עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב לכולם בפעם הקודמת (לפני חודשיים) שאלתי פה על 19'' באיזור ה1500 לתיכנות ולא הרבה ענו לי, בסופו של דבר המלצתי לבחור שלי לקחת את 931B של SAMSUNG והוא די מרוצה הפעם אני כן רוצה יותר ממישהו אחד שיעזור לי - מסך בעיקר לתיכנות, לא יהיה עליו משחקים או סרטים מחיר ~1500 ש"ח 19'' (ומעלה...) לא WIDE (לא נוח לעבודה בשבילו) תודה

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by andrei21,

איזה מסך\פנל מומלץ לשעות ארוכות של תכנות , שלא מעייף את העיניים ? תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. טוב, אני קונה מסך לאחי שעובד עם הרבה טקסט וצריך מסך זול וגדול מספיק 20-22'' בשביל עבודה נטו על PHP. מדובר בעבודה שתמשך זמן רב של שעות ביום ולכן דרוש מסך בעל יחס עלות\איכות גבוהה. מסך שיחיה תקופת זמן ארוכה, לא יהבהב ולא יגרום לסחרחורות. ההבנה שלי בנושא לצערי שואפת לכלום ולכן אני צריך את עצתכם בלינקים למוצרים כדאיים. עדיפות של איכות על פני גודל.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. אהלן, מדובר במסך לחבר, הוא יקנה בקרוב מחשב (שאת המפרט שלו אני מכין) והוא צריך מסך בגודל כלשהו (גדול?) הוא בעיקר מתכנת, הרבה מאוד שעות ביום, לרוב מעל 5. עורך קצת גראפיקה דו ותלת מימדתית לא מסובכת מדי. יחסית מעט משחקים וסרטים. מישהו מוכן לעזור? (הגודל מ19-22 נראה לי הגיוני, תלוי מה נכנס בתקציב) מישהו מוכן לעזור? תודה!

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by -LosNir-,

שלום, אני מחפש מסך מחשב. הייעוד העיקרי הוא תכנות, ככה שיש לשים דגש על החדות וקלות קריאת הטקסט במסך. כמו כן המסך הולך לשמש מדי פעם לפוטושופ וקצת למשחקים. בעיקרון התקציב הוא 2000~ ש"ח. אחרי קריאה מעמיקה אני כנראה אלך על 20", מכיוון שהבנתי שאין מסכי 22" איכותיים לתכנות. חשבתי על 2007WFP / 2007FP של Dell, האם יש הבדל מהותי ביניהם או שההבדלים הם רק ברוחב המסך? האם יש בעיה כלשהי עם הגרסא הרחבה? כי ראיתי שהומלץ כאן המון על הגירסא הלא רחבה. ראיתי שיש בעיית Flickering במסכים האלו, האם זה נכון? אם כן, האם המסכים ש nextop מוכרים הם בגרסאות שיש בהן flickering? יש עוד חנויות זולות שאפשר לקנות מהן את המסכים האלו מבלי חשש לבעיות flickering? ד"א, איפה אפשר לראות את המסכים לפני הקניה? באו…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אהלן, אני מחפש מסך \ טלווזיה שאוכל לתלות על הקיר שתיהיה FULL HD ושאוכל לבצע בה גם יישומי מחשב - גלישה באינטרנט, עריכת תמונות, עריכת סרטים, יישומי אופיס וכו'... חוץ מזה אני רוצה שתהיה טובה לסרטים ומשחקים. לגבי הגודל - היא תהיה תלויה על הקיר במרחק מטר וחצי ממני בערך, לתצוגה גדולה ומהנה (אם כי לא גדולה מדי) על איזה גודל תמליצו? כרטיס המסך שלי הוא ‏HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ תודה!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  7. Started by iveco,

https://mkelectronics.co.il/product/מסך-מחשב-mag-27-fhd-ips-100hz-hdmi-vga-speakers-2ms-black זה מסך טוב ?

8. קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב עוד שבועיים שלושה והוא מביא לי מסך, התקציב שלי בכותרת. עכשיו לדעתי הכי טוב לקחת VP930 אבל הוא חושב שעדיף מסך של DELL. מה עדיף? (או בכלל מסך אחר לא מאלה) המטרות שלי הן בערך הכל, משחקים, סרטים, המון טקסטים, קצת עריכת תמונות, וכו'. ועוד שאלה, לגבי הVP930 ראיתי בזמנו שיש לו מטריצת PVA אבל מה שמוכרים היום הוא VP930b וכתוב באתר של VS שיש לו מטריצת TFT. מה יש לו באמת והאם זה משנה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by yigael_o,

http://www.touchscreen.co.il/productTemplate.php?catalogNum=23ET83V-Wהיי, אחרי תקופה שאני עובד עם מסך מגע בנייד שלי חשבתי לבדוק את האופציה להחליף את המסכים במחשב הביתי שלי (יש שני מסכים) בכאלה עם מסך מגע. האופציה היחידה והלא אפשרית מבחינת תקציב: יש למישהו אופציה יותר ריאלית?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yigael_o,

היי, לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל המנהלים יכולים להעביר אם יש מקום מתאים יותר. יש למישהו המלצות על מסך מגע? הגודל שחשבתי עליו הוא באיזור 22" או גדול יותר.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by hedvana,

שלום אנשים. אני לא מבינה כלום במחשבים או במסכים של מחשבים (אבל בשאיפה להפוך למאוד מבינה) אני צריכה לקנות כמות של מסכי מגע שישמשו כמסכים לעמדות מלצרים במסעדות. המסך לא צריך לעשות יותר מידיי חוץ מלהיות מסוגל להתחבר לאינטרנט ולהריץ עליו תוכנה אחת. לא כבדה במיוחד. כיוון שמדובר בכמות לא מבוטלת של מסכים אני רוצה לוודא שאני עושה בחירה נכונה. מה הם הדברים שצריך להתחשב בהם כשקונים מסך כזה ומה לדעתכם הכי מומלץ? אשמח לכמה שיותר חוות דעת! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by tomervasilevsky,

אני מתעניין בלקנות מסך מגע מולטיטאצ'. הייתי רוצה המלצה למסך טוב כזה שיהיה גם במחיר סביר יחסית. כלומר עד 1200-1300 שקל.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  13. Started by Didra1911,

שלום לכולם... תגידו יש לכם הצעות למסך מגע למחשב שאתם יודעים שהוא טוב? משהו מומלץ

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  14. שלום! לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי עם WIN8 וחשבתי שאפשר להשתמש עם ציוד סטנדרטי (עכבר) אבל מסתבר שזה קשה מאוד. אין לי ניסיון וידע על מסכי מגע למחשבים שולחניים אז אתם תוכלו להמליץ לי על משהו? התקציב הוא 1500 ש''ח אבל אפשר חריגה של 200-300 ש''ח. בבקשה תעזרו. תודה מראש, ארד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. נמכרים בפחות מ1400 ש"ח בכמה חנויות. שווה משהו?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by ConRoe X Fire,

http://gizmodo.com/341413/alienware-curved-monitor-looks-like-its-from-another-planet

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  17. שלום חברים אני מתלבט האם לקנות את ה Dell U2415 שהוא מסך 16:10 מצוין כך הבנתי לפי ביקורות מהרשת, כולל Recommended מהאתר TFTcentral, הבעיה שהוא קצת ישן, לעומתו יש את המסך Dell U2417H שהוא חדש יותר וביחס 16:9 אבל מהאתר הנ"ל קיבל רק approved שזה קצת פחות ממומלץ... אשמח לתובנות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Tamirwig,

אהלן. אני מחפש LCD מומלץ למשחקים ופעולות גרפיות בינוניות, וגם בכלליות באיכות טובה בסביבות 2000 שקל פלוס מינוס (יכול לחרוג אבל לא ביותר מדיי - לא בכמה מאות שקלים). אני אשמח אם הוא יהיה רחב (16:9), לא יזיק אם הוא יהיה בגודל 19 או 20 אינץ'. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by e192491,

קניתי בדצמבר 2013 מסך U2312HM ב-820 ש"ח, שמשמש אותי עד היום ופשוט מעולה. רציתי לקנות עכשיו עוד אחד, ולא מצאתי שום מקום שמוכר אותו. מישהו מכיר? או יכול להמליץ על מסך אחר שאשים לצידו? (אני רוצה שני מסכים)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. גודל: "22-"24. בקטע של הסרטים לא מעניין אותי שיתמוך ב-4K אלא שיהיה "סביר". יש משמעות לפנל בצרכים שלי? אם כן הייתי רוצה IPS. מחיר? כמה שיותר זול אבל מתאים לצרכים שלי. נניח סביב ה1000 זה תקציב סביר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by avinatbezeq,

אני קורא הרבה ספרים על מסך המחשב, ומאז המעבר למסכים רחבים אני בבעיה. במחשב הישן שלי השתמשתי במסך 20" עם רזולוציה של 1400 על 1050. הנקודה היא שהשתמשתי בו במצב עומד (Portrait) כך שהתאים לי יופי לקריאת ספרים. המסך החדש שלי הוא u2410. הוא מספק לי 1920 על 1200. הנק' היא שבגלל שהוא רחב לא נוח לעבוד איתו במצב עומד (הוא מגיע יותר מדי גבוה ונמוך כך שצריך ללכת עם הראש למעלה למטה, וגם הוא צר מכדי שאפשר יהיה לעבוד עם עוד חלון לצד חלון הקריאה) . אם שמים אותו במצב רגיל אז הדף מוצג קטן (כי אני משתמש ב-IE כדי לקרוא, וצריך להוריד עוד הרבה בשביל התפריטים של IE, כך שאני מעריך שנשאר רק 1000 פיקסלים לגובה הדף). חשבתי להוסיף עוד מסך לצד ה-u2410 כדי שיהיה לי נוח לקרוא איתו מסמכים וספרים. מה מומ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by roi.vahab,

שלום , לאחרונה רכשתי מחשב חדש .יש לי 2 מסכים ,אחד מחובר בDP (עובד תקין ) השני דרך DVI (crossover ישן ), בכרטיס מסך החדש אין לי DVI אז קניתי מתאם DVI ל HDMI . המסך מזוהה אבל אין תמונה . האם אני צריך כבל מיוחד ? DVI-D ל HDMI ? חשוב לציין שהפינים במחבר שונים מהDVI שהיה לי .לא יודע אם זה קשור.

23. Started by eyazlaz,

שלום, עוד כבערך שבוע אני נוסע לשוויץ, וראיתי שם מסכי 144hz בחצי מהמחיר בארץ, עכשיו השאלה היא, נגיד שאני קונה שם מסך, לדוגמא: ה-ASUS VG248QE או ה-BenQ XL2411Z, איך אני יכול להביא אותם איתי לארץ? מישהו פעם הביא איתו מסך לארץ? אם כן איך? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי מסך של ASUS דגם VW222. די ישן, אבל לא מוצא טעם להחליף אותו. היום הוא מחובר ב-DVI למחשב הנייח. יש פעמים שאני צריך להשתמש בכניסת ה-VGA ולחבר לו מקור אחר כמו לפטופ. הבעיה היא שאחרי שאני עושה "הרחב" את מסך הלפטופ למסך החיצוני, הלפטופ מזהה את המסך (מציג לי את הדגם), מציג לי את הרזולוציה הטבעית של המסך (1680x1050) אבל במסך (החיצוני) מוצג רק שחור. כאילו כלום לא מחובר. חשוב לציין שלא כתוב עליו "No Signal" או משהו דומה, אלא פשוט מוצג שחור. (No Signal יופיע רק אם אני אנתק פיזית את הכבל). אם אני משנה רזולוציה, לכל רזולוציה שנמוכה מהרזולוציה הטבעית- מיד מוצגת תמונה על המסך (החיצוני). ברגע שאני משנה שוב לרזולוציה הטבעית, המסך (החיצוני) נהיה שוב שחור. זה נבדק עם שני לפטופים שונים…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by oriel10,

אני מעוניין במסך מחשב בגודל 21.5-23, 1920X1080, שלא יכאב הראש אחרי כמה שעות ובמחיר של 700-800. כרגע מצאתי מסך עם ביקורות טובות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775416 איך הוא? יש משהו יותר משתלם?

דיונים חדשים בפורומים