מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש לי כבר משהו כמו 8 שנים מסך CRT של חברה ג'נרית בשם ORION.... בקיצור הגיע הזמן לאיזה LCD נחמד יפה, קודם כל הייתי רוצה לדעת,אני אחד שמשחק בהרבה משחקים למחשב,הכי חזקים והכי כבדים,אבל אניי מסתפק ברזולוציה 1280-1024 מסך LCD למשל עם הרבה MS,אז משחקים יעבדו בו פחות טוב או משהו כזה? מסך LCD לא יוריד מאיכות המשחקים ומאיך שהם עובדים? תמליצו לי בבקשה על מסכים טובים ככה 19 אינץ' משהו כזה,במחיר לא יותר מ1500,אבל רצוי פחות פשוט תמיד אני רואה מסכים בסופרמרקט LCD ב700 שקל למחשב,ומן הסתם זה חרא ויש מבחר גדול,אז תגידו בערך מה נראה לכם תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שואל בנוגע לדל 2007. אני גר בת"א ומתבלט אם לקנות בירושלים ב-2000 או בנתניה ב-2145. אני לא רוצה לנסוע לירושלים כל פעם שיש פיקסל שרוף. אז סתם תוהה מה התכיפות שבה אני אצטרך לבצע את הנסיעות האלה. ודבר אחרון, האם אני צריך לקנות מתאם מיוחד כדי לראות בHD או משהו כזה? יש לי GTS 8800 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
24" AOC 24" LCD 416V 22" NU W2221A 22'' LCD
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
קיבלתי את המסך עכשיו ואני זקוק לכמה עצות. מה עושים, מכיילים ומשנים בהתחלה? את בדיקת הפיקסלים עשיתי (צבעים שונים ברקע וחיפוש), מה חוצמזה? משהו ששמתי לב אליו: השמות של האנשים פה בפורום שמופיעים בירוק סגול וכאלה, רואים ממש בקושי שזה הצבע, כולם נראים די אותו דבר וקשה להבדיל שזה ירוק סגול וכ'ו... מה עושים בקשר לזה? מה צריך לשנות בהגדרות? ועוד משהו, אחרי חצי שעה עליו אני מרגיש קצת מוזר בעיניים. זה בגלל שההגדרות לא משהו או שצריך להתרגל? (הייתי עם CRT עד עכשיו)
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך מסך 19 (בשביל חבר ) המסך מיועד למשחקים וסרטים , ההיתי מעדיף מסך רחב , אבל ללא פאנל TN , המליצו לי על ה-SAMSUNG 971P (פאנל S-IPS) אבל הוא לא רחב , האם יש מקביל שלו ב-WIDE , אם לא אז אולי אני אקח את ה-971P תודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אנחנו מתכננים לקנות מסך- והמליצו לי על המסך הבא- LG L1953S 5ms . השימושים הם בעיקר משרדיים ולעיתים רחוקות (מאוד) סרטים, כי סביר מאוד להניח שסרטים ינוגנו על הטלויזיה. האם יש מסך אחר שמומלץ באיזור התקציב הזה - 1200 ¤ ומטה ? (לא מתעקש על 19'' ) . תודה לעונים, אמיר.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD, "19, עם זמן תגובה של לא יותר מ - 5ms וניגודיות כמה שיותר טובה ( לא פחות מ - 1:700, רצוי 1:800 ומעלה ). כמו כן חשוב שתהיה יציאת DVI ( הכרחי ). התקציב שלי הוא 1300, אבל אני אעדיף למצוא משהו בסביבות 1100-1200. מה שחשוב לי זה שהצבעים יהיו "חיים", אני עובד הרבה עם גרפים מדעיים, וחשוב לי לראות צבעים טובים ותמונה חדה וברורה. גם סרטים חשובים לי, לא כדבר עיקרי, אבל שהאיכות תהיה טובה, אם כבר משקיעים כל כך הרבה כסף על מסך.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
די נמאס, כל יום מישהו פותח אשכול שהמסך הגיע לו פגום, זה מעצבן, השיקו מסך טוב, אבל תראו איזה אחוזי בלאי, זה בושה. מתחילה להיות לי הרגשה שLG ופיליפס מנסות יענו "לדפוק" את דל אז שולחים להם 20 אחוז פאנלים פגומים, יש איזשהו מסך של LG או פיליפס עם הפאנל המדהים הזה שלהם? למה שלא נשלח איזה מכתב על שם HWzone משו עצבני שיבינו ויתנו תשובה? מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע פיקלסים שרופים? מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע מסך שונה ממה ששילמתי עליו (פאנל אחר)? סקאי פי.סי מוכנים להחליף לי על פיקסל 1 במעמד הקניה אבל הבעיה שהם רחוקים ממני.. עריכה: אין על דל החברה הכי טובה שקיימת
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום קיבלתי מניר טק את המסך, הגיע תוך 3 ימים שזה יפה. שילמתי עליו 1500 שח כולל משלוח עד הבית שזה מחיר לא רע. חיברתי את המסך והנה מה שאני יכול לספר: קודם כל המסך מאוד(!) איכזב אותי, לצערי אין לי מצלמה אז אני ינסה להעביר את מה שאני רואה במילים. הפעלתי את המסך וישר היה ניתן לראות את תאורת הLCD שזולגת אל כל המסך, אין איקס או מהצדדים, התאורה מלבינה את כל המסך. הדבר הזה גורם לשחור להיות מאוד(!!!) בהיר השחור כלל לא נראה שחור. נסיתי להוריד בהירות וזה לא עזר. לאחר מכן הבאתי את מסך הTN(!) שלי כדי להשוות קצת, וכאן הבנתי שכל הנאמר בפורום על פאנלים הוא שטות אחת גדולה (להזכירכם הפיליפס הוא VA) הצבעים במסך הTN הרבה יותר טובים מבפיליפס, הם נראים חיים יותר בזמן שבפיליפס הם נראים מאוד חיוו…
-
- 85 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
על פי ההגדרה של החברה המסך מיועד למיגזר העסקי: http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_T33HNxx?open&OpenDocument&epi=web_express השימושים העיקריים שלי הם: משחקים אינטרנט ויישומי אופיס 1) האם הוא יתאים לשימושים שלי? 2) האם הרזולוציה הטבעית של המסך 1900X1200 מתאימה למחשב שלי? המיפרט של המחשב שלי הוא: AMD 3700 64 BIT זיכרון פנימי 2 GB כרטיס מסך GEFORCE 7600 GT [br]פורסם בתאריך: 13.11.2007 בשעה 11:59:37 בדקתי באתר שבודק את סוג הפאנל של כל מסך. הפאנל של ה-LENOVO L220 X הוא TN ולא משהו יותר איכותי כמו שטענו פה. התקשרתי לאקסלנט והסוכן לא ידע איזה סוג פאנל יש לדגם הזה. BAGHEERA- יצרת רושם שהלנובו הזה יותר איכותי, והרי הוא פאנל TN. אתה יכול להסביר ל…
-
- 34 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי אנשים כמו שחלקכם יודעים, לא מזמן קניתי 2007FP של דל ואף פירסמתי פה ת'רד על תלאותיי עם המסך הזה.. לאחרונה שמתי לב שישנה חוסר אחידות בפאנל של המסך, כלומר כמעט חצי מסך יותר בהיר מהחצי השני. האם אני לא רואה טוב או שפשוט ככה הפאנל הגיע? והאם אפשר לסדר את זה איכשהו? עכשיו אני מבין את נושא ה"לוטו" עם המסכים האלה, או שאתה מקבל מסך עם פאנל כזה או אחר.. או שאתה מקבל מסך עם פחות מ-6 פיקסלים שרופים וזה "בסדר" לפי מדיניות החברה, או שאין שרופים אבל יש זליגות אור שזה גם בסדר לפי מדיניות החברה, או שאין את שניהם (כמו אצלי) אבל ישנה חוסר אחידות בבהירות.. ואת האמת שזה מתחיל לשגע אותי חצי בהיר חצי יותר כהה.. האם כל היתרונות של הפאנל המסך הזה שווים את הסיכונים, מדיניות היצרן התמוהה והחסרו…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני חן ועוד מעט אתחדש בע"ה במסך 22 LCD חדש. ראיתי כמה תגובות וביקורות בכל מיני אתרים ורציתי בבקשה את עזרתכם ועצתכם בנושא! אז... הנה שלושת המסכים: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=594707 HP w2207 וביקורת http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/hp-w2207-lcd-monitor/4505-3174_7-32391039.html?tag=txt http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 Dell E228WFP וביקורת http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-e228wfp-22-widescreen/4505-3174_7-32308014.html?tag=prod.txt.1 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 Samsung 226BW וביקורת http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-226bw/4505-3174_7-32327967.html?tag=prod.txt.1 בינתיים אני נ…
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
איך הפיליפס 220WS8FS לעומת LG L226WTQ וסמסונג 226BW ? אני יודע שהLG עדיף מבין השלושה וכן גם הסמסונג..אבל מה בנוגע לפיליפס? -תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שיש מסך חדש של DELL דגם E248wfp מישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הנ"ל לבין הדגם 2407wfp תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
קניתי אותו ב-LCDTV אחלה חבר'ה שינוי מרענן ממסך "17 של סוני אחלה מסך, אין פיקסלים שרופים לגבי הצלליות כשהוא לא מכוייל רואים צללית ירוקה אבל עם הכיול המתאים הצללית הירוקה ישר נעלמת. לגבי גוסטינג יש קצת, אבל !!! מבחינים הזה רק עם מתמקדים במבט על אובייקט מסויים ,ככה שבפעילות רגילה זה לא ממש מורגש בכל אופן אני מרוצה מהקניה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן אני יודע שחרשו על זה וכאלה אבל אני צריך תשובה דחופה למחר בבוקר אני ביקשתי מבעל החנות להקריא לי את הקוד פאנל שרשום על הקרטון והקוד זה OHM064 ולא מצאתי שום מידע עליו אבל גרסה זה A04 אז זה בטוח יהיה פאנל S-IPS ? תודה רבה לכולם =] :please:
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לך מסך 19 לא משנה עכשיו איזה,המקסימום שלו זה 1600X1200,אבל במשחקים אני מוגבל ל1280X1024. כשהמחשב לא מזהה את המסך (לפניי שיש דרייבר) כל הרזולוציות פתוחות ואני רוצה שזה יהיה ככה גם כשהמחשב מזהה את המסך. בקיצורררר,איך פותח את כל הרזולוציות במשחקים? שאני לא יהיה מוגבל ל1280X1024.
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו ואיך שהבנתי ממה שכתבו פה הוא אמור להגיע החודש השאלה שלי איפה?ומתי אוכל לקנות אותו?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום!! אני מחפש מסך מחשב / טלוויזיה WIDE SCREEN. אשר כוללים כניסות מסוג: קומפוננט , קומפוזיט , VGA , DVI (כל כניסה נוספת תתקבל בברכה). לשימושים הבאים: אינטרנט , WORD , קונסולות - XBOX 360 , טלוויזיה (ממיר). כבר קראתי את המאמר על מסכי ה 24 אבל זה ממש לא בתקציב שלי... המסך צריך להציג מינימום של 720P לא חייב FHD... תודה מראש לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך 740n של סמסונג. יש לו כבל VGA. כרגע יש לי כרטיס מסך x300- יש לו חיבור DVI ומתאם. האם זה בסדר לחבר את המסך למתאם ואליו ליציאת DVI של הכרטיס? מה עדיף? עם מתאם או חיבור רגיל ל VGA? תודה.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חשבתי על זה : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 אתם ממליצים לקנות אותו או שממליצים על אחרים? כל החוות דעת עליו שם ממליצות לי לקנות אותו.
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב שלי אבל לא כל כך הבנתי מה טוב או לא??.... נגיד איזה יחס קונטרסט טוב גבוה או נמוך או מהירות תגובה איזו רמת בהירות הכי כדאי איזה רוחב מסך עדיף וכדו'.....
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את הדגם הבא W2205S-TD במחיר ממש טוב איך המסכים שלהם שווים או לא?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22 שיחליף את ה-CRT 17 שלי. השימושים הם סרטים ועבודה משרדית. בימים האחרונים אני עוקב אחרי כמות הפוסטים בנוגע לפיליפס המדובר ובמקביל בדקתי גם בפורום ב-anadatech: http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=2049206&enterthread=y ה-Viewsonic מופיע בהמלצות (בעקרון מופיע דגם VX2255wmb אבל הוא כמעט זהה מלבד מצלמה ומיקרופון מובנים וחסר רמקולים מובנים). מקום 10 ב-office work, מקום 12 ב-multimedia (גם מקום 7 ב-hardcore gaming אבל זה פחות משנה לי). השאלה היא - האם עדיף לקנות את הפיליפס רק בגלל שהפאנל שלו הוא VA? ההבדל כל כך עצום ששווה לרדת 2 אינץ' בשבילו? (וזה הבדל די משמעותי בגדלים האלה). עזרו לי... ???
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-