עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by puvsc,

יש לי כרטיס של 7970.... המסך- באופן שרירותי מידי פעם קופץ, זה בעיה בכרטיס או במסך??? זה קורה לאו דווקא בזמן מאמץ- אפילו בזמן של גלישה באינטרנט.... אשמח לחוות דעת

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by yosi b,

יש למישהו מושג איפה (ואם) אפשר להשיג מסך למחשב נייח שגודל המסך לא יעלה על 10' ? העניין הוא שברצוני להשתמש במחשב למוזיקה בסלון ולהעלות בצורה קבועה אייטונס על המסך שיעמוד בסלון. אבל מפריע לי (אסתטית)שהוא יהא גדול יותר מכך. ואם הוא יהא גם טאצ' , בכלל...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by doren02,

שלום לכולם, יש לי כיום מסך CRT ישן בגודל 17 אינץ'. הוא עונה על הצרכים שלי לגמרי (בעיקר אינטרנט ו-WORD) אבל הבעיה היא שאני עובד על המחשב שעות רבות והעיניים שלי מתחילות לכאוב לאחר זמן מה, אז נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג. עכשיו, מה בעצם אני צריך כדי שאוכל לבהות במסך במשך שעות מבלי לעייף את העיניים? יכולת רענון גבוהה? ניגודיות טובה? רזולוציה? המסך הנוכחי שלי רץ על 100 הרץ, ולפי מה שהבנתי זה יותר טוב מרוב מסכי ה-LCD. האם זה אומר שמסך LCD ירצד לי יותר? כעיקרון, אין לי בעיה לקנות CRT חדש, אם לדעתכם זה כדאי. בכל מקרה, לא מעל ל-"19. חשבתי על ה-"19 LCD הרגילים של מאג ופיליפס. אבל שוב, הכי חשוב לי זה עניין העיניים. תודה רבה למי שיכול לעשות לי קצת סדר בבלגאן... אורן

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  4. תקציב 2000-2500 על מה אתם ממליצים. בדיוק קונה מחשב חדש (עכשיו מברר) כנראה 9700k i7 1070 gtx ssd nvme 970 evo 32gb ram מה כדאי? האם מסך 34 אינץ זה יותר מידי גדול? עדיף 29 אינץ? האם ultrawide 21:9 עדיף לעבודה עם קיובייס? המשחקים שאשחק הם cod החדש pes fifa ועוד ומשחקים שייצאו ב2019 יותר חשוב לי העבודה בקיובייס 70% ממשחקים 30% אשמח לעזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by אורי מ.,

בנוסף לדיון הזה, בפורום מפרטי מחשב, מתוכננת רכישה של מסך חדש. הדגם שעומד על הפרק הוא זה. השאלה הראשונה היא האם למישהו יש נסיון עם שימוש במסך קעור למשחקים ויכול לחוות דעה האם זה שווה את העלות הלא מבוטלת. דבר שני, האם למישהו יש נסיון עם הדגם הספציפי הזה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by zombie,

שלום לכולם, אני בתהליכי בניית סימולטור נהיגה ושוקל קניית מסך קעור במקום 3 מסכים. לרוב בסימולטורים ניתן להסתכל לצדדים והמסכים הצידיים מפקדים כנקודות מבט אלו... האם מסך קעור מסוגל לתפקד בצורה דומה? שקלתי גם את אופציית האקיולוס ריפט אך נראה שיעבור זמן עד שהמוצר יהיה נגיש באמת ובעל מחיר אטרקטיבי. תודה על העזרה מראש!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. רציתי לדעת, אני וחבר שלי התווכחנו, לשנינו יש נייד, לי יש של אייסר עם מסך קריסטל ברייט, אני מאוד מרוצה מהאיכות והחדות שלו, ולו יש של דל עם מסך "טרולייף", איזה מביניהם טוב יותר לדעתכם? מחכה לתגובות...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shahar75,

בשעה טובה הוחלף המחשב. צירפתי את המפרט. כעת מחפש מסך שגם ידע לעשות שימוש במפרט הזה. גודל "24 לא קעור( לא מתחבר לזה). תקציב עד 2,000₪.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by MaximB,

שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב גדול (בערך 22). רוב המסכים של 22 הם רחבים , אף פעם לא היהי לי מסך רחב לכן אני רוצה לדעת האם הוא מתאים למשחקים (גם משחקים ישנים) והיהי נוח לגלישה ברשת. ספרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by law89,

באופן כללי, האם מסכים חיצוניים תמיד יהיו יותר איכותיים ממסכים של מחשבים ניידים? האם יש איזו דרך להשוות בין הבהירות של מסך רגיל אל מול מסך של מחשב נייד? המסך של הנייד עם nits כפול מהמסך של המחשב הנייח ועדיין אני לא מרגיש שהמסך של הנייד עם בהירות גבוהה יותר (אולי אפילו פחות). ושאלה אחרונה - שאלתי כאן בעבר בנוגע למסך והמליצו לי תמיד לשים על קצב הרענון המקסימלי. ממה שקראתי, בניידים זה צורך יותר סוללה. אני משער שבמשחקים אני אראה הבדל. האם בצפייה בסרטים או בגלישה באינטרנט או הפעלה של אופיס אני אראה הבדלים בין 60 הרץ ל-144 או 165 הרץ?

11. Started by avielsvis,

מזה התאמה בלחיצה לפורמט 3:4? אני תמיד רואה שכתוב במסכים. והאם מסך 19" רזולוציה 1280-1024 זה טוב?[br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 17:58:59 3:4 זה Auto Adjustment?

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by sdimant,

יש לי מסך רחב וכשאני שם רקע לדסקטופ או כשאני רואה תמונות במסך מלא אני רואה את התמונה מעוכה. האם יש אפשרות שהווינדוס יחתוך אוטומאטית את התמונות בצד העליון והתחתון שלהם בשביל שהתמונות יוצגו ביחס נורמלי? (אני יודע שבוויסטה יש אופציה כזאת, לי יש XP).

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  13. שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב שאני משתמש בו למשחקים ( הרבה ) וסרטים. קודם כל חשוב לומר שקראתי את כל הנעוצים והדביקים למיניהם. יש לי תמיד את האפשרות לקנות מסך רגיל אבל חשבתי על האופציה של מסך רחב (WIDESCREEN) הבעייה שיש לי כמה שאלות של חוסר הבנה, ואם תוכלו לענות לי זה יהיה נהדר. נתונים התחלתיים (במידה וצריך): יש לי מחשב עם מעבד 6300 , 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ATI1900XT 512MB 1. למה קשה למצוא במסכים רחבים רזולוציה של 1600X1200 , הגבוה ביותר שאני מוצא זה 1680X1050 2. מהם הרזולוציות לצפייה במסך רחב? הבנתי שיש רזולוציות לא רגילות, אם אפשר רשימה של הרזולוציות. 3. מה קורה אם משחק כלשהו לא תומך במסך רחב ויש לו רזולוציה שלא מתאימה למסך רחב. האם אני אראה 2 פסים שחורים בצדדים? 4.…

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  14. Started by galCool,

מחפש המלצה למסך רחב בסביבות 1000-1300 ש"ח.. תודה!!

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9281 '' Samsung Syncmaster 204BW Wide DVI 6ms LCD Monitor 20" # Viewable Area 20" Wide # Pixel Pitch 0.285 # Brightness 300 cd/m2 # Contrast Ratio (Typ) 600:1 # Viewing Angle (H/V) 160° / 160° (CR>5) # Response Time 6ms # Maximum Resolution 1680 x 1050 # Input Video Signal Analog RGB, DVI Digital Link: TDMS # S תודה

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by 6th Finger,

בזמן הקרוב אני מתכנן קנייה של מחשב חדש שיכלול גם מסך. תקציב המסך, כמו שרשום בכותרת, הוא עד 1,300 ש"ח. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם חשוב מאוד שאיכות הצפייה במסך לצרכים אחרים [כמו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט] תהיה טובה. כרטיס המסך יהיה HD4850 או HD4870 [לאחר שאבחר מסך, אבחר את כרטיס המסך]. המסך צריך להיות יציב, שיהיה בעל הכי פחות בעיות [כמו זליגות אור, מריחות וכו'], שיגיע מכויל [או שלפחות ניתן יהיה לכייל אותו באופן לא מסובך מדי], והארגונומיה שלו לא כ"כ חשובה שלי [אם כבר ארגונומיה, אז כיוון גובה מספיק]. בימים האחרונים הסתובבתי כאן ובאתרים נוספים אחרים המציגים מידע על מסכים, אך לא הצלחתי להגיע להחלטה. דבר אחד שקלטתי מהשוטטות הזו הוא שהרזולוציה המקסימלית של רוב מסכי…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  17. מעוניינת במסך רחב 20 אינץ איכותי עבור משחקים וסרטים וחשוב גם עבור הרבה קריאת טקסט. מחיר מקסימום 1400. המליצו לי על מסך Dell 20 2009W בכמעט 1400 ש"ח. האם זה המסך הטוב ביותר בתקציב הזה עבור המטרות שרשמתי? המפרט של המחשב : מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם DFI LANParty LT X48-T2R G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  18. http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 איך המסך ואיך המחיר?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  19. מחפש המלצה למסך 22 אינץ' בסביבות ה2000 ש"ח, לשימוש לגרפיקה תודה

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by alex188,

שלום אני מתלבט בין שני המסכים האלה דק "LCD SAMSUNG 19 דגם SAMSUNG 931B 5ms+ DVI לבין LG 19" WIDE DVI מישהו יכול להסביר את ההבדלים בין רחב ל-לא רחב (פרט לזה שאחד רחב והשני לא), כלומר יתרונות וחסרונות בין שני המסכים האלה. ושאלה נוספת אולי לא קשורה ואולי תירא מטומטמת Gigabyte ו nVIDIA זה אותו הדבר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. Started by shai25,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש ואני מאוד מתלבט בין מסך בפורמט 3X4 שיהיה בגודל של 19"(20" בכזה פורמט עולה יותר מדי) או מסך בפורמט של 16X9 ואז אני יקנה את הסמסונג 22". בעיקרון השימושים שלי עם המסך מחשב הם נטו גלישה+עבודה עם טקסט(למשחקים אין לי כמעט זמן ולסרטים יש LCD 32") ואני יודע שזה ענין סובייקטיבי אבל תכלס לעבודה עם טקסט איזה סוג מסך עדיף לרוב? ואם עדיף את ה 19" איזה מסך מומלץ (לעבודה ממשוכת) בתקציב של עד 1500-1600 ש"ח(או טיפה יותר אם זה מצדיק את זה?) תודה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  22. Started by broshi,

אני מתלבט לגבי רכישת מסך חדש - האם לרכוש מסך "רגיל" או "רחב". מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Royz,

מה ההבדל בין הרחב לרגיל? ראיתי בגודל 19 ברחבים שיש רזולוציה מקסימלית של 1280x1024 או 1440x900 איזה עדיף? תקציב עד 3000 מיועד (לפי הסדר) משחקים סרטים אינטרנט

• 40 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by spektrum,

שלום אני מתלבט אם לקנות מסך רחב או רגיל... או 19 או 17... למישהו יש תשובה? זה לצרכים רגילים.. גלישה באינטרנט, סרטים, משחקים... תודה!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מחפש מסך לחבר איכותי וטוב עד 2000ש"ח מקסימום תודה לכול מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים