עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני הולך לפתוח קצת מהכיס(קצת הרבה) ולקנות מסך 22 אניץ למחשב למשחקים ולמשחקים ולמשחקים COD4,CRYSIS,COMPANY OF HEROES,THE SETTLERS,WARHAMMER,ASSASIN CREED,BIOSHOCK,SNIPER,ועוד אני מה מתלבט בין xerox לבין samsung לשניהם יש המון פידבקים, שניהם נראים טוב חיצונית,לשניהם יש איכות טובה תעזרו לי בעצות למי שיש כדי שאני לא אתבאס אחר כך שניהם בערך אותו מחיר(סמסונג טיפה יותר יקר) חייב לדעת למי יש נסיון עם אלה ספציפית כי ליבי אכול מדילמות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  2. Started by wooper,

שלום למה שאני רוצה לשנות את הscreen refresh rate אז 60 זה האופציה היחידה יש לי כרטיס מסך geforce 6600 gt

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  3. Started by oDot,

שלום לכולם, מחפש מסך 20" לחבר למשחקים וסרטים. יהיה בשימוש עם כרטיס 4870. תודה רבה D:

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. Started by arkady,

היי אני מעוניין במסך Lcd בגודל של 19 אינץ [ומעלה אם אפשרי כמובן ] התקציב הוא עד 1400-1500 שקל. ועדיפות גדולה לחנות Ksp אם אפשר, כמובן ש16:9 יהיה יותר טוב, לא? המסך ישמש בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט ככה שאני מעוניין במסך איכותי כמה שיותר =] אבא שלי מצא איזשהו מסך מחברה בשם ‏CHIMEI‎ שקצת מלחיץ אותי כי אף פעם לא שמעתי עליהם, אז... מה זה בדיוק? |: בכל אופן, 1400-1500 שקל למסך Lcd, משהו טוב ?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  5. Started by OgisEm,

שלום לכולם, בכוונתי לקנות מסך גיימינג למחשב שלי. המחשב שלי יחסית חזק: כרטיס מסך: Asus gtx 1070 מעבד: intel core i7 8700k לוח אם: Asus Tuf gaming z370 הסכום שאני רוצה לרכוש את המסך הוא 800-1500 ש״ח. אני מתלבט מה עדיף יותר, ללכת על הרצים גבוהים כמו 144hz ו165hz או ללכת על רזולוציה טובה (לפי המפרט נראה לי שאני יכול בשביל להנות מגיימינג רק 2k ולא 4k) אני משחק משחקים כמו: פורטנייט, מיינקראפט, פורזה הוריזון ועוד... (בעיקר אני משחק משחקי לחימה וחשוב לי זמן תגובה קצר) תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  6. Started by dNk,

שלום, אשמח מאוד אם תעזרו לי לבחור מסך מחשב שיהיה מיועד לצפייה בסרטי HD, עריכה גרפית ומחשקי מחשב. התקציב בשביל המסך הוא 1,000 ש"ח. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אני מחפש מסך בעיקר לעבודה משרדית ולסרטים (ואולי משחק פה ושם ) בתקציב 2000 ש"ח (תיתכן חריגה קטנה) עד הזמן האחרון חיפשתי מסכי 22 אינץ' אך לאחר שהבנתי שכל מסכי ה-22 באים עם מסך TN החלטתי להתפשר על מסך 20 עם פאנל איכותי יותר מה אתם אומרים? האם בשביל השימושים שלי צריך פאנל IPS או VA או שאפשר להסתפק בTN? ועל איזה מסך אתם ממליצים? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. Started by RevBlue,

רציתי המלצה למסך חדש. אני אשתמש בו גם לגיימינג ולצפיית HD על המחשב. בסביבות ה- 22-23 אינטש. אשמח להמלצה הציעו לי את זה: http://tms.co.il/product/8854 מה דעתכם עליו? או שיש משהו יותר טוב בתמורה?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  9. Started by Ori Haham,

היי, עיקר העבודה שלי היא משרדית exel תכנות, עיצוב גרפי. מתלבט בין Phillips 276E8VJSB לבין LG 29UM69G-B מה אתם הייתם לוקחים? או שבכלל עדיף 2 מסכים של 24? תקציב כ1000 שח

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by p-o-i,

מה אתם אומרים על המסך WV222 של ASUS? כדאי ב1250?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  11. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  12. שלום לכולם מתלבט בין המסכים הנ"ל מבקש לא להתייחס להבדל במחיר כי זה לא משנה לי רק רוצה יותר איכות. סרטים לא רואה במחשב כי הוא מחובר לLCD 37 אז לא רלוונטי. כרטיס מסך GEFORCE GT 8800 512 אבל מבקש לא להתייחס לקושי שיהיה לכרטיס מסך ברזולוציות גבוהות כי בעתיד הלא רחוק הוא יוחלף לכרטיס מסך מהשורה הראשונה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. קראיתי באתר מספר נושאים בנושא זה אבל לא קיבלתי תשובה מספקת. אני מחפש מסך שיהיה מתאים לקריאת מסמכים. כיום אני משתמש ב FUJICOM 9800AS "19 מסובב 270 מעלות (pivot) הבעיה שמפריעה לי איתו זה שהוא לא מותאם למצב הזה. זוית הצפיה מותאמת למסך רחב מאוזן, בגובה העיניים או למעלה (ממצב עמידה). בגלל שסובבתי את המסך, אם אני מניע את הגוף טיפה ימינה איכות התמונה יורדת. מפני שלפי תכנון המסך במצב הרגיל שלו "מאוזן", אני כאילו מנסה להתסכל על המסך מלמטה. גם הכפתורים והלוגו של המסך לא מותאמים למצב מסובב. אני שואל, האם יש מסך שמלחתכילה מותאם למצב מסובב. כלומר 9:16 אבל במצב "עומד"? מה שעוד מפריע לי זה גודל הפקסלים. אני צופה ממרחק 50 ס"מ ואני עדיין רואה את ה"פיקסלים". (אני רואה את זה בכל מסך אחר. ז…

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  14. Started by ZXY1,

מחפש מסך מחשב שהוא טוב למשחקים בעיקר + סרטים + איטרנט וכ"ו (בקיצור להכול) שמעתי על מסכים של "19 מומלצים ViewSonic LCD 19 VP930 / SAMSUNG 971P או מסך "20 Philips Brilliance 200P7ES או מסך "22 ASUS 22 LCD MW221U 2Ms / ASUS MW201U 20.1'' LCD 2MS איזה מהם יותר טוב / משתלם ביחס למחיר? ועם איזה פאנל מגיע כול אחד? ואיזה פאנל יותר טוב? איפה זה כתוב על המסך כשאני בא לחנות? תודה

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  15. Started by ilil,

במסכי LCD רבים קיימת תופעה של גרסאות פנל שונות, הנבדלות גם באיכות ובביצועים, הנמכרות תחת אותו שם מוצר ומופיעות תחת אותו מק"ט אצל היבואן. האם זה המצב גם לגבי המסך שבכותרת? אם כן, מה יש לבדוק בעת הרכישה על מנת לוודא שמדובר בגרסת פנל האחרונה, ושהיא מתאימה לספסיפיקציות היצרן? בתודה, ilil

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  16. Started by Pinhas7000,

שלום, מה אתם אומרים על מסכים דקים של חברת ViewCom

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. Started by pazer005,

מה הוא הזמן התגובה המינימלי להרצת משחקים כמו שצריך?

18. Started by rubin 37,

שלום סקירה מעניינת ויסודית על 2209AW. 15 דפים. קיצור דרך: להתחיל במסקנות שבדף האחרון ואח"כ לחזור להתחלה................ http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-dell-2209wa.html בברכה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. Started by chatin,

אני מתלבט בין 2243 לבין T220 ממה שקראתי בפורום כולם ממליצים על 2243 . אבל ראיתי יש פיצ'ר נוסף ב T220 שזה Aspect Ratio Control בפירסום הם רושמים שזה טכנולוגיה חדשה של התאמה ל 4:3 משהו יודע מה זה ?? ואם כדי לוותר על ארגומטריה בשביל זה ??? עוד שאלונת מה מספר הפיקסלים השרופים שהחברות מחליפות את המסך ??? תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  20. Started by snir0,

דעות לגבי מסך 19'' 971P של סמסונג בבקשה... אני מתכנן להשתמש במסך בעיקר למשחקים ולסרטים אבל גם חשובה לי איכות הטקסט. אם למישהו יש את המסך אשמח לשמוע עליו יותר תודה לכם

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  21. Started by maazg,

שלום גיששתי באינטרנט לגבי שני המסכים האלה ורואים שרוב הגיימרים הלכו בכיוון LG מה אתם אומרים על זה? כמה זה נכון? אגב אני כמעט בטוח שתגידו לך על הדל אז אם כך מה יותר כדאי למשחקים בין שני 2312 ו- 2412 (האם זה אותה תמונה רק שהראשון זה יחס 16:9 והשני 16:10) תדודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. קניתי מטליות לניקוי מסכי LCD ורשום שהם לא מתאימים לשימוש מסכים בציפוי כרום

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  23. אשמח לקבל המלצות לצגים אלה או אחרים,לשימוש טקסט ואינטרנט בעיקר,שלא יגרמו לכאבי עיניים לאחר שימוש מעל שעה. התקציב עד 2000 שח תודה

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  24. Started by gigi20,

ראיתי שיש dell u2410 : עולה סביבות 2400 קצת יקר לטעמי אבל אולי שווה בגלל הפנאל IPS dell 2409 : פאנל TN אמנם אבל מאוד איכותי הבנתי. עולה סביבות 1900 - זול ב500 שקל שאר המסכים הבנתי לא ברמה (LG LED קראתי שהוא לא משהו, samsung 24 - צבעים לא טובים) מה אתם אומרים? יש רעיונות נוספים? מישהו יודע על בעיות עם ה-2409? ראיתי שב- u2410 יש בעיות עם גרסת קושחה A00. זה רלבנטי גם ל-2409?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  25. כותרת

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.