מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך מחשב עד גודל 22 - למשחקים ועבודה בלבד (לא לצפייה בסרטים וכו') מיועד למחשב גיימר - כרטיס המסך יהיה GTX460 1GB. מהם ההמלצות? (ואם אפשר לחסוך..אז לחסוך ;D)
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני גולש ומשחק במחשב ממרחק 1.5 עד 2 מטר אני מתלבט בין 1080P ל 2K אני לא גיימר כבד אני בעיקר משתמש בזה לגלישה ומשחקים מדי פעם אבל חשוב לי האיכות צפיה כי יש לי מסך גדול כרגע 37 אינץ והעיניים שלי ממש כואבות וזה גם מסך טלויזיה והוא חרא זה מתאים יותר לצפיה מרחוק , השאלה אם 27 אינץ יספיק ? כי ה 37 אינץ גומר לי את העיניים.
-
- 1 תגובה
- 339 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מסך מחשב לגלישה באינטרנט מגודל 19 עד 22 אינץ ראיתי באינטרנט דגמים של דל פאנל TN אבל השאלה אם שווה לקנות אותם?
-
- 12 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
איך המסך הזה: מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות - 943BM 19'' LCD 5ms 1:8000 DVI מטרות: משחקים כבדים , OFFICE , INTERNET כרטיס מסך:HD4870 512
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מצאתי כמה מסכים שנראים טוב אבל אני בהתלבטות: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16730 http://ksp.co.il/?uin=22432 http://ksp.co.il/?uin=22772 מי מהם עדיף? והאם יש הבדל כלשהוא בין ה2 האחרונים חוץ מעוד 0.8 אינץ'? לראשון יש יחס ניגודיות יותר טוב והוא יותר זול, האם הוא הכי כדאי? האם יש מסך יותר טוב מאלה בתקציב הזה?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, מחפש מסך מחשב לשימוש כללי - כולל משחקים, עבודה, צפייה בסרטים מחשב חדש יחסית עם כרטיס מסך סביר מה מומלץ בטווח מחירים הנ"ל? אני מניח שרצוי 23-24 אינץ, איזה מסכים לחפש? איזור פ"ת אם מתר להמליץ על חנויות קרובות המטרה לקנות מחר במידת האפשר אודה לתשובות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, לאחר המלצות חמות שלכם על המסך של דל u2412m הזמנתי אותו, מצפה בקוצר רוח... ועכשיו ביקשו ממני לחפש המלצה למסך נוסף לשימוש שונה: המסך הרצוי ישמש בעיקר למחשב "אינטרנט" ומשרדי (כלומר מיילים, אקספלורר, office וכו') וכמו כן יחובר לממיר דיגיטלי וישמש כטלויזיה, לכן רצוי שיהיה בעל החיבורים המתאימים (hdmi וכו') גודל המסך יהיה בין 21.5-23 אינץ' ובבקשה לא להציע מסכים החורגים מגדלים אלו. אם למסך יהיו רמקולים (גם אם סבירים בלבד) אשמח. כמו כן שיהיה נוח לתפעול. בנוסף, רצוי סטנד שיאפשר מעין הגבהה של המסך בעת הצורך, לגובה מקסימלי ושלא יהיה תמיד "דבוק לשולחן" - מאפיין זה חשוב לי מאוד. ו... זהו! התקציב כמו בכותרת בסביבות ה900 ש"ח, רצוי פחות (סביבות ה700-800). תודה לעוזרים !!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המסך הישן שלי הפך ז"ל ואני מחפש מסך מחשב חדש מה שהכי חשוב לי שיהיו לו 3 יציאות לא ממש משנה הסוג (DVI,DVI,D-SUB) (HDMI,DVI,DVI) וכו' גדלים 19 ביחס 3X4 או מסך 22 רחב. האם קיימת חיה כזו ?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לזה כבל מתאים או שרק מתאם הוא הפתרון? תודה למומחים.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב 27 אינץ (עדיף LED) לשימוש במשרד שלי. דבר חשוב מאוד שתהיה למסך אפשרות להתחבר לזרוע מתכווננת שולחנית כמו זו: http://www.stereoeini.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=item153&Cat2Cat1ID=3418&Cat2ID=4574&aff=Zap&lang=he התקציב שלי הוא בערך 1200 ש"ח חיפשתי בהרבה מקומות ואני לא מצליח למצוא מסך שיש לו את החיבורים הללו. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא כזה מסך!
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מסך מחשב בגודל כ21 אינץ לעבודה משרדית ממושכת. הבנתי שאם הספק הוא חיצוני אז יש פחות קרינה שזה חשוב לי מאחר ואני מול המחשב כ12 ולפעמים יותר שעות ביום. על מה אתם ממליצים? אין לי מגבלה כלשהיא מבחינת המחיר מאחר וזו קנייה אחת לכמה שנים תודה, אידו.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך מחשב עם רזולוציה 1920x1080 זה נחשב FUII HD ? כמו כן,אשמח לקבל המלצות על המסך SAMSUNG דגם B2230 http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=120588 תודה רבה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני קונה מסך חדש ואני צריך מסך חדש עם חיבור HD, זמן תגובה לא יותר מ-5 MS ורצוי שיהיה או מסמסונג או מפאנאסוניק. סכום חריגה אפשרי 200-250 ש"ח. תנצלו את התקציב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המסכים שלי - כרגע אני עובד עם 2 (ולפעמים 3 ) מסכים במקביל - ומשחק מידי פעם השאלה אם מסך גדול יכול להחליף את זה - והאם מסך קעור יהיה נוח. שאלת בונוס- אם יש לי כרטיס מסך של nvidia - מסך של הטכנולוגיה של amd - יבוא בחשבון או שיגרום ללאגים במשחקים תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי 1.מחפש מסך מחשב רחב 20": שימושים - גרפיקה אינטרנט ופיתוח הכוללת יישיבה ממושכת מול המחשב - משחקים ,אם בכלל , לא יותר משעתיים שבועיות.. מחיר - בסביבות 2000 ש"ח. כרטיס מסך נוכחי - NVidia 7300 2.ואני יקדים שאלה לתשובה , היכן ניתן לראות את ה 2007wfp באזור רמת גן ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי אנשים, כרגע אני נאבק עם מסך LCD "17 ישן מאוד של סמסונג כמו כן, יש לי כרטיס מסך Nvidia GTX560 1GB, חיבור DVI, ומשתמש עם TrackIR-5 רציתי לשאול אם יש פה מישהו שיש לו את המסך הזה: Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS ויכול לתת חוות דעת איך הוא מתפקד עבור סימולטורים כמו Falcon BMS, DCS, IL2 במידה והמסך לא מומלץ, אז מה כן מומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בעיקר לשימושים של אינטרנט וסרטים. בהתחלה חשבתי על asus pw201 אבל אמרו לי ב2 חנויות שאין במלאי, אחר על הdell 2007wfp אבל נראה לי שהם יהיו קטנים מדיי לצפייה מהמיטה (מרחק של 2.5-3 מטר) יש לכם המלצות?. תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי שימש אותי להכל. אני רוצה שיעבוד לי עם האקסבוקס 360 הכי טוב שאפשר,שיראה טלויזיה מצויין,ויהיה טוב לשימוש רגיל במחשב. התקציב הוא 2000-2500 שקל.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
היי, מחפש מסך מחשב איכותי ״24, חשיבות למסך טוב ועם רמקולים מובנים איכותיים ומצלמה לשיחות זום איכותיים ככל האפשר. התקציב הוא סביבות 1,500 לא באילת, תיתכן חריגה של כמה מאות שקלים אם זה משתלם. לא מיועד לגיימינג, כן יש חשיבות למסך ששומר על העיניים יחסית חח. תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
24 או 27 אינץ? נראלי 27 גדול מדי.. מה אתם אומרים? תקציב עד 1300. מסך שאוכל לחבר איתו HDMI לממיר של HOT HD יש לי מפצל HDMI אז את המפצל אני מחבר למסך וממנו אחד למחשב ואחד לממיר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה לי כזאת: אם אני רוצה מסך בגודל 22" שיתפקד גם כטלוויזיה לכל דבר האם כדאי לי; 1. לרכוש מסך שהוא גם טלוויזיה בגודל 22" 2. לרכוש כרטיס טלווזיה ומסך 22" נ.ב כרטיס המסך שרץ על המחשב הוא nVidia GeForce 8500GT
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני אמור לרכוש אחד מהשניים. מה מומלץ? איך יודעים מה מתאים גם וגם? - מה שם החיבור? האם יש דגם שאתם ממליצים עליו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שניה לפני קניית מסך מחשב חדש- קראתי כבר את הכתבות של ה-22" ופתאום חשבתי שאולי כדאי לי להשקיע קצת יותר ולתת לעצמי אופציה עתידית גם לראות טלוויזיה במחשב. האם זה אפשרי /כדאי? או שהאם כדאי לי ללכת על מסך 22" (כנראה הסמסונג 2243BW)? הסתכלתי גם על ה-DELL וה- EIZO. השימוש במחשב הוא די רגיל- אינטרנט, סרטים. פלוס תוכנת אוטוקד שהיא תוכנה טכנית אבל לא נחשבת לתוכנה גרפית שדורשת מסך יעודי. לא מיועד כמעט למשחקים. תודה מראש על כל תגובה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. רציתי להחליף את המסך מחשב הישן שלי שהתקלקל, במסך טוב יותר, וגם שהיה טוב לעינים שלי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי איזה איזה סוג פנאל הכי טוב לעיניים? , וגם אם אני צריך לבדוק עוד פרמטרים בשביל שהיה טוב לעיניים? השימוש שלי בעיקר לעשות עבודות שלקחות כמה שעות טובות, ושהעיניים שלי כמה שפחות התעיפו ושלא יעלה לי את המספר (במשקפיים), ופחות בעניין של גיימינג ושזה היה כמה שיותר מהיר. אשמח לתשובה, וגם להמלצות (עד 500 אפשר גם יותר אם יש הבדל משמעותי). (דרך אגב קראתי מה שרשמו פה ואשמח שזה היה יותר רלוונטי לעכשיו).
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הי ברצוני לקנות מסך מחשב שישמש גם כטלויזיה - מרחק צפיה בסביבות מטר וחצי - גודל, מנחש שצריך 23 אינץ או יותר - צריך לעבוד ללא מחשב, משמע עדיפות רמקולים מובנים או תמיכה ביציאת רמקולים - לא חייב שיהיה עם HDMI, אבל חיבור שאפשר עם מתאם לחבר לממיר - שלט, לא קריטי - מיועד גם לגלישה וקריאת טקסטים בתור מחשב - רזולוציה, ניראה לי 1080 שיתאים בתור מסך טלויזיה - לא מיועד להרצת משחקים כבדים מחיר בסביבות 1000 ש"ח המלצות על ניגודיות, רזולוציות, ריענון יתקבלו בברכה ובעיקר דגמים מומלצים תודה
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-