עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by rafip77,

שלום, מה ההבדל בין המסך VP930B לבין VP930 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by glotis,

יש המלצות טובות בטווח המחירים הזה? מה לגבי ה - Samsung 740N? התקציב די דחוק אז לא לחרוג בבקשה..

3. אהלן חברים, אני מעוניינת לרכוש מסך LCD בגודל 20-22". אני יודעת שהמסך הנ"ל של LG הוא בעל פאנל TN שאינו מומלץ, אך לאחר שראיתי אותו בחנות ליד מסכים אחרים (אולי גם הם היו TN, לא יודעת), הוא נראה לי בעל התצוגה הטובה מכולם. כמו כן, כששאלתי באופיס דיפו ובבאג לגבי סוג הפאנל הם לא הבינו על מה אני מדברת... אז אמרתי לעצמי שאם הם, שעובדים בזה, לא יודעים על מה מדובר, אולי זה לא כזה משמעותי בסופו של דבר... אולי אני טועה... בכל אופן, המחשב אמור לשמש אותי בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, פלאש וכו), אינטרנט, וורד וצפייה בסרטים. אשמח לשמוע דעתכם בנוגע למסך LG L226WTQ וכן המלצות למסכים אחרים (אבל חשוב לי באמת לדעת גם לגבי המסך הספציפי הזה). תודה מראש לעוזרים :-) המשך יום טוב, קרן.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. איפה אפשר לראות באזור רמת גן מסכי LCD של DELL בתצוגה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  5. Started by Superman1,

אני צריך מסך למחשב חדש שאני קונה בעיקר לצורכי סרטים , גלישה באינטרנט , לימודים , כמעט ולא משחק... מה עדיף רגיל או WIDE ואם יש לכם המלצות למסך מסוים זה יהיה מצויין תודה!!

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by yochze,

שלום, לאחר בערך 6 שנים עם מסך CRT 17" החלטתי שהגיע הזמן להתקדם. ברצוני לרכוש מסך LCD עד 20" בתקציב של עד 2000 ש"ח. יש לי כמה אפשרויות אך רציתי להתייעץ איתכם. המסך מיועד לעריכה גראפית קצת עריכת וידאו, תכנות, כתיבת מסמכים וגם משחקים וצפייה בסרטים. - האם עדיף לקנות מסך 4:3 או 16:9? הבנתי שזה הבדל מאוד משמעותי בצפייה בסרטים ומשחקים אבל הבנתי שגם זה ממש לא מומלץ למתכנתים שכותבים הרבה ולמעצבים גראפיים.. מה אתם אומרים? - יש לי רמקולים אז אין צורך ברמקולים מובנים. - האם תוכלו להסביר לי כמה משמעותי ההבדל בפנאלים? ומה זה בכלל הפאנלים? (איזה חלק זה במחשב) - לגבי יציאות, האם יהיה אפשר לחבר ממיר של HOT\YES למסך? איזה יציאה זה דורש? - הבנתי שבמסך רחב (16:9) יש פונקציה מיוחדת שמאפשרת צפ…

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by godis,

יש לי התלבטות בין שני המסכים האלה.. מה יותר ממולץ? השימושים של המחשב הם משחקים סרטים ותוכנות עריכה..

8. Eizo FlexScan S1931-SH או הדל 2007 fp? ראיתי על שניהם המלצות בפורום, ה 19 אינץ יותר יקר, האם בצדק?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, קראתי וחקרתי על מסכים, קראתי את 2 כתבות הביקורות שהכינו כאן באתר במיוחד על מסכים 19 אינץ'. הסתכלתי גם בנוסף על מסכי ViewSonic(שהתפלאתי שהם לא מופיעים בביקורות) אני עדיין לא מצליח להחליט על מסך איכותי מתאים.... הנה הקריטוריונים: - תקציב עד 1500 ש"ח - גודל 19 אינץ' - שמושים: עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות. (ללא משחקים !) מה אתם ממליצים לי ביותר שיהיה איכותי ומתאים לדרישות השימוש שציינתי כאן ? ללא מריחות, בעל צבעים טובים וכו'.... תודה ! :-\

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by SHELA,

:s05:שילוב של מסך מחשב עם טיונר לטלוויזיה. הסברים בעברית עממית בבקשה מכם ולא דרך אתרים צפופים. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Logix,

אהלן חברים, לפני כמה ימים קניתי מסך Samsung 226BW בלי שהיה לי מושג על מסכי lcd פשוט רציתי מסך גדול עם עיצוב סבבה, אבל כשהגעתי הביתה וחיברתי את המסך למחשב (macintosh g5) התאכזבתי והחזרתי אותו לחנות... הפורום הזה ממש עזר לי להבין דברים על מסכים ובמיוחד המדריך השלם למסכי LCD. בכל אופן, אני לא גרפיקאי או משהו אבל אני רוצה מסך איכותי שיוציא את המקסימום מהמקינטוש אז חשבתי על apple cinema display "23 או על dell 2407WFP ורציתי לדעת בלי קשר למה שמשתלם יותר מבחינת השקעה/תמורה.. אלא פשוט איזה מסך נחשב ליותר איכותי ואם יש למישהו ניסיון על מחשבי מקינטוש, איזה מסך יוציא את המקסימום מהמחשב. עוד דבר זה על קנייה בארה"ב אני יכול לקנות משם את המסך של אפל ורציתי לדעת אם באמת אין שום מכס עליו…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by sagg,

האם המסך הזה: ViewSonic 19" LCD VP930 הוא מסך טוב ? הסבירו לי כי הנתונים היבשים לא ממש קובעים ושהוא טוב למרות היותו מסך 8MS מחירו סביב ה-1600 ש"ח. האם יש מסך טוב יותר במחירים הללו ? האם הוא באמת האופציה הטובה ביותר סביב המחיר הזה ולמה ? תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tika,

היי, במחשב הנייד שלי (IBM R50E) הופיעו 3 פסים אנכיים בצד ימין, אלו פסים שמורבים מקוים קטנים צשהו בסגנון ----- אבל אנכי , 3 הפסים הם בצבעים שונים (כחול וירוק). האם מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by ORBIT,

מיועד לשימוש ביתי לא מוגדר, בעיקר אינטרנט. אנא הציגו לפחות 3 דגמים/חברות לבחירה, מפני שלא תמיד אפשר למצוא זמין דגם מסויים ואו תמיד בעל העסק ינסה לדחוף משהו אחר אם אין לו דגם ספציפי. התקציב למסך הזה מאד דחוק.

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by somsomlo,

עם רגלית שתאפשר הגבהה של המסך.

• 58 תגובות
    • 6.9k צפיות
  16. Started by ASSAFsa,

שלום אני מעוניין במסך "20 בפורמט 16:9 השימושים שלו יהיו גלישה באינטרנט סרטים ועבודה בOFFICE התקציב הוא עד 1700 שח אני צריך את המלצתכם דבר נוסף אם מישהו יוכל להסביר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך זה יהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by dolev16,

שלום אני וחברי רוצים לקנות מסכי מחשב רחבים של סמסונג...אחד 22 אינץ' והשני 20 אניץ' .. לאחר שקראתי באינטרנט שיש הרבה סוגי פאנלים ורוב מה שנמכר שבארץ זה פאנלים באיכות ירודה ( כדוגמת TN וכו')אני אשמח אם מישהוא יוכל לעשות לי סדר ..איזה פאנלים בשום אופן אסור לקנות ,איזה כן והאם בכלל בארץ אפשר לבחור? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי כי חבר שלי כבר הזמין את המסך 22 אינץ' ואני לא רוצה שהוא ידפק.. תודה לעוזרים.

• 64 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. אחרי שאופיס דיפוס ניפצו לי את ההאשליה שיכולתי לקנות את המסך הזה ב1463 ש"ח (זה לא כולל מע"מ....) אני מחפש את המסך הזה במחיר נמוך, בינתיים מצאתי הכי זול ב1670 ש"ח שזה יקר לי. יש מקום יותר זול? כמה עולה הדל 22" בנקסטופ? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. עריכה: אני צריך את המסך בשביל משחקי מחשב ובעיקר בשביל תכנות ועבודה מול VISUAL STUDIO. בעצם גם לשניהם ביחד כי אני מתכנת משחק מחשב. ראיתי במאמרים שלכם שיש ביקורות על מסכים שנראו לי קצת ישנים? אולי בגלל שלא ראיתי שום דבר שמדובר על חיבור הDVI יש לי מסך LCD 17" עם חיבור אנלוגי, אני מחבר אותו למתג כזה (SWITCH) שמחליף בין שני מחשבים. הבעיה היא שיש לי כל מיני עיוותים קטנים במסך, ואני חושש שזה בגלל המתג. חשבתי שאם יהיה לי מסך עם חיבור DVI דיגיטלי לא יהיו לי העיוותים האלה גם אם אני אחבר אותו לSWITCH עם חיבור DVI. אז אני רוצה לדעת מה אני צריך לדעת בנוגע לחיבור הDVI כשאני קונה מסך? יכול להיות חיבור DVI שהוא לא דיגיטלי? והאם יש לכם המלצות על מסכים טובים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by boogie,

..

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by jocash,

לא מעוניין להוציא יותר מדי. סביבות 1200 יהיה סביר. בחנות המליצו לי על AG Neovo LCD 19 F419 4ms http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 הביקורות בזאפ לא היללו (היו מעורבות), תהיתי מה יש לכם לומר או להמליץ על אלטרנטיבה. תודה!

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  22. שלום לכולם כמו שהכותרת כבר אומרת אני צריך המלצה למסך 22 בשביל עבודה בתחום הגרפיקה והתלת מימד בסביבות ה1800 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  23. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך מחשב הבעיה שלי היא שהגובה של הספריה שלי מאפשר לי מסך שהוא מקסימום בגובה של 40 ס"מ חיפשתי באתר של LG ובאתרים אחרים מידע על הגובה של המסך שאני רוצה לקנות אבל אני לא יודע אם הגובה שמצויין שם הוא כאשר המצב של המסך הוא גבוה או במצב נמוך (כאילו כשמגביהים ומנמיכים את המסך... אז אם המידות הן כשהמסך מונמך או מוגבה) מדובר במסך L1953TR ואם כבר אני פה אז מישהו מכיר את המסך? איך הוא למשחקים? סרטים? וכו'.... תודה מראש!

24. Started by godis,

היום הלכתי לKSP בשביל לראות מסכים.. באתי בכוונה לקנות את ה chimi 221d 22 שעולה 1340 במזומן. אבל אז ראיתי שם מסך של סמסונג בגודל 22 אינטש גם והוא נראה מסך ממש טוב.. הדגם שלו הוא : samsung 226bw 22 והמחיר 1790 במזומן. יש עוד מסך שחשבתי לקנות אולי.. samsung 971p 19 והמחיר שלו הוא 1740. איזה מסך הכי מומלץ מהמסכים פה? והאם כדאי לקנות את אלה? או משהו אחר בכלל? ועוד דבר זה לא ממש טוב לקנות מחברה לא מוכרת כמו chimi.. נכון?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.