עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. טוב חברים כנירא שעשיתי איזה פאשלה שלא עונים לי כנירא עברתי על משהו בחוקי הפורום אני סטודנט וחושב לי כל שקל בגלל זה התקציב שלי עד 700 אני מחפש מסך לקריאת טקסט ללימודים ובעיקר למשחקים יש לי התלבטות אם כמה מסכים אני ירשום מחיר ודגם אז ככה 1. chimei 22qd 600 שקל 2.fujicom 2230 600 שקל 3.samsung ex 2220 -700 שקל 4.acer a221hql 600 שקל המסכים שעכשיו אני רושם זה כבר חריגה שלא בטוח היה לי את הכסף אבל זה כבר מסך ממש יותר איכותי בשביל עוד 50 -100 שקל אני יקח 1.samsung b2330 790 שקל 2.lg e2240t 775 שקל 3.samsung 2333t שהבנתי שהוא עולה + - 800 (אני חושב שהכי טוב לקחת את acer ואם כבר חרגתי לקחת את ה lg אבל דעתי לא ניחשבת חחחח אז פניתי אליכם) תודה פורום hwzone אתם עוזרים…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by EEstudent,

שלום, יש עשרות סוגים של מסכים והלכתי לאיבוד בחיפוש אחרי מסך טוב עד עכשיו עבדתי עם מסך LCD בגודל 19 ורוצה לשדרג לרחב בגודל 21+- המסך מיועד בעיקר לעבודה סטודנטיאלית ממושכת (המון שעות) כמו קריאה,גלישה,תכנות ו...לכן חשוב לי שיהיה נוח לקריאה ועבודה ממושכת. אני גם חובב סרטים/סדרות אבל לא רץ אחרי HD ..משחקים מדי פעם אבל לא משהו רציני. על מה הייתם ממליצים? במעבדה עבדתי המון מול מסכים סמסונג מסדרה P והתרשמתי לטובה אבל לא יצא לי לעבוד מול מסכים אחרים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  3. מחשב קיים, מעבד E5200. זכרון 2 gb. תודה לעצתכם אבא צביקה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by roivago,

אני צריך מחשב לסרטים משחקים ואינטרנט בתקציב של עד 1300. עכשיו אני לא סגור על איזה גודל, אבל באמת שהייתי מעדיף כמה שיותר גדול כאילו עד 22". עכשיו אני יודע שיש את המסכים של chimei שהם זולים ולא מוכרים יחסית, אבל הם מייצרים פאנלים לחברות אחרות ודווקא דיי איכותים אז מה אתם אומרים עליהם?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. Started by matoki10,

בפורום של המפרטים הציעו לי 2007wfp או lg hr השאלות שלי הם כאלה : האם באמת שווה לי להשקיע עוד 700 ש"ח בשביל המסך של dell? זה הבדל איכותי בשביל לראות סרטים? האם יש לכם עוד הצעות למסך איכותי לסרטים וקצת למשחקים בסביבות 1500- 2000 ש"ח ? איזה כרטיס מסך מתאים הכי טוב לשימושים שלי ולמסך שאני אקנה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  6. Started by alonkl,

אני מחפש מסך בסביבות 1400 שקלים לעבודה משרדית על מסמכים, לעיתים ממושכת. חשוב יל שיהיה חד וממותג אמין. תודה לכל עוזר.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני מחפש מסך בגודל 20 אינצ' עד 1400 ש"ח העדיפות כרגע למסך רחב, אם כי אני לא נעול על זה. מכיוון שהמסך מיועד לצרכי עבודה במשרדי החברה אני מעוניין ל"חסוך" את פריסת הרמקולים על שולחנות המשתמשים וחשוב לי שהרמקולים יהיו מובנים במסך. אשמח לשמוע ממכם המלצות לדגמים מומלצים רלוונטיים

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  8. Started by אריק פרלס,

היי, אני מעוניין לרכוש מסך חדש, חשוב לי מאד שיהיה IPS ו2K (לפחות) ואשמח לקצב רענון גבוהה מ - 100.. החלקים החשובים במחשב לצורך התאמה : כ. מסך : RTX 3080 . מעבד : 3950X. אני עובד במידול, וגרפיקה. אני כרגע עם המסך הנ''ל : https://www.almacen-informatico.com/ACER_Nitro-VG270U-UM-HV0EE-P01_4390369_p.htm ( שאגב, כמה נראה לכם ניתן למכור ביד 2 היום? הוא פחות משנה אצלי) מקסימום תקציב - 2000 שח. או אולי שווה לחכות בגלל הקורונה? וגם שמעתי שאייסר הולכים להוציא מסכים חדשים...) ראיית פה כתבה על המסכים של גיגה בייט , 2K IPS 165HZ אבל חבר אמר לי שלא יתאים לעבודה גרפית. לא יודע כמה להאמין לו... אשמח לחוות דעת על המסך הספציפי של גיגה בייט. ( https…

9. שלום לכולם מחפש מסך לעבודה על פוטושפ - תקציב 250- 500 אירו ( קניה באירופה ) lexscan 22" s2202w-h dvi-analogico, es panoramico flexscan 19" s1901k dvi-analogico no es panoramico HP LP2275W NEC P221W Dell 2209WA או דגמם נוסף? בתודה אייל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by arkzai,

שלום לכולם אני סטודנט לתקשורת חזותית(עיצוב גרפי) ואני מחפש מסך שיחליף רת הCRT הישן והטוב. אני חשבתי על הסמסונג T220 אבל אחרי שבדקתי קצת בפורום נוצרו אצלי חששות. אני מחפש מסך בעיקר לעבודה גרפית ולראות סרטים המחיר עד 1500. תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by arkzai,

שלום אני מחפש מסך שעיקר תפקידו הוא עבודה גרפית, איור עיצוב ממשקים ואתרי אינטרנט כמובן קצת תלת עריכה ואפקטים. חשבתי על מסך 22' משהו שאפשר לראות עליו סרטים אך בעיקר לעבוד. אין לי תקציב מוגדר חשבתי להוציא עד 1500 אך אפשר לחרוג תודה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by arkzai,

היי אני סטודנט לתקשורת חזותית ואני מחפש מסך טוב (אפשר CRT) לעבודה גרפית וידאו ותלת. אני לא יודע מה הטווחי מחירים של מסכים כאלה ואני שמעתי שCRT יותר איכותיים לעבודה וזולים יותר. זה נכון? תודה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by moshe5,

אהלן, אני חייב מסך חדש (קונה שבוע הבא) והגעתי לבקש את המלצתכם. אני בעיקר קורא ומתכנת, נאמר 70%, אבל גם משחק ורואה סדרות, נאמר 30%. מחפש מסך בגודל 23׳ או 24׳. אני עם כרטיס מסך 970 (ראיתי פה בפוסטים אחרים ששואלים על זה). מתלבט כרגע בין u2417h של DELL לבין c24fg70 של samsung. ההתלבטות היא פחות בקטע של העניינים הטכניים, בהם המסך של סמסונג עדיף בהרבה להבנתי, אלא בעניין החוויה עם מסך קעור בקריאה ותכנות. למישהו יש מסך קעור בגודל הזה ויכול לספר לי מהלב אם הוא מרוצה או שהיה מעדיף מסך שטוח? תודה וסופש נעים.

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ובמסגרת החידוש מחליף גם את המסכים שלי אני עובד מול שוק ההון ולכן רואה הרבה גרפים במספר מסכים אני מעדיף מסך עם תכונת PIVOT ולכן אני מתלבט בין לקנות 3 מסכים סמסונג 2443 לבין 4 מסכים 2243 אשמח לקבל את חוות דעתכם והמלצה למסך אחר אם יש למישהו תודה חזי

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  15. שלום לכולם, מחפש המלצה למסך שישמש לעבודה עם תוכנות שרטוט ולא יעייף את העיניים לאחר עבודה ממושכת. מסך בגודל רגיל ולא רחב. אין חשיבות למשחקים וסרטים. איזה גודל הייתם ממליצים 19 או 20 אינץ? ניתן להגדיל מעט את התקציב(1500 ש"ח) אם יש הצעות טובות. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by johnwoo,

מה המסך הכי יעיל מבחינת יחס עלות/תועלת עבור עבודה משרדית (יישומי אופיס ואינטרנט בעיקר)? מטרה נוספת היא שמירה על בריאות העיניים, כך שאני לא רוצה מסך הכי זול שיהרוס לי את העיניים. גודל המסך 17 או 19 אינץ' בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  17. המסך של אחת העובדות אצלנו במשרד הלך קפוט(משהו של מאג מ-2008). אנחנו מחפשים לה מסך חדש. לא צריך משהו פנסי מדי(היא לא עובדת קשה במיוחד גם ככה...) חשבתי על איזה 19' של מותג סביר(אסוס, סמסונג וכד'). ראיתי כמה גם באזור ה-400 500 ש"ח. כמו זה למשל: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12009 מה דעתכם? האם יש משהו מומלץ יותר בטווח המחירים הזה? המחיר לא יכול להיות הרבה יותר גבוה (נגיד עד 600\700) - וממש אין צורך במשהו גדול יותר מ19 אינץ''.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אהלן, אני מחפש מסך עבור אמא שלי, המטרה הראשונה היא שיהיה ידידותי לעיניים גם בעבודה במשך שעות ארוכות, ושיהיה נוח לקריאת טקסטים. האם צריך פאנל בטכנולוגיה מתקדמת בשביל זה? ואם כן, האם זה בכלל ריאלי בתקציב של 1500? גיימרית היא לא, אבל צפיה בסרטים (גם HD) בהחלט תיתכן. הגודל לא כל כך חשוב, בהנחה שמדובר על 19 אינצ' ומעלה. תודה רבה מראש ויישר כוח על העזרה החשובה שאתם מספקים כאן.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  19. קניתי לפני חצי שנה את ה-2007FP ואני מאוד מרוצה. אח שלי גם זקוק למסך חדש, אז חשבתי להזמין את אותו מסך מחו"ל, בגלל הדולר הנמוך. בחנות דל דל כתוב שהמסך עולה 400$ אך עד כמה שהצלחתי להבין הם עושים משלוחים לארה"ב בלבד. האם מישהו בפורום התנסה אי פעם בהזמנת מסך מחו"ל? אם כן, מאיזה אתר הזמנתם ומה היה התהליך? במידה וזה לא אפשרי, אשמח להמלצות למסכים עד 1300 ש"ח. הכי חשוב שטקסט יהיה ברור כי לאח שלי גם ככה יש בעיות ראייה. הוא גם משחק משחקים לפעמים אז גם המהירות חשובה, אבל בעדיפות שנייה. ואם אפשר שגם ייראו סרטים כמו שצריך. אני יודע שזה המון לבקש בשביל מסך במחירים האלה, בגלל זה חשבתי להזמין מחו"ל. תודה

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  20. אני מחפש לעבודה משרדית מאומצת מסך 22" או 24". מדובר בעבודה ב-MAIL, אינטרנט ו-OFFICE במשך כ-10 שעות ביום לפחות והמטרה היא לרכוש מסך שלא יעייף את העיניים ויאפשר עבודה נוחה ורצופה של כ-10 שעות ביום. חשבתי על ה-FWP2408 של DELL או ה-2232W של EIZO אבל אם יש הצעות מענינות יותר, אשמח לשמוע. האם כדאי לחכות ל-2410U החדש של DELL?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  21. Started by basharis,

הגיע הזמן לרכוש מסכים חדשים למשרד.. אני צריך שני מסכים. מסך אחד ישמש לעבודה משרדית רגילה - אופיס, אינטרנט, וזהו בערך. השני ישמש בנוסף לתכנות - חשוב שידע להציג טקסט, גם קטן, בצורה יפה ונקייה. אני חושב שעדיף שהשני יהיה wide, לא יודע בקשר לראשון. בנוסף, נעדיף את המסך הכי טוב מבחינת דיוק צבעים. התקציב הוא עד 2000 ש"ח למסך. אפשר לחרוג מעט אם תהיה סיבה מאוד טובה.

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by Chamuelm,

שלום, המסך הישן מת... היה בגודל 19" כנראה שאקח מסך בגודל 21-22 בעיקר לעבודה משרדית (VNC) וסגירת שטחים קונה בKSP או אייבורי (חדרה) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני זקוק למסך לצורך עבודה עבודתי שכוללת בעיקר הרבה השוואות בין טבלאות אקסל ככה שהוא צריך להיות כמה שפחות מעייף אבל ממש לא אכפת לי מכל העיניין של דיוק צבעים, הוא בהחלט יעסוק רק בעבודה דבר שני שאני צריך היא איזה שהיא דרך לקשור אותו, אם יש מסך שמגיע אם איזהשהו וו לקשירה זה יהיה אדיר, אם לא אז אם מישהו מכיר אפשרות אחרת לקשור מסך אני אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אודה על המלצות למסכים שיאפשרו קריאה נוחה של דף pdf שלם בפורטרייט. התקציב מאוד גמיש אם כי חל הכלל של "כמה שיותר זול יותר טוב". נוחות הקריאה בעדיפות ראשונה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by mordehay8886,

שלום, אני מחפש מסך לעבודה משרדית, חשוב לי שהמסך כמה שפחות יזיק לעיניים. שמעתי שפנאל IPS איכותי, זה נכון? לא רשמתי תקציב מפני שאני רוצה מסך טוב לשימוש שלי בעלות מינימלית שלא תפגע באיכות. אני יושב במרחק 70-80 ס"מ מהמסך איזה גודל מומלץ?

• תודה!
    • 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים