מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מסך 19 אינץ' ( LCD עם DVI) ולהשקיע עד 1,500 ש"ח. המסך ישמש אותי בעיקר ל-OFFICE, אינטרנט ולעיתים רחוקות סרטים. העניין הוא שאני צריכה מסך לעבודה ממושכת- בממוצע 10 שעות ביום- עבודה מהבית :-( כזה שגם אחרי כל השעות האלה לא יגרום לי לכאב ראש/עיניים. הבנתי שצריך להתייחס בערבון מוגבל לנתוני הניגודיות וזמן התגובה ושלעבודה ממושכת כדאי להתרחק מפאנל TN. יש למישהו המלצה על מסך שעומד בקריטריונים שציינתי? ??? מה לגבי ה-931B של סמסונג, אומנם עם פאנל TN אבל הביקורת (פה) טובה- האם מתאים לעבודה ממושכת? תודה ענקית :
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש שני מסכי LCD - אחד עד 1500 ש"ח והאחר עד 2500 ש"ח. שניהם מיועדים לבעלי ראייה שאינה טובה במיוחד כך ש 2007FP ואחיו לא באים בחשבון (גודל פונט). השימוש הוא עבודה עם טקסטים. זה הכל. נראה לי ש 19" יהיה טוב כאן בשל גודל הנקודה הגדול ביותר.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מופיע בזאפ ב כ 1400 ש"ח !! האם הוא כדאי ואיכותי ?? מה ההבדלים בינו לבין הסמסונג או בדל מאותו גודל ? האם גם TN?? חשבתי ל"התפשר" על 20" של דל אך הוא יקר יחסית וגם קצת קטן יותר ו 24" של דל כבר ממש יקר והוא עולם אחר
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אמממ.. פירטתי הכל למעלה.. עכשיו אני רוצה שלא יהיו כאבי עיניים בכלל, עכשיו אני עם LG L1750SQ ואין לי, זה הגיוני? תודה רבה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני עד מחר בבאר שבע ושבוע הבא שוב כאן- אני מאוד רוצה לראות את ה- VP930 מאחר ואני מעוניינת לרכוש אותו.... אשמח אם תאמרו לי הכין ניתן לראותו בתצוגה בבאר שבע..... או במרכז כי ביום שישי אני במרכז
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
דיברתי עם החנות LCDTV, כרגע אין להם במלאי, אך יכול להיות שיביאו אותה בשבוע/יים הקרובים (בזכות זה שהסברתי לו שהרבה רוצים לראות את הדגם הזה). ככל שיתקשרו יותר אנשים בימים הבאים הם יביאו את הדגם לתצוגה יותר מהר!! המספר שלהם 1800303050, ותבקשו את ברק (כתובת: הלפיד 15 ק.מטלון פ"ת)
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בערך עוד חודש ואיתו אני קונה גם מסך חדש, עכשיו החלטתי שהטלוויזיה תופסת יותר מידיי מקום בחדר והייתי רוצה לקנות מסך שישמש אותי גם למחשב וגם לצפייה בטלווזיה... אוליי 20 INCH או 22, בקיצור אני צריך משהו גדול ואיכותי וגם חשוב שיתכוונן כי יש מסכים גדולים שלא יכולים לזוז. התקציב שלי בין 1.5 ל-2 אלף...
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום... (הודעה ראשונה שלי גם ) בקרוב אני מקבל את המסך 20 אינטץ' של ה2007FP. אך יש לי כמה חששות. 1.הכרטיס מסך שלי הוא 420MX ואני חושש שהוא לא יוכל להגיע ל1600X1200 2. הכרטיס מסך שלי לא תומך בDVI אלה בVGA אז האיכות של המסך תרד? 3. יש לי מעבד 1.6G אז אני פוחד שהמחשב שלי יקרוס בגלל המסך החדש... אני מקווה שתענו לי.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו במקרה יודע מה צריך לעשות כדי להכנס למסך טכנאי במסכי סמסונג? או אולי לינק לאתר ברשת ששם זה כתוב?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום חברה, אני מחפש מסך לעבודה משרדית אבל באיכות טובה (יכול להיות גם פנל TN - אבל איכותי יחסית) 4:3 (לא רחב ) צריך להראות יפה וחייב לכלול רמקולים. אני יודע שהבחירה של רובכם תיהיה DELL 2007 ולהלביש עליו רמקולים, חורג מהתקציב אז בבקשה תתנו הצעות אחרות. תודה מראש לכולם,
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאמר אשר ישווה\יפרט את הטכנולוגיות השונות במסכי LCD (משמע סוג הפנל - איך עובד יתרונותיו חסרונותיו) אשמח לעזרה, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
טוב אנדע שהנושא הזה נטחן עד עפר. אנדע שרבים ממכם כבר רואים את הנושא הזה , הם מקבלים ג'ננה אבל, אני חמור מה לעשות אני רוצה מסך עשרים ושתיים אינץ , עכשיו עברתי בפורום הזה בחיפוש אחר מענה. אין לא מצאתי תשובה חד משמעית , חוץ מהנימוק הבא "כל מסכי העשרים ושתיים הם תת רמה שפורפרות TN וכו' .. הבנתי שאלתי היא איזה מסך 22 נחשב הכי טוב; איזה פירמה סתומרת. אני בטוח שיש פה חברה שכועסים אבל תשמעו שימו יד תעזרו לי לעשות את הרכישה החכמה ביותר שאפשר לעשות בסוג המסך הזה תודה מראש g0v0s
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הייתי רוצה מסך בגודל 22"-24" אבל ה-22" כרגע הם לא איכותיים וה-24" היחידי שאני מתעניין בו הוא ה-2407 של Dell שהוא כרגע קצת יקר מידי בשבילי אז אני מוכן לחכות עד שה-2407 יהיה זול יותר או עד שיצאו מסכי 22" איכותיים, מישהו יודע מתי זה יקרה עם מסכי 22"?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מסך לצורך עיבוד תמונה בפוטושופ. חשבתי על המסך Viewsonic VP930 שעונה על תקציבי ומתאים למטרה זו. הבעייה היא שאחי הקטן אוהב לשחק במחשב ואני פוחד שהמסך הזה יפגע בחווית המשחק שלו (אולי המסך לא מספיק מהיר למשחקים ?). בקיצור, האם המסך Viewsonic VP930 מתאים גם למשחקים ? תודה מראש על התגובות, אלון.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין ה 1935TR ל 1970? התקציב 1300 אבל אם זודהה ממש משמעותי אני בלית ברירה אגדיל אותו.. פשוט זה יכול ממש לפתור לי את הבעיה של התקציב.. האם בשביל סרטים וכל מיני שטויות של חובבים (שום דבר מקצועי) שווה להוסיף את ה 200-300 ש"ח האלה? זה פשוט ממש קריטי לי כל שקל.. תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבחור מסך בסביבות ה-1300ש"ח מלמיר. ראיתי את ה-LG הרחב הזה שנראה סבבה במחיר טוב: http://lamir.co.il/product.asp?product=12437 אני יודע שיש את ה-VS V930 בחריגה של 350 שקל ואני אשקול את זה.. רציתי לדעת אם יש אצלהם עוד מסכים טובים בסביבת המחיר שציינתי, ראיתי את המסך הזה של סמסונג: http://lamir.co.il/product.asp?product=11135 האם במקומות אחרים באינטרנט יש תמורה טובה יותר לכסף באופן משמעותי, אני יודע שהם לא הכי זולים.. תודה רבה על התגובות, אדם
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הזמנתי את המסך הנ"ל מנעה לפני חודש והם אומרים שרק עוד שבועיים הוא יגיע, לא מתאים לי העניין הזה והסחבת הזו ורציתי לדעת אם יש חנות טובה באיזור חיפה שיש לה את המסך הנ"ל, היא אמינה ואפשר לעשות איתה עסק בלי בעיה. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
המסך Dell 2407WFP אני צופה בסדרה ב4:3. לא משנה באיזה תוכנה. המסך חותך לי את השוליים. הבנתי שיש אפשרות במסך שזה לא יקרה, איך עושים את האפשרויות האלה של 16:9 ו4:3 במסך הזה? ומה הכוונה יחס של 1:1 במסך הזה? עכשיו אני רוצה לכייל את המסך, רוב התכנים הם HDTV וכדומה. איזה הגדרות מומלצות לשים כאשר כרגע הם על ברירת מחדל? תודה ד''א. מסך מומלץ ביותר.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המסך שראיתי שהכי משתלם לי הוא LG L1953TR 19'' LCD 2ms DVI הוא עולה 1290 ש"ח ב-KSP. המטרה שלי היא למשחקים גלישה ותוכנות פשוטות....(איי סיקיו, אופיס וכו') בוא מגיד 6 שעות ביום. ושאלה חשובה-מה הקטע במסך LCD??? כי הוא פחות טוב מבחינת זויות צפיה והוא נראה מתפרק כזה לעומת מסך שטוח רגיל שהוא "שמן". (האם המקום שהמסך תופס לא שווה את ההבדל בנוחות??) הנה למשל לעומת זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=355 ועוד שאלה עוד יותר חשובה-מה בקשר לקרינה??? מה הרמה הקרינה שהמסך שאני רוצה לקנות?? גבוהה יחסית או בסדר?? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לרכוש מסך מרובע ולא wide בגודל של 19" לפחות. השימוש מתחלק בין גלישה סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה . אני בעיקר כותב קוד על המחשב אז אני רוצה משהוא שהעיניים לא ימותו. כמו כן יש לי x1950 pro עם זה מוסיף משהוא. תודה !.
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מתכוונת לקנות בקרוב את המסך אחרי שקראתי פה הרבה דברים חיובים עליו (זה אכן המסך הכי טוב סביב המחיר הזה.. בגלל הפאנל?). בכל אופן, פתאום תהיתי אם אני צריכה לדאוג בגלל הכרטיס מסך העלוב שלי? אני לא יודעת אם בכלל יש קשר, אבל אני לא מתכוונת לשחק ממש. בעיקר גרפיקה\סרטים. (עשיתי חיפוש בפורום וכבר היה פה איזשהו אשכול בנושא, אבל לא נתנו שם תשובה ברורה כל כך, אז אני מקווה שזה בסדר שגם אני שואלת). ואם במקרה במקרה יש פה מישהו שמתעסק בגרפיקה ויודע אם מסך רחב יכול להפריע לשימוש בעט גרפי שלא מותאם למסך רחב..אז זה יהיה נחמד לידע אותי בדבר לפני הרכישה המהוללת (: תודה.
-
- 13 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי לפי ההמלצות פה דגם 2007WFP של Dell מ"גיבור מחשבים", מה שעלה לי 2150 ש"ח. מה שמטריד אותי שזה מחיר נמוך ב200 ש"ח מחנות אחרת שאני רגיל לקנות בה, שידועה בתור חנות זולה ואמינה. השאלה שלי היא כזאת, האם יש גרסאות שונות למסך הזה שיכולות לעלות פחות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי להחליף את ה CRT הקיים אני מחפש מסך שלא לצורך משחקים בכלל, בעיקר "עבודה משרדית" (אינטרנט, מסמכים וכו') ומעט מאוד סרטים מידי פעם. אבל אני עובד מול מסך יחסית זמן רב (סטודנט), לכן חשוב שלא יעשה כאבי ראש או בעיות עיניים 8). טווח מחירים זה 1100-1200 רצוי מאוד, אשמח להמלצות בנוגע (גם אם המחירים אולי טיפה חורגים זה מתאים) תודה !
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן אני מחזיק במסך 931BW של סמסונג כמובן שעד עכשיו תיפקד סבבה אתמול פתחתי תPES6 לשחק קצת ..ופתאום אני קולט באמצע המסך סוג של זרם כזה שמאוד מציק לעין זה חדש לי..ואין לי מושג מה זה מריחה או מה ? סתם ככה מחוץ למשחק אין לי את הזרם או שיש ולא רואים אותו מחוץ למשחק. מה דעתכם ? האחריות שיש לי יכולה להחליף לי את המסך ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי XBOX360 וכפי שידוע לי אפשר לחבר אותו ל dell 2407wfp hc ו ל20 אינץ, מישהו ניסה? האם זה עדיף מטלוויזיה? האם זה בכלל עובד? וסתם שאלה מי שרוצה יענה, מה כדאי? 1) לקנות DELL 20 אינץ וטלוויזיה לחדר 2) לקנות ת 24 אינץ ולהשתמש בו גם כמסך מחשב וגם ל XBOX360, בעקרון יש לי כבר טלוויזיה 21 אינץ.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-