מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
המסך מתאים אוטומטי את הבהירות שלו לפי מה שנראה לו לנכון, ממש מרגישיםב תופעה בסרטים לדוגמה אם יש בסרט קטע חשוך המסך נהייה כהה פתאום עוד יותר ואחרי כמה שניות כאשר שוב יש קטע עם הרבה אור הבהירות חוזרת לעצמה, קטע ממש מעצבן האם יש מישהו שנתקל בתופעה דומה? ויודע איך לסדר\לבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
Samsung SyncMaster 971P אני רוצה לקנות מסך והמליצו לי אליו מה אתם אומרים?? אם יש משהו אחר יותר טוב במחיר זהה למה לא .. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אלה שני המסכים שהמליצו לי עליהם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=13903 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2213&products_id=15692 איזה מבין השניים האלה יותר טוב למשחקים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה מכוון שהמסך הקודם שליSyncMaster 710V של סמסונג נהרס לאחר שנתיים של שימוש כרגע אני דיי בהיתלבטות איזה מסך לרכוש. לא יודע אם התקלה נפוצה רק בדגם הזה הופיעה הודעה מטרידה: נאלצתי להישתמש במסך הישן שלי אשמח לקבל חוות דעת על דגם כלשהו שתליצו לי בעל: 17 בתקציב 1000-1200 למשחקים... אני משער לעצמי שבמחיר כזה ניתן אפילו להשיג 19 אם יש אשמח אם תמצילו לי..
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
טוב המסך הקודם שלי (CRT 17' מעפאן לחלוטין) סוף סוף התקלקל אחרי 7 שנים... (יש!) ולכן אני צריך תחליף.. עכשיו ההורים לא מאמינים במסכי LCD שעולים יותר מ1500 שקל(שיט!) ולכן זה התקציב שלי אולי עם חריגה קטנה(+דמעות) אני בכוונה לא מחפש 22' כי כנראה המסך לא יהיה איכותי במיוחד במחירים האלה ו19' בהחלט מספיק לי (אני כרגע עובד עם אחד אבל הוא זמני) שימושים- משחקים בעיקר סרטים וסדרות וכנראה שהשנה ושנה הבאה אני אעשה פרוייקט גמר לבצפר לכן אני לא מחפש מסך 19' רחב... מה שכן חשוב לי זה אפשרות לשנות את הזווית של המסך חברה לא ממש משנה
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך בגודל 22 ,ראיתי כמה דגמים , אבל קודם כל- מה זה פאנל-מה החשיבות שלו? יש כמה דגמים: E228WFPוDellו SyncMaster 226BWוSamsungו FP222WוBenqו VX2235WMוViewsonicו L226WTQוLGו ראיתי את הסמסונג ואת הLG בחנות , ובLG התמונה הייתה יותר צבעונית וחדה,אבל יכול להיות שזה בגלל ששיחקו שם בהגדרות. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים , אבל אני רואה בו גם הרבה סרטים,ולכן חשוב לי שיראו את שניהם בצורה טובה מאוד. תודה...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי בזאפ את הנ"ל: IPS - In Plane Switching: פאנל זה מציג כמות צבעים משופרת ביחס לTN ומאפשר זוויות צפיה רחבות. החסרון של הפאנל הוא זמני תגובה איטיים יחסית. VA - Vertical Alignment: טכנולוגיה זו היא מעין פשרה בין הISP לTN. הפאנל מאפשר זוויות צפיה רחבות וכמות צבעים גדולה. בפאנל זה יחס הניגודיות הוא הגבוה מבין שלושת הסוגים. האם זה ההבדל סה"כ בין שני הפאנלים במסך הנ"ל ? וזה אומר שאם אני ייקח פאנל VA אז זמני התגובה יהו מהירים יותר או מה ? אני מעוניין להזמין את המסך אבל החנות לא יודעת איזה פאנל אז מה הם ההבדלים בדיוק ? האם זה עקרוני ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את ה-Dell 2407 WFP לצורך עבודה, סרטים ומשחקים (בסדר חשיבות הזה) ורציתי לוודא שרוחב השולחן שלי (73 ס"מ) לא קצר מדי עבור המסך הזה (24 אינץ'). בקיצור, האם המסך לא גדול מדי בשביל שולחן כזה קטן. ועוד משהו, איפה אתם ממליצים לי לקנות אותו ועל מה להקפיד טרם הקניה? תודה !!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי בטוח שאני סגור על הVP930 אבל העלו את המחירים במספר חנויות והבנתי שיש בעיה במלאי ולא מתכוונים לייבא את המסך יותר לארצנו. לגבי 200W6CS אבא שלי לא יקנה דרך האינטרנט ולא מצאתי חנות בצפון(אזור חיפה) שמוכרת את המסך באזור ה1500- 1600. האם יש עוד מסכים בעלי פאנל יותר איכותי מהTN באיזור התקציב הזה(1600)? ואם לא אז אני מתלבט בין כמה אחרים(יודע שה932B מומלץ אך יש לו בעיה במלאי ורציתי חוות דעת על מסכים אחרים) המסכים הם: VA2010wb ViewSonic 1420 ש"ח VX2235WM ViewSonic 1490 ש"ח(נופל בהרבה מהסמסונג ה22?) VX922 ViewSonic 1200 ש"ח(האם הוא נופל בהרבה מה932B?) Nec 19" LCD AS 195VXM+ 1430 ש"ח וראיתי שהגיע חדש לKSP SAMSUNG 920WM 1190 ש"ח תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי. חיפשתי בפורום כאן קצת מידע על מסכים, הבעיה שכל מה שמצאתי היה דרישה למסכי 22 אינץ עד 1800-2000 שקל. הבנתי שאין פנאלים איכותיים נכון לעכשיו לגודל זה של המסכים. מסך ה 24 של DELL שהמליצו עליו הרבה כאן, הוא יקר מאוד, אנשים לוקחים אותו גם כטלויזיה אבל בדיוק מעל שולחן המחשב שלי תלויה פלזמה 42 , ככה שאין לי צורך שמסך המחשב יהיה טלויזיה או לראות סרטים המחשב הוא למשחקים בעיקר, ומסך 24 כמה כיף שזה יכול להיות ,גם יהיה בעייתי להריץ משחקים על רזולוציה כזאת (אולי לא היום, אבל בשנה הקרובה כן) תוסיפו לעובדה שהוא יקר משמעותית מ 19-22 , ושאני לא צריך טלויזיה או לראות בו סרטים.. - בקיצור לא חשבתי שהוא הכי מתאים לי. 19-20 נראים לי מאוד קטנים. אני עובד במחסני חשמל, במחלקת המחשבים יש לי כא…
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני לא מרגיש שינוי משמעותי באינטרנט כך שלא שמתי לב ואני לא זוכר מה היו ההגדרות הראשוניות. בטיפשותי התעסקתי גם עם הגדרות הכרטיס מסך וגם עם הגדרות המסך עצמו. ובכל פעם שאני מנסה לתקן אני רואה גרוע בצורה אחרת: פעם לא רואים כלום, פעם רואים צבעוני כמו סרטים מצויירים מאיזה גג לקפוץ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך DELL2407. למי שכבר רכש מסך זה (או אחרים של דל) - האם יש חנויות או אתרים מומלצים במיוחד ? כאלו שהשירות יהיה טוב אם יתגלו בעיות והמחיר הוגן. תודה
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התקציב 1500 ש"ח ~ אני צריך המלצה למסך LCD שיהיה מצויין הכי טוב שאפשר במחיר הזה למשחקים. ניגודיות גבוהה, צבעים נכונים וזמן תגובה נמוך. מסך 19". מה אתם אומרים על LG L1970HR? תודה. או שכדאי להישאר עם ה MAG 786PF שיש לי? CRT... כי הוא די טוב את האמת.
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום שלום. בעקבות המלצות באתר יצאתי לחפש אחר ה samsung 932b נאמר לי שהוא כבר לא נמכר בארץ... ורצוי לחפש אחר מחליף ראוי, קרי ה931B אך אבוי לי, גם הוא אזל מהמלאי... בצר לי פניתי לאומניטק, והם אמרו שהמחליף של ה 932B הוא 920BM אבל כפי שהבנתי זה בכלל מסך רחב16:9 ולא רגיל... לשאלתי, האם אכן כך ? האם ביצועיו זהים ? האם גם לו פאנל שמורכב ע"י samsung עצמה ולא ע"י cmo בקיצור כן/לא סמן. ואם לא- מי כן עונה על הסטנדרט הזה, רעיונות בטווח מחירים של 1200-1300 ש"ח יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה של viewsonic http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=469700# אמרו לי בחנות מחשבים שזה מסך טוב למשחקים וסרטים אני צריך דעה עליו אם הוא לא טוב מה כדאי לי לקחת במקום (עד 1500 שקל) תודה ד"א - בכרטיס מסך שאני מביא יש את החיבור המתאים למסך הזה...
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן בשעה טובה קניתי היום את המסך Samsung 206BW 20inch widescreen...המסך מדהים כמו שנאמר עליו בביקורות... אבל עם זאת, נתקלתי בבעיה די רצינית... גם במשחקים וגם בווינדוס, ברגע שאני מגדיר רזולוציה שמותאמת למסך רחב, המחשב עדיין מתייחס אליו כאל מסך LCD ופשוט מותח את התמונה במקום ליצור לי עוד מרחב עבודה. [זה בולט בעיקר בדסקטופ, ששם הכל מרוח והאייקונים רחבים כמו לא יודע מה...] רציתי לדעת איך אני גורם למחשב לזהות שמדובר במסך רחב? האם התקנת הדרייברים שהגיעו עם המסך יעזרו לסדר את העניין? תודה מראש. *אגב, שמתי את זה בפורום גראפיקה ולא בפורום מסכי LCD בגלל שמדובר בהגדרות עצמן ולא בקניית מסך...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השאלה מפורטת בכותרת, אני שואל יענו על המעמד אם יש אפשרות להפוך.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין את המסך הזה, ואני מעדיף ללכת לקנות במקום וגם כמובן שהחנות תהיה בירושלים, אבל עד עכשיו לא מצאתי שום חנות... מישהו מכיר חנויות שמוכרות את המסך הנ"ל בירושלים?! תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה למסך מחשב חדש. אני קונה מחשב חדש והכרטיס מסך מצויין וחבל לי לא להשקיע עד הסוף. הפרטים: 19-22 INCH מחיר: עד 2,500 תומך בHD. DVI. ותגובה: 2 MS. חשוב שיהיה Samsung. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך שמן. אני רוצה להחליף למסך דק בלי להחליף כרטיס מסך המפרט שלי: p4 3GHZ 1 G RAM 1950 PRO 256MB כדאי או לא? אני לא מדבר על דגם ספציפי אלא בכללי על דגמי 19" ומעלה בערך. אני משחק דיי הרבה משחקים ואני לא רוצה שגודל המסך יפגע משמעותית באיכות המשחק ע"י כך שאגדיל רזולוציה. תודה
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך כזה שהרזולוציה שלו היא 1920*1080 האם הוא נקרא מסך היי דפנישן?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניינת לקנות לאחותי מסך LCD. השימוש העיקרי שלה יהיה יותר קריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. כרטיס המסך שלה הוא פשוט. עד כמה שזכור לי משהו on board. אני רוצה לקנות מסך שלא יעייף לה את העיניים ויהיה איכותי ברמת המחיר (עד 1500 ש"ח). לבינתיים, המסכים שהכי נראים לי הם אלה שכתבתי בנושא. הסמסונג הוא 20 אינץ' וה LG הוא 19 אינץ'. האם למישהו יש נסיון איתם או יכול להמליץ על אחד מהם או אפילו על מסך אחר שיתאים לדרישות שלה? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
Dell 19" E198WFP Value Flat Panel Midnight Gre Dell 19'' 1908FP UltraSharp Flat Panel Mon Dell 22" E228WFP DELL 20" E207WFP HP w2007v 20.1" Wide Flat Panel HP w2207 22" Wide Flat Panel LG "22 L226WTQ-WIDE LG "19 L196WTQ-WIDE מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל? יש למישהו משהו טוב לומר עליהם?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני התחלתי להתעניין במסך 24 אינצ LCD למחשב אני רוצה ככה להתחיל לברר על מסכים כי אני מתכנן לקנות אז ככה לפי מה שהבנתי הדגם שהכי בוחרים אותו זה ה2407WFP מתוך התנסות ממש טובה שיש לי עם ה2007WFP אני יכול להגיע שאני מרוצה ממנו הבנתי שלא כדאי לקחת את הHC כי יש בוא בעיות איזה עוד מסכי 24 אינצ' שהם FULLHD יש (עדיפות לכאלה עם כניסת COMPOSITE\COMPONENT[s-VIDEO שגם דרכם אפשר לראות 1080P)?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
פתחתי לפני כמה שבועות כבר דיון דומה אבל המסך שהמליצו לי עליו לא זמין במאלי ב TMS אז אני מחפש מסך 19 שעולה 1200שקל +- ( לא לחרוג ) אך ורק ב TMS! מסך למשחקים , סרטים , ובלהבלה ( קיצר כל הדברים ) ולא משנה לי אם הוא יהיה WIDE או רגיל תודה.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-