מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שיש במסך הנ"ל חיבורי USB. מה השימוש שלהם?
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום. לאחר תקופת גסיסה ארוכה, החלטתי להחליף את מסך ה-CRT בו אני משתמש ולגאול אותו מייסוריו. אני מחפש לקנות מסך LCD בסביבות האלף ש"ח, כאשר איכות מסך חשובה לי הרבה יותר מהגודל (אין לי שום צורך במסך יותר גדול מ-17" אבל גם אין לי התנגדות למסך כזה). אודה לכם, אם תוכלו לתת לי המלצה למסך הכי טוב שאני יכול למצוא בתקציב שלי. דרך אגב, מצאתי בוואלה-שופס את המסך הבא http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia20w2mstuk מישהו יודע משהו על החברה הזו? כי המפרט של המסך נראה טוב, ויש שלוש שנים אחריות, אז האם כדאי להסתכן?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
רצוי שהמחירים יותאמו לפנדה, כי משם אני הולך לקנות. צרכים: משחקים (לא כל כך, אבל חשוב מאוד שיתמוך ללא בעיות, ללא מריחות וכו') סרטים (חשוב לי מאוד שיראו חד כמה שאפשר) עבודה מירבית מול המחשב חשוב לי מסך איכותי ונוח. זהו =] תודה!
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קניתי מסך benq חדש ואני חייב לחבר גם את הכבל VGA וגם את הכבל הלבן זה תקין? שאני מחבר את אחד מהם לא רואים כלום על המסך ואם רואים אז רואים ממש מטושטש
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קיבלתי מסך LCD גודל 19" של חברת PROVIEW אני ממש לא מבין במסכים ככה שאין לי מןשג על איזה רזולוציה מומלץ להשתמש.. בגלל הרוחב שלו . יש לי כרטיס מסך ATI1950XT .באיזה רזולוציה כדאי לשחק? והאם המסך הזה נחשב לטוב .. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לקנות מסך LCD למחשב או בתור טלויזיה.. אם אני קונה מסך רק למחשב אני לוקח מסך 19 אינץ כנראה SAMSUNG 971P ההשקעה שלי היא 1800-2000 ש"ח לא יותר.. כרגע הנטייה שלי היא יותר למסך טלויזיה ולא מחשב.. ולכן יש לי מספר שאלות: 1.מהם החסרונות של מסכי הLCD בהשוואה לטלויזיות רגילות האם אני ירגיש בהבדל שלילי ? כלומר המסך יהיה יותר גרוע מהטלוזיה הרגילה שלי (21 אינץ דיי ישנה) 2. אני צריך שיהיה בו חיבור לכבלים אנלוגים.. כי אין לי ממירים בבית.. אני רוצה איכות תמונה טובה בצפייה בשידורי טלויזיה וגם איכות טובה בצפייה בסרטים כאשר המסך מחובר לDVD ואם אני יילך על מסך LCD לטלויזיה אני צריך שהוא יהיה מינימום 20 אינץ.. השאלה היא האם קיים מסך כזה שיענה על הדרישות שלי, מסך איכותי וטוב במח…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי samsung synmaster 226bw אם אני יושב מול המחשב כשעה הראש מתחיל לכאוב לי ניסיתי להעלות refresh rate אפילו באובדן רזולוציה אבל במסך עצמו ה refresh לא משתנה ונשאר על 60 ניסיתי להתקין מחדש דרייברים כלום לא עוזר יש לי כרטיס מסך 8800gts 6400 אני עם xp ועובד על הרזולוציה הטבעית (1680X1050 ) מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המסך ...? נ.ב. אני לובש משקפיים ואני עובד מול מחשבים כבר שנים ואף פעם לא היה לי בעיה כזו ... יכול להיות שהמסך עצמו פגום ?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הדגם הישן של המסך רוויסיה A3 כשאני נכנס ל - DISPLAY SETTINGS אני לא יכול לשנות את ה- WIDE MODE , SHARPNESS OR ZOOM למה זה ? ואיך אני יכול כן לשנותם ?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי האם אפשר לראות בעין בלתי מזוינת את ההבדל באיכות בין שני החיבורים? האם מישהו עשה השוואה אחד מול השני על אותו מסך? כרגע אני מחובר בסמסונע 971P באנאלוגי עם מתאם בגלל הבעיה שיש ב DVI לפני שה WINDOWS עולה. אני מתקשה לראות את ההבדלים ללא השוואה בין שני החיבורים בזמן אמיתי לכן אני שואל אם מישהו הצליח לעשות בדיקה כזאת. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר מרכזי תצוגה או/ו אתרים.. מה העלות של דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
ראיתי שהעלו את המחיר של המסך ברוב החנויות (לבערך 1750 ש"ח) ושמעתי שמפסיקים לייבא את המסך הזה לארץ. השאלות שלי הם: 1) למה רוצים להפסיק לייבא את המסך הזה לארץ? 2) האם כדי לקנות אותו עכשיו במחיר הגבוה לפני שהוא יעלם מהחנויות? 3) האם יש לו יורש ראוי באופק שיחליף אותו ? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבנתי שבמסכי lcd יש דבר שנקרא רזולוציה טבעית(או משהו בסגנון..). העניין הוא שאני משתמש כל חיי ברזולוציה של 800*600 ולא רואה את עצמי עובר לגדולה יותר. יש מסכים מתאימים?
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן אנשים , אני מעוניין לדעת איזה מסך כדאי לקנות 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של 1400 שקל ? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
המסך מתאים אוטומטי את הבהירות שלו לפי מה שנראה לו לנכון, ממש מרגישיםב תופעה בסרטים לדוגמה אם יש בסרט קטע חשוך המסך נהייה כהה פתאום עוד יותר ואחרי כמה שניות כאשר שוב יש קטע עם הרבה אור הבהירות חוזרת לעצמה, קטע ממש מעצבן האם יש מישהו שנתקל בתופעה דומה? ויודע איך לסדר\לבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
למשך כחודשיים היה אצלי ה- samsung 226bw של חבר, כאשר הרצתי משחקים ברזולוציה גבוהה המשחק עבד יותר לאט מאשר במסך 19 crt שיש לי. השאלה אם זה בגלל גודל המסך שצורך יותר כח מהכרטיס מסך או שזאת בעיה במסך?
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אלה שני המסכים שהמליצו לי עליהם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=13903 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2213&products_id=15692 איזה מבין השניים האלה יותר טוב למשחקים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב המסך הקודם שלי (CRT 17' מעפאן לחלוטין) סוף סוף התקלקל אחרי 7 שנים... (יש!) ולכן אני צריך תחליף.. עכשיו ההורים לא מאמינים במסכי LCD שעולים יותר מ1500 שקל(שיט!) ולכן זה התקציב שלי אולי עם חריגה קטנה(+דמעות) אני בכוונה לא מחפש 22' כי כנראה המסך לא יהיה איכותי במיוחד במחירים האלה ו19' בהחלט מספיק לי (אני כרגע עובד עם אחד אבל הוא זמני) שימושים- משחקים בעיקר סרטים וסדרות וכנראה שהשנה ושנה הבאה אני אעשה פרוייקט גמר לבצפר לכן אני לא מחפש מסך 19' רחב... מה שכן חשוב לי זה אפשרות לשנות את הזווית של המסך חברה לא ממש משנה
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~206BW~9~0.htm הוא טוב? ויש לי שאלה, שמתי לב שאנשים מדברים כל הזמן על פאנלים. עכשיו, מה זה הפאנלים האלה, איזה סוגים יש ואיך אני מוודא שאני מקבל פאנל טוב עם המסך? עריכה: הבנתי שאי אפשר לקנות מסך סמסונג איכותי ב1600 שקל. אז אני רוצה לדעת, איזה מבין השניים הבאים כדאי לי? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2202 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=4432
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
קראתי בזאפ את הנ"ל: IPS - In Plane Switching: פאנל זה מציג כמות צבעים משופרת ביחס לTN ומאפשר זוויות צפיה רחבות. החסרון של הפאנל הוא זמני תגובה איטיים יחסית. VA - Vertical Alignment: טכנולוגיה זו היא מעין פשרה בין הISP לTN. הפאנל מאפשר זוויות צפיה רחבות וכמות צבעים גדולה. בפאנל זה יחס הניגודיות הוא הגבוה מבין שלושת הסוגים. האם זה ההבדל סה"כ בין שני הפאנלים במסך הנ"ל ? וזה אומר שאם אני ייקח פאנל VA אז זמני התגובה יהו מהירים יותר או מה ? אני מעוניין להזמין את המסך אבל החנות לא יודעת איזה פאנל אז מה הם ההבדלים בדיוק ? האם זה עקרוני ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. חיפשתי בפורום כאן קצת מידע על מסכים, הבעיה שכל מה שמצאתי היה דרישה למסכי 22 אינץ עד 1800-2000 שקל. הבנתי שאין פנאלים איכותיים נכון לעכשיו לגודל זה של המסכים. מסך ה 24 של DELL שהמליצו עליו הרבה כאן, הוא יקר מאוד, אנשים לוקחים אותו גם כטלויזיה אבל בדיוק מעל שולחן המחשב שלי תלויה פלזמה 42 , ככה שאין לי צורך שמסך המחשב יהיה טלויזיה או לראות סרטים המחשב הוא למשחקים בעיקר, ומסך 24 כמה כיף שזה יכול להיות ,גם יהיה בעייתי להריץ משחקים על רזולוציה כזאת (אולי לא היום, אבל בשנה הקרובה כן) תוסיפו לעובדה שהוא יקר משמעותית מ 19-22 , ושאני לא צריך טלויזיה או לראות בו סרטים.. - בקיצור לא חשבתי שהוא הכי מתאים לי. 19-20 נראים לי מאוד קטנים. אני עובד במחסני חשמל, במחלקת המחשבים יש לי כא…
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הייתי בטוח שאני סגור על הVP930 אבל העלו את המחירים במספר חנויות והבנתי שיש בעיה במלאי ולא מתכוונים לייבא את המסך יותר לארצנו. לגבי 200W6CS אבא שלי לא יקנה דרך האינטרנט ולא מצאתי חנות בצפון(אזור חיפה) שמוכרת את המסך באזור ה1500- 1600. האם יש עוד מסכים בעלי פאנל יותר איכותי מהTN באיזור התקציב הזה(1600)? ואם לא אז אני מתלבט בין כמה אחרים(יודע שה932B מומלץ אך יש לו בעיה במלאי ורציתי חוות דעת על מסכים אחרים) המסכים הם: VA2010wb ViewSonic 1420 ש"ח VX2235WM ViewSonic 1490 ש"ח(נופל בהרבה מהסמסונג ה22?) VX922 ViewSonic 1200 ש"ח(האם הוא נופל בהרבה מה932B?) Nec 19" LCD AS 195VXM+ 1430 ש"ח וראיתי שהגיע חדש לKSP SAMSUNG 920WM 1190 ש"ח תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
Samsung SyncMaster 971P אני רוצה לקנות מסך והמליצו לי אליו מה אתם אומרים?? אם יש משהו אחר יותר טוב במחיר זהה למה לא .. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום שלום. בעקבות המלצות באתר יצאתי לחפש אחר ה samsung 932b נאמר לי שהוא כבר לא נמכר בארץ... ורצוי לחפש אחר מחליף ראוי, קרי ה931B אך אבוי לי, גם הוא אזל מהמלאי... בצר לי פניתי לאומניטק, והם אמרו שהמחליף של ה 932B הוא 920BM אבל כפי שהבנתי זה בכלל מסך רחב16:9 ולא רגיל... לשאלתי, האם אכן כך ? האם ביצועיו זהים ? האם גם לו פאנל שמורכב ע"י samsung עצמה ולא ע"י cmo בקיצור כן/לא סמן. ואם לא- מי כן עונה על הסטנדרט הזה, רעיונות בטווח מחירים של 1200-1300 ש"ח יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני לא מרגיש שינוי משמעותי באינטרנט כך שלא שמתי לב ואני לא זוכר מה היו ההגדרות הראשוניות. בטיפשותי התעסקתי גם עם הגדרות הכרטיס מסך וגם עם הגדרות המסך עצמו. ובכל פעם שאני מנסה לתקן אני רואה גרוע בצורה אחרת: פעם לא רואים כלום, פעם רואים צבעוני כמו סרטים מצויירים מאיזה גג לקפוץ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני קונה מסך כזה שהרזולוציה שלו היא 1920*1080 האם הוא נקרא מסך היי דפנישן?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-