עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הצבעים כהים מדי לדעתי. וכשיש תמונות עם צל, הצל נמרח על יותר ממה שהיה במסך הקודם. איך צריך לכוון את הגדרות המסך? או שיכול להיות שהמסך בנוי כך ואין מה לעשות?

2. אני שוקל לקנות מסך טלוויזיה בגודל 32" שיחליף את המסך מחשב שלי... האם הדבר כדאי מבחינת הרזולוציה? כלומר, האם אוכל לראות הכל ברור?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  3. אני מתכוון בקרוב לקנות לי LCD חדש בסכום לא מבוטל של כ 1300 ש"ח אך ורק בשביל גיימיניג. המשחקים ברובם כבדים ודורשים איכות יחד עם מהירות ורציתי לשאול לדעתכם מניסיונכם על איזה מסכים הייתם ממליצים לי. מניסיון מבדיקות וכ'ו. תודה רבה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ofirr,

כן הייתי מעוניין בתשובות ענייניות בנוגע לכמה שאלות. רוב השאלות אני דיי בטוח, אבל אני רוצה לוודא חד משמעית אם אכן התשובה היא כמו שאני חושב או אחרת. *מה ההבדלים,יתרונות/חסרונות בין ספק כח פנימי לספק כח חיצוני? - אני יודע שהיתרונות בפנימי שהוא מוסתר, אך החיסרון הוא שהוא מתחמם ומחמם גם את הרכיבים שמסביבו. ואם אני לא טועה ל2007wfp יש ספק כח פנימי, האומנם? *ל2007wfp/fp ולvp930b יש מצבים מותאמים מראש (רגיל,סרטים,לילה וכו') כך שלא נצטרך לשחק עם הבהירות ולהתאימה לכל מצב? -אני חושב שכן, אם כן השאלה אם יש כפתורים בחזית/בצד שמעבירים מצבים או שעושים זאת דרך תוכנה מסויימת(דרך המחשב)? *מה ההבדל בין revision A04 לrev החדש שדל הוציאו A05, מישהו יודע למה דל הוציאו תיקון גירסה חדש יותר? מה …

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by ROTEMan,

אני יודע שנושאים כאלה נתחנים כאן עד עפר אבל עדיין אין לי את התשובה.. מהו מסך ה22 אינצ' הכי טוב שיש , לא משנה מחיר או יחס של עלות תועלת , פשוט איזה מסך יתן לי את התצוגה הכי טובה? האם המסכים האלו ניתנים לתליה על הקיר ללא הרגלית שלהם? והאם צפויים בחודשים הקרובים לרדת מחירי השוק?... כי הקנייה ממש לא דחופה לי. תודה, רותם..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. קונה מחשב חדש בקרוב, רציתי גם מסך חדש.. תקציב עד 2000 ש"ח , אני מעדיף 20 ומעלה שממוצב במקום טוב באמצע, על פני איזה 17 או 19 יקר.. מספר שאלות : 1. האם עדיף מסך רחב או רגיל? וכן אני מודע לזה שזה לפי הטעם האישי אך בכל זאת, מה הייתם ממליצים למשחקים? (בעיקר רשת) 2. האם כדאי לקנות מסך מחברה אלמוניות? ראיתי מסף 22 ב 1300 שקל בערך, אני מודע לזה שזה לא איכותי בלשון המעטה.. אך עדיין, האם איכשהוא זה שווה ? אשמח למספר המלצות ודגמים (אם יש קישורים , בכלל יותר טוב) תודה רבה וחג שמח לכולם

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by prelly,

אני שוקל להזמין מסך 24" מחו"ל... הם הרבה יותר זולים שם.. אם יש פה מישהו שהזמין מסך מחו"ל יש לי כמה שאלות 1. מה קורה עם אחריות? זה סיפור לשלוח את זה? האם כבר קרה ש"ניצלת" את האחריות? 2. איך עובד הקטע של המכס.. כמה משלמים בערך? ד"א אני עוד חודשיים בתאילנד... אבל בטח אני לא יביא משם מסך כי שם זה ממש להיסתבך עם אחריות

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by prelly,

מסך למשחקים וסרטים באיכות HD.. הבנתי שה DELL טובים... כמו כן יש לי כרטיס מסך 8800 ULTRA כמה שאלות: 1. האם שווה לי ללכת כבר על 24" או שזה סתם ביזבוז כסף כרגע.. בכל זאת, מסך זה משהו שילך איתי הרבה זמן - דעתכם האישית 2. במידה ולמסך שתציעו לי יש יציאת HDMI, האם שווה לקנות מתאם מ DVI ל HDMI? עולה 25 שקל 3. אני יכול לחכות כמה חודשים.. האם ידוע לכם על ירידת מחירים דרסטית? כרגע יש לי 17" של סמסונג...

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  9. אני רוצה לירכוש משך עד 4000 שקל .בקושי צופה בכבלים רק כדורגל , וגם כחה עוד חצי שנה גג יהיה ממירים של יס שיציגו 720p כך שלא תהיה שום בעיה גם בכבלים בקרוב. ורוצה שיראו טוב במישחק pes מהמחשב עד שאקנה xbox או ps3 דרך אגב האם מישהוא יודע איך benq 3232 אמרו לי שיש שם כול מה שאני צריך והיא יודעת לעבוד אם 1080p וגם טובה למחשב ביגלל שביכלל הם התחילו כיצרני משכי מחשב ב 3700 שקל, אם אחריות מבית הלקוח ומישלוח חינם תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  10. Started by DaNi-L,

אני מתכוון לקנות המסך של Dell , אבל אני לדעת אם לא יהיו לי בעיות בגלל הכרטיס מסך , כל הקטע של הרזלוציה ודברים כאלה יש לי כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GS

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by somsomlo,

שיהיה פאנל טוב... והעיקר שלא יעשה סחרחורות וכאבי ראש כמו שהמסך CRT שיש לי עכשיו עושה. לא משחק משחקים אבל נראה לי שכל מסך שיש היום יתאים למשחקים.. ואם לא אז עדיף שיתאים למשחקים במידה ויצא לי להתקין איזה משחק. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מסך בשביל ps3 ולחיבור המחשב למישחק pro2008 אם זה חשוב יש לי gf 7600gt. תקציב של 5000 גודל 29-32 ואיכות שידורי כדורגל. אני מבולבל מכול החברות, הנתונים שלרוב משקרים ביגלל סוגי הפנלים וכו, וגם שומע על מחיר לא שווה לטמורה ביגלל שמות של מותגים. לדוגמא יש יבואן שטואן שמבין בנושא כנו כולם , ומציע לטווח מחירים הזה והצרכים שלי banq vb 3232 ואומר לי שהוא לא נופל מפיליפס טושיבה וכו ב 3700 שח 600 שקל פחות מ zap מישהוא פעם שמע על הטלויזיה והאם היא באמת טובה למישחקים וחיבור מחשב בחלק מהאתרים רשום שהיא יודעת לעבוד אם 1080p. ואם זה סתם חברה ולא מתאימה למישחק וחיבור של מחשב איזה טלויזיה אתם ממליצים .לא היתיחסתי לכבלים כיוון שהבנתי שעד שלא יהיה פה hd יראו פחות טוב מ scr , והאם כשהיה hd יר…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by gryffin,

החלטתי ללכת על מסך 22 אינץ' רחב עם פאנל TN. ה-20 של דל עם פאנל S-ISP קטן לי מדי, וה-24 יקר מדי. אז מבין שני המסכים שרשמתי, איזה עדיף לדעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ksesa1,

אני רוצה לקנות מסך מחשב שיהיה גם מסך הטלויזיה שלי (מסך LCD לפחות של 30 אינץ) או להפך 1. האם זה משתלם? 2. מה עדיף מסך טלויזיה שיתחבר למחשב או להפך? 3. האים זה אפשרי בכלל? 4. מה ההבדל בין מסך LCD למחשב לבין מסך LCD לטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by ofer40,

היי רציתי לדעת איזה מסכי 19" יש בארץ שבאים עם פאנלים איכותיים? הבנתי שהרוב הם עם פאנל TN נחות. תודה

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by eegg,

מה דעתכם על המסך הזה השימוש הוא בעיקר למשחקים

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  17. האם מישהו כאן יכול להמליץ על מסכים גדולים (20 ומעלה) שהם לא WIDE? היחיד שמצאתי הוא מסך של סמסונג בגודל 20 ורזולוציה 1600*1200, אבל הניגודיות גרועה (1:800) וגם זמן התגובה לא משהו (5MS). הייתי מעדיף ניגודיות של 1:2000 לפחות, זמן תגובה - 4MS, עדיף 2. המסך הכי גדול שמצאתי שמתאים לתנאים האלה הוא 19" של LG. ועוד שאלה: החל מאיזה גודל מסך (רזולוציה) מתחילים להרגיש הבדל בין 8800 GTS עם 320 מגה לבין דגם ה-640 מגה? אם אתם שואלים, הסיבה לכך שאני לא רוצה מסך פורמט רחב היא שיש הרבה משחקים שלא תומכים בפורמט הזה (החדשים אולי כן, אבל יש כמה לא ממש ישנים שלא).

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ASSAFsa,

אני מחפש מסך איכותי (wide) ומתלבט בין DELL לNEC גודל המסך שאני מחפש הוא בין 20-22 אינץ' תודה רבה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by shibie,

תודה לכל העוזרים..

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by skunky2,

היי אני רוצה לקנות מסך LCD 20 אינץ ואני מתלבט בין 2 דגמים SAMSUNG 206BW לבין DELL 2007WFP רציתי לדעת מי מבניהם יותר משתלם?ולמה והאם הכרטיס מסך שלי (GEFORCE FX 5200) מתאים למסך רחב ולא ימרח לי את התצוגה. רציתי גם לשאול מישהו שיש לו את אחד מהמסכים האלה איך רואים בהם ואם התצוגה לא מכווצת מדי? ואם באמת יש חיבור לטלויזיה דיגיטלית במסך של DELL? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by amalish,

מבקשת המלצה לגבי מסך ''19 בסביבות 1500 שקל. האם שווה להוסיף עוד קצת כסף ולהשקיע ב S-IPS ?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  22. Started by EnerGy,

שלום! יש לי את המסך T201W של BENQ. כשהוא מחבור דרך VGA הכל עובד כמו שצריך, אבל שאני מנסה לחבר אותו דרך הDVI לשים ברזולוציה הטבעית אני מקבל "NO SIGNAL". אשמח להצעות!

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by tintin,

היום קיבלתי את ה2407 שלי גרסת REV04 צ'כיה אחרי שהתעקשתי ואמרתי שאני מבטל את ההזמנה כי רצו להביא לי את ה HC על האריזה היה כתוב REV04 צ'כיה. יש דרך לבדוק איזה פאנל זה? והאם זה באמת REV04? המסך מדהים ואני ממש מרוצה רק יש לי בעיה עם הכיול אני רוצה שיהיה לי יותר קונטרסט ושהשחור יהיה יותר שחור כי הוא נראה אפור עכשיו. איך אני מגדיר את זה לתוצאות אופטימליות במשחקים וסרטים? תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by izhark,

אני מחפש מסך לשימוש כללי-בעיקר גלישה, עריכת מסמכים,משחקים קלים (בלי FP גבוה ), אולי גם מעט סרטים התקציב גמיש, +1000-2000 שח, מה שיתן תמורה טובה לכסף (לא בהכרח מה שהכי איכותי) מבדיקה בפורום מצאתי את המסכים האלה: vp930 מחיר 1550 971P מחיר 1750 200FP/2007wfp מחיר 2150-2300 Samsung 932B מחיר 1400-1200 Samsung 931B מחיר 1300 ראיתי דגמים שונים חלק זולים יותר, מישהו יכול להסביק מה ההבדל? מה הכי מומלץ? האם יש מסכים נוספים סבירים באזור 1200 שח ? האם יש מסכים אחרים גדולים יותר (20, או אפילו 22) שיכולים להיכנס לתקציב ולהיות סבירים? גם TN זה בסדר תודה

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by יונתן4,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש למשחקים בינוני, בלי גרפיקה, סרטים או עבודה. ומתלבט בין "VP930 Viewsonic 19 ל 931B של סמסונג הבנתי שהם באותו מחיר בערך אבל הדיעות עליהם חלוקות. והאם יש הבדלים בשינויים הקטנים? VP930B יותר טוב או שזה אותו דבר? או אם אין 931B אז SAMSUNG 19" LCD 931C 2MS 1:2000 DVI New Gaming Design זה אותו דבר? איפה אני יכול לקרוא על מה הB, והC באמת משנים, מוסיפים או גורעים? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 539 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Cor…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.