עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Bar Naftali,

שלום לכולם ברצוני לקנות מסך מחשב שיהיה מיועד לגיימינג קל המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 1000ש"ח. מתכוון לקנות עוד שבועיים באילת כך שרצוי חנויות כמו אייבורי וKSP במידה ואתם יודעים. אין בעיה גם להביא לי פשוט קישור בזאפ אני כבר אסתדר תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. אני מחפש מסך מחשב שגם ישמש כמסך מחשב, ומדי פעם טלוויזיה אז יהיה נחמד אם יהיו לו שתי כניסות. האם יש כאלה דברים בכלל במחירים האלה? כי חיפשתי ולא כל כך מצאתי. במקרה הכי גרוע אני אצטרך להתפשר על VGA מהמחשב ו DVI מהממיר של הטלוויזיה.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 לפני שאני הולך לישון אני מכבה את המסך ולמחרת שאני מדליק אותו אני מרגיש שהצבעים כהים מדי מדוע? ???

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  4. יש המלצות עליו? או תלונות מישהו מכיר סך הכל המפרט שלו לא רע בכלל. חוץ מניגודיות נמוכה אבל אני רוצה לדעת שלא רק המפרט טוב אלא גם הצפייה, לא תמיד הכתוב הוא הנכון אז אם מישהו יכול להגיד לי אם הוא ראה אני אשמח. מחיר: 1250 ש"ח. מפרט: מפרט טכני: גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD זמן תגובה: 5ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.294 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1:500 צבעים: 16.7 מיליון גובה: 46.2 ס"מ רוחב: 38.5 ס"מ עומק: 18 ס"מ צבע: כסף+שחור זווית צפייה אופקי: 150 מעלות אנכי: 130 מעלות כניסות יציאות VGA: כניסה D-Sub: כלול תקן בטיחות TCO 99: כלול TCO03: כלול

5. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר את החברה cmv האם כדאי לקנות את המסך chimei cmv 19 945a תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yigael_o,

היי, לבית קניתי לפני שנתיים מסכים מעולים של DELL אבל עכשיו התחלתי לעבוד בעבודה חדשה והמסכים בעבודה מפריעים לי. שניהם FULL HD אבל לפעמים זה מרגיש לא מספיק (כמובן שהם TN). מחיפוש קצר בגוגל ראיתי שיש כמה המלצות למסכים לפיתוח תוכנה UHD אבל בגודל 43' וגדלים דומים. האם למישהו יצא לתכנת בצורה מקצועית מול מסכי ענק כאלה ואיך הוא הרגיש? מה הקונפיגורציה המומלצת לדעתכם? מסך יחיד? כפול? אחד UHD ואחד FULL HD? אשמח לחוות דעת אישיות של אנשים פה.

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by Giladcohen12,

תקציב:700 מקסימום!! שום חריגה!! מיועד למשחקים, גיימינג. זה בעקרון המפרט http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=548f443663152 אני רוצה שתגידו לי גם אם הוא שווה. דרישות:רזולוציה (FHD (1920X1080 עדיפות ל24 23 אינץ, LED , איכות צבעים טובה וגם הבהירות מה שבאמת חשוב שלא יהרס אחרי שנה או חצי שנה. תודה

8. Started by L1ron,

שלום לכולם, יש לי מסך 19" של ACER ומה שקרה לו היום זה שהוא פשוט הפסיק להראות אור מהמסך,הוא חשוך לחלוטין,למרות שהנורה מראה שהוא דולק. האם זה בהכרח אומר שהמסך הלך?או שאולי זה וירוס או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. אהלן חבר'ה, לאחר שקראתי את הסקירות של הסמסונג והדל ואת הויכוחים הנלווים אליהם הבנתי ששניהם לא נותנים לי מה שאני מבקש. אז ככה : אני זקוק למסך מחשב שישמש אותי גם לטלויזיה. הזמנתי יס ואני רוצה שבחדר המסך ישמש אותי גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב (הזמנתי ממיר גם לחדר כמובן). אני לא גיימר. אני רואה סרטים (גם טלויזיה וגם הורדות מהאינטרנט). אני קורא מסמכים וחדשות (המסך צריך להיות מספיק טוב לזה). יש לכם המלצות למסך כזה ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eldadAF,

זה נושא שאני ממש חלש בו, אני רוצה לקנות מסך מחשב לגיימינג נטו עד 1600 שח,יש איזה מסך טוב להמלצה?20 עד 24 " ובעתיד לקנות עוד 2 מסכים נוספים מאותו סוג,עדיפות לפנל דק כדי לחבר את שלושתם בעתיד תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ronmar,

תקציבכם: אין לי מושג מה המחירים אבל משהו ממוצע חח אני חושב 600-700 ש"ח חריגה: (הסכום המינימלי שתרצו להשקיע בקניית המסך). מה השימושים שלכם?: גיימינג אולי לפעמים סרטים מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות?: Gigabyte GeForce GTX760 בקשות מיוחדות: (תלייה על הקיר וכו', כל בקשה שתרצו). גודל מסך רצוי: אין מחו"ל או מהארץ? לא משנה לי איפה שיותר זול הערות: אני קונה מחשב חדש אז אם יש מבצע על מסך אם קונים מחשב מאותו מקום אשמח לדעת... אני גם צריך עכבר מקלדת ורמקולים אז אם חש הכל ביחד גם טוב

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by Rockstatement10,

מחפש לקנות מסך למחשב עד סכום של 500 ש"ח בערך, אולי טיפה יותר... רזולוציה FHD כמובן. שימוש גיימינג בעיקר וגם סרטים. בעקרון כל מסך יתאים כל עוד יש IPS? עדיף לקחת DELL על פני VIEWSONIC?

13. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם.. ברצוני להתחדש במסך מחשב חדש. המסך מיועד בעיקר למשחקים. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הזה Dell Gaming S2716DG 27'' הכרטיס מסך שלי הוא asus strix 980.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ranrubin1,

ברשותי 2 מסכים של SAMSUNG ישנים SyncMaster B2230 + Syncmaster 2033sw אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש תקציב 1000 ש"ח מקסימום ישמש אותי למשחקים וגלישה בעיקר מפרט המחשב שלי intel i5 4570 8gm ram radeon r9 280xvapor x המחשב שלי יוכל להריץ 1440P ? אני ממש יכול להסתפק ב1080P . לא מבין בעניין המסכים אבל המסכים שיש לי כרגע דיי מכאיבים לי בעיניים וזה מבאס . ואם בכלל החלפת מסך מומלצת בתקציב הזה אני ארגיש שינוי ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by vvvictor,

שלום! רוצה לקנות מסך מחשב חדש U3011 DELL "30 . מישהו קנה כבר? מחפס יבואן אשר מוכן להביא אותו.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ahpxeru,

המלצה למסך מחשב: 1 . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המסך):700 חריגה מקסימלית :כמה עשרות שקלים רק אם זה באמת נחוץ.. 2. מה השימושים של המסך: משתמש ממוצע .. 3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? gtx650 ti. אז ככה לפי הדגמים שאני ראיתי שיש בתקציב הם: וכמובן שאם יש עוד דגמים בטווח מחירים הזה תציעו .. [/]LG E2242TC LED[/]LG E2241T[/e]LG E2251t[/samsung s22b300b aoc e2243fw אני צריך שתגידו לי מה המסך הכי טוב שניתן לרכוש בתקציב הזה ?! ]

• 33 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by nimrod5,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מסך 24 אינץ' שיתאים למשחקי גיימינג אני רוצה שהרזולוציה תיהיה גבוה יותר מ1920 על 1080 ואני רוצה גם שישדר כמה שיותר מגה הרץ תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, כמו בכותרת שציינתי אני רוצה להלחליף את המסך שלי.יש לי כרגע מסך דק 19 אינץ' של LG מדגם FLATRON.אחלה מסך רואים טוב וחד...אבל יש לי מחשב חדש חזק עם GTX 460 ואני רוצה לנצל תיכולות שלו ולשחק במשחקים כמו FIFA למשל בHD. אני רוצה המלצות פה למסך טוב שיחזיק כמסך ברמה גבוהה לשנה - שנתיים הקרובות וגם במחיר סביר מעדיף בסביבות ה1500 אבל אם צריך מוכן להשקיע עד 2000.יש חיה כזאת? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש של 24 אינטש וחשבתי על טכנולוגיית LED. תקציב עד 1500 שח. חשוב לי מאד איכות התמונה אך לא לעבור התקציב. בעקרון אני מתלבט בין 2 מסכים ששניהם 24" ודומים בנתונים: LG W2486L LED Samsung BX2440 LCD אשמח אם יש העדפות או דגם אחר מומלץ תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by moshe20,

כותרת תודה רבה יש לי שאלה יש לי אפשרות לקנות את המאג 22 דגם מסך מחשבוBP2219FWוMag http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=501189 ב1000 שח השאלה האם ההבדל משמעותי יחסית לדגמים של LG וסמסונג של ה22 שנעים בין 1200-1300

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  21. שלום, קניתי לאחרונה מסך מחשב זול ב400 ש"ח שחשבתי שהוא מספיק טוב, אבל רואים בו גרוע מאוד והקרינה ממנו נוראית(קישור למסך http://www.samsung.com/uk/consumer/it/monitor/led-monitor/LS22D300HY/XU ) לכן אני רוצה לקנות מסך יותר נורמלי, אבל לא יקר מדי. עדיפות ל700-800 שקל עם אפשרות לחרוג ל1000, עם חיבור HDMI, משדר ב full hd ואיכות צבעים טובה. תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. חובה יציאה hdmi בנוסף שיראה טוב באותו מידה מכל הזוויות אני את המסך מול המיטה כטלווזיה וגם משתשמש בו מחשב מקרוב על כיסא תודה לעוזרים שאלה המסך הזה בעל זויות צפיה טובות? T27A950 samsung

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by danielta,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ולצפות בו בטלויזיה. שאלתי היא האם אני חייב בשביל זה לקנות את המחשביזיה שסמסונג מייצרים או שאפשר גם למסך רגיל לחבר עם כבל hdmi את הממיר ולצפות בו דרכו? כמו כן, במידה ולא ניתן לצפות עם מסך רגיל, על איזה מחשביזיה אתם ממליצים? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ilanb0,

מחפש מחשב נוסף לזה הקיים (לצורך עבודה עם שני מסכים) בעיקר להצגת גרפים ונתונים נוספים בעת מסחר בני"ע. מה כדאי לחפש כדי לדעת שקניית מסך יד 2 משתלמת, כי אני רואה מסכים חדשים במחיר של 500-600 ש"ח (ואף פחות).

25. אתם עוד ממלצים על המסך 2243BW ? למה אני יום שישי רוצה כבר להזמין מסך ... עם אתם עוד ממלצים על המסך ........ אז אני מתלבת ... עם לקנות תמסך הזה או 2243BW או ת2253BWוSamsung אני יודע שהמסך 2243BW יותר מומלץ מבחינת מחיר.. אבל איזה מסך אתם אומרים שיותר יפה ? כי ממש חשוב לי גם היופי ........ כי אני בנאדם שאוהב לשהקיע ביופי בחדר... אז סתם אני שואל עם אתם אומרים שממש אין אבדל ביופי אז אני יעלך על ה2243BW ועם אתם ממלצים על מסך אחר אז נקנה משהו אחר ..

• 5 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים