עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by SamsungUser,

שלום, קבלתי מסך LCD 19 אך הוא לא מתאים במידה של השולחן. יש אפשרות לתלות אותו על הקיר ? (הוא בעל רגלית מתפרקת.) תודה.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  2. Started by kfir9999,

שלום לכולם, אני יודע שהנושא נטחן רבות, קראתי הרבה הודעות אך עדיין לא הצלחתי לקבל החלטה איזה מסך לרכוש. התקציב שלי 1800 שקל ואני מחפש מסך 19" או 20" איכותי (לא TN) שיחליף את ה CRT שלי (Samsung 959NF). השימוש העיקרי הינו גלישה באינטרנט וקריאת טקסטים ולכן חשוב לי מאוד חדות של פונטים ודיוק. כמו כן אני צופה לעיתים (רחוקות יחסית) בסרטים ותמונות וחשוב לי שהצבעים יהיו מדוייקים ותמונות יראו היטב עם צבעים חיים. ההתלבטות היא קשה, הנטייה שלי היא ל 971P שנראה הכי טוב, האם אתם חושבים אחרת ? הבנתי ש ה VP930 מאוד מומלץ אבל לא הצלחתי למצוא תיאור פה לגבי תצוגת טקסט וחדות הפונטים, האם מישהו יכול לספר ? מה לגבי ה Philips 200W6CS ? הבנתי שיש לו גם פאנל MVA, למישהו יש ניסיון איתו בכלל ? דבר נו…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  3. אהלן לכולם, אני מחפש למעצבת גרפית מסך 19" עם פאנל שאינו TN ורציתי לשמוע מכם מה המחיר הנמוך ביותר כיום למסך עם פאנלים כאלה. ז"א - מאיזה מחיר זה מתחיל... תודה מראש לעונים. 8)

4. Started by clown,

אני מודע לזה שזהVP930 מעולה, אבל אני חייב ללכת על החברות הנ"ל. תקציב עד 1500 ש"ח

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  5. אוקי..הוא TN..אין לו יציאה/כניסת HDPC אבל DVI יש לו? יש VGA יש לו? יש הוא גדול? כן הוא זול יחסית? בהחלט.. זה בערך מה שאני צריך. וברצינות - מסך לשימוש משרדי רציני בואו נקרא לזה..הוא לא מתאים לזה?

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. המסך הזה לא דומה לשום מסך TN אחר שראיתי עד כה . ועוד קטנה : גם לא ל SAMSUNG 971P שכן ראיתי באופיס דיפו . למעט הרגל המסיבית המסך פשוט מדהים !!! אני מניח שהרגל באה על חשבון יכולות כיוונון המסך המעולה ( למעלה/למטה/צדדים/פיבוט ) ושוב תודה .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ^ מה עושים? יש לציין, שהחיבור הוא ב 15PIN (ישן) ולא ב DVI. הדבר קורה ב MPC וב WMP ב VLC הדבר עובד טוב, אבל אני לא מחבב את הנגן הזה תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eyaler,

שלום האם מישהו יודע אם אפשר להחליף את ה-INPUT בDELL 2407WFP בעזרת תוכנה או מקלדת במקום שימוש בכפתור שעל המסך? תודה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  9. אז יש לי את המסך הנ"ל כבר איזה חצי שנה ובכמה חודשים ראשונים הוא היה על הבסיס שלו ואחרי כמה חודשים קניתי זרוע לתלייה על הקיר ותליתי, פירקתי את הבסיס אבל יש עוד חלק, מה שמחבר את המסך לבסיס (ראו תמונות מצורפות) ואותו אני לא מצליח לפרק! אני לא רוצה להפעיל יותר מידי כוח כי אני פוחד שזה יישבר . אין לי מושג איך להוציא את זה, מישהו יכול לעזור? צירפתי תמונות שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 9.4k צפיות
  10. היי מה המסך 19 הכי משתלם שניתן לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח מקסימום? האם מסך 19 של חברת HAIER עם שירות 3 שנים של ניופאן הוא טוב? מוכרים אותו ב 900 בשופרסל

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by 1900GT,

שלום, קיבלתי את המסך Dell 22" E228WFP ורציתי לדעת איך? הוא נחשב טוב ? ומה החיסרונות שלו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by MODI,

קיבלתי רק מטלית למסגרת של המסך. איך אני מנקה אבק מהמסך עצמו?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  13. Started by asaf_azar,

השימשוים שלי הם משחקים כבדים,גלישה באינטרנט ושימוש באופיס וכו'. התקציב שלי בעיקרון עד 2000 אבל אני מעוניין לקנות דווקא מסך 226BW מכיוון שגודל הנקודה אצלו יותר גדול לדוגמא מה2007 או מה206. עכשיו האם המסך הזה טוב לשימושים הנ"ל? אה וזה לא לסרטים!. איפה ניתן להשיג את המסך הזה במחיר זול כי ראיתי כל מיני כאלה שקנו אתו בסביבות ה1500. תודה מראש נ.ב. כן אני יודע על סוגי הפאנלים...

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, קניתי מסך viewsonic vp930. הצלחתי לעלות אותו על הרגל למעלה, אבל אני לא מצליח להוריד אותו בחזרה למטה. מישהו יודע איך מורידים למטה? תודה לקוראים, moshe

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by hag911,

איזה מסך כדאי מ5 המסכים הנ"ל יש לציין שאת המסך אני לא קונה מהארץ לכן התקציב לא חשוב ממש... http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MEWSFV/XAA http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22PEBSFV/XAA http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22PEJSFV/XAA http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MEXSFV/XAA http://us.lge.com/products/model/…

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by [HW]er,

לאחרונה קניתי מסך זול (TN) של CHIMEI. בדקתי בצ'קאמון ומצאתי נקודה שנראת שחורה רק באדום לכן החלפתי את המסך. במסך החדש גם מצאתי נקודה כזאת שאפשר להבחין בה רק בכחול מלא (255,0,0). אני משתמש במסך החדש כמעט שבוע ולא הצלחתי להגיע למצב בו הנקודה מפריעה לי איכשהו (קשה להבחין בה במסך של מליון ורבע נקודות...). רציתי לשאול אם שווה להחליף את המסך שוב (יש לציין לזכות החנות שאין לה שום בעיה להחליף, פשוט אין לי ממש כוח לנסוע לשם) ואם נקודה אחת היא סימן מקדים לנקודות נוספות. *ובכוכבית קטנה - נקודה כזו נקראת "פיקסל שרוף" או רק נקודה שנתקעת במצב מסוים וניתן להבחין בה בכל צבע? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  17. http://www.behardware.com/html/news/cat22/page1.html מעניין עד כמה גודל הנקודה קטן יהיה עם רזולוציה של 1920X1200 : בשל עלות ייצור הפנל, הצפי הוא למחיר לא ממש רחוק מה-Dell 2407WFP-HC

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by la_pumik,

שלום לכולם. יש מסך חדש שנמכר בארץ כדגם LG 1953S. האם משיהו מכיר אותו? איך הוא?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  19. Started by d.k.,

יש לי מסך CRT 17 של AOC, בימים האחרונים הופיעה במסך הזה בעיה מוזרה: ישנן מדי פעם קפיצות של התמונה בצד שמאל של המסך, כלומר הגבול השמאלי של התמונה זז לאיזה שניה ימינה בחצי סנטימטר בערך וזה די מעצבן... אשמח לדעת ממה זה יכול להיות ואם יש איזה פתרון, חוץ מלהחליף את המסך בLCD חדש...

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by lalamosaka,

רציתי לדעת אילו בדיוק בדיקות (מעבר לפיקסלים שרופים) אני צריך לעשות בחנות לפני קניית המסך ? האם כדאי לדרוש מהחנות לבדוק את המסך על ידי תוכנה ספציפית שאני מכיר, כדי שהם לא ישתמשו בתוכנה גרועה או משהו כזה ? אילו תוכנות מומלצות ?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by chenrp,

לא אכפת לי הגודל. כלומר, אם יש מסך 19 יותר איכותי מ22 אז אני מעדיף אותו. מה אתם אומרים על LG 1970HR LCD 19? כרגע יש לי 1730TQ והוא מצויין אבל הוא 17". חשבתי אולי לשדרג.

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GTS 8800 ומסך מסוג MAG 996PF כבר שלוש שנים טובות. למחשב גם מחוברת טלוויזיה 21" של Lenco בת 10 שנים שאיתה אני רואה סרטים מהמחשב. ככה שאם אני אקנה מסך חדש, הוא יהיה רק לעבודה (אינטרנט, וורד) וקצת מאוד למשחקים (כמה שעות בשבוע, לא יותר). את הטלוויזיה חיברתי למסך רק לפני כמה חודשים ועם הזמן התחלתי לשים לב שיש בעיה עם הצבעים במסך - הם הרבה יותר כהים והרבה פחות חדים ממה שהם בטלוויזיה. בנוסף, המסך גם מרצד. כרגע הוא על refresh rate של 60. אם אני מגביר אז המסך ממש ממש מרצד ואפילו קשה לקרוא טקסטים. בעיקרון זה לא אמור להפריע לי, כי אני בקושי משחק ולא אכפת לי יותר מדי מהצבעים בווינדוז. אבל שלשום התחלתי לשחק ב-Bioshock ואין מה להשוות בין איך שהוא נראה בטלוויזיה …

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by kenny1254,

1.רציתי לדעת ביותר מורחב בקשר לבעיית המריחות ב971P אם אפשר תמונות יעזרו 2.רציתי לדעת בעיקר איפה יש תצוגה של המסך VP930 וגם אם יש מקום שיש את 2 יחד 971P אני יודע שיש באופיס דיפו אם אפשרי כמה שיותר במרכז וכמה שיותר קרוב לראשון-לציון תודה לעוזרים

24. Started by HydroIT,

כמובן שיהיה איכותי, ונוח לשימוש. תקציב - אני עוד לא בטוח לגבי זה, לכן אשמח לקבל אפשרויות מכל קשתות התקציב האפשרי. תודה!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם, ראיתי שהמסך "המומלץ" כאן הוא הvp930, כאשר נכנסתי לזאפ ומשם לפנדה ראיתי שהוא בכלל לא מומלץ לגיימרים (אולי בגלל שהוא 8MS?), בכל אופן אני מחפש מסך 19" לגיימרים בתקציב של 1500 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים