מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מה אאתם אומרים על המסך 190V6FB אני פשוט מחפש מסך זול בגודל 19' ונראה לי שזה הכי נורמלי שאפשר לקנות אבל אם יש לכם איזו הצעה אחת אני אודה לכם מאוד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הבאתי היום את המחשב החדש עם 4850 של ג'יגה בייט חיברתי את המחשב, עכשיו אני לא רואה שום דבר על המסך, כתוב no signal ואז הנורה הופכת לכתום. לכרטיס יש שני יציאות DVI ולמסך שלי יש כבל VGA. עם הכרטיס קיבלתי מעביר מ VGA ל DVI חיברתי אותו כמו שכתוב בחוברת הוראות של הכרטיס וזה לא עובד. את כל הדברים האלה נסיתי על המחשב החדש: ניסיתי עם מעביר אחר מ VGA ל DVI שהיה לי בבית וגם זה לא עובד. ניסיתי שבשני הצדדים של הכבל יש מעבירים ל DVI וזה לא עובד במסך שלי יש אופציה להעביר אותו מאנאלוגי לדיגיטלי ניסיתי תוך כדי שאני מנסה כל קומבינציה וכל אפשרות על המעבירים VGA ל DVI וזה לא עזה למחשב הנוכחי שאני כרגע משתמש בו יש גם יציאת DVI ברגע שהחלפתי מ VGA ל DVI קיבלתי את אותה הבעייה כמו שניסיתי ב…
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לא בדיוק סכנת נפשות, אלא סכנה לחווית המשתמש ראיתי מספר מסכים 22" Wide, אהבתי את אפקט ה Gloss שיש במסך LG (למשל), התמונה נראת חדה יותר, מבריקה יותר וחיה יותר. השאלה היא עד כמה חסרון ה Gloss, המתבטא בהשתקפות, משמעותית. כאשר ראיתי את המסך בחנות, ההשתקפות של הנורות ושל אלמנטים אחרים (כמו אנשים ומדפסות..) מאוד הפריעה לי, מצד שני, כאשר ראיתי את המסך בבית (לא שלי לצערי), ההשתקפות לא היה משמעותית כלל. שאלתי היא, במידה ובבית לא תהיה לי תאורה מאחורי המסך (אלא רק בתיקרה שמעל, באופן רגיל), האם ההשתקפות תהיה זניחה, או שעשוייה להיות משמעותית, כמו בחנות (שהיתה מוארת היטב..) ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לפי מדור המפרטים המומלצים כדאי לקנות את ה-LG L2000CP אני רק רוצה לוודא שזה עדיין רלוונטי ולא התגלו בעיות מאז..
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רב חברים יקרים! אני סטודנט למדעי המחשב בעל מחשב נייד בגודל מסך סטנדרטי של 15 אינץ' כאשר אני מעוניין לחבר לו מסך חיצוני בDVI/HDMI לטובת שטח עבודה גדול יותר במסגרת החיפושים שמתי עין על 2 מסכים מעולים מבית DELL 1.u2713h - ההתלבטות לגביו נובעת מאחר ואני נמצא במרחק צפייה של 60 ס"מ ואני חושש שמא שזה יהיה גדול מדי ולא פרקטי 2.u2410 - רב מכר קלאסי לרגע לא מתעלם מעצם העבודה שקיים פער משמעותי מבחינת תמחור המסכים מתקשה להחליט וזקוק לעזרתכם האדיבה... בנוסף אני מעוניין להרכיב את המסך הנרכש על קיר גבס כיצד והאם ניתן לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחד השיקולים זה בגלל ה freesync .. ויש לי כרטיס מסך AMD , אומנם כבר ישן , אבל אני מניח שבשנה הקרובה אשדרג... אני רגיל למסך גדול , אז אני חושש לקנות מסך 24" , למרות שאפשר למצוא אותם עם נתונים יותר טובים בפחות כסף . אז המסך הזה הוא 27" . אולי בעלי ניסיון יודעים האם זה משמעותי הבדל של 3 אינצ' ? מה גם שמבחינת נתונים למסך בגודל ובמחיר הזה , הם הכי טובים שמצאתי רזולוציית 2K תדירות של 144Hz רזולוציית ( WQHD (2560 x 1440 רוב המשחקים שאני משחק הם FPS . לא מצאתי בשום מקום ביקורת או חוות דעת על המסך הזה , אז אשמח אם תאירו לי נקודות שליליות שאני לא רואה ...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נניח את הצ'אי מאי 22 אינצ'.. אפשר להפוך לטלביזיה ע"י חיבור אנטנה או שרק מסך טלביזיה יכול לשמש לזה? במידה והתשובה שלילית.. קיים מכשיר המאפשר את הדבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה קניתי מסך optix g27c2 דרך newegg, לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות והתמונה הפכה לבהירה בטירוף, msi אומרים שהאחריות היא מקומית ושילוח חזרה לארה"ב יעלה כמו מסף חדש. אז... אני מחפש מסך חדש, בעיקר לגיימינג, להזמין מחו"ל לא אופציה לאחר שנכוויתי (אלא אם כן יש אחריות בינלאומית) תקציב עד 2000, גודל מסך 27", עדיפות ל4K, לא יודע אם HDR נכנס בתקציב שלי כרטיס מסך שלי ASUS GTX 1070 מעבד AMD Ryzen 5 1600 שווה לחכות למסכים חדשים שיצאו בקרוב? תודה מראש לעונים
-
- 16 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש למשחקים בינוני, בלי גרפיקה, סרטים או עבודה. ומתלבט בין "VP930 Viewsonic 19 ל 931B של סמסונג הבנתי שהם באותו מחיר בערך אבל הדיעות עליהם חלוקות. והאם יש הבדלים בשינויים הקטנים? VP930B יותר טוב או שזה אותו דבר? או אם אין 931B אז SAMSUNG 19" LCD 931C 2MS 1:2000 DVI New Gaming Design זה אותו דבר? איפה אני יכול לקרוא על מה הB, והC באמת משנים, מוסיפים או גורעים? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 539 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Cor…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
האם אמורים לצאת כאלה בקרוב, חוץ מה-Dell 2209WA ? ראיתי איפשהו שמועות על מסך בגודל 22'' של סמסונג שאמור לצאת עם הפאנל הזה, האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
בארבע שנים האחרונות אני משתמש במוניטור של Dell ה U2715H שמשמש אותי בעיקר לגלישה, קריאה (של ספרים אלקטרוניים) וצפיית ווידאו. המוניטור הוא 27" עם יכולות QHD 2560 x 1440 (60 Hz) עם פאנל IPS ובגדול, אני דיי נהנה ממנו (כתבתי בזמנו ביקורת) למעט הכפתורי מגע הדפוקים של Dell. בשנים האחרונות אני משתמש במוניטורים של 31-32" בעבודה (תיכנות) וחשבתי לפנק את עצמי עם מוניטור גדול בבית. הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי את ה Dell P4317Q שנראה (בתמונות ובמפרטים) מרשים מאוד, 42" ברזולוציה של 3840x2160 (ב 60 Hz) גם עם פאנל IPS במחיר של 3300 ש"ח. כרגע כרטיס המסך שלי הוא Sapphire PULSE RX 570 ITX MINI עם יציאת DisplayPort שיכול לספק רזולוציה של 3840x2160 (120Hz) DisplayPort. מספר שאלות: …
-
- 29 תגובות
- 7.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום.נראה לי שזה הפורום המתאים ביותר ואני מתנצל על שכפול ההודעה גם בפורום האחר. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר ע…
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
יש לי אופציה לעבור מהמסך הנוכחי שלי DELL 2007FP לSAMSUNG T240. אני כמובן יודע שהמסך שלי נחשב לפי כמה וכמה איכותי לעומת הT240 (אלוהים ישמור, 2007FP חדש עולה 2300 ש"ח, הT240 עולה 1750 ש"ח, והוא 24" רחב ), אבל בגלל השימושים שלי חשבתי שאולי כדאי לוותר על "איכות" למען "כמות". הסיבות שיש לי לעבור לT240: שטח עבודה גדול יותר (1920*1200), מסך רחב (חשוב לי בשביל סרטי HD וגם משחקים), מולטיטסקינג, אפשרות לFHD, בקיצור מסך גדול יותר יתרונות של S-PVA לעומת TN הם בעיקר זוית צפייה ודיוק בצבעים, לא? זוית צפיה בכל אופן אני לא צריך, העיניים שלי הן בדיוק מול המסך, דיוק צבעים אני גם לא מי יודע מה צריך, אני לא עורך גראפי או משהו. מה שכן, אני מקווה שאני לא אקבל מסך שהוא ממש "זבל" במובן של הט…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך שישמש לי גם כטלוויזיה. הגודל שאני רוצה הוא '26 אבל אם אין 26' במחיר 1500-2000 אז 24' גם יהיה טוב ,חשוב שהיה FULL HD.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המסך הכי טוב של LG 19 אינטצ' זה עדין 1970HR ??
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
את 2209wa אני מכיר הדגמים של 22 שיש עכשיו זה U2211H השאלה היא האם הוא גם באיכות טובה או שנופל מהקודם?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מעבר לעובדה שה - Dell הוא 20" וה - Samsung הוא 19". תודה.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://www.flatpanels.dk/panels.php
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ראיתי באחד האתרים מסך של חברת UTOPIA בגודל 19 הכולל גם טיונר של טלויזיה ורציתי לדעת אם מישהו מכיר או יש לו ניסיון עם המסך הנ"ל??? הנה לינק http://www.getit.co.il/Group/35704/ אני יכול להשיג אותו בערך ב-1400ש"ח האם שווה לקנות??? תודה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך LCD. מצא חן בעני הרעיון של מסך עם כניסה כפולה אנלוגית + דיגיטלית. האם יש הבדל באיכות התמונה בין המסכים השונים של LG בסידרה L1752 אני מתכון בין ה T שמומלץ במדור מיפרטים לבין ה TQ עם זמן תגובה נמוך יותר שעולה אותו מחיר ואולי יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אהלן. אני בחיפושים אחר מסך LCD חדש למחשב. כעיקרון הגודל שאני מחפש הוא 22" אבל אני לא סגור על זה, ככה שזה ניתן לשינוי. הצרכים העיקריים שלי הם בראש ובראשונה עבודה (תכנות וכדומה) ודבר שני - סרטים ( פחות חשוב). אין לי כוונה להשקיע יותר מידי - אני מחפש מסך זול, אמין ומספק (מקסימום 700 שקל). מצאתי כמה דגמים מעניינים, אם מישהו מכיר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791054 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784321 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796331 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797319 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726752 ** אגב, יש לי מסך 17" ורציתי לחבר אולי את שני המסכים יחד. יש לי כרטיס מסך 6600GT (מי מהוותיקים שבינינו בטח ז…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים נמאס לי ממסך ה- 19 אינץ שלי ובא לי לשדרג.. אז אני אשמח לקבל הצעות למסכים עד 1200 השימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים + אינטרנט.. אני מבין לאחר סקירה קצרה שהמסכים הטובים הם chimei ו- Asus אם אני לא טועה.. אז תמליצו ונתקדם תודה מראש~!
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מת להזמין כבר מסך, מתלבט בין 2 אלו 27GN950-B | 27GP95R-B הדגם כמעט זהה וגם המפרט אז מדוע ההבדל העצום במחיר? https://tms.co.il/gaming-monitors?product_id=107115 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=54383
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
- 3 followers
-
-
האם מסך עם 5MS מתאים למשחקים עם FPS גבוה ? אני מתכוון לקנות GTX570 בשביל משחקים ורוצה מסך חדש כח הישן עושה בעיות. מה אני יכול להשיג בתקציב של 1000שח בלי חריגה מחברות כמו SAMSUNG או LG ? תודה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש, ביחד איתו גם את ה samsung t220p אבל אחרי שקראתי קצת בפורום על המסך הזה, אני מתחיל לחשוש הזמנתי את המסך בהנחה שרזולוציה גבוהה יותר משמע תצוגה חדה יותר ויותר נעימה לעין. אבל אני מבין שאולי יהיו לי בעיות בפעילות השוטפת במחשב (גלישה באינטרנט) בגלל שהכל יופיע לי בקטן מאוד. והראייה שלי היא לא מהטובות ביותר אני חושש ביחד עם המחשב החדש, הזמנתי גם את ה ATI 4870 (גירסה של 1 ג'יגה). והכרטיס הזה חזק דיו בשביל לפעול ברזלוציות גבוהות. אז האמנתי שהמסך הזה הוא אידיאלי לכ. מסך. אז אני שואל (בהנחה שאני עוד יכול לשנות את ההזמנה, כי הזמנתי כבר ביום רביעי שעבר, ובטח חייבו אותי כבר) האם כדאי לבחור במסך אחר? ובאיזה מסך? (מהמבחר ב www.foxpc.co.il כי משם כבר ההזמנה) נ.…
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-