עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מסך lcd led dell 30 ניקיתי אבק מהמסך באמצעות מטלית לניקוי מסכים והוא משאיר לי סימני מריחה למרות שאני מנקה עם מטלית יבשה ולא עם חומר מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. נדמה לי קוראים לה DPV J חיפשתי פעם בגוגל ומצאתי כל מני שטויות רק לא את התוכנה.... :-\

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  3. Started by maxline,

רציתי לשאול לגבי המסך מחשב של חברת סמסונג דגם 2253BW איך הוא בכללי לגיימר ורואה הרבה סדרות מחול (אבודים פמליה...) ואיך הוא לעומת MW221C ומה עדיף ?? ואם ההבדל משמעותי? ועם יש מישהו עם ניסיון במסך הזה (2253) שהשתמש בו והכל דרך אגב אני יכול לקנות אותו ב1300 שקל מקבוצת חיון נ.ב אני גר באילת וחודשיים אני מחפש את הMW221C ולא מוצא

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. Started by shayks,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מסך 22 אינץ' ומצאתי את השניים הנ"ל תחת תג מחיר של פחות מ-1400 שקל. על מה מהם אתם ממליצים? נ.ב. יש לי Radeon 9000 (בכלל מחשב ישן), האם הוא יתמוך ברזולוציה של 1680x1050? תודה!

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  5. Started by Rockstatement10,

מחפש לקנות מסך למחשב עד סכום של 500 ש"ח בערך, אולי טיפה יותר... רזולוציה FHD כמובן. שימוש גיימינג בעיקר וגם סרטים. בעקרון כל מסך יתאים כל עוד יש IPS? עדיף לקחת DELL על פני VIEWSONIC?

6. Started by steelmanx,

אני מעוניין לקנות מסך למפרט הבא מעבד:E6750 כרטיס מסך:X1950 PRO 256 MB האם המפרט הזה יחזיק מסך 22 ? ומה המסך המומלץ למפרט הזה(יש לי כרגע מסך 17).

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  7. Started by Mr.Pepo,

אהלן. רכשתי לאחרונה מחשב חדש (8700k, 2080ti) ואני מתבלט בנוגע למסך שינצל כשורה את המפרט. המחשב מיועד בעיקר ללמידה עמוקה ועיבוד תמונה אולם מדי פעם אני בהחלט מתכוון לשחק. לאור הבאנצ'ים האחרונים, אני מתבלט בין מסך 1440p 144hzלבין 4k 60hz. לא הצלחתי להבין מחיפוש בפורום איזו טכנולוגיה עדיפה. מה דעתכם? האם יש חנויות שניתן להתרשם בהם מההבדלים בין הטכנולוגיות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום אני ירצה לחבר את הממיר למסך מחשב, שיעביר תמונה, וקול דרך הרמקולים של המחשב כמובן כי למסך אין רמקולים מובנים אם אפשרי- מה הדרך הכי זולה ופשוטה לעשות את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  9. Started by nondos,

מישהו מכיר?? איך הוא? איזה סוג פנאל? כדאי/ לא כדאי? מצאתי ב 1500 באול סייל תודה

10. Started by bmw_nana24,

לפני 4 ימים קניתי מסך של asus mw221c ויש לי בו בעיה של אור למעלה ולמטה תראו בתמונה http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/22inch/uniformity_black_221D.jpg והחלפתי כבר 5 מסכים ביגלל הבעיה הזאת ! מישהו יכול להגיד לי איך מסדרים את זה ? כבר אמרו לי להרחיק רמקולים וכאלה והרחקתי ועדיין יש תבעיה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  11. Started by MaRleY,

שלום לכולם : ) ברשותי 2 מסכים שמחוברים למחשב : HP LE1851w - המחובר באמצעות VGA Panasonic TH-L39B6M - המחובר באמצעות HDMI מסך ה HP היה מחובר מאז ומתמיד ולא היו איתו בעיות לפני כמה ימים חיברתי את מסך ה Panasonic ואחרי כמה שנויים בהגדרות הצלחתי לצפות במחשב דרכו אתמול רציתי לבדוק משהו וניתקתי את כבל ה HDMI מהמסך ואחרי שחיברתי חזרה המחשב פתאום לא קולט אותו.. במאפייני תצוגה זה מראה לי מסך אחד ולא שניים כמו שזה צריך להיות מה אני יכול לעשות כדי לחזור ולצפות ב2 המסכים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, בסוף החודש אני מתכנן לקנות את המסך, עכשיו לפי מה שהבנתי היצור של המסך נגמר ומה שבעצם נשאר במלאים בארץ אלו "שאריות". השאלה שלי היא האם בגלל זה יכולות להיווצר בעיות של אחריות במקרה של תקלה? ומי בכלל נותן את השירות למסכים אלו בארץ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום, לפני כ-3 שנים, לאחר המלצות שקיבלתי בפורום זה, רכשתי את המסך Samsung 2243BW, ששירת אותי נאמנה, עד לפני כשבוע, כאשר הוא הפסיק להציג תמונה. ניסיתי לחברו למס' מקורות, ובעזרת כבלים שונים - אך המסך מקבל רק חשמל (הנורית הכחולה מהבהבת), אך אין שום פלט - אף לא ההודעה הרגילה לפיה No Video Input. להערכתי מדובר ברכיב שנשרף בתוך המסך, ולפי מה שהבנתי בדיקה ותיקון מסך כרוכה בעלות של כ-300-400 ש"ח (תמה האחריות עליו). לכן, אלא אם מישהו יסב את תשומת ליבי לאופציות לתיקון המסך, אני מעוניין לרכוש מסך חדש. השימוש העיקרי הוא אינטרנט וקריאה מרובה (סטודנט). אודה לכל העונים והממליצים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש חושבב מאוד שיהיה full hd לפחות 23/24 הרוב למשחקים ולסרטים ב full hd ואני רוצה שתיהיה לי אפשרות לחבר את ה xbox למסך תודה רבה עמית

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  15. שאלה פשוטה איזה פאנל מביאה את הצפייה הכי חדה הכי פחות מכאיבה לעיניים בצפייה במסמכים וקריאה?

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  16. Started by ToMeRv32,

קיבלתי את המסך הנ"ל ורציתי לדעת עד כמה הוא טוב בהשוואה למסכים אחרים, למשל הDell שכל הזמן ממליצים עליו.. ואני גם לא מצליח ממש למצוא הרבה מידע על המסך הזה באינטרנט מבחינתי רואים מעולה, אני עובר אליו אחרי שהייתי עם מסך 32" HDR ככה שהשיפור עצום. ויש סיבה שלא מקבלים אפילו כבל חשמל עם המסך הזה? מה פיליפס חשבו לעצמם.. חשבתי אני אקבל גם כבל DVI-HDMI אבל אפילו חשמל לא..

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. אמרו לי שבמסכי LCD עדיף להשים בקצב רענון על 60 Hertz ולא על 75 זה נכון?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  18. שלום אני מחפש מסך מחשב שיהיה גדול וטוב למשחקים וסרטים ושיתמוך בHD עד 2800 ש"ח

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  19. Started by mc_elad,

נגיד בהשוואה לDELL ה LG - LG יותר טוב\שווים באיכותם\DELL יותר טוב (ולמה..)

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  20. קניתי מחשב לפני יומיים ועכשיו צריך מסך....LCD 19 אינץ עיקר השימושים שעתיד להיות: הרוב אינטרנט ותוכנות אחרות לצרכי למידה אני עדיין לא יודעת באיזה תוכנות מדובר המחשב ישמש גם לסרטים מידיי פעם אבל בטוח לא למשחקים... צריכה עזרה ברכישת מסך איכותי שניתן יהיה לעבוד מולו שעות ממושכות בלי שיכאבו העיניים תודה עינת

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  21. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש מסך LCD בשביל מישהו לעבודה משרדית בלבד. רק אופיס ואנטרנט. התקציב הוא 1000 שקל. ודבר נוסף חשוב אני חייב שזה יהיה מהחנות נועה noacomp.co.i תודה מראש

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  22. קניתי מחשב חדש , עם הכרטיס Radeon 4870 ויש לי בחדר גם מערכת קולנוע ביתית שאני מחבר אותה למחשב, ככה שאני מחפש להחליף את המסך שיש לי עכשיו (LG L1970HR) במסך 22 אינץ' שיתן לי חוויית משחק וצפייה בסרטים מספקת יותר מאשר עם המסך הנוכחי .. התקציב הוא עד 1500 שקלים וכפי שאמרתי השימוש הוא למשחקים וצפיה בסרטים (HD) תודה לעוזרים. נ.ב. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על המסך הבא: LG W2284F http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710848 תודה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. Started by elib,

תעזרו לי הלך לי המסך הישן ואני צריך לקנות דחוף מסך אם יש לכם המלצות נוספות בכיף אני צריך את המסך גם לסרטים ומשחקים למי יש את החדות הכי טובה? תודה

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  24. Started by dd7,

http://enternet.co.il/sg_product~LCD-E207~9~122.htm או זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 איזה פאנל יש לdell

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  25. Started by asilbob,

שמעו לפני כמה שעות המסך דלק כיבתי תמחשב יצאתי בחוץ אני חוזר אחרי 3 שעות אני רואה המסך לא דולק הוא דולק המורה והכול אבל לא מציג תמונה המנורה הכחולה פועלת יענו המסך ניראה תקין וגם רשום בצד למעלה ALALAG ואז משתנה לDIGITAL נסיתי להחליף מסך אחר והמסך כן פועל ........ ככה שזה אומר בעיה במסך מה בדיוק יוכל להיות הבעיה שיחקתי עם הכבלים פה ושם וזה סרט עכשיו לנסוע לחיפה בשביל לקבל תאחריות אני גר רחוקק בחיית תנסו לפתור לי תבעיה [br]פורסם בתאריך: 23.10.2008 בשעה 05:01:39 הבעיה נפטרהניראה זה בגלל שהוצאתי תכרטיס מסך מי המחשב ...... וחברתי עוד פעם או שזה הסתדר לבד מי עצמו .... כי קוראים בעיות שלבד לבד זה מסתדר או בגלל ששחקתי בהגדרות של המאפיינים של הכרטיס מסך

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.