עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. 1.איך אני בודק את הפנאל? 2.אני צריך להשתמש בדיסק שקיבלתי איתו? 3.האם אפשר לכוון אותו לגובה? תודה

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. אני מחפש מסך גדול (22 אינץ') והתקציב שלי מאוד מוגבל - 1350 ש"ח המסך הזה הוצע לי במחיר של 1280 ש"ח, אני מעוניין לדעת האם הקנייה כדאית, השימושים שלי הם קצת משחקים, סרטים, מוזיקה ואינטרנט. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by naba,

הCHIMEI עולה 1340 ש"ח ויש לו זוית צפיה של 170 מעלות, לעומת הDELL שעולה 1460 ויש לו זוית צפיה של 160 מעלות. מה עדיף ? ועוד משהו, כמה עולה הדל הזה בנקסטופ והאם אני יכול לקנות משם לבד (משהו עם HWZONE, לא זוכר....) ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PsxoiRiECwIhEVHJIFIo3fm:12bbi68k5?id=3955895&pr=QJ5&N=2%20539&sgID=7 - אני צריך מסך דק 19\17 במחיר של 1200 שח :} תודה...

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  5. היי חברה שאלתי מספר פעמים ללא תגובות מישהו יודע היכן ניתן לראות את המסך הזה במרכז אין לי כוונה לקנות בלי לראות אותו אשמח לתשובה בהקדם תודה עינת

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by d1v,

http://www.youtube.com/watch?v=EV-1pigGc5A ממש ננעלתם על המסך הזה,אבל אחרי הוידאו הזה קצת מפחיד לקנות אותו..?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  7. האם מדובר בקניה כדאית? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1419

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  8. היי אנשים מצטער על ההקפצה אבל החלטתי ללכת על ה סמסונג.. אז חקרתי עוד עליו ותראו מה מצאתי שאנשים בחול אמרו עליו If ur going for a samsung choose the 226CW.. but watch out for the 226BW they use cheap panels on some of the versions.. S version is Samsung orginal and the best. A version is the AU Optronics and its ok! CMO is the C version and it sux ass! כלומר יש 3 גרסאות s- הכי טוב a- בסדר c- גרוע שאלה שלי אליכם אם אפשר לדעת איזה גירסא אני קונה? או איך אני מזהה איזו גרסא? ומצטער אם זאת שאלה טיפשית פשוט לא מתמצא בזה

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  9. שלום חברים! קיבלתי את המסך לפניי מספר שעות חיברתי אותו למחשב הנייד שלי. ועכשיו יש תופעה מוזרה, התמונה במסך כול הזמן מתעוותות כמו שמסתכלים על האופק בכביש ביום חם ומהחום כל מה שבאופק של הכביש נראה מעוות בתזוזה, ככה המסך שלי נראה. מה לעשות בבקשה להחזיר אותו ? או שזה משהו בהתקנה והגדרות? אני שיניתי את הרזולציה ל-1280 על 1024 אם מישהו מכיר את הבעיה בבקשה אני צריך עזרה! תודה דרך אגב מדובר ב-Samsung 971P [br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 18:32:31 אני עכשיו החזרתי את הרזולוציה ל 1024 על 768 וזה אפסיק!אבל למה אני לא יכול לרואות תמונה טובה ברזולוציה המקסימלית של המסך?????

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, יש לי viewsonic vp930b. למסך חיברתי את הכבל הכחול, מכיוון שהכרטיס מסך שלי קצת ישן ( geforce 4 mx440), ואין לי במחשב את החיבור לבן. כשהמסך מציג צבעים מסויימים, אני רואה פסים (לא אלה המרצדים). ??? איך אני פותר את הבעיה? והאם יש קשר בין הפסים לכך שאני מחבר את המסך לחיבור הכחול? תודה לקוראים, moshe נ.ב. אשמח אם תוכלו לומר את שמם של החיבורים הכחול והלבן?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by B166ER,

האם המסך הזה הוא טוב בשביל משחקים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  12. בוקר טוב לכולם!!! אני מחפש מסך 19 למשחקים בעיקר גם קצת לסרטים ולעבודה שוטפת תקציב עד 2000 ש"ח תודה מראש נועם

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by Slavikik,

מעוניין לקנות מסך LCD 19 אינץ טוב שיתאים למשחקים=47% וגם לסרטים=46% אינטרנט השאר LOL מקסמיום שהמחיר יהיה 1100 שקל.ועדיף מחנויות בצפון כי אני באזור קריות.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by ofer40,

מה דעתכם על המסך הזה במחיר הזה? http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=93479&af=10

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני עובד ב1280 על 800 > בנייד שלי ( מסך 15.4") הדבר היחידי שהיצלחתי לעשות כדי לבטל את שני הפסים הצדדיים במצגות הוא להוריד רזולוצייה ל 1024 / 760 זה מסורבל! האם יש פטנט אחר ? איזו תוכנה/TOOL שבקליק פותרת את הבעייה? THX

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by tintin,

כי יש עכשיו רק את הHC בארץ. האם כדאי לקנות אותו באותו מחיר כמו בלי ה HC בשביל משחקי מחשב ועריכה או לחכות?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by oren88,

בעע אני קורא אלפי דיונים על המסכים האלה ואני כבר לא מבין חח חלק אומרים שאם אני גיימר כבד אז רק ללכת על ה DELL 2007WFP וחלק אומרים שה Samsung 226BW הוא הכי טוב, גם כי ב DELL הרבה התלוננו על ghosting (למי שלא יודע מה זה, הנה סירטון שימחיש: http://www.youtube.com/watch?v=EV-1pigGc5A) חח פאק אני כבר באמת שלא יודע מה להחליט.. HELP ME =P

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. המלצות אני הולך בסוכות לקנות, אשמח אם תמליצו לי על יותר מאחד כדי שיהיה בחירה !

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Homies,

שלום לכולם, היום במקרה ראיתי את המסך הבא: Acer Value Line AL2416WAs אשר זול בטירוף ועולה כ-2400 ש"ח ומכיל פאנל PVA. הוא בגודל 24" וזמן תגובה של 6ms, בהירות 300, זוויות צפיה 178°/178° ופאנל PVA. מה דעתכם, שווה או לא שווה? השימושים הם גלישה באינטרנט, כלומר צפיה בדפי HTML המכילים תמונות וטקסטים, משחקים (כדורגל, PES) וסרטים. ..מחכה לתשובה...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by zedisdead,

האם ניתן לפרק את הרגל של המסך ולתלות אותו על הקיר ?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by Murmur,

שלום, אני מתעניין במסך חדש לשימושי טקסט (שעות של עריכת מסמכי WORD) וגרפיקה (שכות של עריכת תמונות בפוטושופ). קראתי קצת בפורום ונראה לי שאלך על מסך 20" של DELL, אבל נתקלתי בשני מודלים שלא ברור לי מה ההבדל ביניהם - הפרשי הרזולוציה ו-150 ש"ח במחיר (בכיוון הלא נכון של הרזולוציה) רק מבלבלים אותי. אם מישהו יכול להסביר לי מי מהם עדיף לשימושים שלי - אשמח מאד. ועוד שאלה: חשבתי גם על סמסונג 971P לאותם שימושים - האם יש הבדל כה גדול בביצועים ששווה לי לקחת 20" בשביל עוד 400 ש"ח? תודה,

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מתלבט לאחרונה בין הרבה מסכים ואני לא יודע מה לקחת.. יש את ה- LG L226WTQ שניראה לי מצויין.. Samsung SyncMaster 226BW LG L1970HR LG L1900R המסך בעיקר למשחקים וגם אינטרנט קצת... אם יש לכם עוד המצלות ומסכים דומים זה יהיה מצויין.. וגם שאלה.. אם אני קונה 22" אז יראו את זה כמו במסך 19" או שהאיכות תרד?וגם 22" מתאים למשחקים או שהוא גדול מדי??? מה לדעתכם הכי טוב מבין אלו שנתתי??? דניאל.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eegg,

מה יותר טוב בשביל המסכים האלו בעיק'ר בשביל משחקים ואינטרנט LG LCD 19 L1970HR 2Ms Samsung 19 LCD SyncMaster 931BF

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  24. אני צריך המלצה לערכה לניקוי מסכי LCD עד 300 ש"ח. יש לי מסך DELL 2007 WFP (קניתי אותו לפני חמישה ימים מדהים! במיוחד לעומת מסך LCD מלפני 4 שנים).

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  25. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19032 עכשיו.. 1) בפוסט אחר אמרו שהלא HC הוא לא טוב בהצגת FHD מנגן בלוריי/HDDVD ומהמחשב כן.. אז בHC זה נפתר?? 2) גם אמרו שהHC לא טוב לקנייה כי הוא A00 ורק כשיבוא הA01 ו/או הבאים אז זה בטוח לקנות אותו.. אז לקנות עכשיו את הלא HC?? או לחכות הרבה הרבה זמן לHC A0n??

• 2 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.