עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by skitter,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD לצרכי אינטרנט ולימודים בעיקר ומידי פעם גם לצפייה בסרטים. אני יושב מול המחשב מספר שעות דיי גדול כל יום. ראיתי מסך שנראה לי נחמד של סמסונג דגם 931BF אבל הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם עליו ולקבל המלצה למסכים נוספים. מחיר רצוי : עד 1400 ש"ח. תודה, ניר

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  2. חחח טוב הפעם זה ברצינות... שתי הבקשות היחידות שלי זה שהמסך יהיה עד 1900 ש"ח ושיוכל להריץ משחקים ב1600X1200. זה נראה לי כאילו אני לא מנצל את הכרטיס מסך שלי תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  3. שלום במדריך לרכישת מסך LCD צויין ע"י ארז שימוש ממושך בגופני קליר טייפ מוביל לכך ש" החדות של הטקסט פוחתת עם שימוש במנגנון זה." האם למעשה שימוש בגופנים פוגם במסך וגורם למסך להיות בסופו של פחות חד??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mor873,

שלום קיבלתי מסך LM2230W DAEWOO 22 - טוב ברור לי שזה לא מסך בין הטובים ל 22 אבל שמקבלים זה מה יש , בסה"כ מסך יפה ורואים מצויין. השאלות? 1.האם ממולץ\צריך לשים על הרזולוציה הגבוהה ביותר ? 1050*1680 2.איזה קצב רעינון מומלץ? 3.האם זה נורמלי שאתרי אינטרנט נצפים באותו גודול כמו ב 19 רק שהשטח הלבן בצדדים רק גודל ? 4.האם רזולוציה גבוהה עשויה לגרום להאטת קצב המשחק ? (כרטיס 9600XT 256 תודה על התשובות !

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by megahertz88,

היי, אני קונה מסך מחשב לאחי, ובהחלט מעדיף לדלג על TN. הוא לא גיימר ולא משחק משחקים (למעט שולה מוקשים ), ואפילו לא רואה סרטים על המסך (יש לו טלוויזיה מחוברת למחשב). ולכן השימוש יהיה אינטרנט, טקסט, מסמכים וזהו בערך. השאלה היא, באותו המחיר (יש מבצע ב"אופיס דיפו" - ללא מע"מ) - איזור ה1600-1700 שקל לכל אחד מהם, מה עדיף? אם הבנתי נכון, אחד עדיף לסרטים והשני למסמכים וכאלה, אבל אני לא מצליח למצוא מה עדיף למה. אשמח לתשובה בהקדם, ערן.

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  6. -------------------------------------------------------------------------------- טוב אז ככה: ברשותי שני מסכי LCD, ASUS 22" ו- DELL 19". כרטיס מסך GTS 8800 עם שני יציאות DVI. עכשיו בעיקרון מה שאני רוצה לעשות הוא בעצם להרחיב את המסך הראשי (ASUS 22") עם המסך הנוסף של ה- DELL 19". אני מחבר את שני המסכים, נוצר "השיתוף" בין שנייהם, אך כאן נכנס לתמונה הבעיה... מבחינת הרזולוציות, ישנם הבדלי רזולוציה משמעותיות בין ה- 22" ל- 19", והבעיה היא שאני לא מצליח לקבל רזולוציה גדולה מזו שאני מקבל במסך ה- 19", זאת אומרת, ב- 19" אני מקבל 1280*1024 וכך גם במסך ה- 22". ניסיתיל לבדוק הכל בלוח הבקרה של NVIDIA, בהגדרות התצוגה של מערכת ההפעלה, אך ללא שום הצלחה. מערכת הפעלה דרך אגב הינה ויס…

7. Started by lalamosaka,

הבנתי שיש ב - LcdTV פתח תקווה אבל הם אומרים שאין להם כרגע במלאי ובתצוגה. מישהו יודע על מקום אחר שניתן לראות את המסך באיזור המרכז ? תודה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  8. Started by hezibm,

מעוניין לקנות מסך בתקציב של 1600ש"ח. שימוש למשחקים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  9. במסגרת מפרט שהרכיבו לי בפורום מפרטים הכניסו את המסך שמצויין בכותרת. הבוקר, בדקתי קצת בזאפ וגיליתי שהמסך עושה בעיות בעת צפייה בסרטים למרות שהורא מעולה למשחקים. כיוון שמטרת המחשב היא לא רק משחקים אלא גם עריכה של קבצים וקצת סרטים חשבתי לבוא לבדוק מה יש לכם לומר בנושא(המחשב עדיין לא הוזמן). יש לכם? אם זה נכון על זה מסך אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by tmpusr,

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/20inch-4.html

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  11. בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283886.msg2512875#msg2512875 ולאחר שקראתי את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283886.msg2512875#msg2512875 יש המשך: לאחר עבודה של ימים ספורים על המסך, ולאחר שבועיים מיום הקנייה, הופיע לו פיקסל מת באמצע המסך על ה DELL 2407WFP-HC שרכשתי מיעקב. נו, מה תגידו על זה? 4 מסכים של יעקב עברו תחת הידיים שלי עד כה וארבעתם היו עם פיקסל מת. לאור הנתונים שיעקב מציג (11 ל 100), מדובר בפלא סטטיסטי, לא? אולי זה אני? יכול להיות שאני נועץ מבט חזק מידי במסך? מיואש לגמריי. אמנם עברו שבועיים מיום הרכישה ויעקב מדבר על שבוע, אבל לאור החצי שנה שהמתנתי אני מקווה שהוא לא יהיה קטנוני. :'( על החתום, XANA (מי זה?) מדווח שוב מהשטח

• 88 תגובות
    • 6.9k צפיות
  12. Started by ilanb0,

רשת גדולה למצרכי משרד מציע קנייה מספר ימים ללא מע"מ. יש מציאות שם בתחום המסכים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי כרטים מסך של NVIDIA on board. אני מעוניין לקנות dell 2007WFP ואין לי במחשב רזולוציה מתאימה -> 1680x1050 מה אפשר לעשות? האים לכרטיס מסך שלי מתאים רק מסך רגיל? תודה לכל העוזרים. אופיר.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by soundf,

אהלן אני זקוק למסך חדש נימאס לי מהCRT 17 אינץ שלי אני רוצה להיתחדש במסך איכותי ככול האפשר והתקציב מאפשר אני מאמין הדרישות שלי למסך... מסך רחב יפה ושחור פנאל איכותי כמובן יציאת DVI ואם יש גם S וידאו או קומפנט(איך שרושמים את המילה חחח) אפשרות הפיכת המסך ב90 מעלות (PAVILOT משהו כזה) זוויות צפייה נורמליות אפשרות כיוונון בסיסיות המטרה הראשית של המסך: לעבוד שעות מרובות ברצף בלי שיפלו לי העניים ושטח עבודה גדול ככול האפשר (רזולציה גדולה) משחק מידי פעם אבל לא מחשיב לזה חשיבות כמובן לא חייב תתקציב חחח אתם תחסכו לאבא שלי זהו זה הדרישות שלי מהמסך האידאלי תודה חברס

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

שלום, אני מחפש מסך טוב לעבודה משרדית בסביבות ה1600/1500 ש"ח. אין צורך למשחקים או סרטים וכו', פשוט שתהיה בהירות תמונה וחדות בקריאת מיילים\word וכו'... מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על דגמים מתאימים? תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  16. Started by moshe_u,

טוב,אז גם אני החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הMAG 810FD שלי,משהו "קצת" יותר קטן. קצת פרטים, אישית - אני עובד יותר עם תיכנות (כלומר שעות רבות של צפיה במסך מרצד). סרטים - פחות או יותר אני מחבר לטלויזיה,כך שכלפי המסך עצמו אני פחות דואג לזה. משחקים - יש כמה שאני חורש,כמו MOH,וFIFA וכו. תקציב - 1000-1500 שח. ראיתי שאתם ממליצים בחום (הייתי אומר) על VIEWSONIC VP930. רציתי לדעת, 1.האם הוא עומד בדרישות שהצבתי. 2.האם יש לכם כמה השגות \הערות לגבי ה VIEWSONIC ,כך שאשים לב לפני שאקנה. 3.מה לגבי הMS .. אם הבנתי נכון הVIEWSONIC עומד על 20? 4.האם אתם ממליצים על מסך אחר. (אבל המלצה גורפת כמו VIEWSONIC ). 5.לא עדיף לי מסך רחב? אם כן, חיזרו ל4. 6.מה לגבי לקנות מיד שניה, יש משהו שרוצה למכור לי …

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  17. אני בקרוב אשתגע , לא ראיתי אותם אבל מקריאה פה בפורום שניהם מאוד מומלצים . האם הדל שווה את ה 400 שקל יותר ? מה עדיף מבחינת שטח עבודה ? בבקשה תעזרו לי להחליט ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by rollita,

שלום, אני מחפש מסך לאדם קצר ראיה (זה אומר שהוא חייב במשקפיים מקרוב ולא תמיד יש או נוח לשים) המסך בעיקר לתוכנת שרטוטים פשוט המחשב ללא יציאת DVI מעדיף מסך פשוט שיהיה כמה שיותר גדול שיקל על המשתמש כך שלא יתאמץ תקציב עד 1400 ש"ח תודה

19. Started by WHITE_ZOMBIE4,

האם אי ניקוי של המסך מאבק (לא בהכרח על הצג עצמו אלא גם מאחוריו\מעליו (איפה שיש את ה'חורי אוורור') יכולה לגרום לנזק כלשהוא במצטבר?,יש לי המון אבק מאחורי המסך.ולא חסר גם מעליו ואיפה שיש את החורים האלה של האוורור כנראה..אבל אני לא רוצה לנקות שם...הצג עצמו דיי נקי כי אותו אני מנקה אחת לכמה זמן...אבל שאר המסך מלא אבק....מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by haimiko84,

שלום, לפני מס' ימים קניתי את המסך המהולל של דל- הדגם נמצא בכותרת. בימים הראשונים בדקתי את המסך עם תוכנת DPB על רקע שחור בעיקר ולא מצאתי ממצאים מיוחדים. היום התחשק לי לבצע עוד בדיקה ולהפתעתי גליתי מספר לא מבוטל של פקסלים מוזרים. ברקע השחור הם פשוט בצבעים ירוק וכחול, לפי מה ששמתי לב. אין הדבר מפריע ובכלל במצב שהמסך עובד על משחקים אינטרנט וכו', לא הבחנתי בשינויים אלו ואחרים. השאלה שלי, האם אלו פקסלים תקועים? ואם כן, יש מה לעשות בנידון? ושאלה אחרונה אם אני אשאיר את זה ככה(אחרי הכל זה לא כזה קריטי) יכול להיות החמרה בנידון? יש לציין שלא קניתי מ-NEXTOP כמו שקראתי בהודעות האחרונות. תודה רבה, חיים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mtng,

מחפש מסך 17 LCD איכותי : - למשחקים וגרפיקה ממוחשבת - חייב זמן תגובה נמוך - קצב רענון גבוה - תקופת אחריות ארוכה, רצוי גם על פיקסל שרוף אחד - אמינות - חדות והפרדה טובה בין הצבעים - כרגע יעבוד עם כרטיס 760OGT בקיצור מסך 17" שהוא האולטימטיבי והמשתלם ביותר שניתן להשיג בארץ בתקציב שלי. כמה יעלה כזה מסך? האם 1200-1300 ש"ח זה תקציב סביר לדרישות? ואיפה כדאי לקנות, דרך האינטרנט או בחנות כלשהיא? המחיר צריך להיות אטרקטיבי ואני גר באיזור חדרה ולא ממש גמיש עד לת"א או חיפה בשביל מסך. אשמח לקבל המלצות, אם אפשר לציין גם את החברה וגם את הדגם של המסך מכיוון שאני לא ממש בקיא בתחום - עד עכשיו היה לי מסך MAG DJ707 בן 9 שנים, שעבד ללא דופי עד שנשפכה תוכו כוס מים והשתנו קצת הגוונים שהוא מציג. תו…

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by semi-t,

כולם! יש לי GeForcr 6800GT, עם יציאת DVI (לפחות זה) האם הוא יתאים למסך בהרצות של משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך או שאני אצטרך להוריד אותה קמעה? איפה אפשר למצוא מידע על כל ה-Rev הכי אחרונות שיצאו לכל מסך? (מכיוון שאתר הפאנלים לא מחזיק מידע כזה) ל-2007FP זה A05 או A04? ומה ההבדלים/שיפורים ביניהם? חוץ מבדיקת פיקסלים האם כדאי לבדוק Banding (מה זה?) ו-Bleeding..? (זליגת אור?) ואיך בודקים אותם? תודה!

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  23. למי שמכיר - מה דעתכם על המסך NEC LCD2070NX? איך הוא בהשוואה לחביב הפורום DELL 2007FP? האם היבואן יניר מערכות נחשב אמין? אשמח לשמוע חוות דעת למי שיש נסיון בעבודה עם מסכי NEC ועם היבואן. אשמח גם לשמוע המלצות אחרות למסכי S-IPS איכותיים אחרים.

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  24. לפני כמה שבועות רכשתי את הדל 2007WFP מ NEXTOP דרך הקנייה הקבוצתית באתר. המסך הוא A04 Made in Mexico ובתפריט הסודי מופיע הקוד RT803 - פאנל S-IPS. את המחשב שלי קיבלתי רק אתמול עקב בעיית זמינות של מארז אפולו. כשקיבלתי את המסך לפני כשבועיים בדקתי אותו על המחשב של אחי, הרצתי DPT ולא הבחנתי בבעיה מיוחדת או בפיקסלים שרופים במסך. אתמול חיברתי את המסך למחשב שלי וראיתי שהאחידות שלו נוראית ויש זליגות אור רציניות בארבע פינות המסך כאשר מוצג במסך צבע שחור. בנוסף כאשר אני מציג שחור ומסתכל על המסך מזווית קלה הוא מקבל גוון כתום סגלגל בוהק! האם כך זה אמור להראות ?אציין שכאשר חיברתי את המסך למחשב של אחי חיברתי דרך כבל VGA ולמחשב שלי המסך מחובר דרך כבל DVI. בנוסף כאשר חיברתי אתמול את המסך הב…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שיהיו פסים שחורים בצדדים? בדקתי בתפריט של המסך אבל ב-DISPLAY SETTINGS אפשרות ה-WIDE MODE (ד"א, גם ה-SHARPNESS) חסומה ואי אפשר לשנות אותה... :s05:

דיונים חדשים בפורומים