עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by The Ghost,

אני רוצה לקנות מסך דק, במחיר של 1200-1400 שקל. על מה אני צריך להסתכל כשאני בוחר אותו? סתם דוגמא עד כמה ההבדל משמעותי בין מסך של 5ms לבין 2ms? או בין ניגודיות של 1:2000 לבין ניגודיות של 1:3000? מדובר על מסך 19" , 4:3....

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by qwerty1987,

קניתי היום את המסך הנ"ל, ובתנאי חושך כאשר המסך שחור לגמרי, ניתן להבחין שהרקע השחור אינו לגמרי אחיד. נראה בעיקר מעט ימינה מהפינה השמאלית העליונה. האם זוהי תופעה אופיינית לכל מסכי ה-LCD או שנפלתי על אחד תקול? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. זה יהא מסך ה OLED הראשון בעולם שיושק . http://www.vnunet.com/vnunet/news/2200093/sony-switches-green-oled-tv

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by Thunder Storm,

אני צריך כעקרון 2 מסכים דקים. התקציב לי למסך הראשון הוא עד 1,500 שקל. העבודה בעיקר משרדית, מדיי פעם איזה משחק בקאנטר סטרייק, לעיתים רחוקות סרט. דרישות: זמן תגובה נמוך , איכותי, אמין ובצבע שחור. הקציב למסך השני עומד על 1,100 שקל עבודה משרדית בלבד. צבע שחור,שיהיה נורמלי. אני חשבתי בהתחלה על שני מסכיי 19 אינטץ', עד שראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469700# שהוא 22 אינטץ', ונראה מאוד איכותי. השאלה אם הוא יעלה על צרכי כי כפי שציינתי רוב הזמן העבודה היא משרדית. האם שווה לקחת את המסך הזה שאני ממש ממש אהבתי אותו ? תודה

5. Started by Murmur,

שלום, אני מתעניין במסך חדש לשימושי טקסט (שעות של עריכת מסמכי WORD) וגרפיקה (שכות של עריכת תמונות בפוטושופ). קראתי קצת בפורום ונראה לי שאלך על מסך 20" של DELL, אבל נתקלתי בשני מודלים שלא ברור לי מה ההבדל ביניהם - הפרשי הרזולוציה ו-150 ש"ח במחיר (בכיוון הלא נכון של הרזולוציה) רק מבלבלים אותי. אם מישהו יכול להסביר לי מי מהם עדיף לשימושים שלי - אשמח מאד. ועוד שאלה: חשבתי גם על סמסונג 971P לאותם שימושים - האם יש הבדל כה גדול בביצועים ששווה לי לקחת 20" בשביל עוד 400 ש"ח? תודה,

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. המדיניות בפנדה היא להחליף תוך 48 שעות אם מתגלה פיקסל שרוף. היות ואני גר באזור זה מאוד נוח. האם ידוע למישהו על חנות אחרת באזור שיש לה את המוצר במלאי, היא זולה יותר ויש לה בערך אותה מדיניות לפיקסלים שרופים. תודה. עדכון: קניתי את המסך מפנדה ואין פיקסלים שרופים, מקווה שלא יופיעו מאוחר יותר. האם יש עוד משהו מיוחד ששווה לבדוק?

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  7. Started by ashkenazone,

שלום לכל החברים והחברות, יש לי שאלות. יש לי חבר שקנה עכשיו מחשב וחסר לו מסך, אני מנסה לשכנע אותו לקנות CRT יד שניה אך זה לא הולך. הוא רוצה רק LCD והתקציב שלו דל, נאמר לצורך העניין 800 שקל. אף שהוא מחפש משהו הרבה יותר בכיוון של 600. המחשב הוא מחשב עם כרטיס מסך מובנה ולא ממש ישחקו בו משחקים, בעיקר עבודה משרדית אולי קצת צפייה בסרטים. אז התכנון הוא ללכת על מכרז [הוא לא מרגיש בטוח גם עם יד שניה ] אז הסתכלתי קצת בזאפ, הכי זריז ואעלה איזשהי רשימה של דברים שמופיעים שם ואם תוכלו לעזור לציין את המובחרים אני אשמח מאוד ובטוח שגם עוד כמה מחברי הפורום. אני מודע לעובדה שהמסכים האלה הם בעלי פאנל TN והם לא ממש מוצלחים. אם אפשר אז גם שימו לב שיש מסכים שאין מצב שהמחיר שלהם במכרז יצא …

8. Started by Adirz0,

הראייה שלי כבר לא כ"כ טובה והמסך שיש לי עכשיו (CTX VL950 19INCH) הוא CRT. כמו שהבנתי במסכי LCD אין קרינה אז זה אני חושב שזה יהיה מצויין ועדיף לעיניים כי אני כרגע לא יכול לשבת יותר מ- 20 דקות ליד המסך הזה... בקיצור אני צריך כנראה מסך LCD שיהיה איכותי, חובה שיהיה מעל 21 אינצ' כי הוא גם הולך להיות טלויזיה (אם אפשר לשים ממיר של הוט והכל... וגם לראות סרטים מהמחשב או כל מיני דברים כאלה) בקיצור צריך משהו טוב. אני יודע שלמסכים למחשב מומלצים ה Dell UltraSharp וראיתי את זה: DELL LCD 24" 2407WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=256 בתכלס התקציב שלי הוא בוא נגיד 4500 שקל, אם יש משהו יותר טוב ויותר גדול אז יהיה לי עדיף, כי אני מחפש מסך כמה ש…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by asmon,

יש לי אפשרות להדיר קבצי צבעים או משהו כזה בהגדרות בוינדווס. אני צריך לשחק או לעשות עם זה משהו או להשאיר את זה כפי שזה? והמסך שלי 1970HT לפי מה שאני מבין אפשר להגדיר אותו לקבץ רענון של 75 ברירת המחדל זה 60, ידעתי איך לשנות זאת בXP אבל אני לא מוצא את האפשרות להוסיף בעצמי ב VISTA. למישהו יש מושג איך אני עושה זאת?

10. Started by danielzxc11,

שלום, קניתי מסך LCD סמסונג 226BW ואני לא יודע איזה חיבור לחבר למחשב... קיבלתי DVI וגם RGB ויש לי אפשרות לחבר את שניהם למחשב כמובן.. עכשיו מה אני צריך לחבר?DVI או RGB או את שניהם???(הלבן או הכחול?) תודה וחג שמח, דניאל.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  11. שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות מסך LCD בגודל 24 אינץ המסך מיועד למשחקים סרטים ועבודה ב- autocad חשבתי ללכת על ה- Dell UltraSharp 2407WFP מה אתם אומרים ? תודה מראש

12. השאלה בכותרת, תודה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by urdead,

אני צריך המלצות למסך LCD 19 אינצ' טוב ב1200 שח ...

14. הצבעים כהים מדי לדעתי. וכשיש תמונות עם צל, הצל נמרח על יותר ממה שהיה במסך הקודם. איך צריך לכוון את הגדרות המסך? או שיכול להיות שהמסך בנוי כך ואין מה לעשות?

15. חבר אתמול אמר לי קניתי מחשב שאלתי כמובן מאיפה וכמה ומה ומי ואני משוטט בחנות של OMC אני רואה את ה226BW במחיר של 1679 עשיתי קצת סקר וזה באמת זול או 357.02 שהם שווים 1428.08 שקל אחלה מחיר עכשיו מה שנשאר זה לבדוק אם איזה פאנלים המסכים של OMC באים http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=14995&Count=0702151833

16. Started by Flea,

הייה אני 99% סגור על המסך הזה. יש ליד העבודה של אבא שלי סניף של GIBORNET וראיתי שגם הם מוכרים אותו 1770.. אבל אני רוצה פאנל S, כי אם יוצא לי B אז עדיף כבר לקחת את הDELL E228WFP הזה לא? אז- יש לכם איזה חנות שבטוח תביא S? או שתאפשר לבדוק לפני הקנייה ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by Shasoosh,

אני מחפש מסך למחשב של חברה שלי, עד עכשיו היא היתה עם CRT שהלך לעולמו. אני עם ה VP930 ומרוצה, אצלה הסיפור קצת שונה, נשחקים וסרטים בטוח היא לא תראה שם, בעיקר תצוגת כתב של אינטרנט , Word ותמונות. אני מודע לענייני הפנאלים ושבטווח מחירים הזה אפשר למצוא רק מוצרי מדבקה, אני פונה לעזרת הפורום בעיקר כדי לקבל המלצות על מסך X שעושה את עבודתו נאמנה Y זמן והוא סביר לדרישות הנ"ל. הייתי מעוניין לשמוע המלצות גם על מסכי "17 בטווח מחירים קצת יותר נמוך. תודה

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. יש לי אפשרות להשיג את המסך הנ"ל בכ-1500 ש"ח (אל תשאלו מאיפה כי זו לא חנות או משהו מסודר) בכל מקרה,הבנתי שיש משהו לגבי הפנאל שלו..או גרסא או משהו כזה. אשמח אם מישהו יסביר לי מה העניין לגבי זה,מה ההבדלים,מה יותר טוב ממה ולמה וכו' כמו כן אשמח לחוות דעת לאנשים שיש להם אותו,איך הוא באופן כללי (אני לא גיימר ככה שזה לא מעניין אותי,זה יותר לגלישה באינטרנט וכו') בנוסף,האם ישנם דברים מסוימים שאני צריך לדעת? לבדוק? שאלה נוספת היא האם בדר"כ הם מגיעים עם פיקסלים שרופים מניסיונכם? האחריות היא עד 5 לכן אני מעוניין לדעת. **אני מבקש בלי הערות כמו "תחסוך ל-2007 של דל" או משהו בסגנון. ידוע לי שפנאל TN הוא מעפאן אבל 2200 ש"ח לא בנמצא** תודה מראש לכולם. כמובן שכל תוספת שיש לכם להאיר/להעיר לגב…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. האם מישהו כאן יכול להמליץ על מסכים גדולים (20 ומעלה) שהם לא WIDE? היחיד שמצאתי הוא מסך של סמסונג בגודל 20 ורזולוציה 1600*1200, אבל הניגודיות גרועה (1:800) וגם זמן התגובה לא משהו (5MS). הייתי מעדיף ניגודיות של 1:2000 לפחות, זמן תגובה - 4MS, עדיף 2. המסך הכי גדול שמצאתי שמתאים לתנאים האלה הוא 19" של LG. ועוד שאלה: החל מאיזה גודל מסך (רזולוציה) מתחילים להרגיש הבדל בין 8800 GTS עם 320 מגה לבין דגם ה-640 מגה? אם אתם שואלים, הסיבה לכך שאני לא רוצה מסך פורמט רחב היא שיש הרבה משחקים שלא תומכים בפורמט הזה (החדשים אולי כן, אבל יש כמה לא ממש ישנים שלא).

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Elad_m,

יש לי מסך cmv 221d ויוצאים מהמסך רעשים של קירקושים,רעשים מוזרים כאלה "תיק תיק תיק" כאילו פלסטיק זז. זה לא קורה הרבה אבל זה מוזר בחיים לא נתקלתי בזה lcd לא אמור לצייץ . זה קרה למישהוו איי פעם???

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. ראיתי סרטון של חברת TigerDirect ב- YouTube וחשבתי שזה יהיה נחמד, האם יש דבר כזה בארץ? הסרטון:

22. אני כותב אליכם ישירות מ- Digoin בצרפת, כמו בעבר דיון על ההשוואה האחרונה שפורסמה. אין לי אינטרנט צמוד ולכן לא בטוח שאוכל לענות בימים הקורבים, בינתיים אתם מוזמנים לכתוב ביקורת בונה או לשאול שאלות אני מקווה שעל רובם גם נועם יוכל לענות.

23. Started by shdor,

צריך עזרה בבחירת מסך למחשב שישמש גם לטלויזיה.... תקציב 4K. והאם המסך שהבאתם לי מתאים למפרט שלי? והאם הרזולוציות של המשחקים תומכות באותו מסך?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  24. התקשרתי היום לחנות LCDTV בפ"ת והבחור שעובד שם אמר לי ש99% מהמסכים שהגיעו אליהם היו עם פיקסלים שרופים לכן הם הפסיקו לעבוד איתם..... האם יש אמת בדבר? אני חייבת מסך דחוף תודה עינת

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה נמאס לי לשחק בצורה סטנדרטית במחשב ולכן החלטתי להעביר אותו לסלון שלנו..שם יש לנו טלויזיה LG LCD 50 INCH עם תמיכה ב1080I ומערכת סראונד עצבנית של BOSE... בקיצור ולעניין- במחשב שלי אני עדיין משתמש במסך CRT עתיק, ולכן גם אין לי חיבור תואם לטלוויזיה...אני מודע לכך שהחיבור PC לטלוויזיה זהה לכל חיבור של מסך LCD למחשב ורציתי רק לדעת- איפה אני יכולה לקנות חיבור שכזה וכמה יעלה לי? -את שאר הדברים כבר אני אארגן מאוחר יותר- מתאם ומאריך למערכת סראונד ומאריך ליציאת PS\2 כדי לקרב את המכשיר שידור של העכבר והמקלדת האלחוטיים לספה עליה אני יושב. בתודה מראש לכל מי שיעזור.

דיונים חדשים בפורומים