עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by alonkl,

די נמאס, כל יום מישהו פותח אשכול שהמסך הגיע לו פגום, זה מעצבן, השיקו מסך טוב, אבל תראו איזה אחוזי בלאי, זה בושה. מתחילה להיות לי הרגשה שLG ופיליפס מנסות יענו "לדפוק" את דל אז שולחים להם 20 אחוז פאנלים פגומים, יש איזשהו מסך של LG או פיליפס עם הפאנל המדהים הזה שלהם? למה שלא נשלח איזה מכתב על שם HWzone משו עצבני שיבינו ויתנו תשובה? מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע פיקלסים שרופים? מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע מסך שונה ממה ששילמתי עליו (פאנל אחר)? סקאי פי.סי מוכנים להחליף לי על פיקסל 1 במעמד הקניה אבל הבעיה שהם רחוקים ממני.. עריכה: אין על דל החברה הכי טובה שקיימת

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yossi_s1,

היום קיבלתי מניר טק את המסך, הגיע תוך 3 ימים שזה יפה. שילמתי עליו 1500 שח כולל משלוח עד הבית שזה מחיר לא רע. חיברתי את המסך והנה מה שאני יכול לספר: קודם כל המסך מאוד(!) איכזב אותי, לצערי אין לי מצלמה אז אני ינסה להעביר את מה שאני רואה במילים. הפעלתי את המסך וישר היה ניתן לראות את תאורת הLCD שזולגת אל כל המסך, אין איקס או מהצדדים, התאורה מלבינה את כל המסך. הדבר הזה גורם לשחור להיות מאוד(!!!) בהיר השחור כלל לא נראה שחור. נסיתי להוריד בהירות וזה לא עזר. לאחר מכן הבאתי את מסך הTN(!) שלי כדי להשוות קצת, וכאן הבנתי שכל הנאמר בפורום על פאנלים הוא שטות אחת גדולה (להזכירכם הפיליפס הוא VA) הצבעים במסך הTN הרבה יותר טובים מבפיליפס, הם נראים חיים יותר בזמן שבפיליפס הם נראים מאוד חיוו…

• 85 תגובות
    • 7.3k צפיות
  3. Started by johnwoo,

על פי ההגדרה של החברה המסך מיועד למיגזר העסקי: http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_T33HNxx?open&OpenDocument&epi=web_express השימושים העיקריים שלי הם: משחקים אינטרנט ויישומי אופיס 1) האם הוא יתאים לשימושים שלי? 2) האם הרזולוציה הטבעית של המסך 1900X1200 מתאימה למחשב שלי? המיפרט של המחשב שלי הוא: AMD 3700 64 BIT זיכרון פנימי 2 GB כרטיס מסך GEFORCE 7600 GT [br]פורסם בתאריך: 13.11.2007 בשעה 11:59:37 בדקתי באתר שבודק את סוג הפאנל של כל מסך. הפאנל של ה-LENOVO L220 X הוא TN ולא משהו יותר איכותי כמו שטענו פה. התקשרתי לאקסלנט והסוכן לא ידע איזה סוג פאנל יש לדגם הזה. BAGHEERA- יצרת רושם שהלנובו הזה יותר איכותי, והרי הוא פאנל TN. אתה יכול להסביר ל…

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  4. היי אנשים כמו שחלקכם יודעים, לא מזמן קניתי 2007FP של דל ואף פירסמתי פה ת'רד על תלאותיי עם המסך הזה.. לאחרונה שמתי לב שישנה חוסר אחידות בפאנל של המסך, כלומר כמעט חצי מסך יותר בהיר מהחצי השני. האם אני לא רואה טוב או שפשוט ככה הפאנל הגיע? והאם אפשר לסדר את זה איכשהו? עכשיו אני מבין את נושא ה"לוטו" עם המסכים האלה, או שאתה מקבל מסך עם פאנל כזה או אחר.. או שאתה מקבל מסך עם פחות מ-6 פיקסלים שרופים וזה "בסדר" לפי מדיניות החברה, או שאין שרופים אבל יש זליגות אור שזה גם בסדר לפי מדיניות החברה, או שאין את שניהם (כמו אצלי) אבל ישנה חוסר אחידות בבהירות.. ואת האמת שזה מתחיל לשגע אותי חצי בהיר חצי יותר כהה.. האם כל היתרונות של הפאנל המסך הזה שווים את הסיכונים, מדיניות היצרן התמוהה והחסרו…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by chenc,

שלום אני חן ועוד מעט אתחדש בע"ה במסך 22 LCD חדש. ראיתי כמה תגובות וביקורות בכל מיני אתרים ורציתי בבקשה את עזרתכם ועצתכם בנושא! אז... הנה שלושת המסכים: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=594707 HP w2207 וביקורת http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/hp-w2207-lcd-monitor/4505-3174_7-32391039.html?tag=txt http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 Dell E228WFP וביקורת http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-e228wfp-22-widescreen/4505-3174_7-32308014.html?tag=prod.txt.1 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 Samsung 226BW וביקורת http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-226bw/4505-3174_7-32327967.html?tag=prod.txt.1 בינתיים אני נ…

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  6. איך הפיליפס 220WS8FS לעומת LG L226WTQ וסמסונג 226BW ? אני יודע שהLG עדיף מבין השלושה וכן גם הסמסונג..אבל מה בנוגע לפיליפס? -תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by Refaelo,

שלום לכולם ראיתי שיש מסך חדש של DELL דגם E248wfp מישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הנ"ל לבין הדגם 2407wfp תודה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  8. Started by guysevi,

קניתי אותו ב-LCDTV אחלה חבר'ה שינוי מרענן ממסך "17 של סוני אחלה מסך, אין פיקסלים שרופים לגבי הצלליות כשהוא לא מכוייל רואים צללית ירוקה אבל עם הכיול המתאים הצללית הירוקה ישר נעלמת. לגבי גוסטינג יש קצת, אבל !!! מבחינים הזה רק עם מתמקדים במבט על אובייקט מסויים ,ככה שבפעילות רגילה זה לא ממש מורגש בכל אופן אני מרוצה מהקניה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DaNi-L,

כן אני יודע שחרשו על זה וכאלה אבל אני צריך תשובה דחופה למחר בבוקר אני ביקשתי מבעל החנות להקריא לי את הקוד פאנל שרשום על הקרטון והקוד זה OHM064 ולא מצאתי שום מידע עליו אבל גרסה זה A04 אז זה בטוח יהיה פאנל S-IPS ? תודה רבה לכולם =] :please:

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. יש לך מסך 19 לא משנה עכשיו איזה,המקסימום שלו זה 1600X1200,אבל במשחקים אני מוגבל ל1280X1024. כשהמחשב לא מזהה את המסך (לפניי שיש דרייבר) כל הרזולוציות פתוחות ואני רוצה שזה יהיה ככה גם כשהמחשב מזהה את המסך. בקיצורררר,איך פותח את כל הרזולוציות במשחקים? שאני לא יהיה מוגבל ל1280X1024.

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by ATL321,

אני רוצה לקנות אותו ואיך שהבנתי ממה שכתבו פה הוא אמור להגיע החודש השאלה שלי איפה?ומתי אוכל לקנות אותו?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום!! אני מחפש מסך מחשב / טלוויזיה WIDE SCREEN. אשר כוללים כניסות מסוג: קומפוננט , קומפוזיט , VGA , DVI (כל כניסה נוספת תתקבל בברכה). לשימושים הבאים: אינטרנט , WORD , קונסולות - XBOX 360 , טלוויזיה (ממיר). כבר קראתי את המאמר על מסכי ה 24 אבל זה ממש לא בתקציב שלי... המסך צריך להציג מינימום של 720P לא חייב FHD... תודה מראש לכל העונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by galgul,

שלום. יש לי מסך 740n של סמסונג. יש לו כבל VGA. כרגע יש לי כרטיס מסך x300- יש לו חיבור DVI ומתאם. האם זה בסדר לחבר את המסך למתאם ואליו ליציאת DVI של הכרטיס? מה עדיף? עם מתאם או חיבור רגיל ל VGA? תודה.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  14. חשבתי על זה : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 אתם ממליצים לקנות אותו או שממליצים על אחרים? כל החוות דעת עליו שם ממליצות לי לקנות אותו.

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by מאור247,

אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב שלי אבל לא כל כך הבנתי מה טוב או לא??.... נגיד איזה יחס קונטרסט טוב גבוה או נמוך או מהירות תגובה איזו רמת בהירות הכי כדאי איזה רוחב מסך עדיף וכדו'.....

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  16. Started by bennybl,

אני יכול להשיג את הדגם הבא W2205S-TD במחיר ממש טוב איך המסכים שלהם שווים או לא?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. שלום חברים. אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22 שיחליף את ה-CRT 17 שלי. השימושים הם סרטים ועבודה משרדית. בימים האחרונים אני עוקב אחרי כמות הפוסטים בנוגע לפיליפס המדובר ובמקביל בדקתי גם בפורום ב-anadatech: http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=2049206&enterthread=y ה-Viewsonic מופיע בהמלצות (בעקרון מופיע דגם VX2255wmb אבל הוא כמעט זהה מלבד מצלמה ומיקרופון מובנים וחסר רמקולים מובנים). מקום 10 ב-office work, מקום 12 ב-multimedia (גם מקום 7 ב-hardcore gaming אבל זה פחות משנה לי). השאלה היא - האם עדיף לקנות את הפיליפס רק בגלל שהפאנל שלו הוא VA? ההבדל כל כך עצום ששווה לרדת 2 אינץ' בשבילו? (וזה הבדל די משמעותי בגדלים האלה). עזרו לי... ???

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by johnwoo,

מה המסך הכי יעיל מבחינת יחס עלות/תועלת עבור עבודה משרדית (יישומי אופיס ואינטרנט בעיקר)? מטרה נוספת היא שמירה על בריאות העיניים, כך שאני לא רוצה מסך הכי זול שיהרוס לי את העיניים. גודל המסך 17 או 19 אינץ' בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לקנת מסך שהוא 19 אינץ, שלא יהיה רחב (לא אראה בו סרטים או אשחק בו יותר מדיי סרטים) ושכמובן יהיה עם פאנל שהוא לא TN. לצערי התקציב שלי הוא לא כל כך גבוה למסך שהוא לא TN (בסבבות ה- 1500 ש"ח). לאחר חיפוש הבנתי שאת ה- VP930 כבר לא מייבאים והדל (2007FP) מעבר לתקציב שלי..... האם יש מסכים אחרים שיכולים לבוא בחשבון בתקציב הנ"ל?? רוב השימושים שלי במסך הם בעיקר לגלישה, קריאת טקסטים ומעט מאד משחקים וסרטים....האם לשימושים האלה יספיק מסך שהוא בעל פאנל TN?? תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. http://www.flatpanels.dk/panels.php

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות דל 2407 אבל לפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם יהיה ניתן להפוך אותו לטלויזיה בנוסף להיותו מחשב...הבעיה שלי היא שהסתכלתי באתר של דל וראיתי חיבור s video בשביל לחבר לטלויזיה וחיבור אנאלוגי(vga אם אני זוכר נכון...)בשביל המחשב הבעיה היא שאני צריך גם בננות(צהוב אדום לבן)אבל הבננות שראיתי שם היו ב אדום כחול וירוק...השאלה שלי היא איך אני הופך את המסך הזה לטלויזיה בשיטה הכי קלה בלי לוותר על איכות... השימושים שלי (מבחינת הטלוזיה) זה רק לחבר אותה לממיר סטנדרתי של יס... אה וגם אם יש מישהו עם ניסיון עם המוצר הזה בתור טלויזיה אז שייתן לי בבקשה חוות דעת... תודה מראש

22. חיפשתי בסטיקי ובעוד מקומות ולא מצאתי עזרה בכיול המסך... אם אפשר קצת לשפוך אור ולעזור לי מאוד אשמח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by alonkl,

איזה מסך עדיף מכל בחינה שאני רושם כאן: דיוק צבע? מספר צבעים? זווית צפייה? אפשרויות כיוון? אחוזי בלאי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  24. חנות קטנה ומטריפה... בבת ים. 'אלוף מחשבים' מנהל (אילן ) ג'ינג'י מגניב שעושה שפגטים... העיקר שהלקוחות יצאו... ויכנסו שוב מרוצים, מסך ראשון לא הפיק צבעים נכונים בעבורי, והחלפתיו. מסך הפיליפס שהוחלף תמורת הראשון, הגיע תקול, המנהל "כעס" במקומי, אילן המנהל של החנות המדוברת, בכבודו ובעצמו יצא לנותן האחריות וחזר לאחר שעות עם מסך חדש תקין לחלוטין, סחוט ורטוב מגשם, אך עם חיוך של ג'ינג'ים על הפנים. מלא לקוחות בחנות וההמתנה לא קצרה אך כדאית לאללה. תענוג של שירות, הסברים הקשבה וטלפונים זמינים . בת ים על המפה.

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  25. היום אני ואבי הלכנו למרדנית (סניף הדר) לקנות את המסך המדובר במחיר 1570 ש"ח. הקרטון של המסך היה נראה קצת דהוי אבל פתחנו וראינו את המסך כבל DVI וכבל חשמל. שאלנו את המוכר איפה החוברת הוראות והוא אמר שלמטה, שאלנו אם אפשר לחבר את המסך ולראות אותו והוא אמר שאין לו איפה לחבר אותו. הגעתי הבייתה נכנסתי לאתר של ויוסוניק וראיתי שהייתי אמור לקבל גם כבל VGA חוברת הוראות ושני דיסקים. התקשרתי חזרה לחנות החזרתי את המסך וזוכינו בסכום הקנייה. המוכר נראה לי 'משחק אותה כאילו הוא לא יודע על מה מדובר ואמר שהיום כל המסכים כבר לא מגיעים עם דיסקים. בקיצור סיפור מסריח. אין בשום חנות את המסך VP930B בתקציב שלי(והמסך לא ייבוא יותר לפי אומניטק), והפיליפס הבנתי ממכם גם לא ייבוא יותר לארץ. איזה תחליפים…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.