מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך חדש של 19 אינץ' של LG , דגם L 1953, מאוד מרוצה ממנו. פתחתי אותו בהתלהבות לראות ולעבוד איתו כבר מיד, וכמובן כמו תמיד אני קוראת את האחריות והתפריט שלו. להפתעתי, גילתי סעיף תחת הכותרת "הוראות שימוש" שכתוב: * יש לבצע פתיחה ראשונית של האריזה והתקנת של המוצר ע"י נציג מוסמך של קבוצת ח.י. ואז יש כותרת נוספת של "הוראות בטיחות" ובו יש תת סעיף שאומר : *יש להתקין את המוצר בהתאם להוראות ההתקנה המצורפות אליו, לאחר קריאת הוראות השימוש. זה ממש לא נראה לי הגיוני שכל מסך שנמכר של LG יותקן ע"י טכנאי. אז... להתקין ולחבר ושלום על ישראל? או לחכות לטכנאי באמת? מה צריך לעשות?? אשמח לתשובה, מורן
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אודה על קבלת הרזולוציה המתאימה ביותר למסך זה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, בגלל הבורות שלי במסכי מחשב רציתי שתמליצו לי על מסך בגדלים של 20-22 אינטש, אשר ישמש אותי רק למשחקים! (מסך בלי קורנה או GHOSTING או כל באג או ארטיפק אחר) האם מסכי TN עדיפים עבור אנשים שהשימוש העיקרי הוא משחקי מחשב? אשמח לקבל המלצה על 2 דגמים טובים אחד יקר והשני זול (סקלת מחירים בסביבות 1500-2300 שקל)
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
היי אני עדיין ב CRT ואכן הגיע הזמן להחליף, אני כנראה אלך על ה 2407 או 2007 של דל , חשבתי ללכת על ה 24" בהזמנה מארה"ב ,האם אחריות יבואן דל בארץ תופסת ? המחיר בחו"ל מאוד קורץ לי, מה כבר הסיכוי לקבל מסך תקול עם פיקסלים הרי זה מסך מעולה לא? חוץ מזה אני יורד מה 24" ואתמקד ב 20" אם הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי : Nvidia 6600gt 128mb personal Cinema מבחינת בעיה בצפייה בסרטים ומשחקים (לא משחק הרבה) ,ומריחות וכו'.. נכון ? כמו כן איך הוא בעבודה שוטפת כלומר 24" לא גדול מידי בצפייה במסמכים לדוג' ?? אם אני מבין נכון אז המסך ברמה גבוהה גם לצפייה בשידורי טלויזיה וכדומה .. נכון ??? תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך חוות דעת על המסך הזה אני יודע שזה לא בשמים אבל אני מקבל אותו כחלק מיחידת מחשב שאני רוצה לקנות השאלה היא...האם הוא בכלל שווה? שווה לקנות אותו??.כן לא?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
והאם ניתן לחבר בנוסף טלוויזה גם לכרטיס מסך בחיבור SVIDEO סך הכול שני מסכי LCD וטלוויזיה על הכרטיס אשמח לתשובה כי אני לפני קנייה אגב הסיבה היא לעריכת וידאו
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
האם זה לא בריא למסך? עדיף להשאיר אותו דלוק ל10 דקות מאשר לכבות או שזה לא משנה?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום ויש לי שאלה.... השבוע יש לי יומהולדת וקנו לי מתנה מסך LCD FP2226W PROVIEW רציתי לדעת אם בחרתי מסך טוב? או שכדאי להחליף? אישית אני רואה בו מצוין והוא לא רע 22".... אה ועוד שאלה מה זה חיבור DVI-D? קבלתי עם המסך כבל לחיבור הזה ואני לא יודע לאן מחברים אותו... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין הדגמים הנ"ל : LG L1953TR BENQ FP93GX אני משתמש בו למטרות טקסטיות וסרטים (אינטרנט, אופיס, סרטים). איזה מהם עדיף??? אולי יש משהו אחר ששווה יותר (אני ראיתי בפורום שעליהם ממליצים הכי הרבה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
Lenovo L192P או Dell 1907FP או ViewSonic vp930-3 או ה Viewsonic vx922או samsung 931c אם אפשר לבחור ולהגיד למה לדעכתם, ואם יש לכם את אותו מסך, ואתם מרוצים או לא! תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין מסך 19 רגיל ובין מסך 22 WIDE. אני רואה הרבה סרטים על המחשב ובהם יש יתרון ברור למסך WIDE (שגם נוח יותר לעבודה רגילה בגלל שטח המסך הגדול יותר). אבל אני גם אוהב לשחק ולא כל המשחקים תומכים ברזולוציות WIDE (ומתיחה של התצוגה נראית הרבה פחות טוב). ראיתי שרק מסכי WIDE בודדים תומכים באופציה של SCALING באופן מובנה במסך (SCALING ששומר RATIO או SCALING 1:1). כמו שהבנתי כרטיסי מסך יכולים לספק SCALING בעצמם. האם היכולת הזו קשורה לחומרה של כרטיס המסך או לדרייבר? איזה כרטיסי מסך/דרייברים מאפשרים את היכולת הזו? מה דעתכם בכלל בשאלה של ההשוואה בין מסך 19 רגיל למסך 22 WIDE עבור סרטים ומשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
האם המסך Dell 2007FP (לא רחב) תומך בחיבור DVI ב- HDTV? פשוט אחרי התקנה של הדרייברים של NVIDIA פתאום שואלים אותי את זה ואין לי מושג.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש מסך LCD 17" בתקציב של עד 1200ש"ח, המסך ישמש בעיקר לקריאת קובצי PDF וגלישה באינטרנט. (ופה ושם קצת משחקים) תודה מראש :}
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים, ואני מחפש מסך איכותי. איזו המלצות יש למסך 19'' במחיר של 1500 - 2000 ש"ח? ואיזה המלצות יש למסכי 20'' (אם יש רחבים אז מעולה) באותו טווח מחירים (אם זה בכלל אפשרי). דבר נוסף, כמה משמעותי פאנל TN לעומת VA או IPS, והאם בטווח המחירים שלי יש מסכים עם פאנל איכותי?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
איזה מסך יותר כדאי? יש איזה מישהוא שאמר שהסמסונג יותר כדאי אני אישית לא מבין למה... SAMSUNG 932B : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7110 LG L1953TR : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7112
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אתם יודעית מה ההבדל?? למה בידיוק יש הבדלי מחירים ביניהם??
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני מצטער על ההקפצה בדיון הקודם אדמין.. אני פשוט צריך עזרה דחוף רק קניתי את המסך ודברים שם מוזרים לגמרי.. אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או …
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
הציעו לי שני דגמים באיזור ה1100 שח http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410907 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3094&scat=220&tcat= (אל תתייחסו למחירים שרשומים כאן) האם שווה להשקיע בהם או שיש לכם המלצה אחרת. גלישה, סרטים, פוטושופ, פלאש, אופיס ותכנות...משחקים פעם ב... אלו תחומי ההתעניינות שלי. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך!? והמחיר? קניתי אחד כזה אני מעוניין לדעת אם לקנות עוד אחד במחיר הזה. ואם לא אז מה יש במחיר דומה מומלץ! תודה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
היי , אני מחפש המלצה למסך 22 , כאשר הדגש הוא על משחקים וגם מעט סרטים. לגבי מחיר , גג עד 3000 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני מתלבט על איזה מסך כדי ללכת,בראש ובראשונה מבחינת הגודל וכתוצאה מהגודל-מהרזולציה. השימושים למסך הם בעיקר משחקים וצפיה בסרטים(גם בHD). איך הרוזולוציה הגובהה יותר במסכים הגדולים יותר תשפיע במשחקים ובסרטים? מהו ההבדל המשמעותי בקפיצה מ'20 ל'22? התקציב הוא בערך עד 2500 שקל. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן קניתי מסך lg l19wt. וכשאני צופה בסרט שנועד למסך רחב בכל זאת יש שניי פסים שחורים..... ורק שאני מגדיר ת'סרט ל- 4:3 רואים על כל המסך ואני לא מבין איך זה היגיוני ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה..... אני ישמח לקבל עזרה.... eyal91....
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
http://www.shmm.co.il/Product.asp?Pid=31722&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=254&aff=Zap〈=he יש לו מגן זכוכית ואומרים שיש לו צבעים ממש טובים.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-