עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אני ממש מיואש כבר כל אחד נותן לי דעה שונה אמרתי נילך לפורום שמבין טיפה יותר מאחרים אני רוצה מסך דק שיהיה 19 אינצ' ושיהיה מתאים למשחקים אני לא מבקש מסך ברמה הגבווה אני מבקש מסך שיתאים למשחקים כשהתקציב הוא עד 1100-1200 אין לי שום שקל לחריגות. כעיקרון רציתי תמסך הזה LG 19" LCD L1953TR מה אתם אומרים עליו האם שווה לי לקנות אותו?? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by liorn,

שלום , מחפש מסך בגודל 19-20 אינץ , לא מסך רחב. שימוש בעיקר לקריאת טקסט , אינטרנט (שלא "יהרוס" את העיניים בקריאת טקסטים) ומידי פעם סרטים. תודה. נ.ב איך המסך 971P ? האם יש מסכים אחרים עדיפים עליו ?

3. Started by amitbl,

ובכלל... מבקש את עזרתכם בנדון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297650.0

4. Started by TNAfan,

שלום, רכשתי בפברואר מסך 24" של דל ואחרי 2-3 חודשים הופיע לי איזה פאקינג פיקסל מת באמצע המסך (ירוק בהיר כזה) האם יש איזו שהיא אפשרת להחליף את המסך תמורת סכום כסף מסויים ? תודה.

5. רציתי לדעת מה אתם אומרים על המסך הזה למשחקים בעיקר.. דניאל.

6. קודם כל שבת שלום לכולם [= אני אקנה מחשב בתחילת השבוע הקרוב. בתוך המפרט נכלל מסך LCD 19" של LG מדגם 1919S. הוא אמור להיות 5MS ו 1:2000. האם המסך הזה מומלץ בתקציב של עד 1300 שקל? תודה לעונים! עריכה: מצטער, לא שמתי לב לתת פורום.. בבקשה לא להתעצבן.. פשוט לנעול/להעביר. תודה!

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  7. תכננתי להזמין היום את המחשב אך המסך מגביל אותי, לא מצאתי פתרון בשבילו. בהתחלה חשבתי על ה1919S של LG או על L1953.. אבל אין להם חיבור DVI. חשבתי על הL1953TR.. האם הוא בסדר? איזה עוד אופציות יש? המליצו לי על VP930 אבל הוא יקר מידי. אם לא תהיה אופציה אחרת אני כנראה אזמין אותו מחנות אחרת, אבל אני מעוניין לשמור אותו כאופציה אחרונה, רק אם אין אפשרויות אחרות.. יש משהו? אני משחק, עורך וידאו מתחיל, אינטרנט וכו'. החנות היא TMS. אני ממש ממש מעדיף להזמין הכל מאותו מקום.. תודה! עריכה: אולי 931C של סמסונג? עריכה 2: לא משנה. התרד חסר טעם מעכשיו. החלטתי לקחת את הVP930 בכל מקרה.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by solik,

לחוץ לי לקנות מסך דק ואני חייב תעזרה שלכם שתמליצו לי משהו אחת ולתמיד אני רוצה מסך 19 שלא יהיו מריחות במשחקים שיהיה צבעים חיים בתקציב של עד 1100-1150 תודה לכל העוזרים זה נורא לחוץ לי

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by ChaosBoy,

אני צריך המלצה למסך עד 1500 שקל. אני צריך אותו לשחקים בקטנה (חשוב לי שלא תיהיה מריחות בכלל) ולסדרות שאני מוריד. מסך רחב או רגיל? תודה.

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by d1v,

אז לפי הכותרת החלטתי ללכת על מסך הזה,אבל אני לא יודע איפה הכי זול והכי כדאי לקנות.. תודה רבה מראש לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by yg,

שלום מעוניין לקנות מסך דק "19 של חברת MAG. בחנות הציעו לי דגם AI937W רחב. אמרו שהמסכים הריבועיים בדרך החוצה מהשוק ולכן מסך מקביל של MAG ריבועי עולה 250 ש"ח יותר. מה ההבדל בין רחב ללא רחב ?האם קיים הבדל איכותי ביניהם? מה האיכות של המסך המדובר AI937W? האם כדאי להוסיף 250 ש"ח עבור לא רחב? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היום נסעתי למרכז במטרה לרכוש מסך 2007WFP באחת מהחנויות הרישמיות שעובדת עם הספקים:CMS ואומניטק(זהו המסך השני שלי,את הראשון גם רכשתי שם). מה אגיד ומה אספר....היו לחנות 5 מסכים חדשים לגמריי,אריזה סגורה ואטומה(תאמינו לי שאני יודע להבחין כשאריזה נפתחת ונאטמת בשנית). מסך אחרי מסך נפתח......בכל מסך נמצאו בין 2-4 פיקסלים שרופים,התגלו בעיקר בהרצת צבעים:לבן,אדום,ואפילו אחד שהעז לזרוח ברקע שחור! אתם מבינים את זה?????5 מסכים,אחד אחרי השני!!!כולם עם פאקים!! וזה לא מסך מייבוא פושטי,אלא ייבואן רישמי!!וזה לא איזה מסך מחברה קיקיונית!!!ויותר מזה-זה הדגם המיקצועי של DELL!! כמובן שלא רכשתי מסך נגוע!!! ונשאלת השאלה: מה הולך כאן?! DELL התחילו ללכלך אותה באופן בולט!! אין ספק שפיקסל שרוף שמתגל…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by SensatioN,

מישהו יודע או שמע מתי יוצא הגירסה A01 של המסך הזה ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ידידיה,

שלום קיבלתי לפני 3 ימים מסך חדש מקופסא של LG דגם L1719s בצפיה בסרטים אין איכות נורמלית(שאמורה להיות מצוינת),אני רואה את הסרט עם מרובעים קטנים כאלה,ומעין החלקה עדינה של הצבע כדי "לפצות" על זה.. המסך מוגדר ע"י דיסק מצורף. כרטיס מסך nvidia geforce 6150se מותקן. קודקים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?ואיך אפשר לפתור אותה?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  15. ברצוני לקנות את אחד מהמסכים הבאים http://skypc.co.il/pl_product~OP-RC03-1213~9~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~L1953S~9~0.htm אשמח לקבל הצעות נוספות בטווח מחירים הזה 1200~ שקל למסך 19 אינץ , תודה.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by roisg,

לבעלי הנסיון, איזה מבין המסכים להלן מומלץ (או שמא כדאי להתרחק): DELL 2007WFP DELL 2007FP NEC 20WGX2 תודה...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by asafgolan,

מישהו יכול לכתוב לי את האורך והרוחב של שטח התצוגה בלבד במסכי 20' רחבים?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by DXM,

זקוק להמלצה למסך LCD ב1500-1800 מTMS! אתר החנות: http://www.tms.co.il

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by Mr King,

שלום לכולם, השבוע רכשתי את המסך הנ"ל . המסך בהיר מאוד ועושה לי כאבי עיניים , שיחקתי קצת עם ה- Brightness אבל עדיין אני לא מצליח למצוא את השילוב בין הטוב ביותר בהגדרות של הbrightness וה-contrast. יש אפשרות גם לשחק עם הצבעים Red Green Blue . אשמח אם מישהו בעל המסך הנ"ל יוכל לרשום את ההגדרות האופטימליות . תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  20. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המסך הזה, לצורך משחקים סרטים ותיכנות.. איך המסך הזה באופן כללי? מבחינת מחיר/תועלת ושמעתי שמסכי 22 לא משתלמים במיוחד.. למה? בנוסף, הבנתי שהמסכים הרחבים לא נתמכים ע"י חלק מהמשחקים..- משחקים חדשים? משמעותי?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. בוטלה הרכישה הקבוצתית.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. LG דגם L1730S שמור ביותר כמו חדש. אני מעוניין בגודל 17לא יותר בעל פאנל איכותי עם בהירות נמוכה.

23. Started by nizans,

יש לי מסך 20VL66E של טושיבה 20 אינץ' רציתי לדעת על איזה רזולוציה אני יכול לשים אותו כי עכשיו אני יכול רק על 800X600 אבל לפני שהתקנתי את הדרייבים של הכרטיס מסך [8800GTX ASUS] יכולתי לשים אותו על רזולוציה יותר גבוהה יש סיכוי שאני יוכל לשנות רזולוציה באיזה דרך? תודה..

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by Guy950,

אני רוצה לדעת מה דעת הציבור על המסך הזה. http://skypc.co.il/pl_product~931BF~9~0.htm הוא תומך HD ושווה למשחקים?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים