עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by MENASHEHE,

שלום, אני רוצה לקנות את המסך הזה בעיקרון אני רוצה לקנות מסך שתומך ב FULL HD ראיתי את המסך הזה וחשבתי שהוא מצויין אבל הייתי רוצה עליו יותר חוות דעת התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח אבל הייתי מעדיף לקנות משהו יותר זול או אפילו 22' אבל חשוב שלי שיתמוך ב FULL HD

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  2. אני די מתלבט, מסכי 24 נראים לי מאוד איכותים בכך שמאפשרים HD ורזולציה גבוהה וכו' השאלה היא מבחינת נוחות של אנשים שיש את זה בבעלותם, האם זה נוח לצפיה? האם לא גדול מידי? האם יושב טוב בחדר מחשב? פשוט כרגע יש לי מסך 19 דק, ולעבור ל24 נראה קפיצה גדולה, השאלה האם זה שווה את זה לא מבחינת העלות, אלא מבחינת האיכות והנאה מן התצוגה (האם זה לא גדול מידי) תודה.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by insane95,

אהלן אנשים, יש לי כמה שאלות על הצגת HD. 1, בכדי להריץ HD חייב חיבור HDMI במסך המחשב? או שאפשר להעביר HD דרך DVI ל-DVI. 2, קניתי את המסך הבא לפני חודשיים בערך: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=000002ikPzKf6rKLCu4EN-GnRER:12bbi68k5?id=4225074&pr=QJ5&N=2%2030250 ** במסך שקניתי אין חיבור HDMI, אבל רשום באתר: "מסך מחשב באיכות FULL HD ברזולוציה 1920X1080 פיקסלים". ** שאלתי באותו הזמן איך אפשר להריץ HD, אמרו לי תחבר DVI לDVI וסיימת. מאז הרצתי סרטי HD ואני לא מבחין באיכות HD אמיתית. אשמח לעזרה, תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by J0n1,

אני יודע שהנושא נחרש אבל יש לי כמה שאלות ספציפיות. 1. כדאי לרכוש שם את המסך באופן כללי? 2. הם נותנים לבדוק את המסך לפיקסלים שרופים? 3. מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים שרופים? 4. כמה הנחה הם מביאים במזומן? 5. הפאנל שם הוא S-ISP? 6. אפשר לחבר אליו RCA ממצלמה נגיד גם שהמחשב מכובה ולראות את התמונות?

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  5. היי. יש לי טלוויזיה LG C1 עד עכשיו צפיתי בתוכן ב-HDR10 במחשב ובקונסולות. כשניסיתי להשתמש ב-VRR ב-Xbox Series X התחלתי לקבל ארטיפקטים ירוקים כל כמה שניות במשחקים, ולאחר ששיניתי ל-Dolby Vision הבעיה נעלמה. אבל. זה חשוך ממש. לפי מה שקראתי ברשת ה-Dolby Vision לא אמור להיות עם איכות צבעים ומוער יותר מ-HDR10? למה התמונה שלי כל כך חשוכה?

6. השאלה בכותרת, אם יש משהו מוצלח מאוד אז אפשר להתגמש במחיר. חדש בתחום ולא מבין בנתונים הטכניים בכלל, אז אשמח לקבל טיפונת הסבר לכל המלצה תודה.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  7. כי לפעמים נראה לי שהמסך מחשיך מידי כשאני מדליק את האור בחדר. ומאיר כאשר אני מכבה את האור בחדר... האם יש דבר כזה או שזה רק אני??

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הי.. ככה, מסך ה-CRT נפטר בשעה טובה. יש לי מחשב מאוד מאוד (מאוד..) ישן, אני מניח שמה שרלוונטי זה כרטיס המסך -Gforce4 mmx. עצוב, אבל זה מה יש. אני מחפש מסך 20'' והתקציב מוגבל ל-900 ש"ח, כש-1000 ש"ח כבר יקשה עלי אבל עדיין אשמח לשמוע הצעות. אני מודע להפרשים הקטנים במחיר מול ה-22'', אבל זו לא אופציה, תודה בכל אופן. 19'' איכותי במחיר הזה יבוא בחשבון אם לדעתכם יש משהו כזה שעדיף על ה-20''. השימושים הם, בהתאם לאופי המחשב, גלישה באתרים, צפיה לעיתים בסרטים ושימוש רב במסמכים (סטודנט... ). משחקים מטבע הדברים, מסתכמים בסוליטר, אבל, וזה אבל חשוב - מחשב חדש ירכש בעוד שנה ואז משחקים יהפכו לחלק מרכזי, אז חשוב לי שהמסך יסתדר איתם בהמשך. מחפירות פה בפורום, הגעתי לדילמה בין samsung 2043bw…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  9. Started by עופר157,

האם אני יכול לקנות שלט למחשב ולחבר אותו למסך עם מתאם של USB ל HDMI ואז לשלוט ולהעביר מ HDMI ל DVI וכו'

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  10. Started by nazgull,

קניתי את המסך u2414h לא מזמן והמסך מדהים, הכל עובד תקין הבעיה היחידה שכאשר אני מחבר את הכבל display port מהמסך ללפטופ בחיבור thunderbolt המסך לא מזוהה ופשוט לא עובד. למישהו יש רעיון? בדקתי בביוס החיבור thunderbolt עובד . לעזרתך אודה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by natan805,

שניהם באותו מחר ההבנקיו עם 6 ms וה aoc עם 8ms מה עדיף לקנות? תציעו לי רק את אחד מהשניים ולא אחרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by reviZor,

שלום אנשים יש לי בעיה אם המסך שלי הוא פשוט אחרי כמה זמן פעולה ניהיה שחור לחלוטין ולא מראה כלום. המנורה שמראה אם המסך דלוק היא בצבע כחול כלומר פעיל בזמן שזה קורא המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ואני שומע קולות רקע אחרי שהמסך מתכבה ואני לוחץ על קפתור ההדלקה הוא נדלק ועובד כרגיל לשניה או 2 ואז שוב ניהיה שחור.. מה יכולה להיות הבעיה? סליחה על השגיעות כתיב אני ממהר לרשום את ההודעה הזאת לפני שהוא מתכבה שוב אני גם רוצה להשתמש בשרשור זה לבקשה: אם הבעיה במסך אני לא בטוח שיש עליו אחריות עדיין אז האם תוכלו להציע לי על מסך 24" FULL HD בעד 1500 ש"ח אני חייב איכות תצוגה מכיוון שאני גרפיקאי אך השימושים הם מגוונים כלומר גם משחקים וגם סרטים תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by CRYSMAN,

שלום לכם חבריי. לא מזמן נשרף לי המסך של המחשב, ואני רוצה לרכוש מסך גדול יותר שישמש כמסך מחשב ומסך טלויזיה (ממיר רגיל של הוט). במחשב אני בעיקר שומע מוזיקה,אינטרנט,פייסבוק, קצת סרטים ולפעמים איזה משחק או משהו... בטלויזיה יש לי ממיר הוט רגיל. ברצוני לדעת מה עדיף יותר בתור מסך למחשב, ולמה? אני אישית מעדיף פלזמה כי היא הרבה יותר דקה מהLCD ויותר זולה ומשם כך אם אני ארכוש פלזמה היא כנראה תהיה בגודל 42" ואם אני ארכוש LCD היא תהיה בגודל 32". דא יש לי כרטיס מסך 9800GTX+ אם זה משנה... תודה רבה לכם !

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  14. Started by j,

יש הבדל של כ1000 ש"ח בין שני המסכים. האם זה מוצדק? והאם יש הבדך ביניהם פרט לציפוי קריסטלי/מט? אני מביו ששניהם מגיעים עם פאנל S-IPS...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AVROMROTH,

אני רואה הרבה סרטים במחשב עם משפחה או הרבה חברים לכן חשוב שהמסך יהיה כמה שיותר גדול 24 אינץ' ומעלה ... זוויות צפיה ואיכות צבעים במסך חשובות מאד , מדי פעם אני גם חורש על משחקי מחשב ... תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  16. איך המסך הבא כ¤1200 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QS943B או זה כ¤1,049 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX8C6D378 הודות הפנל האיכותי (A+) אנו מתחייבים ל-0 פיקסלים שרופים ב-3 שנים! החלפת מסך בחדש במקרה ויש אפילו פיקסל שרוף אחד בתקופת האחריות מה זה פאנל A+? אני כמעט נעול על האחרון - יש סיבה שהוא לא כדאי או יש המלצה אחרת?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by קיפוד,

היי אני רוצה לקנות מסך בסוף החודש שישמש מידיי פעם כטלויזיה ( אני אקנה קופסאת טלויזיה) וביום- יום שימושי גרפיקהת צילום וכו' התקציב שלי הוא 1500 בערך תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  18. שלום, ראיתי שלאחרונה פורסמו כאן כתבות על מסכי 24 אינצ' בכ 400 דולר, של דל (P2416D) וגם של סמסונג (U24E590D) וזה עשה תיאבון להתחדש. במקביל, מזמין גם מחשב חדש שיתמוך חומרתית בעיבוד רזולוציות גבוהות. יעוד: בעיקר עריכת תמונות סטילס משפחתיות (חובב).לפעמים גם וידאו. דגשים: WQHD ומעלה, 23-27 אינצ', זויות צפויה רחבות (פאנל IPS, או מקביל), מאט, כיסוי 99% של SRGB (אני לא עובד ב ARGB), ניגודיות סטאטית של 1000:1, עומק גוון צבע 8ביט, display port 1.2 ומעלה. לא חשוב: פיבוט, זמן תגובה (גם 8מילישניות בסדר), ריבוי חיבורים (יש מתאמים), בהירות (נועד לשימוש בחדר יחסית חשוך), עומק גוון מעל 8 ביט ( כ.מסך GeForce). מה שיפה ב 2209WA של דל (פאנל של LG אם אינני טועה) שהוא היה מאוד פופולארי ובע…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. כן כן אני יכול עכשיו לעשות משפט פיתגורס ולקבל 28 אינטש אבל כולם יודעים שהמסך הוא לא פאנל שישב לי בדיוק מושלם מהשולחן עד המדף שמגביל את הגובה. אז באתי לשאול איזה מסכים יש שנכנסים בגובה הזה , בגלל שהייתי בחו"ל כמה זמן וההורים שלי עברו דירה וזרקו את המחשב הישן עם כל הציוד ההיקפי(מילא היה מסך CRT עם מעמד שבור) כי הוא נשבר או משהו , וכמו כן איזה מחשב יהיה נוח לעבודה עם טקסט (יותר מעשר שעות ביום ננראה לי אני רק קורא בויקפדיה בממוצע בטוח יותר מ10 מאמרים ביום,(לפעמים אני שמה\חיפוש כל היום כשאני רוצה לברר הרבה פרטים על נושא מסויים בד"כ קשור ללימודים ואז יש לי כל הזמן מליון טאבים בטור בדפדפן) וזה לא ממש לוקח לי חלק משמעותי מהזמן) וגם לא קצת כתיבת קוד שאני מקווה לחזור אליה בקרוב …

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  20. קניתי מסך LCD 19" PHILIPS 190P7EG ושמעתי שיש כמה דגמים שלו 01/00/10 - ורק הדגמים עם מהירות תגובה 8MS הם עם פאנל PVA. על האריזה של המסך רשום 190P7EG /10. אז הבקשה שלי היא דרך לגלות את מהירות התגובה של המסך ובכך אני יוכל לדעת את סוג הפאנל.

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by itaysp,

שלום, חודש הבא, יומולדת.. אני מתכנן מהכסף ומקצת כסף שיש לי להשקיע באיזה מסך נחמד לחדר.. יש לי חדר דיי גדול, והמרחק בין הקיר שעליו יהיה ה LCD, לבין הקצה של המיטה שלי, הוא בערך 4 מטרים, והמרחק לספה הוא 5 מטרים בערך.. 42" זה מתאים למרחקים האלו? אני רוצה לחבר את המסך למחשב, בעיקר בשביל לראות סרטים, לכן חשוב חיבור למחשב.. אני חושב שעדיף DVI, לא? ב LCD אפשר לקרוא טקסטים ? כאילו אני אוכל לגלוש מהמיטה? תודה על העזרה, איתי עריכה: אני חושב שטעיתי בפורום? צריך להעביר לאודיו וקולנוע ביתי, לא?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by americium,

אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל, שמבחינת רמת המחיר הם כמעט זהים לחלוטין וההבדלים הם כמובן בגודל המסך, תוך התפשרות על איכות הפאנל והתמונה בגרסת ה-22 אינץ'. אני לא מומחה במסכים והיום אני עובד על 971P שקניתי בזמנו. השאלה הנשאלת היא, עד כמה אבחין בהבדל מבחינת איכות התמונה, במעבר ל-2208WFP? האם מדובר בנפילה גדולה עד כדי כך ששווה לסגור עניין וללכת על ה-2007WFP? (למי שתוהה, את ה-2007FP פסלתי על ההתחלה כי למרות שרוב העבודות שלי הן משרדיות וכו", אני רוצה להתכונן לעידן של ויסטה שתומכת בצורה מאוד מאוד טובה במסכים רחבים.)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bonanza,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3220&CatCode=398 המסך נחשב באותה רמה כמו נגיד ה 2243 או ה t220? הכוונה לא מבחינת הארגונומיה אלא מבחינת זליגת אור וכיוצ"ב. ארגונומיה גרועה זה ידוע.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by Coldmetal,

שלום לכולם אז ככה, אני מסתכל כבר כמה זמן על מסכי מחשב, אני רוצה לקנות אחד חדש אבל הרזולוציה מבלבלת אותי במסכים החדשים עד היום השתמשתי ב1080P כזה 1920X1080. הבנתי שיש גם 1440P ולאחרונה 4K. התעניינתי לרכוש מסך 4K אבל ככל שחקרתי יותר לעומק ככה הגעתי לבלבול עמוק יותר. מה שהצלחתי להבין עד עכשיו זה שלרזולוצית 4K יש שני סוגים, האחת 3840X2160 (צרכנים) והשניה 4096X2160 (סינמה\סרטים). כרגע מסכי מחשב 4K מגיעים ברזולוציה של 3840X2160 בארץ, ראיתי מסכי מחשב ברזולוצית 4096X2160 באמאזון רק כדי לבדוק אם אכן יש כאלה מסכים. הבלבול שלי נובע מכך שאני מן הסתם גם צופה בסרטים במחשב זאת אומרת שאם הסרטים מצולמים ב4096X2160, אני צריך שיהיה לי מסך שתומך ברזולוציה הזאת, לא ככה? לאחר שהבנתי שבארץ אין …

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.