מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אם אני מחבר תחנת עגינה של מחשב נייד (dell latitude e4300) אל המסך בחיבור של DVI-D ל DVI-D, האם השידור הוא אכן דיגיטלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מכל מה שאני קורא פה על לבדוק את סוג הפנל לפני הרכישה שהמוכר יתחייב ועוד הייתי רוצה לדעת עם למסך זה יש פנל אחר ? ועם כן איזה כי הנושא הזה די מפחיד אותי וגורם לי להסס עם לרכוש אותו . ידוע לי מהמוכר שהספק שלו זו חברת CMS עם מישהו רכש וקיבל את הפנל S-IPS ויוכל לומר לי כמה עלה ואיפה רכש אודה לכם מאוד על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
נשגב מבינתי עניין מסכי המחשב והפאנלים השונים. אני צריך מסך עבור המטרות שבכותרת, חיבורי RCA יתקבלו בברכה - אך אינם בגדר חובה התקציב הוא 1500 ועד 2000 במידה ומדובר במסך 27". רוב תודות אלי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע או יכול לתת לינק או להפנות למקום שיש בו ריכוז של יצרני הפנלים למסכי LCD,ומשם שאוכל לדעת כל חברה אצל מי מייצרת את הפאנל? כלומר אני מחפש את שמות יצרני הפאנלים,ואם אפשר אז קישור לשידוך של החברה עם יצרנית הפאנל. אגב,ניסיתי בגוגל ובעוד מקומות אבל אני לא מצאתי ריכוז.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
מחפש תוכנת כיול שתוכל להוציא לי את המיטב מהמסך שלי, יש דבר כזה? במה אתם משתמשים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך 20" והבנתי שהרזלוציה במסכים אלו היא 1600X1200 שזה נשמע לי די גדול לקריאה נוחה של טקסט באינטרנט. אני כרגע עם מסך 19" (5:4) ברזולוציה של 1280x1024 ואין לי איזשהם בעיות עם טקסט ברזולוציה הזאת. מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום חברים, שלשום עקב הפסקת חשמל נשרף לי מסך מחשב אהוב (Viewsonic vp930b). כבר הספקתי לרוץ ולקנות אחד אחר במקומו (u2312hm) אבל ממש הייתי רוצה להשמיש את הישן. מישהו מכיר מעבדה אמינה לתיקון מסכי מחשב? המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 3 אופציות, מה עדיף? 2243EWX- האם יש לו פונקציות ארגונומיות? W2243T T220 ערכתי את הכותרת
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אחיין שלי התחיל לשחק וקיבלתי משימה להרכיב לו מחשב, נרכש מחשב מהלוחות פה עם מעבד 6700k כרגע נשאר לרכוש מסך וכרטיס מסך כנראה יהיה משהו ברמה של 1060 מחפש המלצה למסך 24 שיהיה טוב למשחקים, תקציב (לא יקר מחשב ראשון של ילד סביב 500 שקלים)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק להמלצה למסך LCD בגדול 17 אינץ. השימושים העיקריים שלו יהיו קצת משחקים והרבה עבודה שוטפת. התקציב הוא 900 שקל.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
חבריםשאלה מעניינת יש לי מסך LCD רחב כשאני צופה בתמונות הם נמתחות יש פתרון??
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הסמסונג מסידרת טי אבל אומרים שהוא גרוע בגלל שזה פאנל TN אני לא ממש מבין מה גרוע בזה אבל בכל זאת עם זה לא טוב אז יש למישהו המלצה למסך טוב יותר או מסך שהוא לא TN ? 23 ו 24 אינטש גם הולך
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מסך 23" וכנראה אני ייקח את DELL U2311. עכשיו הבעיה שלי היא שהמסך יעמוד על שולחן יחסית צר(50 ס"מ) ואני מפחד שבסוף המסך יהיה קרוב מדי לכן חשבתי לתלות את המסך על הקיר, אז רציתי לדעת אם יש לו אפשרות כזאת ומאיפה אני יכול לקנות מתלה בשבילו. חשבתי על תליה בגלל שהמסך שיש לי עכשיו המעמד שלו מקרב לי את המסך בבערך 20 ס"מ. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
היי מה נשמע חברה? עוד שעה וחצי בדיוק אני זז לקנות מסך דק למחשב סוף סוף (אחרי שה-IIYAMA האגדי שירת אותי כמו שצריך). בתאכלס, אל תגידו לי מסכים אחרים, מה מבינהם עדיף? SONY X95F, זמן תגובה 8 http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=471978 VIEWSONIC VX922, זמן תגובה 2 LG L1970HR , זמן תגובה 2 למרות שהסוני עם זמן תגובה יותר נמוך, ראיתי בפורומים פה שאוהבים אותו........אבל ב100 שקל יותר אני יכול לקנות VS עם זמן תגובה 2... ?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
We've received word that the above pictured SP2309 will boast a 23-inch 16:9 panel with a wicked 2,048 x 1,152 (QWXGA) native resolution, an 80,000:1 dynamic contrast ratio, 98% color gamut (NTSC, we presume), 2-millisecond response time, 2-megapixel camera (with microphone) and VGA / DVI / HDMI inputs Looks like Canada will get it first (in "one to two weeks") for $419.99.
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
המסכים של VIEWSONIC מחזיקים זמן רב?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות LCD ברזולוציה של FULL HD למחשב למשחקים וגם בין השאר לסרטים והרבה עבודה באינטרנט אני מעוניין במסך שלא יעייף את העיניים וייתן את התוצאות הכי טובות מבחינת איכות תמונה זמן תגובה... דגש רב על חדות. חשבתי על ה24" של דל.. אבל אני לא מבין בזה יותר מידי... בכל מקרה... מוזמנים להתחיל להציע.. התקציב הוא גג.. אם אפשר בפחות עדיף בפחות כמובן... תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
האם אפשרי לקחת מסך מגע בגודל 17" ומעלה ולהפעילו ע"י סוללות ללא מקור מתח? ובאותו נושא, קיים מסך כזה עם קורא כרטיסים דיגיטלי מובנה? שאלות קשות אבל תודה למשיבים.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך 22 \ 24, ולחבר את הטלויזיה אליו, כך שאוכל לראות דרך המסך מחשב את הטלויזיה? יש לי חיבור RCA צהוב כזה בכרטיס מסך. האם אני יכול לעשות כזה דבר או שעדיף כבר לקנות טלויזיה וזהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
קניתי 17 קמו שארו לי אנשיםפ והוא לא 17 כי אני מדליק ויש שם קתוב אסוס ולא קטוב לי מאג 17 איך אני מטקן?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
חברים שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מעוניין במסך LCD. עברתי על המדריך )המצויין (לבחירת ה LCD והבנתי שבשביל הצרכים שלי )פוטושופ, אינטרנט, אופיס , וקצת משחקים( אני זקוק למסך 19 אינץ' עם פאנל VA/IPS חפשתי הרבה דגמים בזאפ ומצאתי רק TN+f . אני אשמח לשמוע הצעות והמלצות למסכים מומלצים. כמו כן האם אתם ממליצים לחפש את המסך המומלץ ברכישות פומביות או באתרי מכירה למינהם? תודה! דב.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אני כנראה הולך השבוע לסגור על מחשב חשבתי לקחת U2311 וGTX 470 לא כדאי לי ללכת על המסך הזה במקום ה DELL לקנות משקפיים ולהנות מהפונקציה של ה 3D? המסך תומך ב 3D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4109&CatCode= איך המחיר ל 3D?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600 המחשב משמש למשחקים, סרטים, אינטרנט וגרפיקה ממוחשבת. אין משהו מבין ה4 שאני עושה יותר משאר הדברים. חוץ מזה, האם כדאי לי לשקול אפשרות למסך רחב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-