מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
הציעו לי את המסך הזה דרך עבודה ב 700 שקל, אני יושב הרבה מול המחשב, בעיקר קורא טקסטים, אבל גם גיימר חובב ורואה סרטים...האם המסך הזה טוב לשימוש כזה, ועוד במחיר מוזל...? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=490460
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי רכישת מסך חדש - האם לרכוש מסך "רגיל" או "רחב". מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באזור ה - 20 אינץ', למשחקים וסרטים (בעיקר DIVX - אז לא איכות משהו) חשבתי בהתחלה ללכת על ה 2007WFP אבל נבהלתי פה מהביקורות שאתה קונה חתול בשק האסוס 22 רחב לטעמי מדיי רוצה מסך בהיר וטוב, יצורף אליו 8800GTS תודה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים יקרים, אני מחפש כבר כמה זמן את הפריט הבא קישור חברת דל לא מוכרת ישירות ללקוחות פרטיים מחוץ לארה"ב, וחברת 'ייעל פתרונות' וחברת 'cdata' (יבואנים רשמיים) מסרבות לתת לי הצעת מחיר כי הן "מוכרות לאינטגרטורים בלבד". האם אפשר להשיג את הפריט הזה (ואני מעוניין אפילו ב2 יחידות) בארץ? האם יש חברה שתהיה מוכנה להזמין עבורי את הזרוע? (אייבורי סירבו למרות שיבקשתי הצעת מחיר שתשקלל את עלות הייבוא) אשמח לעצה \ עזרה. ניר.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
U2410 במחיר מופקע של 3K לא בא בחשבון. השאלה אם יש משהו במחירים שפויים יותר, או שנשאר רק לחכות שהמחיר ירד?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרגע 730B של סמסונג והחלטתי לעבור למסך גדול ורחב יותר. לאחר חיפוש בפורומים פה ובכלל אני מבין שהדגם הנ"ל הוא מומלץ מאוד. (http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=469699) http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm#features התקציב שלי הוא 2,700 גג! הבנתי שיש לו אותו פאנל כמו ל-NEC WXG2 שהוא פאנל מומלץ בפני עצמו.(S-IPS) השימושים שלי הם אינטרנט סרטים ומשחקים. חשוב לי שהתמונה תהיה ללא GHOSTING בכלל ושתהיה תמונה "חיה" ועשירה בצבעים עד כמה שניתן. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני קונה מסך חדש מכייון שהמסך שיש לי עכשיו כבר ישן והוא 17 אינץ'... אז ככה אני מחפש מסך שיראו בו משחקים פיקססס... בצורה הכי טובה ברזולוציה 1920x1200... המסך בעיקר למשחקים כבדים ואני יכול להתמודד עם רזולוציה כזאת יש לי כרטיס מסך HD5870 ומעבד טוב... עדיף שהגודל של המסך יהיה בסביבות ה20 - 24 אינץ'.. אז כמו שאמרתי תקציב עד 1200 אפשר לחרוג באיזה 100-200 שקל.. תודה רבה למציעים...
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האם יש מסך יותר טוב ממנו ב1500 ש"ח ? 24-25" וFHD. למשחקים ובנוסף גם שימוש כללי.
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מחפש להחליף את המסך מחשב שלי לטלויזית LCD שתתפקד גם בתור מסך וגם בתור טלויזיה. השימוש העיקרי יהיה במחשב ולכן חשוב שהיא תתפקד כמסך לכל דבר, תמיכה מלאה בשידורים בהבחנה גבוהה, שלט, לפחות 2 כניסות HDMI. לא מחפש לעוף מבחינת המחיר, אבל אם יש משהו טוב שעולה לא מעט אני אשמח לשמוע עליו. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שואל בנוגע לדל 2007. אני גר בת"א ומתבלט אם לקנות בירושלים ב-2000 או בנתניה ב-2145. אני לא רוצה לנסוע לירושלים כל פעם שיש פיקסל שרוף. אז סתם תוהה מה התכיפות שבה אני אצטרך לבצע את הנסיעות האלה. ודבר אחרון, האם אני צריך לקנות מתאם מיוחד כדי לראות בHD או משהו כזה? יש לי GTS 8800 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל, שלושת המסכים עולים לי אותו דבר.. אני מחפש מסך לשימוש יומיומי (של אינטרנט סדרות קצת משחקים) שיוכל לשמש לי גם כמסך טלוויזיה לממיר HOT HD ואז להשיג איכות מקסימלית.. ההתלבטות היא בין SAM EX2220X SAM 2333T LG W2243
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן היום קניתי את המסך 2333T והוא בסדר גמור. הבעיה שכאשר אני מכבה את המחשב נורת הלד הכחולה בקידמת המסך כל הזמן מהבהבת. זה מציק ומפריע בעיין. אני מניח שזה לא אמור להיות כך. ממה זה נובע? חשוב לציין שכשהמחב דולק הכל בסדר והיא דולקת באופן קבוע ולא מהבהבת.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם מסך גודל 32 מומלץ שיהיה 2K או 4K המסך מיועד לעבודה על מסמכים וקצת עיצוב האם 2K ב32 ייתן לי יותר מFHD ב24 או שזה אותו יחס?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים אני מתקשה לבחור מסך הצרכים שלי הם: מינימום 34" ULTRAWIDE עדיפות לאיכות תמונה על פני מהירות - אני לא משחק FPS תקציב 3000 שח גמיש כרגע המועמד המוביל שלי הוא LG 34WN80C-B האם יש בכלל מסכי 38 הארץ? * הסתכלתי גם על על הסמסונג G9 - מעבר למחיר הגבוהה אני מבין שהוא קעור מדי לעבודה האם אני טועה? תודה רבה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
בארץ תצטרכו להיפרד מ-15,000 שקלים בכדי להניח ידיכם על מסך הגיימינג הקמור בגודל של 55 אינץ׳ - אך בצפון אמריקה מחירו הספיק לרדת ל-2,000 דולר אחרי שהושק במקור עם תג של 3,500 דולרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתי שיש את המסך Samsung 226BW ב1450 ש"ח. http://www.systec.co.il/site/index.asp?proID=589 זה שווה? (בבקשה להימנע מתגובות כמו "תחסוך עוד קצת וקנה 2007WFP בגלל שאני מאוד רציתי אבל התקציב לא מאפשר וגם לא יאפשר את המסך הנ"ל) וסתם שאלה, השולחן שלי די קצר (בעומק), זאת אומרת שאני יושב איזה חצי מטר מהמסך, האם כדאי שאקח את גרסת ה20" ?
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קודם כל, רציתי לציין שקראתי את כמעט כל ההסברים, המדריכים שלכם על מסכי LCD, למדתי המון החכמתי, ובאמת עבודה מעולה למי שכתב אותם ובכלל לכל הפורום על המקצועיות, האדיבות והעזרה הרבה שניתנת פה. עקבתי אחרי מספר דיונים של אנשים שמחפשים מסכים כמו שלי, רק נקלתי במשהו שקצת מציק לי. כיום יש לי מסך 17 אינץ' Flatron L1730S של LG כמובן. המסך נקנה לפני שלוש שנים (+-) ושירת אותי נאמנה, ללא ספק לא היו לי אף בעיות איתו, לא פיקסלים שרופים, לא בעיות צבע, הכל פרפקט. (לפחות לעין שלי). אני בעיקר גולש באינטרנט ומשחק. והמסך עשה את העבודה שלו, ובאמת אני נהנה מאוד ממנו. ככל שאני מבין, הפאנל של המסך הוא TN ואם כך, האיכות של המסך הזה היא לא הכי טובה (במילים יפות), אבל כאן נוצרת לי הבעיה. אני מעוניין…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכם... איך אני מכוון את הCONTRAST והכל ? הכל בהיר מאוד .... וטיפה מטושטש מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני לא ממש הבנתי מה ההבדלים בין המסכים? לא מצאתי אף מקור מידע שראיתי הבדל בניהם חוץ ממהירות התגובה. האם תוכלו בבקשה לפרט יותר בקשר להבדלים בניהם, אני מעוניין לדעת איזה מסך עדיף לי לרכוש ולמה שאשלם יותר על LG L226WA-SN, מה אני מקבל יותר? תודה מראש, אלי.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
Dell 2005WFP מסך ה-LCD מהמובילים בעולם!! מצויין לגרפיקה מתקדמת ובאיכות מדהימה!! מסך רחב 20.1" במצב חדש!! כולל PIVOT ויכולת לשמש גם לצפייה כטלויזיה!!! מסך מדהים ברזולוציה של 1680-1050 WIDE, כולל כניסות: S-VIDEO, COMPOSITE, DVI... יכולת שימוש גם כמסך טלויזיה ע"י חיבור לממיר דיגיטלי. המסך הטוב ביותר שתשיגו!!! קטגוריה: מחשבים וציוד נלווה תת קטגוריה: מסך מחיר: 1,900 ¤ איך המסך הזה? וכמה הוא שווה? דיברתי עם הבנאדם.. הוא הביא את זה מארה"ב.... האם ניתן לברר אם יש אחריות או משהו? מה הוא שווה ביחס לdell2007 שכן המסך שאני מתאר פה הוא תוצרת ארה"ב.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לילה טוב ושבוע טוב. ברשותי מסך samsung t260. במסך הנל קיים חיפוש אוטומטי של המסך שהוא מחפש סינגל אם זה : HD, ANALOG או DIGITAL. ברצוני לבטל את האופציה הזאת משום שלוקח לו דיי הרבה זמן להגיע לאנלוגי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ב 10,000 ~ עם מסך... אשמח לקבל המלצות על מסכים 21''+ --למשחקים בלבד-- **עדיף לא WIDE** תודה מראש :
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש הרבה דיונים על סוגי המסכים הגדלים והשימושים ואני קצת הולך לאיבוד... עיקר השימושים שלי במחשב זה קריאת טקסטים ומשחקים. בהתחלה חשבתי לקחת את הDELL 2007WFP והבנתי שכבר לא מייצרים אותו. לאחרונה אני רואה את המסך של LG L2000CP שהוא עם פאנל S-IPS אבל אנשים עוד לא ראו אותו ולא מכירים אותו. התכוונתי להוציא מקסימום 2000 שקל על המסך. העיניים שלי מאוד רגישות למסכים ואני נוטה להתעייף עם יש מסכים גרועים לעיניים שלי וגם אני לא יכול לשבת ממול מסך 24 אינץ זה ממש גדול לי ואין לי צורך בכזה דבר כי סרטים אני רואה בטלויזיה LCD 32. אשמח עם מישהו ימליץ לי על מסך פאנל S-IPS, או H-IPS או פאנל PVA מסוג כזה או אחר שמתאים לקריאת טקסטים ומשחקים. אני מחפש חנויות באזור המרכז עם מישהו מ…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מ- 19 אינץ ומעלה,כולל 19 אינץ. מה דעתכם על LG 1970HR ?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפשת מסך טוב לסרטים במיוחד וגם משחקים (san andress וסימס במיוחד) בטווח מחירים של 1300-1500 מחפשת איכות וגודל אם יש משהו טוב אז אולי מוכנה להשקיע יותר אני ממש אשמח שתעזרו... תודה =]
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-