עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bennybl,

אני יכול להשיג את הדגם הבא W2205S-TD במחיר ממש טוב איך המסכים שלהם שווים או לא?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  2. Started by ATL321,

אני רוצה לקנות אותו ואיך שהבנתי ממה שכתבו פה הוא אמור להגיע החודש השאלה שלי איפה?ומתי אוכל לקנות אותו?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  3. שלום חברים. אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22 שיחליף את ה-CRT 17 שלי. השימושים הם סרטים ועבודה משרדית. בימים האחרונים אני עוקב אחרי כמות הפוסטים בנוגע לפיליפס המדובר ובמקביל בדקתי גם בפורום ב-anadatech: http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=2049206&enterthread=y ה-Viewsonic מופיע בהמלצות (בעקרון מופיע דגם VX2255wmb אבל הוא כמעט זהה מלבד מצלמה ומיקרופון מובנים וחסר רמקולים מובנים). מקום 10 ב-office work, מקום 12 ב-multimedia (גם מקום 7 ב-hardcore gaming אבל זה פחות משנה לי). השאלה היא - האם עדיף לקנות את הפיליפס רק בגלל שהפאנל שלו הוא VA? ההבדל כל כך עצום ששווה לרדת 2 אינץ' בשבילו? (וזה הבדל די משמעותי בגדלים האלה). עזרו לי... ???

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by johnwoo,

מה המסך הכי יעיל מבחינת יחס עלות/תועלת עבור עבודה משרדית (יישומי אופיס ואינטרנט בעיקר)? מטרה נוספת היא שמירה על בריאות העיניים, כך שאני לא רוצה מסך הכי זול שיהרוס לי את העיניים. גודל המסך 17 או 19 אינץ' בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by galgul,

שלום. יש לי מסך 740n של סמסונג. יש לו כבל VGA. כרגע יש לי כרטיס מסך x300- יש לו חיבור DVI ומתאם. האם זה בסדר לחבר את המסך למתאם ואליו ליציאת DVI של הכרטיס? מה עדיף? עם מתאם או חיבור רגיל ל VGA? תודה.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  6. חשבתי על זה : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 אתם ממליצים לקנות אותו או שממליצים על אחרים? כל החוות דעת עליו שם ממליצות לי לקנות אותו.

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by dato,

שלום לכולם =] ברצוני לקנות מסך חדש ( עדיפות 22 אינץ') ואני לא הכי מבין בכל העניין של המסכים ואשמח אם תעזרו לי הנה כמה מסכים שמצאתי בכמה חנויות: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_460&products_id=4165 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=4746 http://www.skypc.co.il/pl_product~L226WTQ~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~OP-RC03-1396~9~0.htm איזה מהם הוא ההכי שווה? ואם יש לכם משהו יותר טוב אשמח לראות תודה מראש דוד.

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות דל 2407 אבל לפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם יהיה ניתן להפוך אותו לטלויזיה בנוסף להיותו מחשב...הבעיה שלי היא שהסתכלתי באתר של דל וראיתי חיבור s video בשביל לחבר לטלויזיה וחיבור אנאלוגי(vga אם אני זוכר נכון...)בשביל המחשב הבעיה היא שאני צריך גם בננות(צהוב אדום לבן)אבל הבננות שראיתי שם היו ב אדום כחול וירוק...השאלה שלי היא איך אני הופך את המסך הזה לטלויזיה בשיטה הכי קלה בלי לוותר על איכות... השימושים שלי (מבחינת הטלוזיה) זה רק לחבר אותה לממיר סטנדרתי של יס... אה וגם אם יש מישהו עם ניסיון עם המוצר הזה בתור טלויזיה אז שייתן לי בבקשה חוות דעת... תודה מראש

9. Started by מאור247,

אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב שלי אבל לא כל כך הבנתי מה טוב או לא??.... נגיד איזה יחס קונטרסט טוב גבוה או נמוך או מהירות תגובה איזו רמת בהירות הכי כדאי איזה רוחב מסך עדיף וכדו'.....

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. Started by talitay,

היי לכולם... ידוע לי העניין הזה שמסכי LCD משנים צבעים ובהירות בזוויות שונות. גם ידוע לי שלקחתי את המסך הכי גרוע מהביקורת מסכים שעשו כאן באתר, חבל שגיליתי מאוחר מדי. קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש עם מסך LG 1900J (זה עם הרגל האדומה המוזרה, נראה כמו חייזר). התעסקתי בלי סוף עם ההגדרות שלו בתוכנה שמגיעה איתו וגם עם ההגדרות של הכ.מסך (nvidia 8400). ועדיין, בלי שום הסבר (הסתכלתי מכל זווית שקיימת, למעלה למטה ימינה שמאלה - כואב לי כבר הגב) החלק העליון של המסך כהה יותר מהתחתון. משמעותית. כדי לוודא שאני לא משוגעת ושזה לא בגלל הזוית שאני מסתכלת ממנה, סובבתי את המסך ככה שיעמוד על הצד, כמו דף A4, ואכן צד שמאל היה כהה יותר מצד ימין, אז ברור שיש כאן משהו מוזר וזאת לא אני P: השאלה- האם …

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  11. שלום, אני גר בירושלים ורוצה לקנות את הדגם ה 2007 WFP של Dell בעיר שלי, ומצאתי חנות בשם "גאולה מחשבים". זוהי חנות חרדית, אין להם אתר, והמסך עולה אצלהם 1800 שקל, שזה קצת מוזר כי זה מאוד זול ביחס לכל חנות אחרת שמוכרת את זה בארץ, אבל סה"כ הנציג עם מי שדיברתי איתו אמר לי שיש אחריות על המסך 3 שנים, יש אחריות על פיקסלים, ואפשר גם לבוא שם לחבר את המסך במקום ולבדוק פיקסלים שרופים במקום. האם כדאי ללכת על זה ולקנות שם את המסך ? תודה

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by alonkl,

איזה מסך עדיף מכל בחינה שאני רושם כאן: דיוק צבע? מספר צבעים? זווית צפייה? אפשרויות כיוון? אחוזי בלאי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by ofer40,

היי האם אפשר לראות בעין בלתי מזוינת את ההבדל באיכות בין שני החיבורים? האם מישהו עשה השוואה אחד מול השני על אותו מסך? כרגע אני מחובר בסמסונע 971P באנאלוגי עם מתאם בגלל הבעיה שיש ב DVI לפני שה WINDOWS עולה. אני מתקשה לראות את ההבדלים ללא השוואה בין שני החיבורים בזמן אמיתי לכן אני שואל אם מישהו הצליח לעשות בדיקה כזאת. תודה מראש

14. חיפשתי בסטיקי ובעוד מקומות ולא מצאתי עזרה בכיול המסך... אם אפשר קצת לשפוך אור ולעזור לי מאוד אשמח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  15. http://www.flatpanels.dk/panels.php

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  16. היום אני ואבי הלכנו למרדנית (סניף הדר) לקנות את המסך המדובר במחיר 1570 ש"ח. הקרטון של המסך היה נראה קצת דהוי אבל פתחנו וראינו את המסך כבל DVI וכבל חשמל. שאלנו את המוכר איפה החוברת הוראות והוא אמר שלמטה, שאלנו אם אפשר לחבר את המסך ולראות אותו והוא אמר שאין לו איפה לחבר אותו. הגעתי הבייתה נכנסתי לאתר של ויוסוניק וראיתי שהייתי אמור לקבל גם כבל VGA חוברת הוראות ושני דיסקים. התקשרתי חזרה לחנות החזרתי את המסך וזוכינו בסכום הקנייה. המוכר נראה לי 'משחק אותה כאילו הוא לא יודע על מה מדובר ואמר שהיום כל המסכים כבר לא מגיעים עם דיסקים. בקיצור סיפור מסריח. אין בשום חנות את המסך VP930B בתקציב שלי(והמסך לא ייבוא יותר לפי אומניטק), והפיליפס הבנתי ממכם גם לא ייבוא יותר לארץ. איזה תחליפים…

17. Started by alonkl,

טוב שחבתי על 22 אינצק רחב של סמסונג, אבל החלטתי שההשקעה ל2007WFP היא לא לחינם. קיצר סגרתי עליו, אבל כל כך קשה לי להיפרד מ2200 שקלים כשעומד לי מנגד המסך של פיליפס 206W6CS שמגיע עם פאנל לא רע, אפילו רשום באולסייל שS-IPS אבל את זה אברר, ברור שזה יותר זול כי המסכים של דל מגיעים עם פאנל פיליפס/LG שהם קונים מהם, השאלה היא מה עדיף? האם הפיליפס זה לחסוך 700 שקל בכיף, או שיהיו לחיסכון הזה השלכות? קיצר, מה לעשות? אולי לקנות 20 אינצ' רחב ב1300 וזהו? אני כבר מבולבל.. בנוסף קשה לי לקנות מסך שיש סבירות שאני אקנה אותו והא יגיע עם 5 פיקסלים שרופים ולא תהיה אפשרות חות מלחכות לשישי. תודה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  18. שלום לכולם, היום התחדשתי בSamsung 226BW.. יש לציין שבמסך הזה כבר אין סימוני פאנלים (s,a,c) וגם בservice function לא מופיע שום דבר.. מה הן ההגדרות האופטימליות של המסך הזה ? הגדרתי לפי המדריך של Xvertigo הנמצא בsticky.. נראה לא רע..אבל הוא מותאם לפאנל מסוים.. יש עוד משהו שאני צריך לדעת?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by צפיד,

שלום, ברשותכם שאלה: אחרי נבירות בפורמים כאן והשוואה עם לסמסונג 226BW בחר ב LG לדעתי הצבעים נראים טוב יותר בנוסף עניין הפנאל הסיני וכל הקשור בכך די הרתיעה אותי קניתי את המסך לפני ימים בודדים והייתי רוצה לדעת למה בחלק מהמקומות נראה שהמסך הוא בעל ניגודיות של 1:3000 כאשר על המסך ומפרטי המסך רשום 1:5000.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי לכולם חברה שלי רוצה לקנות מחשב, התקציב מאוד לחוץ (אחרי מתיחה 3500 כולל הכול – גם XP) כך שלמסך נשאר בלחץ 1200 ₪. ובגדול עדיף כמה שפחות (כך שאם מסך יותר יקר לא עדיף משמעותית על הזול, הזול מנצח) הבחורה בקשה במפורש LCD 19". היות ורוב השימוש אינם למשחקים או סרטים, אלה אינטרנט ושימוש משרדי כלל, עדיף לדעתי 3*4 אבל בסכום כזה היות ורצוי שיהיה הכי טוב שאפשר, אני יודעת שאין הרבה מקום להתפנקויות. אני יודעת שבסכום הזה אף אחד לא יהיה אפילו קרוב לט"מ. הרעיון הוא למצא את המסך (עדיף יותר מאופציה אחת) שנותן את התמורה המרבית לכסף. היא גרה בב"ש, ואת המפרט רוצה לבנות שם. בספק אם תסכים לנסוע רחוק (לאחריות אם תידרש) בשביל מסך. אולי, רק אולי עד IQPC באשדוד – כך שעדיף לנסות …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב, לפני מספר ימים רכשתי את המסך (האמת שאמא שלי רכשה אותו אבל לא משנה) CMV T39D 20" בחנות KSP ברעננה. המסך עונה על צרכיה של אמי בצורה סבירה מאוד ואף מעבר לכך ואני מרוצה. הבעיה- ישנו פיקסל שרוף בקצה העליון של המסך. הפיקסל אינו ממש מפריע, אך עם זאת, זה פיקסל שרוף על ההתחלה.... הפיקסל נראה שרוף רק בחלק מהצבעים (מה שאני חושב שנקרא "סאב-פיקסל" או משהו כזה). האחריות של KSP מכסה בימינו גם פיקסל שרוף אחד ב 10 הימים שלאחר הרכישה (סוף סוף). האם אתם יודעים אם זה כולל גם "סאב-פיקסל"? (אין לי רצון להטריח את אמא שלי לחנות סתם, היא עובדת הרבה מאוד) תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by daphne_n,

סך הכל אינני מחפשת מסך עם פאנל S-IPS מחפשת מסך עם תקציב ל1300 שקלים ככה, פאנל הפשוט שבפשוט TN רגיל, ואחריות לכמה שיותר בתכלס, עם שתי יציאות אחת VGA אחת DVI.. וכמובן WS 16X9, נתקלתי במסך הנ"ל, סכ"ה יש לי מסך של דל 22 אינצ' מרוצה ממנו מאוד, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הנ"ל אם למישהו יש ניסיון עם המסך.. תודה, דפנה.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by zgd,

במפרט הקרוב שאני קונה שיבצתי את הדל... רציתי לשאול האם הוא מתאים למשחקים שכידוע צריכים קצב תגובה מהיר? האם יש מריחות וכדומה? כי קראתי שקצב התגובה שלו הוא 16... ויש לחברים שלי מסכים עם 2! אני יודע שיש הבדל בשיטות המדידה, בגלל זה הפער... התוכלו להאיר את עיני?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  24. בהתאם להמלצותיכם, רכשתי את ה VP930. התקבל אצלי הרושם שהניגודיות שלו ממש לא משהו, וקשה להבדיל בין הצבעים הכהים, ובפרט קשה להנות מתכנים "אפלים" משהו (לדוגמא: Prison Break...) האם למישהו יש המלצה לקינפוג? תודה.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  25. לפני שעה קלה הבאתי לביתי מסך פיליפס 200W6 (החלפתי לפיליפס לאחר שהתאכזבתי מאוד והחזרתי מסך עם מטריצה של סמסונג 22" TN) וחיברתי לחשמל ולמחשב. המסך... "כרגיל"... עלה בלי פיקסל שרוף אחד... המה מה... הפלא ופלא... אין נורית חיווי ??? (ירוקה) בפאוואר (כפתור הדלקה כיבוי והמתנה). אין תגובה בכפתורי הכיוון בתחתית המסך מעל הרמקולים המובנים, הלחצנים של בהירות ניגודיות וצבעים "מיותרים ורק של כאילו כזה...", אין OSD שעולה דרך לחצני המסך, אין כלל אפשרות לכיוון התצוגה והקול, הכפתורים (ומה שקשור אליהם מאחור) כאילו מנותקים מגוף המסך. הרמקולים אינם פועלים למרות ההגדרות הנכונות, ועוד לא בדקתי את USB ושאר קונטרולים. אינני יכול לכבות ולהדליק את המסך פרט דרך ווינדוס והמחשב עצמו. מה אתם …

• 2 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים