מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך איכותי שימש אותי להכל. אני רוצה שיעבוד לי עם האקסבוקס 360 הכי טוב שאפשר,שיראה טלויזיה מצויין,ויהיה טוב לשימוש רגיל במחשב. התקציב הוא 2000-2500 שקל.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
ברשותי מסך LG 1970HN שהלך לו הספק כוח החיצוני (הסימפטום: ריצוד. שנאי של מסך אחר [זהה] פותר את הבעיה). 1. האם ניתן לתקן? 2. איך אני מוצא חלופה בזול? (פחות ממאה ש"ח) 3. האם הנתונים היחידים שרלוונטיים לבחירת השנאי הם מתח וזרם יוצא? או שהוא צריך להיות גם מיוצב ממותג וכו'? חייב להיות בדיוק אותו דגם? בקיצור מה דרישות הסף?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך של dell u3014 המסך מחובר למחשב intel skull nuc minipc באמצעות כבל mini dp ל- dp אני מפעיל סרטון כלשהו ביוטיוב מגדיל את המסך עומד עם הסמן של העכבר על הסרטון והצבעים נראים חיים וברגע שאני מזיז את הסמן של העכבר כלפי מטה הצבעים הופכים להיות דהויים(חיוורים) מה הסיבה ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אפתח אומר שיש לי ניסיון זעיר מאוד בהזמנות מחו"ל אז מתנצל מראש על השאלות המפגרות. מצאתי אותו כאן http://www.amazon.com/BenQ-XL2420TE-Performance-24-Inch-Professional/dp/B00D7IG556 אשמח לעזרה בכמה דברים שמטרידים אותי: 1. למיטב הבנתי המוכר כאן הוא טוב ויש עליו פידבקים טובים+המוצר חדש, תקנו אותי אם אני טועה? 2. אני יודע שאני צריך לשלם תוספת של מכס/מע"מ או לא יודע מה, איך זה בדיוק עובד? למי משלמים, מתי משלמים את זה ואיך ניתן לשלם את זה? (אגב, יש למישהו מושג כמה יוצא כל הסיפור הזה של המכס/מע"מ וכו' וכו'.) 3. כשהמסך מגיע לארץ, אני צריך לגשת לאסוף אותו מאיפה שהוא, או שיש משלוח? אני מאוד מאוד אשמח לעזרה.. אני עוד תקוע עם מסך 20" של SAMSUNG ענתיקה ו GTX780. תודה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי את זה מסך מחשבו943BMוSamsungו(סמסונג) מסך מחשבוL1953TRוLG מה מומלץ אלה או משהו אחר ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, קנינו מסך סמסונג 935BW וגם כרטיס מסך 8400GS והכל היה בסדר. ניסינו להחליף כרטיס והחזרנו, וכשהחזרנו התעקם פין בחיבור VGA וכנראה כתוצאה מכך, המסך נראה צהוב. אבל משום מה, גם חיבור הDVI השתבש, וכשהמחשב עולה רואים הכל כרגיל, וכשצריך להופיע מסך 'ברוך הבא' המסך נכבה וזהו לא רואים יותר, למרות שהמחשב עובד. יש לכם פתרון?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
יש למישהו? איך המסך? טוב גם לסרטים או שיש מריחות?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
זה נכון שבמסך רחב אז סרט נראה על כל המסך ? למה בעצם מסך רחב הוא המומלץ לצפייה בסרטים ?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מסך מחשב שמיועד אך ורק למשחקים כמובן שהתקציב הוא כ-2000 שח שמעתי על כל מיני מסכים כמן 226BW , 225BW , Dell2007wft או משהו כזה איזה מסך ממש מומלץ למשחקים מבלי לקבל מריחות ואיכות גרועה? לא ממש משנה לי אם הוא 20 או 22 העיקר שתהיה איכות מדהימה של תמונה גם ברזולוציה מקסימלית. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למסך LCD 19"-20" עדיף לא רחב, לעבודה משרדית של תכנות ואינטרנט, ולפעמים גם טיפה פוטושופ. בתקציב של סביבות ה1000 ש"ח. בתודה, איציק.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך "19 לא רחב עדיף ושיתאים למשחקים עד 1000-+
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
הזמנתי מ-חול את המסך של LG דגם L194WT עכשיו לי יש בבית כרטיס מסך geforce 4 ללא חיבור DVI שיש במסך. רציתי אז לדעת אם יש למסך הזה גם חיבור רגיל חוץ מה-DVI שיכול להתחבר רגיל למחשב שלי או יש במסך רק DVI..?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
כמו שרשום פה במאה פוסטים ה2243 עדיף בגלל הארגונומיה, ב2253 יש overdrive שעלול לפגוע ועלול לעזור, ואפילו שמעתי על צבעים עזים יותר ב2253, שלא הבנתי אם זה טוב או רע או מוגזם. במקרה שלי, יש העדפה לחנות מסוימת ואצלם יש כבר רק את ה2253. שאלותי הם: לגבי הארגונומיה, לגבי הסיבוב ימינה ושמאלה, מה הבעייה אם זה קריטי לסובב את כל הרגל וזהו? ולגבי שאר ההטיות חוץ מפיווט, אפשר להטות למטה ולמעלה, אז באמת אפשר להתגבר על כל בעית גובה אפילו עם שינוי גובה הכסא לא? (כי אין ב2253 כוונון גובה) לגבי הoverdrive, אם אני רואה שהוא מזיק לי יש אפשרות לכבות אותו? ולגבי הצבעים, האם הם אכן עזים? יותר מדי? טוב או רע? העניין קצת דחוף אז תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי, קניתי עכשיו את המסך VP930 ושאני מכבה את המחשב הנורה הצהובה במסך ממשיכה לפעול... צריך ללחוץ על הכפתור ולכבות אותו...או לתת לה להמשיך לפעול? אני לא מוצא שום דבר במדריך בקשר לכיבוי המסך אחרי סיום העבודה. בבקשה תגידו לי מה אתם עושים אחרי שאתם מכבים את המחשב עם המסך הזה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם נהנה מאוד מהאתר והפורום :-) היום יש לי מסך 19 ריבועי יחסית ישן של BENQ- מעוניין לשדרג יושב 60-70 ס"מ מהמסך. גם הילדים משתמשים כמובן עיקר השימוש הוא OFFICE, אינטרנט וסרטים. יש לי גם מסך טלויזיה שמחובר למחשב במקביל. את עיקר הסרטים רואים שם. אין כרטיס מסך ייעודי על המחשב. אחת הבעיות שלי שהמסך תומך בהפרדה נמוכה יותר מהטלויזיה (מסך ממש ישן :-) ) אני עובד בשכפול מסכים ולכן יש בעיה. לא רלוונטי לעבודה בהרחבת מסכים- לא טכנית אלא מסיבות אחרות. הקיצר אני מתלבט לגבי גודל מסך 24/25 למסך 27. האם FHD 27 לא גדול מדי למרחק הזה? אני ממש לא רוצה לראות פיקסלים....מצד שני מאוד רוצה גדול..... והדבר השני- איזה מסך מומלץ ? אני רואה שכ…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, מישהו המליץ לי על מסך יד שניה Proview AR938AFW LCD מישהו יודע אם זה טוב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את המסך הזה סתם בגלישה בזאפ: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14662 הלוח הזה שווה את הכסף שלו? היעוד העיקרי הוא משחקים.... כמובן שאפשר כל לוח אחר בתקציב של 1500 ש"ח עדיף שיהיה WideScreen(אבל הבנתי שמסך WideScreen נורמלי עולה לא מעט ) באלי על WideScreen כי הייתי לא מזמן במסיבת רשת ואיזה אחד הביא לשם מסך WideScreen אמנם של MAG ( ) אבל בכל זאת זה היה אחד הקטלניים, אמרתי לעצמי שאם אני קונה בעתיד מסך LCD זה חייב ליהיות WideScreen תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
טוב קיצר 2243BW שחקתי קצת עם ההגדרות של המסך לא זוכר מה עשיתי והפונטים קצת נהרסו תסתכלו http://img367.imageshack.us/my.php?image=xdxv9.jpg מקודם הכתב היה יותר גדול והיה שונה גם וגם הריבועים הקטנים האלה של השליטה בדפים היו יותר גדולים לא זוכר מה עשיתי ואני לא מצליח למצוא את זה משום מה תודה מראש .נ.ב גם להחזיר את המסך להגדרות יצרן יהיה טוב , גם את זה לא מצאתי משום מה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אהלן, המסך ישמש בעיקר ללמידה (מעט מאד למשחקים), תקציב 1200 ש"ח עם חריגה של עד 300. חשבתי על המסך P2719H של DELL המלצות על מסכים אחרים יתקבלו בברכה, אופציה לקנייה מחו"ל גם במידה ויש אפשרות לממש את האחריות בארץ. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר טוב מבין שני אלה? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB346073=346074&DB4163=181885&DB4147=4153&DB55018=128914
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצה על מסך מחשב לעבודה ממושכת . יש לי העדפה לחברת dell - מקבל הנחה משמעותית לגבי גודל המסך - אין לי דרישות מסוימות נראה שכיום לא שווה לקחת פחות מ23 אבל לא מחפש תחליף לטלויזיה .. תקציב - נראה לי מגביל את זה באזור ה1K אם יש משהו חריג מעבר אפשר גם לציין בתודה מראש ליאור
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
גם בטלויזיות LCD יש קצב רענון? ואם יש מאיזה כדי להתרחק?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי במדריך הוא הפאנל הכי טוב.... רציתי לדעת לאיזה מסך יש אותו...
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
2414 מסך יחס 16:9 בהירות 250 23.8" 2415 מסך יחס 16:10 בהירות 300 24" לשימוש רגיל ופחות לצפיה בסרטים אני חושב שיחס צפיה 16:10 עדיף אפשר לקבל תגובה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש את דגם ה-TR מול דגם ה-S. מה ההבדלים ביניהם? יש לי אפשרות לקנות את ה-S ב-750 שקלים (בזאפ הכי זול 915), ואת ה-TR ב-920. רציתי לדעת מה הם ההבדלים, והאם עדיף ללכת על ה-S? השימוש למסך יהיה משרדי. מסמכים, אינטרנט וכו'... אולי כמה סרטים מדי פעם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-