFP אני ישמח לקבל הסבר בנושא - לאור העובדה שה 5MS יותר זול (!?!?!) אם למישהו יש המלצה אחרת לגבי מסך…
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
סמסונג מאמצת את התקן שאמור להתחרות ב-G-Sync המודרני מבית NVIDIA ועושה זאת בסטייל, עם דגם במימדים פשוט ענקיים לכתבה
-
- 44 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מוצרי הדגל של אייסר ואסוס בעולם המסכים השולחניים יתעכבו בהגעתם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי שנים בהם מסכי OLED שימשו בעיקר לטלויזיות וסמארטפונים, כעת מתחיל להגיע אלינו נחיל מסכי OLED להמונים בדמות צגי גיימינג מתקדמים ויוקרתיים. ה-AORUS FO27Q3 של GIGABYTE הוא מסך 1440P מתקדם בתדר 360Hz. מדובר בשילוב טכנולוגיות שטרם ניסינו בעבר וכעת יצאנו מנוסים ועם מסקנותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בדגם 2007 במסך 20'' של דל בין ה WPF לבין ה FP? אחד רחב ואחד לא? תודה. ומה מביניהם יותר טוב למשחקים.
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
רזולוציית 4K בקצב תצוגה של 144 הרץ היא פשוט יותר מדי מידע עבור תקני הוידאו העדכניים - וזה יוצר צורך בדחיסת מידה אשר עשויה לפגוע באיכות התוצאה הסופית לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-