עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ^^ http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1382&l1=10&l2=89&l3=356 -תודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by ram4000,

שלום אני רוצה לקנות מסך 22 אינצ' ואני לא יודע איזה מסך הכי כדאי אני רוצה מסך רחב 16:9 השימושים שלי הם הכול אינטרנט עבודות סרטים משחקים התקציב שלי עד 2000 ש"ח מה המסך הכי כדאי לקנייה? תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by assaf990,

המסך שמומלץ במדור מפרטים זה עם 5 מיליסקנד ואני מחפש משהו איכותי יותר 2-4 מילי. שימוש למסך: עבודה משרדתית, תיכנות לא בגרפיקה, קצת משחקים תקציב: גג 1000 שח תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  4. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia22w2mstuk קניתי את המסך ב-1100ש"ח הבעיה היא שאני לא יודע כלום עליו ואין שום דבר באינטרנט!!! כנראה UTOPIA חברה מדבקה... האם מישהו נתקל פעם במסל הזה או במסכים דומים של החברה?????

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  5. הי אני צריך מסך בעיקר לעבודה גרפית עם פוטושופ ואילוסטיטור רצוי 20'' רגיל (האם רחב מעוות את התמונה??) תקציב 2000 גג (יותר בכיוון של 1500) קרתי וחיפשתי בפורום וראיתי את ההמלצות לגבי ה DELL - קצת יקר מה לגבי ה LG L2000CN והאם פאנל TF הוא קצה גרוע?? (אצלי החשיבות היא בהדפסות...) איתי

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  6. השימושים שלי מהמסך יהיו בעיקר משחקים סרטים אני הרבה קורא כתבות באנטרנט ודרך תוכנות כמו WORD וACROBAT READER. חשוב גם שלא יאמץ את העיניים יותר מידי. תעזרו לי להחליט... ???

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by EnerGy,

שלום! יש לי את המסך T201W של BENQ. כשהוא מחבור דרך VGA הכל עובד כמו שצריך, אבל שאני מנסה לחבר אותו דרך הDVI לשים ברזולוציה הטבעית אני מקבל "NO SIGNAL". אשמח להצעות!

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by בוזיק,

יש פה מישהו שרכש אותו ויכול להגיד לי מה דעתו? אפשר להנות מ-HD עם המסך הזה?

9. העיניין הוא פשוט מאוד , המסך רץ על רזולוציה של 1900-1280 , היא גבוהה מאוד , אולי אפילו מידי. ראיתי באנצמארקים היום של משחקים חדשים שהופעלו על מחשב מאוד חזק (Q6600 \ 8800ultra \ 2gb ddr ) ברזולוציה הזאת , ואפילו שלא היה AA בכלל המחשב הגיע לממוצע של50-60fps במשחקים האלו. אם תפעילו AA זה אפילו ירד לממוצע של 40-50 אז אומנם זה מסך מדהים , איכות חבל על הזמן, אבל בכל זאת.. אם תסתכלו חצי שנה קדימה אולי קצת יותר , משחקים חדשים וכבדים יותר יצאו שאני ממש בספק אם מחשב חזק מאוד היום יריץ אותם בצורה חלקה על רזולוציה מטורפת כזאת. מה גם שמי שרוצה את המסך הזה בשביל מפרט לגיימינג, חייב להשקיע לפחות 2000+ בכרטיס מסך ועוד הרבה במעבד חזק. שלא נדבר בכלל על המחיר של ה8800gtx\gts אז מה אני מפס…

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  10. בוקר טוב , הגיע הזמן להעיף את הCRT שגורם לי לצריבות ממושכות בעיניים .. ולהתקדם לLCD "19 . מצאתי שלושה מסכים שבאמת משכו את עיני. מישהו יכול לתת לי אינדיקציה על מה ללכת ועל מה לא ? Benq FP92W http://zap.co.il/model.asp?model_id=479039# Proview EP930JW http://zap.co.il/model.asp?model_id=576853# VIEWSONIC LCD 19" WIDE 1440x900 VA1912W http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12321 המסך משמש אותי בעיקר לעבודות יומיומיות על המחשב , ומעט מאוד (!!) למשחקים . תודה לכל מי שייעזור

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by hushnga,

שלום לכולם אתמול ההיתי בחנות בפתח תקווה ( היה להם שרות מדהים ) והם הסכימו לתת לי להריץ את המחשב שלי על המסך הנ"ל הרצתי כמה משחקים (pes6, nfsmw, Stranglehold, bioshock ) וכמה סרטים , לא נתקלתי בשום מריחה . יכול להיות שאני לא בודק נכון , אם כן תקנו אותי . נראה לי שאני ארכוש את המסך תודה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by Superman1,

מה אתם אומרים איזה שווה יותר? אני מתלבט בין שני המסכים מודע להבדל בין הפנאלים אבל עדיין קשה לי להחליט על מה ללכת השימושים שלי הם סרטים גלישה באינטרנט ומשחקים , אני יודע שהכי טוב זה לראות את המסך בעיניים אבל אין אופציה כזאת לגבי ה Philips בקיצור הבנתם אותי...על מה ללכת? שחכתי לציין פרט חשוב שהוא גם ישמש כטלוויזיה באמצעות כרטיס עריכה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by J0n1,

הבנתי שיש כמה פאנלים למסך הספציפי הזה וגם כל מיני מודלים ואחריות ופיקסלים והכל אז בתכלס איפה הכי שווה לרכוש אותו? באזור המרכז תודה

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  14. מה יותר טוב מבין שני אלה? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB346073=346074&DB4163=181885&DB4147=4153&DB55018=128914

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מסך "19 לשימוש ביתי בתקציב עד 1500 ש"ח (אפשר גם פחות... ). חוץ מזה, לפני חצי שנה חיפשתי מסך דומה והומלץ לי כאן על Sony SDM-X95F. אכן קניתי אותו ואני מרוצה, אבל עכשיו אני לא מצליח למצוא אותו. האם הוא עדיין מומלץ בתקציב הנ"ל או שיש טובים ממנו ו... לאן הוא נעלם? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by somsomlo,

עם רגלית שתאפשר הגבהה של המסך.

• 58 תגובות
    • 6.7k צפיות
  17. Started by darklight,

הי חבר'ה, המפרט שלי סגור וכלול בו המסך האמור בכותרת. עד כה הנחתי שהוא בסדר לגרפיקה בגלל שזה פאנל s-va אבל הבנתי שהרבה תלוי בכיול ונשאלת השאלה האם הוא מתקבל על הדעת לגרפיקאי? כמובן שהאופציה הכי טובה היא ללכת על eizo אבל הם יקרים ביותר ומחוץ לתקציב שלי. תודה על המידע והעזרה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by nikon,

שלום לכולם! רכשתי לפני שבועים את ה SAMSUNG 971P וחיברתי אותו לנייד שלי, עד אז הכל היה בסדר גמור התוכנות של ה Magic Rotation ו Magic Tune עבדו מצויין! ועכשיו קניתי מחשב שולחני חדש עם מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 ולוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H והתוכנות לא עובדות ה-MagicTune נותן לי הודעה שהוא לא מתאים ל SYSTEM שלי! ושאני צריך להיכנס לאתר של סמסןנג להוריד את העידכון האחרון! עשיתי את זה הורדתי את העידכון האחרון וגם את כל הגרסאות השונות שמצאתי שם, התקנתי אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר, עדיין אני מקבל את אותה התשובה עם ה-Magic Rotation הבעיה פחות מעצבנת אני מצליח להעלות את התוכנה, ועם אני לוחץ על הקליק הימני אני רואה בסרגל את התוכנה ואת האופציות לסובב את המסך, אבל אם…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Haromani,

אהלן חברים , אני חדש באתר אני צריך עזרה בקניית מסך חדש. יש לי תקציב של בערך עד 1300 . ואני צריך מסך שיהיה בעיקר למשחקים מטורפים וסרטים ושיוכל להריץ אותם בצורה חלקה אפשר המלצה למסך כזה? ועוד שאלה שלי היא האם מסך WIDE עדיף על מסך רגיל ? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  20. אהלן חברה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח, קניתי אתמול LCD מדגם : LG 32LC2R, ואני מעביר בין המחשב לטלוויזה בעזרת כבל HDMI-DVI, עכשיו ניסיתי להחליף רזולצויה, עידכנתי דרייבר ( BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB ) , ועדיין אני לא רואה את כל שולחן העבודה שלי על הטלוויזיה... מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי גם תפונקציה הזאתי של ה HDTV DESKOTOP RESIZE אבל זה לא משפיע זה כאילו אנלא עושה כלום .. בבקשה עזרה !!!

21. שלום לכם, חזרתי לאתר אחרי די הרבה זמן, ואני צריך המלצה למסך! השימושים- PS3!! אינטרנט!! סרטים!! דברים חשובים- כניסת HDMI תמיכת בFULL HD הגבלה-פחות או יותר 6000 שקלים תיבין ותקילין! עניין הטלויזיה לא משחק פה כמעט, כי המכשיר נועד בעיקר להוות מענה למאיץ גרפי המטורף של הפלייסטישן, אבל אפשר לתת אופציות של מכשירים שהם גם טלויזיות. תודה מראש לכל העונים, העוזרים, והכותבים!

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by averaraz,

מה אתם אומרים על המסך? שווה למחיר הזה? אני סופשבוע הבא באילת יש חנות מומלצת שם שכדאי להכנס לבדוק מסכים במחירים זולים? אם כן היכן החנות ממוקמת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by dolev16,

שלום אני וחברי רוצים לקנות מסכי מחשב רחבים של סמסונג...אחד 22 אינץ' והשני 20 אניץ' .. לאחר שקראתי באינטרנט שיש הרבה סוגי פאנלים ורוב מה שנמכר שבארץ זה פאנלים באיכות ירודה ( כדוגמת TN וכו')אני אשמח אם מישהוא יוכל לעשות לי סדר ..איזה פאנלים בשום אופן אסור לקנות ,איזה כן והאם בכלל בארץ אפשר לבחור? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי כי חבר שלי כבר הזמין את המסך 22 אינץ' ואני לא רוצה שהוא ידפק.. תודה לעוזרים.

• 64 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. בוקר טוב הנושא הוא כזה : לאחר שהחלטתי לוותר על טלויזיה גדולה בחדר ולחסוך מקום -קניתי כרטיס טלויזיה למחשב מסוג Fly Video 2000 ומסך דגם ASUS VW202T עכשיו,רואים ערוצים,שומעים סאונד הכל טוב,חוץ מזה שאני רואה אוליי על 3/4 מסך בגלל שזאת תמונה מרובעת (ולא רחבה) במבנה של 3:4 במקום 16:9.חיפשתי הגדרות בתוכנה אבל ללא הועיל. למישהו יש רעיונות? תודה רבה והמשך יום טוב.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם! רכשתי לפני שבועים את ה SAMSUNG 971P וחיברתי אותו לנייד שלי, עד אז הכל היה בסדר גמור התוכנות של ה Magic Rotation ו Magic Tune עבדו מצויין! ועכשיו קניתי מחשב שולחני חדש עם מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 ולוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H והתוכנות לא עובדות ה-MagicTune נותן לי הודעה שהוא לא מתאים ל SYSTEM שלי! ושאני צריך להיכנס לאתר של סמסןנג להוריד את העידכון האחרון! עשיתי את זה הורדתי את העידכון האחרון וגם את כל הגרסאות השונות שמצאתי שם, התקנתי אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר, עדיין אני מקבל את אותה התשובה עם ה-Magic Rotation הבעיה פחות מעצבנת אני מצליח להעלות את התוכנה, ועם אני לוחץ על הקליק הימני אני רואה בסרגל את התוכנה ואת האופציות לסובב את המסך, אבל אם…

דיונים חדשים בפורומים