מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שיהיה פאנל טוב... והעיקר שלא יעשה סחרחורות וכאבי ראש כמו שהמסך CRT שיש לי עכשיו עושה. לא משחק משחקים אבל נראה לי שכל מסך שיש היום יתאים למשחקים.. ואם לא אז עדיף שיתאים למשחקים במידה ויצא לי להתקין איזה משחק. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בקשה שאולי תשמע קצת יוצאת דופן, אבל זה על-מנת להוכיח משהו למספר אנשים. אבקש את החסרונות של המסך הנ"ל - Mag AL2237 - כמסך בכללי, ואח"כ כמסך המיועד לעבודה משרדית. תודה לעוזרים. (חיפשתי, לא מצאתי בדיוק Reviews עליו...)
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש שישמש בעיקר לעבודות תכנות אך גם לגרפיקה ועריכת סרטים. המסך שהציעו לי בינתיים הם: SAMSUNG LCD 19" 940BX BLACK D-SUB+DVI+PIVOT 1:1000 5ms 3Y PROVIEW LCD 20' PVIEW-EP2030AF אשמח לשמוע את דעתכם על מסכים אלה וכן המלצות למסכים אלטרנטיביים, אני די אבוד כבר עם כל המבחר הקיים. תודה,
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
האם גם HDMI וגם DVI יכולים לשדר HD? (אני יודע שב HDMI יש גם סאונד ושהוא יכול לשדר HD) האם איכות התמונה (בשידורי HD) תהיה יותר טובה ב HDMI או שהיא תהיה אותו דבר
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
המון זמן לא התעסקתי במסכים ואני מעוניין בהמלצה למסך חדש התקציב הוא 2000 ש''ח אני רוצה מסך בראש ובראשונה לסרטים בHD וחשוב לי שיתמוך 1080 בקיצור מסך הכי טוב לסרטים וHD עד 2000 ש''ח תודה
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הזה כבר מחר, מאז שהוא יצא כבר חלמתי עליו ועכשיו החלום מתגשם, קראתי מלא באתר הזה ובאתרים אחרים על המסך אבל אני עדיין מיתלבט בין ה-HC לרגיל... אני נוטה לכיוון הHC כי הוא גם יותר חדש וגם אומרים שהוא יותר טוב אבל יש בוא כמה בעיות אז מה כדי ?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני כבר במשך שבועיים מתלבט איזה מסך לקנות, רציתי מסך גדול בהתחלה חשבתי על לקנות מסך טלוויזיה 32 ואחרי זה ירדתי מהרעיון בגלל כמה דברים, א.בגלל איכות.הוא אמור לשמש למחשב ואני לא רואה יותר מידי מרחוק. הקניה הכי טובה היתה נראת לי 2407WFP-HC של דל, עכשיו הכי זול שמצאתי היה המכירה שהיתה פה שזה היה 3500 אתמול בלילה חפשתי באינטרנט קצת ומצאתי שדלל מוכרת את המסך ב 569$ כולל משלוח ל USA חשבון פשוט שעם קרוב משפחה ישלח לי את זה לארץ זה יעלה לי עוד 45$ ביחד 614$ אני לא ידע כמה מכס אני צריך לשלם,מכל מה ששמעתי שעם הקורב יפתח את זה ויענו זה לא יראה חדש ויכתוב שזה מתנה אז אני לא ישלם בכלל, אבל נלך על הצד שאני צריך לשלם. אמרו לי שזה 20% על מסכי מחשב בגודל כזה. יוצא 614 * 4.2 =…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז אחרי שהתלבטתי וקראתי ביקורות.החלטתי לקנות את הדל 2007WFP ואני יודע שאני צריך לבדוק פיסקלים מתים ושקיבלתי את הפנל הנכון. יש למישהו מחברי הפורום שקנה את הדל המלצה איפה לקנות את המסך?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לפני שבוע רכשתי vp930 אני מאוד מרוצה מהמסך באמת הכי טוב ש1500 ש"ח יכול לקנות. וחיפשתי הרבה. אבל בכל זאת זה הlcd הראשון שלי וטיפה קשה לי להתרגל לבהירות במיוחד בחושך שלזה מצאתי פתרון. מנורת לילה קטנה שאני מדליק מאחורי המסך פותרת את בעיית הסינוור בגדול הצבעים מאוד חיים עמוקים ומפורטים בתמונה שהמסך מציג בכל אופן אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי הכייול של הצבעים כי אני נתקל בגוונים של אדום וכתום מאוד בוהק וזרחני הבנתי שהמסך עוזב את המפעל לא הכי מכוייל ואני מניח שזה מקור הבעיה. וסיפרו לי שאיכות הצבעים יכולה להיות אפילו כפולה אם מכיילים כמו שצריך. אז מאיפה עדיף לכייל: מהמסך עצמו או מכרטיס המסך (8600gt) ומהם הערכים שאתם ממליצים לכל המאפיינים: צבע בהירות קונטרסט גמא (מה זה בכלל גמא) ויי…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בעיקר למשחקים גלישה באינטרנט וגם קצת סרטים,התקציב הוא עד 2200 ש"ח גג איזה מסך יהיה הכי טוב בתקציב הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך "19 LCD בימים הקרובים וקצת הלכתי לאיבוד בין כל שלל האופציות והנתונים שמציגים המוכרים. הייתי מעוניין לקבל הצעות למסכים טובים בתקציב שבין 1000 ל-1500 ש"ח. השימושים העיקריים הם משרדיים, כלומר עבודה עם תוכנות וגרפיקה פשוטה יחסית ופחות לשימוש של סרטים ומשחקים. כמו כן, חשובה לי הארגונומיה, כלומר - זוויות הצידוד וההגבהה של המסך. אם תוכלו, אשמח לקבל חוות דעת מניסיון או מידע על המסכים הבאים: 1. VIEWSONIC - דגם VP930B שעולה 1530 ש"ח. 2. VIEWSONIC - דגם VP922 שעולה 1365 ש"ח. 3. DELL - דגם E197FP שעולה 1150 ש"ח. 4. LG - דגם 1953TR שעולה 1250 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
האם מישהו הכין פרופיל צבע שכזה למחשב המותאם למסך ? עם כיול כזה או אחר ?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אין לי מושג מאיזה חברה לקנות, אני לא רוצה לקנות מסך מהתצוגה ואח"כ להתאכזב... תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך טלוויזיה בגודל 32" שיחליף את המסך מחשב שלי... האם הדבר כדאי מבחינת הרזולוציה? כלומר, האם אוכל לראות הכל ברור?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני יודע שנושאים כאלה נתחנים כאן עד עפר אבל עדיין אין לי את התשובה.. מהו מסך ה22 אינצ' הכי טוב שיש , לא משנה מחיר או יחס של עלות תועלת , פשוט איזה מסך יתן לי את התצוגה הכי טובה? האם המסכים האלו ניתנים לתליה על הקיר ללא הרגלית שלהם? והאם צפויים בחודשים הקרובים לרדת מחירי השוק?... כי הקנייה ממש לא דחופה לי. תודה, רותם..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך למשחקים וסרטים באיכות HD.. הבנתי שה DELL טובים... כמו כן יש לי כרטיס מסך 8800 ULTRA כמה שאלות: 1. האם שווה לי ללכת כבר על 24" או שזה סתם ביזבוז כסף כרגע.. בכל זאת, מסך זה משהו שילך איתי הרבה זמן - דעתכם האישית 2. במידה ולמסך שתציעו לי יש יציאת HDMI, האם שווה לקנות מתאם מ DVI ל HDMI? עולה 25 שקל 3. אני יכול לחכות כמה חודשים.. האם ידוע לכם על ירידת מחירים דרסטית? כרגע יש לי 17" של סמסונג...
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כן הייתי מעוניין בתשובות ענייניות בנוגע לכמה שאלות. רוב השאלות אני דיי בטוח, אבל אני רוצה לוודא חד משמעית אם אכן התשובה היא כמו שאני חושב או אחרת. *מה ההבדלים,יתרונות/חסרונות בין ספק כח פנימי לספק כח חיצוני? - אני יודע שהיתרונות בפנימי שהוא מוסתר, אך החיסרון הוא שהוא מתחמם ומחמם גם את הרכיבים שמסביבו. ואם אני לא טועה ל2007wfp יש ספק כח פנימי, האומנם? *ל2007wfp/fp ולvp930b יש מצבים מותאמים מראש (רגיל,סרטים,לילה וכו') כך שלא נצטרך לשחק עם הבהירות ולהתאימה לכל מצב? -אני חושב שכן, אם כן השאלה אם יש כפתורים בחזית/בצד שמעבירים מצבים או שעושים זאת דרך תוכנה מסויימת(דרך המחשב)? *מה ההבדל בין revision A04 לrev החדש שדל הוציאו A05, מישהו יודע למה דל הוציאו תיקון גירסה חדש יותר? מה …
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מתכוון בקרוב לקנות לי LCD חדש בסכום לא מבוטל של כ 1300 ש"ח אך ורק בשביל גיימיניג. המשחקים ברובם כבדים ודורשים איכות יחד עם מהירות ורציתי לשאול לדעתכם מניסיונכם על איזה מסכים הייתם ממליצים לי. מניסיון מבדיקות וכ'ו. תודה רבה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי ללכת על מסך 22 אינץ' רחב עם פאנל TN. ה-20 של דל עם פאנל S-ISP קטן לי מדי, וה-24 יקר מדי. אז מבין שני המסכים שרשמתי, איזה עדיף לדעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש בקרוב, רציתי גם מסך חדש.. תקציב עד 2000 ש"ח , אני מעדיף 20 ומעלה שממוצב במקום טוב באמצע, על פני איזה 17 או 19 יקר.. מספר שאלות : 1. האם עדיף מסך רחב או רגיל? וכן אני מודע לזה שזה לפי הטעם האישי אך בכל זאת, מה הייתם ממליצים למשחקים? (בעיקר רשת) 2. האם כדאי לקנות מסך מחברה אלמוניות? ראיתי מסף 22 ב 1300 שקל בערך, אני מודע לזה שזה לא איכותי בלשון המעטה.. אך עדיין, האם איכשהוא זה שווה ? אשמח למספר המלצות ודגמים (אם יש קישורים , בכלל יותר טוב) תודה רבה וחג שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות המסך של Dell , אבל אני לדעת אם לא יהיו לי בעיות בגלל הכרטיס מסך , כל הקטע של הרזלוציה ודברים כאלה יש לי כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GS
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה מסכי 19" יש בארץ שבאים עם פאנלים איכותיים? הבנתי שהרוב הם עם פאנל TN נחות. תודה
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני שוקל להזמין מסך 24" מחו"ל... הם הרבה יותר זולים שם.. אם יש פה מישהו שהזמין מסך מחו"ל יש לי כמה שאלות 1. מה קורה עם אחריות? זה סיפור לשלוח את זה? האם כבר קרה ש"ניצלת" את האחריות? 2. איך עובד הקטע של המכס.. כמה משלמים בערך? ד"א אני עוד חודשיים בתאילנד... אבל בטח אני לא יביא משם מסך כי שם זה ממש להיסתבך עם אחריות
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-