עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by נועה,

שלום לכם, לאחרונה, קניתי מסך (של "סמסונג"). המסך דולק הרבה שעות. שמתי לב, שהוא מאד חם בחלק (האחורי) העליון. (בשאר החלקים - הוא לא מתחמם בכלל). השאלה שלי - האם ההתחממות אופיינית לכל מסכי ה- LCD? או, שזה מאפיין במיוחד את מסכי "סמסונג"?[ (אני יודעת, שאתם ממצליצים על מסכי DELL. אבל, משיקולים אישיים לא בחרתי במסכים אלו). אודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by yuval345,

שלום יש לי מסך lcd שרכשתי לפני 5 שנים. המסך של סמסונג. בימים האחרונים אני מרגיש שהמסך מתחמם יתר על המידה. האם מצב זה נורמלי או שיש בעיה במסך? אם יש בעיה האם יש פיתרון למצב זה? תודה רבה יובל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by timont,

מישהו מכיר מסך באיכות ורמת ביצועים כמו LG1970 ? ואותו דבר לגבי מסך 17" LG1770HQ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בוקר טוב יש לי מסך חדש פיליפס 200W6MB כאשר אני מחבר אותו אנלוגי לכרטיס מסך אין בעיה כאשר אני מחבר אותו DVI המחשב כאילו לא מזהה אותו כרטיס מסך gforce 6200 TC על אנלוגי אני ברזולוציה טבעית 1680*1050 בלי בעיה ניסיתי לסמן את המסך בהגדרות על DVI ואז לחבר פיזית = לא עזר רעיונות ? דרך אגב סתם אנקדוטה --- בבדיקה מקיפה ( טפו טפו טפו ) אין אף פיקסל מת , תמונה מאוד נעימה למסך . תודה עפר .

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by gmb,

שלום רצינו להרכיב במחשב שבמשרד מסך נגיעה/מגע או איך שלא קוראים לו יש איזשהו דגם מומלץ או פשוט לבחור את אחד החברות הקיימות וזהו? מישהו השתמש בפלטות האלה שמרכיבים על מסך LCD קיים ואז זה אמור להפוך מסך רגיל לנסך נגיעה. זה אמין ועובד היטב? צריך כרטיס מסך מיוחד למסכים כאלה? צריך מחשב חדיש בשביל מסכים כאלה? סה"כ המסך יעבוד הרבה וצריך משהו איכותי ואמין תודה מראש לעונים... רמי

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  6. Started by oshri8,

שלום לכולם. יש לי מסך viewsonic vp930 מחובר לכרטיס ATI radeon x1950gt ע"י כבל DVI לפני שבוע בערך התחילה תופעה מוזרה, כשאני מדליק את המחשב או כשהמחשב חוזר ממצב חיסכון המסך לא נדלק מייד אלא הנורה של המסך מהבהבת בצורה לא סדירה במשך 5 דקות בערך ורק אז המסך נדלק. כאשר המסך דלוק אין איתו בעיות והוא לא נכבה. בדקתי את החיבורים במסך ובמחשב ואין בעייה. הבעייה התחילה לפני כשבוע שאז לקח למסך "רק" 30 שניות להדלק ולאט לאט הזמן מתארך. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש על התשובות. אושרי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by arnon,

מה כדי לקנות ? רצויי עם תושבת שניתנת להגבהה ! תודה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by falul,

אני קורא די הרבה PDFים ומסמכים - כמה שעות ביום. כיום יש לי mag h2000 והוא פשוט קורע לי את העיניים, לא משנה כמה שיחקתי עם ה BRIGHTNESS וה CONTRAST. הרבה פעמים אני מוצא שדווקא המסכים הישנים והזולים עם הנורה החלושה הרבה יותר נוחים לי. בכל מקרה חשבתי לשדרג ולקנות מסך קצת יותר גדול, יש המלצות ? חשוב לציין שהמסך ישמש גם לסרטים וקצת לפוטושופ. איך יהיה לי לקרוא עם ה u2312 ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. למשחב שלי יש יציאת DVI נוספת ...ככה הבנתי. המטרה - מסך נוסף למחשב שאוכל להשתמש בתור טלוויזיה בעתיד. יש הרבה דברים שאין לי מושג בהם ... מושגים טכנים.. קיצר חשבתי אולי מישהו יתן לי מושג מה לחפש. ??? איזה יציאות/כניסות צריך שייהיה ....רזולוציה הבנתי שלפחות 1024*768 . מה עוד ? יצתרך לחבר אליו כרטיס טלויזיה .... עם או בלי רמקולים ? תודה מראש על כל עזרה

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  10. שלום חברים כרגע אני עם מסך U2412M, ואני חושב לקנות מסך נוסף, ההתלבטות שלי האם לקנות מסך נוסף של 24 אינץ, באותו תצורה בה אני עובד במשרד, או לקנות מסך 27 ולהשתמש ב 24 הקיים כמסך נוסף. אני נוטה להחליט לקנות 27 על מנת להנות משטח מסך גדול יותר, ורוזולוציה גבוהה יותר, במיוחד במשחקים. יש לציין שכרגע אני עם מחשב ישן, CORE I5 750 , וכרטיס מסך AMD HD7950. 1. האם זה הגיוני ואפשרי לעבוד עם שתי מסכים, הראשי 27 והמשני 24 ? 2. אשמח להמלצה על מסך 27 אינץ, IPS עד 1500 שקל. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  11. Started by tzuki_f,

יש לי מסך ''19 ואני מחפש מסך נוסף ע"מ לחבר אותם במקביל מכיוון שהמסך הקיים שלי לא מסך רחב הבנתי שכדי שהמסכים יראו באותו גובה אני צריך ''20-22 השימושים העיקרים הם טקסט תוכנות גרפיות וסרטים כרטיס מסך radeon3850

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by otmr,

המסך שלי מתכבה למרות שהוא דלוק ורק אחרי אינספור כיבוי והדלקה שלו (בהם הוא נדלק ומתכבה מייד בחזרה) הוא מואיל בטובו להיתפס ולהישאר דלוק וגם אז הוא מרצד הרבה. הבעיה מתחילה שוב ברגע שמכבים את המחשב ( את השומר מסך ביטלנו כי הוא גם היה מפעיל את הבעיה מחדש). זה קשור למסך או לכרטיס? אשמח לפתרונות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by chen902,

שלום לכולם, ברשותי מסך SAMSUNG P2350 שפשוט נכבה מידי פעם, והכוונה היא לא להפסקה של האות מכרטיס המסך, אלא , פשוט נכבה, כאילו כיביתי אותו מהכפתור אז אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא נדלק מיד. פרקי הזמן הם, לכאורה, אקראיים לחלוטין, קרה לי פעמים באותה דקה וגם קרה לי בהפרש של 3 שעות ויותר.. המסך נרכש לא מזמן בKSP והוא אמור להיות באחריות. מה אתם ממליצים לעשות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, אשמח לעזרה מהירה. המסך dell שלי החזיק עשור והיום נשרף. נדלק אך לא מראה תצוגה, נוסה על שני מחשבים שונים ונדה אין תצוגה. מחפש לשדרג ל-27 או 32 אינטש פנל ips בתקציב של עד 2700 ש"ח אולי אצליח למתוח טיפה את התקציב. למטרת גיימינג וסרטים/סדרות. קיים כ.מסך gtx 1080ti תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by CRT,

שלום לכולם, רציתי לברר עד כמה צריך מסך בעל אפשרות כיול וכיסוי צבעים רחב (Wide Color Gamut), לעבודות שרובם זה עיצוב אתרים Web Design, וממש קצת הדפסות. בגדול יש צורך (לא דחוף) במסך ברזולוציה 1920X1200 (יחס 16X10 נוח יותר לעבודה) ורצוי שיהיה בעל PIVOT. גודל מסך בשביל שיהיה שידרוג קטן אז נראה לי 24" עכשיו קיים מסך CHIMEI 22" כמובן עם פאנל TN. התקציב לא מוגדר עדיין. 1) לאיזה כיוון של מסכים צריך להתחיל להסתכל? בגדול אני הבנתי שיש מספר שחקנים ראשיים. היקר ביותר זה: Eizo Flexscan S2433WH מתחתיו הבנתי זה U2410 ומחליפו U2413. ופנאל בעל Gamut סטנדרטי זה הU2412M. לגבי U2413 קראתי ביקורת ב TFTCENTRAL שבעצם אומרים שהוא מחליף את הU2410 הוותיק. לצערי לא אני ולא מי שיעובד על המסך לא הבנו …

16. שאלה לגבי רכישת מסך לעבודה משמש לקריאת שירטוטי חשמל ,צילומים של מיקום חלקים ותוכן כללי לתוכנות עבודה האם הדגם של סמסונג מספק 2333T PVA או > U2311 DELL או שכדאי לקחת דגם עם LED שווה ערך של 850-1000ש"ח ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by vk,

המסך של סמסונג 740BX מסך טוב למשחקים?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  18. היי, היום התפרסמה מודעה של סופרסל על מכירת מסך סמסןנג 20 5 MS 1:15000 האם כדאי לרכוש ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by baruch76,

האם מישהו מכיר/שמע על מסך סמסונג 20 דגם SW 2033.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by nisanez,

שלום יש לי מפרט עם ה 206BW ויש לי שאלה 1)הוא טוב לטקסט (יש לו תוכנית מיוחדת לטקסט או שהטקסט לא נמתח דברים כאלה) 2)למשחקים וסרטים? 3)הוא שווה? הנה המפרט מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500KS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N…

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by ruthmoz,

לאחר מחקר בנושא, הגעתי למסקנה שברצוני לרכוש את מסך 2243 של סמסונג. הביקורות הטובות ופונקציית הפיבוט שכנעו אותי. השימוש הוא בעיקר ביתי ופה ושם קצת גרפיקה (אין תקציב לאיזו :-(). ניגשתי למכרז של YNET וזכיתי במסך ב-900 ש"ח. נראה לי אחלה עד שהתקשרו מחיון ואמרו שהוא חסר במלאי ושהם "משדרגים על חשבונם לדגם 2233 שנותן ניגודיות טובה יותר ובכל שאר הבחינות הוא זהה". אני החלטתי לבדוק ומה שהצלחתי לדלות (ואני לא בטוחה בכך) זה שדווקא ל-2233 אין פיבוט ויש לו רק 2 USB לעומת 4 USB ב-2243. מה אתם אומרים? מהי האמת? האם הם מסכים זהים וה-2233 באמת טוב יותר או שהמידע לא נכון? תודה על הידע שאתם חולקים...

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by קובי 1980,

היי,אספתי אתמול את המסך המושמץ פה,ה 226bw של סמסונג.רציתי רק לשתף אתכם בהתרשמות שלי עליו.חשבתי לכתוב סקירה אבל לא יהיה בה צורך ככל הנראה. ובכן המסך הזה פשוט עצום מבחינת גודלו ועם זאת התרגלתי אליו מאוד מהר (הופתעתי מכך שיש המון אתרים שתומכים בWD). הייתה לי בעיה מסויימת עם powerdvd בצפייה בסרטים אבל עם שאר התוכנות אין שום בעיה.ואני עובד על העניין הזה, הסרטים עצמם אכן לא ממש פסגת האיכות (ה17'' הישן הציג בצורה קצת טובה יותר) אך הגודל מפצה על האיכות.בצפייה בסרטי dvd אין שום בעיה והתמונה טובה מאוד. ניסיתי להריץ מס' משחקים על ההגדרות הגבוהות שלהם והתוצאה לא איכזבה אותו,שום מריחה ושום נעליים תמונה מעולה.ואני עוד עם כ.מסך סטנדרטי יחסית. אני חוזר על משהו שכבר אמתרי לא פעם,נכון זהו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום רב, ברשותי מסך סמסונג 22" בן חצי שנה. אתמול במשך מס' שעות המסך החשיך(נורית החיווי פעלה) והייתי בטוח שהוא נשרף, ניסיתי אותו על מחשב אחר אבל זה גם לא עזר. לאחר זמן מה המסך חזר לפעולה תקינה לגמרי. היום בבוקר המסך עוד פעם היה חשוך לגמרי אבל הפעם נורית החיווי שלו גם לא מאירה, כאילו הוא פשוט לא מחובר לחשמל. האם קיימת אפשרות שגם הפעם הוא יחזור לפעול או שצריך לממש את האחריות שלו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Rio_911,

הבנתי שהיבואן הפסיק להביא או לתמוך ב245 של סמסונג.. גם אם כן וגם אם לא אני בהתלבטות כרגע בין הדגמים האלו 245 244 243 249 אלו ההבדלים שאני מודע להם ה249 הבנתי שהוא מעט יותר קטן 23.6(אם אני לא טועה) אבל שיש לו חיבור hdmi והרזולוציה שלו היא 1920x1080 ה244 וה243 הם אותו דבר פחות או יותר רק של244 יש פיווט מבחינת מחיר הם אותו מחיר פחות או יותר אז אין צורך להתייחס למחירים בכלל. על מה ללכת? כואב לי כבר הראש עריכה: עשיתי השוואה מוסיימת ונראה לי שהמסכים האלו ממש דומים.. Samsung SyncMaster 2443BW מול Samsung SyncMaster 245BW האמת היא שלמרות המלצות חוזרות פה נראה כאילו ה2443 הוא העדיף בינהם מה ההבדלים בינהם ומה עדיף? (שוב, בהנחה שהתקציב לא רלוונטי) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by Roy Froimovici,

נפלה בחלקי ההזדמנות לקנות, בחצי מחיר, מתצוגה, את המסך הנ"ל: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14297 למישהו יש נסיון איתו? בגלל שזה מתצוגה מדובר בשנה אחריות במקום 3,שווה את הסיכון? איך הוא בהשוואה ל dell u2715h? חשבתי לקנות אחד נוסף בשביל להשלים סט, האם מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים