עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. עכשיו יש לי מסך 15"lg flatron l1510s והבעייה שלו היא זוויות הצפייה הצרות שלו,דבר שמוא חשוב לי שיהיו זוויות צפייה טובות,ושלא יהיו מריחות כי אני בעיקר במשחקי רשת FPS מהירים... מסך 19"+ משחקים וסרטים-נטו. אולי איזה word בקטנה אבל לא משהו רציני. אני יודע שכולם פה הולכים על ה vp930 אבל הוא דיי יקר,זה לא כ"כ בעייה לקנות אותו אבל אני מעדיף לחסוך אם אפשר תודה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. המחיר גבוה, לטענת המוכר (איש נעים הליכות ומקצוען אמיתי) בגלל שחסר במלאים. אולם CSM היבואן הרשמי של המסכים הנ"ל, טען שתוך שבוע ימים יחודש 8) המלאי בארץ.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by somsomlo,

תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הסיבה שאני שואל זה בגלל התלבטות בין 20"IPS ל22" TN כי המחשב נטו למשחקים וההבדל באינצ"ים משמעותי. הקטע שיש לי מסך TN בבית של מאג והמסך מציג תמונה קצת פחות טובה ממסך 19" CRT של מאג שיש לי גם. לא ייצא לי לבדוק את מסכי הISP ואני מאוד רוצה לדעת מה יתן תצונה טובה יותר CRT איכותי או IPS לצורך העניין נגיד DELL.?? מה שיעזור לי להחליט.... מה אומרים??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם אז ככה: היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה מספר 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by roisg,

בשעה טובה רכשתי, קיבלתי והתקנתי את המסך החדש (2407WFP-HC). מסך מדהים, אגב. בלי אף פיקסל שרוף. בכל מקרה, כיוון שעדיין המחשב החדש לא הגיע חיברתי אותו למחשב הקיים עם כרטיס המסך המיושן (בחיבור VGA), שתומך ברזולוציה של עד 1600X1200. שמתי לב לתופעה של קווים אנכיים ומעין ריצוד כללי של קווים מקבילים בכיוונים שונים (בעיקר באיזורים בהירים של המסך) בייחוד ברזולוציות הנמוכות, אבל גם ברזולוציה המקסימלית, וגם כאשר אני מכוון את המסך לתצוגה של ASPECT בתפריט שלו (כך שהתמונה לא נמתחת). השאלה היא האם זה בשל העבודה שלא ברזולוציה הטבעית של המסך ולא ב-DVI (והאם זה יסתדר עם הכרטיס מסך החדש - 8500GT) ? או האם זו בעייה במסך (פחות נראה לי כי כאמור זה משתפר ככל שעולים בהפרדה). תודה

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  7. ראיתי שהעלו את המחיר של המסך ברוב החנויות (לבערך 1750 ש"ח) ושמעתי שמפסיקים לייבא את המסך הזה לארץ. השאלות שלי הם: 1) למה רוצים להפסיק לייבא את המסך הזה לארץ? 2) האם כדי לקנות אותו עכשיו במחיר הגבוה לפני שהוא יעלם מהחנויות? 3) האם יש לו יורש ראוי באופק שיחליף אותו ? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. השבוע ברצוני לקנות מסך חדש ואני מאוד מבולבל ולא יודע מה לקנות. דבר ראשון, אין לי בעיה להשקיע במשהו איכותי, אבל אפילו יותר חשוב לי שיהיה משתלם מכיוון שאני לא מפוצץ בכסף וכאן ההתלבטות. עוד סיבה להתלבטות היא שקשה לי מאוד למצוא את המסכים האיכותיים בתצוגה ולמעשה מעולם לא ראיתי מסך שאינו TN יש את הדל 2007WFP, אני מבין שהוא מסך איכותי, אם אני יקנה אותו אז אני יקנה בLCDTV בגלל שהם קרובים אלי מאוד ויש כאן כמה אנשים שהעידו על שרות טוב. הבעייה עם הדל (חוץ מכתב קטן עקב רזולוציה גבוהה(מה שגם יהרוג לי את הFPS) ודיווח די רציני בפורום על פיקסלים מתים) היא שאני לא בטוח שהוא הכי משתלם ב2400 שח... (בגיבור מחשבים זה 2150(שהיה פותר לי את ההתלבטות) אבל היה כאן עבר דיון עליהם בנסיון קניית המסך …

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  9. שלום יש לי כרטיס מסך RADEON HD 2900 PRO ומסך DELL 2007 WFP לשניהם התקנתי דרייברים עדכניים והמערכת מזהה אותם באופן מעולה. בוינדוס אני מצליח להגדיר את הרזולוציה על 1680X1050 כמו שצריך (זו הרזולוציה שך המסך). ב PES 2008 זה מגיע לי הכי הרבה ל 1280X1024 וב NBA 2008 זה מגיע לי ל 1440X900 לאחי יש את אותו כרטיס מסך אבל יש לו מסך 19' של MAG ואצלו זה נותן רזולוציה גבוהה יותר. מה הבעיה ואיך אוכל לתקן אותה? תודה רבה לכם נ.ב שמתי את ההודעה הזו גם בתצוגה וגרפיקה וגם במסכי LCD כי נראה לי שזה מתאים לשניהם.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by asafgolan,

שמתי לב שיש במסך הנ"ל חיבורי USB. מה השימוש שלהם?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by solik,

אני מצאתי מחיר טוב על המסך הזה LG L1953TR מחירו 1190 שקל עכשיו הנתונים שלו טובים יחסית 2MS וניגודיות 1:2000 מה אתם אומרים על המסך הזה האם הוא שווה קנייה?וללא מריחות? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  12. רצוי שהמחירים יותאמו לפנדה, כי משם אני הולך לקנות. צרכים: משחקים (לא כל כך, אבל חשוב מאוד שיתמוך ללא בעיות, ללא מריחות וכו') סרטים (חשוב לי מאוד שיראו חד כמה שאפשר) עבודה מירבית מול המחשב חשוב לי מסך איכותי ונוח. זהו =] תודה!

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by epichorus,

שלום , מזה מספר חודשים ברשותי מסך מסוג VP930-3 . לאחרונה גיליתי שלושה פיקסלים שרופים . הפיקסלים שרופים בכל צבע (אדום,ירוק,כחול) כלומר תמיד שחורים. כלומר לא מדובר ב SUB PIXEL ?(אם הבנתי את ההגדרה של מושג זה נכון) האם דבר זה מאפשר לי לממש את האחריות אצל אומניטק? תודה.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by magic1,

אני מנסה לחבר ati 1900xt בעל 2 יציאות dvi למסך toshiba wl68 47 אינץ. המסך הוא FHD חיברתי בעזרת כבל dvi to hdmi 2 המסכים מחוברים בו זמנית כרגע כדי שאוכל לשנות רזולוציה. הבעיה היא שברגע ש windows עולה אני מאבד את התמונה בטושיבה ומקבל מסך שחור שלא משתנה בשום רזולוציה. אני תכננתי לראות סרטי FHD 1080p ואני אפילו לא מצליח לקבל תמונת desktop. נואש לעזרתכם . בבקשה,כל פיסת מידע תעזור הצילו. אגב קראתי הרבה שרשורים ונסיתי גם להדליק את המחשב כשהטושיבה כבר דולקת ועל מצב hdmi - לא עוזר

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  15. קניתי מסך benq חדש ואני חייב לחבר גם את הכבל VGA וגם את הכבל הלבן זה תקין? שאני מחבר את אחד מהם לא רואים כלום על המסך ואם רואים אז רואים ממש מטושטש

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by ronkeren,

מישהו מכיר מרכזי תצוגה או/ו אתרים.. מה העלות של דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  17. Started by cooper,

קיבלתי מסך LCD גודל 19" של חברת PROVIEW אני ממש לא מבין במסכים ככה שאין לי מןשג על איזה רזולוציה מומלץ להשתמש.. בגלל הרוחב שלו . יש לי כרטיס מסך ATI1950XT .באיזה רזולוציה כדאי לשחק? והאם המסך הזה נחשב לטוב .. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. Started by tomiv,

אני מתלבט האם לקנות מסך LCD למחשב או בתור טלויזיה.. אם אני קונה מסך רק למחשב אני לוקח מסך 19 אינץ כנראה SAMSUNG 971P ההשקעה שלי היא 1800-2000 ש"ח לא יותר.. כרגע הנטייה שלי היא יותר למסך טלויזיה ולא מחשב.. ולכן יש לי מספר שאלות: 1.מהם החסרונות של מסכי הLCD בהשוואה לטלויזיות רגילות האם אני ירגיש בהבדל שלילי ? כלומר המסך יהיה יותר גרוע מהטלוזיה הרגילה שלי (21 אינץ דיי ישנה) 2. אני צריך שיהיה בו חיבור לכבלים אנלוגים.. כי אין לי ממירים בבית.. אני רוצה איכות תמונה טובה בצפייה בשידורי טלויזיה וגם איכות טובה בצפייה בסרטים כאשר המסך מחובר לDVD ואם אני יילך על מסך LCD לטלויזיה אני צריך שהוא יהיה מינימום 20 אינץ.. השאלה היא האם קיים מסך כזה שיענה על הדרישות שלי, מסך איכותי וטוב במח…

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by TNAfan,

שלום יש ברשותי את הדגם הישן של המסך רוויסיה A3 כשאני נכנס ל - DISPLAY SETTINGS אני לא יכול לשנות את ה- WIDE MODE , SHARPNESS OR ZOOM למה זה ? ואיך אני יכול כן לשנותם ?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  20. האם המסך זהה ובעל פאנל מתקדם ולא TN, מה אומרות האותיות-CS ???. הוא עדיין ארוז וטרי טרי, להחליף או להשאירו? תודה למסבירים ולמציעים לי כיצד לנהוג בנדון.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by eldad82,

יש לי samsung synmaster 226bw אם אני יושב מול המחשב כשעה הראש מתחיל לכאוב לי ניסיתי להעלות refresh rate אפילו באובדן רזולוציה אבל במסך עצמו ה refresh לא משתנה ונשאר על 60 ניסיתי להתקין מחדש דרייברים כלום לא עוזר יש לי כרטיס מסך 8800gts 6400 אני עם xp ועובד על הרזולוציה הטבעית (1680X1050 ) מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המסך ...? נ.ב. אני לובש משקפיים ואני עובד מול מחשבים כבר שנים ואף פעם לא היה לי בעיה כזו ... יכול להיות שהמסך עצמו פגום ?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by sheff2k1,

הבנתי שבמסכי lcd יש דבר שנקרא רזולוציה טבעית(או משהו בסגנון..). העניין הוא שאני משתמש כל חיי ברזולוציה של 800*600 ולא רואה את עצמי עובר לגדולה יותר. יש מסכים מתאימים?

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by mushroom man,

למשך כחודשיים היה אצלי ה- samsung 226bw של חבר, כאשר הרצתי משחקים ברזולוציה גבוהה המשחק עבד יותר לאט מאשר במסך 19 crt שיש לי. השאלה אם זה בגלל גודל המסך שצורך יותר כח מהכרטיס מסך או שזאת בעיה במסך?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by Guy950,

אני רוצה לקנות את המסך הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~206BW~9~0.htm הוא טוב? ויש לי שאלה, שמתי לב שאנשים מדברים כל הזמן על פאנלים. עכשיו, מה זה הפאנלים האלה, איזה סוגים יש ואיך אני מוודא שאני מקבל פאנל טוב עם המסך? עריכה: הבנתי שאי אפשר לקנות מסך סמסונג איכותי ב1600 שקל. אז אני רוצה לדעת, איזה מבין השניים הבאים כדאי לי? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2202 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=4432

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  25. אהלן אנשים , אני מעוניין לדעת איזה מסך כדאי לקנות 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של 1400 שקל ? תודה לעוזרים !

דיונים חדשים בפורומים