עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כנראה אנחנו נקנה מ- KSP. המחשב ישמש למשחקים,סרטים,אינטרנט וכל מה שילד בן 13 עושה. כדאי שתהיה לו גם אמינות\אחריות טובה. ראיתי שיש להם שם מסכי Chi-Mei במחירים נורא מצחיקים, האיכות היא בהתאם? הצעתי להורים שלי שיקנו לו את ה- Dell2007FWP או FP אבל המחיר נראה להם מוגזם מדי. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by Kukishin,

עכשיו קיבלתי אותו ואני מרגיש שהצבעים לא לגמרי מדוייקים.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by babu,

למטרות משחקים כבדים וסרטים SAMSUNG 2253BW SAMSUNG 2243BWX איך המסכים האלה ואיזה פאנלים יש להם? אחד מהם יותר טוב מה DELL 2007WFP? אאגב מישו יכול להביא לי אתר בחול שמוכר את ה DELL במחיק זול יחסית אתר אמין

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Tommy,

טוב קניתי Samsung 940BW 19" 4MS Widescreen מההמלצות של האנשים פה מהפורום עכשיו אני מריץ אותו על הרזולוציה הנורמלית שלו הכי גבוהה שהיא 1440x900 ו75 הרץ האם כדאי להישאר על 75 או לרדת ל60 ?

• 63 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. Started by led8,

המסך שלי הוא:AOC LED E2043F זאת אומרת מסך 20 אינץ' והרזולוציה המקסימלית שלו היא: 1600x900 על איזה רזולוציה הכי כדאי לי לשים אותו? ועל איזה קצב רענון לשים אותו?כרגע הוא 60

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Stingray,

איך המסך הזה? אני מתענין ברכישה שלו,אחרי שאני אמכור את המסך 17" LCD שיש לי עכשיו. השימושים שאני צריך : סרטים,גלישה ברשת,ועבודה בOFFICE

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך חדש למעונות(כרגע עם 17' CRT ), חשבתי על 23-24 אינצ', הדבר הכי חשוב הוא המחיר(אין הגבלה אבל עדיף כמה שיותר נמוך). לא אכפת לי מהאיכות יותר מידי, מתכוון לצפות בסרטים מידי פעם ורוב הזמן לבהות בתרגילי בית ואתרי אינטרנט. בחופשת הקיץ אני אשתמש במסך הזה בתור תוספת ל Samsung T240 (למסמכי טקסט בלבד) ולכן חשוב שיהיה אפשר לקרוא בנוחות גם שאני בזוית. לפי חיפושים שעשיתי בפורום נראה שה Samsung 2333T עונה על הצרכים שלי ומצוייד בפאנל טוב, יש דגם אחר ששווה בדיקה? נ.ב. על ה T240 אני עובד ברזולוציה של 1920 על 1200(וזה מאוד נוח), אני ארגיש שינוי גדול במעבר ל 1920x1080 ?

8. Started by a-v-i,

היי, קניתי לא מזמן את המסך הרחב של סמסונג, 940BW, ויש לי תופעה מוזרה.. כאשר אני עושה SCROLL עם הגלגלת, ישנה מריחה קטנה של הצבע של האותיות. הנה תמונה של המסך כשאני לא נוגע בעכבר: והנה תמונה שצילמתי בזמן שאני עושה SCROLL.. (לקח לי הרבה פעמים עד שהצלחתי לתפוס את זה במצלמה ): יש לציין שהתופעה מופיעה רק במספר אתרים מצומצמים כולל האתר הזה... וחוץ מהתופעה הזו המסך עובד מצויין ואני מאוד מרוצה. יש טעם ללכת לחנות ולממש אחריות או שהתופעה הזו פופולרית במסכי LCD? (זה הLCD הראשון שלי חוץ מזה שהיה לי בעבודה). תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by Googleness,

אני מנסה לחבר למחשב את המסך הזה (שפשוט ישב בסלון), אני זוכר שפעם חיברתי אליו לפטופ או מחשב כלשהו והוא עבד לי עם חיבור HDMI על רזולוציה של 1920X1080 בלי בעיה. עכשיו אני מנסה לחבר למחשב החדש יותר שאצלי בחדר את המסך במקום המסך 23" שיש לי כרגע וכשאני על 1920X1080 הקצוות של המסך "חתוכים" מחוץ למסגרת, למעשה הרזולוציה היחידה שמתלבשת בול בתוך המסגרת היא 1366X768 וזה די מוזר כי אני זוכר שחיברתי כבר עם רזולוציה יותר גבוהה. המפרט שלי זה מה שבפרופיל אם עוזר לכם, יש איזה פונקציה אולי בטלוויזיה להעביר את התדר למצב של PC אולי ? (יש לי משהו כזה בסמסונג וזה מסדר את הצבעים והזולוציה בלחיצת כפתור). עריכה: פתרון, בשלט של הטלוויזיה ללחוץ על Quick ואז בהגדרות צבע לשנות לGAME, לאחר מכן בASPECT …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eLi7aN,

קניתי תמסך ובסוף לא הגיע לי חיכיתי סתם 45 יום עסקים רציתי לשאול האם מישהו יודע אולי מאיפה ניתן להשיג אחד במלאי? ASUS ROG Swift Curved PG348Q

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by aviboots,

אני מעדיף פנל איכותי (לא TN) האם עדיף מסך 2007 של DELL למשל או להשקיע יותר עבור מסך 24" העבודה היא בעיקר עם TEXT תוכנות שונות לא גרפיקה, לא עריכת ווידאו, משחקים אולי.

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  12. כרגע יש לי מסך 22" LG, ומהיום אני יעבוד שעות רבות על המחשב, ורוצה לקנות מסך נוסף לDUAL SCREEN. אז אני רוצה שהLG העכשווי יהיה המסך השני ולהביא מסך איכותי יותר כמסך ראשי. 95% מהזמן השימוש הוא טקסטים. לא רוצה קטן יותר מ22", ומוכן לשלם עד 3K ש"ח אבל רצוי פחות... ראיתי את הDELL 2408 שהוא נשמע מעולה. אבל האם יש אלטרנטיבות בגודל 22" ולא 24"? או המלצות אחרות? תודות עריכה: יש הבדל גדול בטקסטים בין ה248WFP ל 2408WFP? הראשון זול בכ-1000 ש"ח (מאמין שהוא TN...)

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  13. שלום לכולם אני עובר בקרוב לקנדה לכמה שנים ואני רוצה לפנק עצמי עם מסך מחשב גדול ואיכותי, שכמובן אקנה שם. אני עובד הרבה עם תמונות וצילומים, פחות חשוב לי משחקים וסרטים. מה חם עכשיו בשוק ? תודה שחר

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by ofirr,

אקדים ואומר שהשוותי בין שני המסכים האלו ולא אחרים כי אלו המסכים המומלצים ביותר בפורום לגדלים, והיחס עלות-תועלת הטובה ביותר אצלם. להלן נתונים עיקריים להבדלים בין המסכים: יתרונות הדל: *גודל המסך: 1.1'' יותר בהשוואה לויוסוניק. *פאנל טוב יותר (S-IPS) - עומק ודיוק צבעים טוב יותר, זוויות צפייה רחבות יותר. *מגיע עם כיול צבעים טוב יותר. *יותר חיבורים אנלוגיים (כגון S-video וקופוזיט, בנוסף לDVI-D וVGA). *רכזת USB על המסך. *פונקציות תצוגה: תמונה בתוך תמונה, תמונה ליד תמונה. *ציפוי קשיח. *בהירות מקסימלית גבוהה יותר. יתרונות הויוסוניק: *יחס ניגודית טוב יותר (1:1000 בהשוואה ל1:800 של הדל). *הזזה לצדדים את המסך (לא ראיתי שיש את האפשרות הזו לדל). חוץ מי זה למעשה לא מצאתי יתרון של מסך זה…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  15. יש לי מסך Dell 2209WA Rev A02 ומתי שאני מדליק את המחשב אחרי שהמסך לא היה בשימוש הרבה זמן (לדוגמא בבוקר) אז אני שומע רעשים של קליקים כאלה בטוח מהמסך... וגם לפעמים באמצע עבודה לעתים די נדירות. דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא שכאשר שאני מדליק את המסך לאחר שלא היה בשימוש רב הוא כהה ולוקח לו קצת זמן להגיע לאיכות המקסימלית שלו

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by adinaklar,

הייתי שמחה לקבל המלצה למסך לגרפיקה27" אתם ממליצים על יותר גדול?, כמו נגיד עד 32"? ואילו פרמטרים אני צריכה לבדוק לפני שאני קונה? (צבעים, בהירות, רזולוציה וכו) ועל איזה חברה אתם ממליצים? כי אני לוידת כמה זה נכון אבל בראש שלי המסכים של DELL הם לא משו...., אני טועה? מה אומרים המומחים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Demp,

שלום, לפני חודש קניתי Dell 2007FP מLCDTV.CO.IL, לא כל כך ידעתי מה צריך לבדוק במקום וכל זה היום כשראיתי תמונה לבנה על כך המסך ראיתי פיקסל שרוף (נקודה קטנה בצבע אדום), כנראה לא ראיתי את זה לפני זה כי תמיד היו שם גוונים כהים יסכימו להחליף לי את המסך? עוד שאלה: אני הרבה זמן משחק כל מיני משחקים ואני מעביר את המסך לGaming mode, לפעמים כשאני מחזיר את המסך למצב Desktop המסך כולו ניהיה בגוונים של ורוד וכשאני מחזיר לGAMING שוב וחזרה לDESKTOP זה מסתדר... זה בעיה מוכרת במסך הזה או שכדאי להחליף את המסך בטענה שהוא עושה את הבעיה הזאת? (אם יסכימו להחליף) שאלה אחרונה: מאחורי המסך רשום 2007FPb, מה זה הb הזה? גם רשום Rev A05 תמיד ראיתי פה שאנשים מדברים על A03 או 4 אבל A05 לא ראיתי |: זה טו…

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by nitsanroz,

הצורך הוא תוכנות גרפיותשונות ותוכנות עריכת וידאו השאלה אם יש לי כבר מסך 19" ואני רוצה להוסיף עוד אחד מה האופציות הכי כדאיות? יש דברים שכדאי לשים לב אליהם או שזה לא משנה, כמה שיותר גדול יותר טוב, אולי כדאי מסך רחב שבגובה המסכים יהיו יותר דומים יש לכם עצות וטיפים לשימוש בשני מסכים? תודה

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by SharonSx,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מסך חדש בקרוב מאוד, ואני נמצא בבעיה מכיוון שפינת העבודה שלי היא קטנה יחסית ואני יושב קרוב מאוד המסך עד היום עבדתי עם LCD 15 אינטש. לקחתי לפני כמה ימים את מסך המחשב של אח שלי שהוא 19" ולאחר 20 דקות של ישיבה מול המחשב העיניים שלי התחילו לכאוב. אני נמצא בהתלבטות כי אני לא יכול לבחור מסך גדול כי אין לי מקום אליו בשולחן וגם הוא יכול לפגוע לי בראייה אני גם מאוד רוצה מסך רחב אבל זה מגיע בגדלים גבוההים מאוד. אז אני צריך מסך למשחקים שיעבוד עם 8800GTS 320mb יש עדיפות מסויימת למסכים של סמסונג כי אני יכול להשיג אותם במחיר זול יותר ורצוי שהמסך לא יעבור את ה 2000 ש"ח. אז מה אתם מציעים? אני חשבתי על זה: SAMSUNG SyncMaster 20" Wide 206BW האם הוא יהיה גדול מי…

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  20. Started by TheTeapot,

הי.. אני מתלבט בין 2 המסכים הבאים: Dell LED U2312HM LG IPS231P איזה מבניהם עדיף?? תקציב 1000+-

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rivki10,

אין לי מושג אני כבר משתגעת קניתי מסך DELL U2410 חדש לפני שבוע והכל מתעוות לי אני יודעת שאני צריכה לשחק ברזולוציה ואני לא מצליחה אולי תעזרו לי פליז :'( ד"א אני מצרפת 2 קבצים הראשון צילום מסך מהמחשב שלי השני שלחו לי איך זה אמור להראות [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by מושיק ר,

אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך או טלויזיה לחדר שינה ילדים. השאלות הם:איזה גודל מסך מומלץ,והכי חשוב שלא יהיו מריחות במסך במהלך המשחק. חשוב לציין שאני מחפש עלות מול תועלת ולא מעוניין להיכנס להוצאות. אשמח לקבל את הדגמים המומלצים. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by sor,

שלום, קראתי שאיני היחיד עם הבעיה הזאת במסך זה. עם זאת, הפתרון המוצע לא עזר, שכן ממשיכות להופיע ההודעות, לסירוגין נעול/לא נעול, כל 2-3 שניות... בנוסף, הלחיצה הארוכה על OK לא תמיד מגיבה הושיעונא... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by bezadesign,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב "27 לעבודות גרפיות (אינטרנט ופרינט) + עריכת וידאו (פוטושופ, אילוסטרייטור, פרמייר וכו) חשוב לי מאוד נושא איכות הצבעים של המסך (צבעים אמיתיים) וכמובן שהתאורה תהיה אחידה על גבי המסך וזוית הצפיה שלו תהיה רחבה 180 מעלות (IPS או מקביל לו) בחיפושי קראתי על מסך ה- DELL U2713H אך הבנתי מהפוסטים שהצבעים שלו בוהקים מדי, יותר מדי אדומים והקליברציה שלו לא ממש פותרת את נושא בוהק הצבעים (אשמח לשמוע אחרת אם למישהו יש נסיון עם המסך הזה) קישור לסרטון YOUTUBE (החל מדקה 10:40 בסרטון) מצאתי בפורום של הבחור שהעלה את הסרטון דרוג שלו למסכי מחשב (אשמח לשמוע האם למשהו יש רשימה אחרת או האם הוא מכיר את המסכים האלו).... 1.) Viewsonic VP2770 2.) CrossOver 2720MD…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by OmriF,

http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=624&ProductID=17046&VariantID=17047〈=he http://www.aoc-europe.com/en/monitors/tft/24_2434Pw.php מה דעתכם על המסך הנ"ל? המפרט היבש שלו נראה טוב מאוד ואפילו מעולה. היום אני הולך לראות אותו בעיניים אבל רציתי לדעת ביקורות של אנשים פה לגביו. המחיר ההתחלתי שלו הוא 999 שקל וזה לפני הנחה שהוצע לי על ידי מכר של 10 - 20 אחוז. אשמח לשמוע גם ביקורות של אנשים שרכשו מסך AoC חדש מהזמן האחרון ולא ביקורות על מסכים ישנים. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.