מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן יש ברשותי את ה dell2209 בתור מסך ראשי אני רוצה להרחיב את השטח עבודה שלי במסך משני החשיבות היחידה למסך משני שיראו את הטקסט חד ולהוציא בתמורה כמה שפחות כסף אני רגיל לחדות של הDELL וכבר קרה לי שכאשר ציפיתי במסכים של AOC קיבלתי כאב עיניים במיידי אני מתלבט בין שני מסכים SAMSUNG 23" P2350 FULL HD \ ASUS LCD 23" - VH232T WIDE 1) האם הם יתאימו לעבודה מבחינת חדות טקסט ותמונה ליד הDELL ? 2) איזה מהם עדיף ? האם אפשר גם לרדת לדגם Samsung 23" LCD SyncMaster 2333SW ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני עובד עם 8800GT ושני מסכים כאשר הראשי הוא LG IPS236V והמשני הוא LG 1919S (מחובר למתאם dvi-i vga). הבעיה היא שכל כמה דקות המסך המשני כאילו נכבה לשניה ואז חוזר. זה קורה במיוחד כשפותחים חלונות או תוכנות. שני המסכים פועלים ברזולוציות המקוריות שלהם. חיפשתי באינטרנט וראיתי המון אנשים שמדווחים על הבעיה אבל לא באמת מצאתי פתרון... מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למסך טוב ולא יקר בעיקר לאינטרנט ויישומי מחשב - לא למשחקים או תצוגה גרפית כלשהי. מסך משתלם בסביבות ה500 שקל אם אפשר גם פחות זה לצרכים בסיסיים ביותר. תודה
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן מחפש מסך נורמלי בלי כל בולשיט שאנשים מאכילים אותי, מישהו הפנה אותי לפורום הזה ואמר לי שזה המקום הכי טוב לחפש מסך. טוב אז נתחיל התקציב שלי זה עד 1700, אני מחפש מסך בשביל לשחק אקס בוקס בחדר שלי והמרחק צפייה זה 40-50 ס"מ. כמובן שלפני שאני קונה משהו אני בודק טוב טוב לראות שזה יתאים לי ושזה יהיה מוצר שישרת אותי הכי טוב תמורת המחיר.ץ בדקתי כמה מסכים אבל אני עדיין לא סגור, אני חייב לציין גם שרוב הסיכויים הם שאני אצתרך לסוע ולהסוף את המסך ולא להזמין אלה אם כן אני יהיה חייב לחרוג ממצב כזה בשביל משהו טוב. מסך אחד שהזמנתי מאתר winprice היה samsung xl2370 LCD זה עם ה2MS, כשהוא הגיע אלי זה היה ה2370hdtv שלא רציתי בכלל, החזרתי אותו בסוף וביטלתי את העסקה והחלט…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבקש עזרה לגבי מסך. איזה מסך כדאי לשדך לכרטיס מסך מסוג nvidia rtx 2060. אני רוצה בעתיד לשדרג לכרטיס RTX 3070 אז נא לקחת בחשבון.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כששאלתי על מסך איכותי, איכשהו הגעתי לאתר החברה: http://www.primeview.co.il ואנשי החברה, הפנו אותי למסך הזה: http://www.primeview.co.il/Index.asp?ArticleID=235&CategoryID=121&Page=1 ורציתי לדעת אם יש כן עוד מישהו, שמכיר , או שמע, או אפילו יש לו ויכול להעיד על האיכות של המסכים הללו.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה, קניתי מסך (של "סמסונג"). המסך דולק הרבה שעות. שמתי לב, שהוא מאד חם בחלק (האחורי) העליון. (בשאר החלקים - הוא לא מתחמם בכלל). השאלה שלי - האם ההתחממות אופיינית לכל מסכי ה- LCD? או, שזה מאפיין במיוחד את מסכי "סמסונג"?[ (אני יודעת, שאתם ממצליצים על מסכי DELL. אבל, משיקולים אישיים לא בחרתי במסכים אלו). אודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך lcd שרכשתי לפני 5 שנים. המסך של סמסונג. בימים האחרונים אני מרגיש שהמסך מתחמם יתר על המידה. האם מצב זה נורמלי או שיש בעיה במסך? אם יש בעיה האם יש פיתרון למצב זה? תודה רבה יובל
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר מסך באיכות ורמת ביצועים כמו LG1970 ? ואותו דבר לגבי מסך 17" LG1770HQ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מסך חדש פיליפס 200W6MB כאשר אני מחבר אותו אנלוגי לכרטיס מסך אין בעיה כאשר אני מחבר אותו DVI המחשב כאילו לא מזהה אותו כרטיס מסך gforce 6200 TC על אנלוגי אני ברזולוציה טבעית 1680*1050 בלי בעיה ניסיתי לסמן את המסך בהגדרות על DVI ואז לחבר פיזית = לא עזר רעיונות ? דרך אגב סתם אנקדוטה --- בבדיקה מקיפה ( טפו טפו טפו ) אין אף פיקסל מת , תמונה מאוד נעימה למסך . תודה עפר .
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום רצינו להרכיב במחשב שבמשרד מסך נגיעה/מגע או איך שלא קוראים לו יש איזשהו דגם מומלץ או פשוט לבחור את אחד החברות הקיימות וזהו? מישהו השתמש בפלטות האלה שמרכיבים על מסך LCD קיים ואז זה אמור להפוך מסך רגיל לנסך נגיעה. זה אמין ועובד היטב? צריך כרטיס מסך מיוחד למסכים כאלה? צריך מחשב חדיש בשביל מסכים כאלה? סה"כ המסך יעבוד הרבה וצריך משהו איכותי ואמין תודה מראש לעונים... רמי
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך viewsonic vp930 מחובר לכרטיס ATI radeon x1950gt ע"י כבל DVI לפני שבוע בערך התחילה תופעה מוזרה, כשאני מדליק את המחשב או כשהמחשב חוזר ממצב חיסכון המסך לא נדלק מייד אלא הנורה של המסך מהבהבת בצורה לא סדירה במשך 5 דקות בערך ורק אז המסך נדלק. כאשר המסך דלוק אין איתו בעיות והוא לא נכבה. בדקתי את החיבורים במסך ובמחשב ואין בעייה. הבעייה התחילה לפני כשבוע שאז לקח למסך "רק" 30 שניות להדלק ולאט לאט הזמן מתארך. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש על התשובות. אושרי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מה כדי לקנות ? רצויי עם תושבת שניתנת להגבהה ! תודה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני קורא די הרבה PDFים ומסמכים - כמה שעות ביום. כיום יש לי mag h2000 והוא פשוט קורע לי את העיניים, לא משנה כמה שיחקתי עם ה BRIGHTNESS וה CONTRAST. הרבה פעמים אני מוצא שדווקא המסכים הישנים והזולים עם הנורה החלושה הרבה יותר נוחים לי. בכל מקרה חשבתי לשדרג ולקנות מסך קצת יותר גדול, יש המלצות ? חשוב לציין שהמסך ישמש גם לסרטים וקצת לפוטושופ. איך יהיה לי לקרוא עם ה u2312 ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למשחב שלי יש יציאת DVI נוספת ...ככה הבנתי. המטרה - מסך נוסף למחשב שאוכל להשתמש בתור טלוויזיה בעתיד. יש הרבה דברים שאין לי מושג בהם ... מושגים טכנים.. קיצר חשבתי אולי מישהו יתן לי מושג מה לחפש. ??? איזה יציאות/כניסות צריך שייהיה ....רזולוציה הבנתי שלפחות 1024*768 . מה עוד ? יצתרך לחבר אליו כרטיס טלויזיה .... עם או בלי רמקולים ? תודה מראש על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום חברים כרגע אני עם מסך U2412M, ואני חושב לקנות מסך נוסף, ההתלבטות שלי האם לקנות מסך נוסף של 24 אינץ, באותו תצורה בה אני עובד במשרד, או לקנות מסך 27 ולהשתמש ב 24 הקיים כמסך נוסף. אני נוטה להחליט לקנות 27 על מנת להנות משטח מסך גדול יותר, ורוזולוציה גבוהה יותר, במיוחד במשחקים. יש לציין שכרגע אני עם מחשב ישן, CORE I5 750 , וכרטיס מסך AMD HD7950. 1. האם זה הגיוני ואפשרי לעבוד עם שתי מסכים, הראשי 27 והמשני 24 ? 2. אשמח להמלצה על מסך 27 אינץ, IPS עד 1500 שקל. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי מסך ''19 ואני מחפש מסך נוסף ע"מ לחבר אותם במקביל מכיוון שהמסך הקיים שלי לא מסך רחב הבנתי שכדי שהמסכים יראו באותו גובה אני צריך ''20-22 השימושים העיקרים הם טקסט תוכנות גרפיות וסרטים כרטיס מסך radeon3850
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
המסך שלי מתכבה למרות שהוא דלוק ורק אחרי אינספור כיבוי והדלקה שלו (בהם הוא נדלק ומתכבה מייד בחזרה) הוא מואיל בטובו להיתפס ולהישאר דלוק וגם אז הוא מרצד הרבה. הבעיה מתחילה שוב ברגע שמכבים את המחשב ( את השומר מסך ביטלנו כי הוא גם היה מפעיל את הבעיה מחדש). זה קשור למסך או לכרטיס? אשמח לפתרונות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך SAMSUNG P2350 שפשוט נכבה מידי פעם, והכוונה היא לא להפסקה של האות מכרטיס המסך, אלא , פשוט נכבה, כאילו כיביתי אותו מהכפתור אז אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא נדלק מיד. פרקי הזמן הם, לכאורה, אקראיים לחלוטין, קרה לי פעמים באותה דקה וגם קרה לי בהפרש של 3 שעות ויותר.. המסך נרכש לא מזמן בKSP והוא אמור להיות באחריות. מה אתם ממליצים לעשות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה מהירה. המסך dell שלי החזיק עשור והיום נשרף. נדלק אך לא מראה תצוגה, נוסה על שני מחשבים שונים ונדה אין תצוגה. מחפש לשדרג ל-27 או 32 אינטש פנל ips בתקציב של עד 2700 ש"ח אולי אצליח למתוח טיפה את התקציב. למטרת גיימינג וסרטים/סדרות. קיים כ.מסך gtx 1080ti תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר עד כמה צריך מסך בעל אפשרות כיול וכיסוי צבעים רחב (Wide Color Gamut), לעבודות שרובם זה עיצוב אתרים Web Design, וממש קצת הדפסות. בגדול יש צורך (לא דחוף) במסך ברזולוציה 1920X1200 (יחס 16X10 נוח יותר לעבודה) ורצוי שיהיה בעל PIVOT. גודל מסך בשביל שיהיה שידרוג קטן אז נראה לי 24" עכשיו קיים מסך CHIMEI 22" כמובן עם פאנל TN. התקציב לא מוגדר עדיין. 1) לאיזה כיוון של מסכים צריך להתחיל להסתכל? בגדול אני הבנתי שיש מספר שחקנים ראשיים. היקר ביותר זה: Eizo Flexscan S2433WH מתחתיו הבנתי זה U2410 ומחליפו U2413. ופנאל בעל Gamut סטנדרטי זה הU2412M. לגבי U2413 קראתי ביקורת ב TFTCENTRAL שבעצם אומרים שהוא מחליף את הU2410 הוותיק. לצערי לא אני ולא מי שיעובד על המסך לא הבנו …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה לגבי רכישת מסך לעבודה משמש לקריאת שירטוטי חשמל ,צילומים של מיקום חלקים ותוכן כללי לתוכנות עבודה האם הדגם של סמסונג מספק 2333T PVA או > U2311 DELL או שכדאי לקחת דגם עם LED שווה ערך של 850-1000ש"ח ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, היום התפרסמה מודעה של סופרסל על מכירת מסך סמסןנג 20 5 MS 1:15000 האם כדאי לרכוש ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-