עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by talitay,

היי לכולם... ידוע לי העניין הזה שמסכי LCD משנים צבעים ובהירות בזוויות שונות. גם ידוע לי שלקחתי את המסך הכי גרוע מהביקורת מסכים שעשו כאן באתר, חבל שגיליתי מאוחר מדי. קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש עם מסך LG 1900J (זה עם הרגל האדומה המוזרה, נראה כמו חייזר). התעסקתי בלי סוף עם ההגדרות שלו בתוכנה שמגיעה איתו וגם עם ההגדרות של הכ.מסך (nvidia 8400). ועדיין, בלי שום הסבר (הסתכלתי מכל זווית שקיימת, למעלה למטה ימינה שמאלה - כואב לי כבר הגב) החלק העליון של המסך כהה יותר מהתחתון. משמעותית. כדי לוודא שאני לא משוגעת ושזה לא בגלל הזוית שאני מסתכלת ממנה, סובבתי את המסך ככה שיעמוד על הצד, כמו דף A4, ואכן צד שמאל היה כהה יותר מצד ימין, אז ברור שיש כאן משהו מוזר וזאת לא אני P: השאלה- האם …

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by bodomist,

אני לא מבין גדול במסכים, אבל אמרו לי להסתכל על ניגודיות ועל MS... וחשוב שיהיה חיבור DVI... אז חיפשתי... ומצאתי את המסכים הללו: LG LCD 19" L196WTQ 2MS 1:3000 DVI שעולה 1263 ש"ח LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI הסתכלתי באתר של LG וראיתי שהניגודיות היא 1:2000 (DFC) והוא עולה 1409 ש"ח SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI בדקתי באתר של סמסונג ורשום שהניגודיות שלו היא 1:800 אבל רשום בסוגריים (1:3000 DCR) והוא עולה 1602 ש"ח השאלות שלי הן כאלו: 1. אם לפי הנתונים ה-L196WTQ יותר טוב מה- L1953TR למה הוא עולה פחות? 2. מה אני יכול להסיק מהניגודיות שרשומה בדגם של סמסונג? אני לא מבין ממש מה זה אמור להגיד לי... 3. השאלה הזו היא לפי דעתכם ללא קשר למחיר של המוצר... אילו מבין המסכים הוא הטוב בי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי לכולם חברה שלי רוצה לקנות מחשב, התקציב מאוד לחוץ (אחרי מתיחה 3500 כולל הכול – גם XP) כך שלמסך נשאר בלחץ 1200 ₪. ובגדול עדיף כמה שפחות (כך שאם מסך יותר יקר לא עדיף משמעותית על הזול, הזול מנצח) הבחורה בקשה במפורש LCD 19". היות ורוב השימוש אינם למשחקים או סרטים, אלה אינטרנט ושימוש משרדי כלל, עדיף לדעתי 3*4 אבל בסכום כזה היות ורצוי שיהיה הכי טוב שאפשר, אני יודעת שאין הרבה מקום להתפנקויות. אני יודעת שבסכום הזה אף אחד לא יהיה אפילו קרוב לט"מ. הרעיון הוא למצא את המסך (עדיף יותר מאופציה אחת) שנותן את התמורה המרבית לכסף. היא גרה בב"ש, ואת המפרט רוצה לבנות שם. בספק אם תסכים לנסוע רחוק (לאחריות אם תידרש) בשביל מסך. אולי, רק אולי עד IQPC באשדוד – כך שעדיף לנסות …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by צפיד,

שלום, ברשותכם שאלה: אחרי נבירות בפורמים כאן והשוואה עם לסמסונג 226BW בחר ב LG לדעתי הצבעים נראים טוב יותר בנוסף עניין הפנאל הסיני וכל הקשור בכך די הרתיעה אותי קניתי את המסך לפני ימים בודדים והייתי רוצה לדעת למה בחלק מהמקומות נראה שהמסך הוא בעל ניגודיות של 1:3000 כאשר על המסך ומפרטי המסך רשום 1:5000.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by dato,

שלום לכולם =] ברצוני לקנות מסך חדש ( עדיפות 22 אינץ') ואני לא הכי מבין בכל העניין של המסכים ואשמח אם תעזרו לי הנה כמה מסכים שמצאתי בכמה חנויות: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_460&products_id=4165 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=4746 http://www.skypc.co.il/pl_product~L226WTQ~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~OP-RC03-1396~9~0.htm איזה מהם הוא ההכי שווה? ואם יש לכם משהו יותר טוב אשמח לראות תודה מראש דוד.

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  6. בהתאם להמלצותיכם, רכשתי את ה VP930. התקבל אצלי הרושם שהניגודיות שלו ממש לא משהו, וקשה להבדיל בין הצבעים הכהים, ובפרט קשה להנות מתכנים "אפלים" משהו (לדוגמא: Prison Break...) האם למישהו יש המלצה לקינפוג? תודה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. Started by zgd,

במפרט הקרוב שאני קונה שיבצתי את הדל... רציתי לשאול האם הוא מתאים למשחקים שכידוע צריכים קצב תגובה מהיר? האם יש מריחות וכדומה? כי קראתי שקצב התגובה שלו הוא 16... ויש לחברים שלי מסכים עם 2! אני יודע שיש הבדל בשיטות המדידה, בגלל זה הפער... התוכלו להאיר את עיני?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by Men7a,

שלום , אתמול קניתי כבל DVI וחיברתי את הכרטיס מסך לLCD שלי יש לי כרטיס מסך ATI X1950pro 512MB חיברתי את המסך ועם התוכנה ATI try tools הגדרתי את המסך בLCD הבעיה היא שאני לא מצליח לשנות את הrefrash rate מעל ל60 ואז יש קווים כאלה שקופצים...אולי זאת בעיה בתוכנה כי דרך הוינדוס אני מצליח אבל אפשר לראות רק במסך רק עם זה על האפשרות הזאת שבמסך השני לא רואים כלום חוץ ממה שאני מעביר לשם.. אני רוצה שבשני המסכים יראו אותו דבר ולא 2 מסכים שבאחד רואים את ההתחלה וכל זה ובשני רק חלונות שאני מעביר לשם... תודה מראה על העזרה

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  9. שלום לכולם, היום התחדשתי בSamsung 226BW.. יש לציין שבמסך הזה כבר אין סימוני פאנלים (s,a,c) וגם בservice function לא מופיע שום דבר.. מה הן ההגדרות האופטימליות של המסך הזה ? הגדרתי לפי המדריך של Xvertigo הנמצא בsticky.. נראה לא רע..אבל הוא מותאם לפאנל מסוים.. יש עוד משהו שאני צריך לדעת?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. לפני שעה קלה הבאתי לביתי מסך פיליפס 200W6 (החלפתי לפיליפס לאחר שהתאכזבתי מאוד והחזרתי מסך עם מטריצה של סמסונג 22" TN) וחיברתי לחשמל ולמחשב. המסך... "כרגיל"... עלה בלי פיקסל שרוף אחד... המה מה... הפלא ופלא... אין נורית חיווי ??? (ירוקה) בפאוואר (כפתור הדלקה כיבוי והמתנה). אין תגובה בכפתורי הכיוון בתחתית המסך מעל הרמקולים המובנים, הלחצנים של בהירות ניגודיות וצבעים "מיותרים ורק של כאילו כזה...", אין OSD שעולה דרך לחצני המסך, אין כלל אפשרות לכיוון התצוגה והקול, הכפתורים (ומה שקשור אליהם מאחור) כאילו מנותקים מגוף המסך. הרמקולים אינם פועלים למרות ההגדרות הנכונות, ועוד לא בדקתי את USB ושאר קונטרולים. אינני יכול לכבות ולהדליק את המסך פרט דרך ווינדוס והמחשב עצמו. מה אתם …

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by daphne_n,

סך הכל אינני מחפשת מסך עם פאנל S-IPS מחפשת מסך עם תקציב ל1300 שקלים ככה, פאנל הפשוט שבפשוט TN רגיל, ואחריות לכמה שיותר בתכלס, עם שתי יציאות אחת VGA אחת DVI.. וכמובן WS 16X9, נתקלתי במסך הנ"ל, סכ"ה יש לי מסך של דל 22 אינצ' מרוצה ממנו מאוד, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הנ"ל אם למישהו יש ניסיון עם המסך.. תודה, דפנה.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by arik100,

יש לי מסך המממ כתוב עליו NEWRON אבל זה מה שמוצג בEVEREST : Field Value Monitor Properties Monitor Name Tatung Mitsubishi V70 (XJ63754) Monitor ID TAT3054 Model VM71RDA Manufacture Date Week 47 / 2000 Serial Number 10474536 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 70 kHz Vertical Frequency 50 - 100 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 1.50 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 100 Hz 800 x 600 100 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 65 Hz המסך מאוד מאוד ישן לפני איזה 7-8 שנים מסך CRT כמובן גודל 17 עכשיו השאלה היא איך לכוון אותו כדי שיציג הכי הכי טוב ? אנ…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  13. Started by alonkl,

טוב שחבתי על 22 אינצק רחב של סמסונג, אבל החלטתי שההשקעה ל2007WFP היא לא לחינם. קיצר סגרתי עליו, אבל כל כך קשה לי להיפרד מ2200 שקלים כשעומד לי מנגד המסך של פיליפס 206W6CS שמגיע עם פאנל לא רע, אפילו רשום באולסייל שS-IPS אבל את זה אברר, ברור שזה יותר זול כי המסכים של דל מגיעים עם פאנל פיליפס/LG שהם קונים מהם, השאלה היא מה עדיף? האם הפיליפס זה לחסוך 700 שקל בכיף, או שיהיו לחיסכון הזה השלכות? קיצר, מה לעשות? אולי לקנות 20 אינצ' רחב ב1300 וזהו? אני כבר מבולבל.. בנוסף קשה לי לקנות מסך שיש סבירות שאני אקנה אותו והא יגיע עם 5 פיקסלים שרופים ולא תהיה אפשרות חות מלחכות לשישי. תודה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  14. ברזולוציה 1050X1680 התמונה חדה,אבל קצב הרענון הוא רק 60 ולכן המסך מרצד,וכשאני מוריד את הרזולוציה ומעלה את קצב הרענון-המסך לא מרצד אבל התמונה לא חדה. מה ההגדרות המומלצות?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  15. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  16. Started by Baruh92,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם ! חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ועם המחשב הוא צריך גם מסך LCD 19. בעקרון המחשב הולך לאחים שלו הקטנים אז השימושים יהיו משחקים ואינטרנט אופיס ושימושים בסיסים. חשוב לציין שהם ממש לא הולכים להריץ משחקים כבדים רק פיפא ומשחקים דומים לא כבדים, אולי GTA החדש שהיצא גג!! בקשר לתקציב אני צריך לבנות לו גם מפרט וגם ככה המסך מגביל אותי אז השאיפה היא כמה שפחות, גג 1400! שוב עדיף פחות ושיענה על הצרכים הנ"ל אם יש עוד נתון שצריך בשביל לבחור את המסך המתאים תגידו לי. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by ShLoMi.R,

מישהו יודע מה נסגר עם המחיר של הvp930 ?? לפני כמה זמן שחשבתי על לקנות אותו הוא עלה 1500 עכשיו הוא עולה 1700 מה הסיבה לזה?זה ירד בחזרה??

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  18. שלום, אני גר בירושלים ורוצה לקנות את הדגם ה 2007 WFP של Dell בעיר שלי, ומצאתי חנות בשם "גאולה מחשבים". זוהי חנות חרדית, אין להם אתר, והמסך עולה אצלהם 1800 שקל, שזה קצת מוזר כי זה מאוד זול ביחס לכל חנות אחרת שמוכרת את זה בארץ, אבל סה"כ הנציג עם מי שדיברתי איתו אמר לי שיש אחריות על המסך 3 שנים, יש אחריות על פיקסלים, ואפשר גם לבוא שם לחבר את המסך במקום ולבדוק פיקסלים שרופים במקום. האם כדאי ללכת על זה ולקנות שם את המסך ? תודה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אוקי התמונה צולמה מפלאפון אז אל תצפו לראות טוב,אבל רואים את הבעיה . חצי סנטימטר מעל הסמן של העכבר אתם תראו פס כאילו דהוי יותר משאר השולחן עבודה. קודם כל חשוב לי לדעת מה זה יותר מאיך לטפל בזה כי זה מוזר מדי ... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. החלפתי בין מסך CRT לLCD גם החלפתי בחיבור הדיגיטלי והמחשב ניהיה יותר מהיר,הגיוני?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. Started by alonkl,

כרגע הוא על 100, על כמה כלוון למניעת יובש בעיניים וכאבי ראש? תודה עריכה: הנה כזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151849 בזמנו הוא היה 1500, אחר כך 900 ועכשיו 1100 . שוב תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  22. ואם כן כיצד אני בורר איזה מחשב מציג? אם לא מה עושים.? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by deco,

שלום לכולם אני הולך לקנות מסך 22" ההתלבטות בין שני הדגמים VIEWSONIC VG2230WM לבין Samsung 226BW המחיר דומה כ- 1700 ש"ח המלצות ועצות יתקבלו בברכה כמו כן לא ראיתי את המסך של VIEWSONIC איפו ניתן ליראות ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  24. Started by X-It,

איזה מסך טוב יותר 931C או 931BF? בבקשה עיזרו לי.. מיועד למשחקים,המון סרטים... קצת קריאה וגלישה באינטרנט... ואל תמליצו לי על משהו אחר... רק מה יותר טוב מבין השניים...

• 2 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.