מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה יש לי מסך סמסונג 913n,הגדרות ה refresh rate על 75 הרץ ועדיין כואבות העיניים בכל פעם שאני יושב מולו... יש מצב שהריפרשרייט לא פעיל??? :-\
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
די נמאס, כל יום מישהו פותח אשכול שהמסך הגיע לו פגום, זה מעצבן, השיקו מסך טוב, אבל תראו איזה אחוזי בלאי, זה בושה. מתחילה להיות לי הרגשה שLG ופיליפס מנסות יענו "לדפוק" את דל אז שולחים להם 20 אחוז פאנלים פגומים, יש איזשהו מסך של LG או פיליפס עם הפאנל המדהים הזה שלהם? למה שלא נשלח איזה מכתב על שם HWzone משו עצבני שיבינו ויתנו תשובה? מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע פיקלסים שרופים? מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע מסך שונה ממה ששילמתי עליו (פאנל אחר)? סקאי פי.סי מוכנים להחליף לי על פיקסל 1 במעמד הקניה אבל הבעיה שהם רחוקים ממני.. עריכה: אין על דל החברה הכי טובה שקיימת
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין במסכים הללו ביגלל כניסות הוידאו על הDELL יש המון ביקורות ודעות גם בפורום על הסמסונג הספציפי הזה אין גם לא ברשת(מעניין למה?) מכיוון שהמחיר שלהם דיי דומה 2 אינץ נוספים זנ לא רע. האם יש דעה לגבי מה עדיף מבינהם? שימושים רגילים+טלוויזיה תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמסך הזה למחשב החדש - מחשב למשחקים . קיצר אני מפחד לגבי ה MS - זמן תגובה של המסך . האם עדיף לקחת פאנל TN של LG או סמסונג - 2MS ? או שהדל מבחינת זמן תגובה עובד ללא מריחות ?!??! * משתמשי DELL 2407WFP-HC יוכלו לעזור לי הכי הרבה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך חדש מסוג LG 1970HR. אני מאוד מרוצה באופן כללי מהמסך, אולם נתקלתי בבעיה. קצב הרענון של המסך תקוע על 60hz. אין לי אפשרות לשנות אותו בהגדרות התצוגה או דרך תוכנת הדרייבר של כרטיס המסך שלי, שהוא Geforce 7950GT. הבעיה נשארה גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים של המסך. אני על רזולוציה של 1024*1280, וע"פ המפרט של המסך, אליו צירפתי לינק מטה, אני אמור להיות מסוגל לשנות את ה-Refresh Rate ל-75. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? תודה רבה! הנה המפרט של המסך: http://www.shiroi.co.uk/lg-electronics-lg-l1970hr-flat-panel-display-specification.html?PHPSESSID=9e72605c48ae546d387103ad4982541e אציין גם שהמסך מחובר בחיבור DVI.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אנחנו מתכננים לקנות מסך- והמליצו לי על המסך הבא- LG L1953S 5ms . השימושים הם בעיקר משרדיים ולעיתים רחוקות (מאוד) סרטים, כי סביר מאוד להניח שסרטים ינוגנו על הטלויזיה. האם יש מסך אחר שמומלץ באיזור התקציב הזה - 1200 ¤ ומטה ? (לא מתעקש על 19'' ) . תודה לעונים, אמיר.
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי כבר משהו כמו 8 שנים מסך CRT של חברה ג'נרית בשם ORION.... בקיצור הגיע הזמן לאיזה LCD נחמד יפה, קודם כל הייתי רוצה לדעת,אני אחד שמשחק בהרבה משחקים למחשב,הכי חזקים והכי כבדים,אבל אניי מסתפק ברזולוציה 1280-1024 מסך LCD למשל עם הרבה MS,אז משחקים יעבדו בו פחות טוב או משהו כזה? מסך LCD לא יוריד מאיכות המשחקים ומאיך שהם עובדים? תמליצו לי בבקשה על מסכים טובים ככה 19 אינץ' משהו כזה,במחיר לא יותר מ1500,אבל רצוי פחות פשוט תמיד אני רואה מסכים בסופרמרקט LCD ב700 שקל למחשב,ומן הסתם זה חרא ויש מבחר גדול,אז תגידו בערך מה נראה לכם תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שואל בנוגע לדל 2007. אני גר בת"א ומתבלט אם לקנות בירושלים ב-2000 או בנתניה ב-2145. אני לא רוצה לנסוע לירושלים כל פעם שיש פיקסל שרוף. אז סתם תוהה מה התכיפות שבה אני אצטרך לבצע את הנסיעות האלה. ודבר אחרון, האם אני צריך לקנות מתאם מיוחד כדי לראות בHD או משהו כזה? יש לי GTS 8800 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי הרבה מאוד וכמעט ולא מצאתי חוות דעת על המסך הזה. הייתי שמח לתגובות מאנשים על המסך. אני משתמש בעיקר לטלויזיה (מחובר כרטיס tv עם ממיר של yes) סרטים, ולשימוש באינטרנט ואולי בעתיד קצת משחקים. זה מסך 20 אינץ והוא הוצא לי במחיר נמוך של 1000 ש"ח לאחר הנחה גדולה. האם הוא שווה את זה? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
24" AOC 24" LCD 416V 22" NU W2221A 22'' LCD
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קניתי את המסך של סמסונג 971P לאחר התקנת התוכנה MAGIC TUNE על ויסטה יוצאת לי הודעה שהתוכנה לא תואמת. התקנתי מהאתר של סמסונג גירסה של ויסטה ועדיין אותה בעיה. למישהו יש מושג איך לתקן את זה ומה בדיוק הבעיה? לא יודע אם זה משמעותי אבל הכרטיס מסך זה GEFORCE 8600 תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך מסך 19 (בשביל חבר ) המסך מיועד למשחקים וסרטים , ההיתי מעדיף מסך רחב , אבל ללא פאנל TN , המליצו לי על ה-SAMSUNG 971P (פאנל S-IPS) אבל הוא לא רחב , האם יש מקביל שלו ב-WIDE , אם לא אז אולי אני אקח את ה-971P תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי אנשים כמו שחלקכם יודעים, לא מזמן קניתי 2007FP של דל ואף פירסמתי פה ת'רד על תלאותיי עם המסך הזה.. לאחרונה שמתי לב שישנה חוסר אחידות בפאנל של המסך, כלומר כמעט חצי מסך יותר בהיר מהחצי השני. האם אני לא רואה טוב או שפשוט ככה הפאנל הגיע? והאם אפשר לסדר את זה איכשהו? עכשיו אני מבין את נושא ה"לוטו" עם המסכים האלה, או שאתה מקבל מסך עם פאנל כזה או אחר.. או שאתה מקבל מסך עם פחות מ-6 פיקסלים שרופים וזה "בסדר" לפי מדיניות החברה, או שאין שרופים אבל יש זליגות אור שזה גם בסדר לפי מדיניות החברה, או שאין את שניהם (כמו אצלי) אבל ישנה חוסר אחידות בבהירות.. ואת האמת שזה מתחיל לשגע אותי חצי בהיר חצי יותר כהה.. האם כל היתרונות של הפאנל המסך הזה שווים את הסיכונים, מדיניות היצרן התמוהה והחסרו…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במסכים, אבל אמרו לי להסתכל על ניגודיות ועל MS... וחשוב שיהיה חיבור DVI... אז חיפשתי... ומצאתי את המסכים הללו: LG LCD 19" L196WTQ 2MS 1:3000 DVI שעולה 1263 ש"ח LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI הסתכלתי באתר של LG וראיתי שהניגודיות היא 1:2000 (DFC) והוא עולה 1409 ש"ח SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI בדקתי באתר של סמסונג ורשום שהניגודיות שלו היא 1:800 אבל רשום בסוגריים (1:3000 DCR) והוא עולה 1602 ש"ח השאלות שלי הן כאלו: 1. אם לפי הנתונים ה-L196WTQ יותר טוב מה- L1953TR למה הוא עולה פחות? 2. מה אני יכול להסיק מהניגודיות שרשומה בדגם של סמסונג? אני לא מבין ממש מה זה אמור להגיד לי... 3. השאלה הזו היא לפי דעתכם ללא קשר למחיר של המוצר... אילו מבין המסכים הוא הטוב בי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך עכשיו ואני זקוק לכמה עצות. מה עושים, מכיילים ומשנים בהתחלה? את בדיקת הפיקסלים עשיתי (צבעים שונים ברקע וחיפוש), מה חוצמזה? משהו ששמתי לב אליו: השמות של האנשים פה בפורום שמופיעים בירוק סגול וכאלה, רואים ממש בקושי שזה הצבע, כולם נראים די אותו דבר וקשה להבדיל שזה ירוק סגול וכ'ו... מה עושים בקשר לזה? מה צריך לשנות בהגדרות? ועוד משהו, אחרי חצי שעה עליו אני מרגיש קצת מוזר בעיניים. זה בגלל שההגדרות לא משהו או שצריך להתרגל? (הייתי עם CRT עד עכשיו)
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני חן ועוד מעט אתחדש בע"ה במסך 22 LCD חדש. ראיתי כמה תגובות וביקורות בכל מיני אתרים ורציתי בבקשה את עזרתכם ועצתכם בנושא! אז... הנה שלושת המסכים: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=594707 HP w2207 וביקורת http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/hp-w2207-lcd-monitor/4505-3174_7-32391039.html?tag=txt http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 Dell E228WFP וביקורת http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-e228wfp-22-widescreen/4505-3174_7-32308014.html?tag=prod.txt.1 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 Samsung 226BW וביקורת http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-226bw/4505-3174_7-32327967.html?tag=prod.txt.1 בינתיים אני נ…
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איך הפיליפס 220WS8FS לעומת LG L226WTQ וסמסונג 226BW ? אני יודע שהLG עדיף מבין השלושה וכן גם הסמסונג..אבל מה בנוגע לפיליפס? -תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD, "19, עם זמן תגובה של לא יותר מ - 5ms וניגודיות כמה שיותר טובה ( לא פחות מ - 1:700, רצוי 1:800 ומעלה ). כמו כן חשוב שתהיה יציאת DVI ( הכרחי ). התקציב שלי הוא 1300, אבל אני אעדיף למצוא משהו בסביבות 1100-1200. מה שחשוב לי זה שהצבעים יהיו "חיים", אני עובד הרבה עם גרפים מדעיים, וחשוב לי לראות צבעים טובים ותמונה חדה וברורה. גם סרטים חשובים לי, לא כדבר עיקרי, אבל שהאיכות תהיה טובה, אם כבר משקיעים כל כך הרבה כסף על מסך.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום , אתמול קניתי כבל DVI וחיברתי את הכרטיס מסך לLCD שלי יש לי כרטיס מסך ATI X1950pro 512MB חיברתי את המסך ועם התוכנה ATI try tools הגדרתי את המסך בLCD הבעיה היא שאני לא מצליח לשנות את הrefrash rate מעל ל60 ואז יש קווים כאלה שקופצים...אולי זאת בעיה בתוכנה כי דרך הוינדוס אני מצליח אבל אפשר לראות רק במסך רק עם זה על האפשרות הזאת שבמסך השני לא רואים כלום חוץ ממה שאני מעביר לשם.. אני רוצה שבשני המסכים יראו אותו דבר ולא 2 מסכים שבאחד רואים את ההתחלה וכל זה ובשני רק חלונות שאני מעביר לשם... תודה מראה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שיש מסך חדש של DELL דגם E248wfp מישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הנ"ל לבין הדגם 2407wfp תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנת מסך שהוא 19 אינץ, שלא יהיה רחב (לא אראה בו סרטים או אשחק בו יותר מדיי סרטים) ושכמובן יהיה עם פאנל שהוא לא TN. לצערי התקציב שלי הוא לא כל כך גבוה למסך שהוא לא TN (בסבבות ה- 1500 ש"ח). לאחר חיפוש הבנתי שאת ה- VP930 כבר לא מייבאים והדל (2007FP) מעבר לתקציב שלי..... האם יש מסכים אחרים שיכולים לבוא בחשבון בתקציב הנ"ל?? רוב השימושים שלי במסך הם בעיקר לגלישה, קריאת טקסטים ומעט מאד משחקים וסרטים....האם לשימושים האלה יספיק מסך שהוא בעל פאנל TN?? תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן אני יודע שחרשו על זה וכאלה אבל אני צריך תשובה דחופה למחר בבוקר אני ביקשתי מבעל החנות להקריא לי את הקוד פאנל שרשום על הקרטון והקוד זה OHM064 ולא מצאתי שום מידע עליו אבל גרסה זה A04 אז זה בטוח יהיה פאנל S-IPS ? תודה רבה לכולם =] :please:
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום!! אני מחפש מסך מחשב / טלוויזיה WIDE SCREEN. אשר כוללים כניסות מסוג: קומפוננט , קומפוזיט , VGA , DVI (כל כניסה נוספת תתקבל בברכה). לשימושים הבאים: אינטרנט , WORD , קונסולות - XBOX 360 , טלוויזיה (ממיר). כבר קראתי את המאמר על מסכי ה 24 אבל זה ממש לא בתקציב שלי... המסך צריך להציג מינימום של 720P לא חייב FHD... תודה מראש לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חנות קטנה ומטריפה... בבת ים. 'אלוף מחשבים' מנהל (אילן ) ג'ינג'י מגניב שעושה שפגטים... העיקר שהלקוחות יצאו... ויכנסו שוב מרוצים, מסך ראשון לא הפיק צבעים נכונים בעבורי, והחלפתיו. מסך הפיליפס שהוחלף תמורת הראשון, הגיע תקול, המנהל "כעס" במקומי, אילן המנהל של החנות המדוברת, בכבודו ובעצמו יצא לנותן האחריות וחזר לאחר שעות עם מסך חדש תקין לחלוטין, סחוט ורטוב מגשם, אך עם חיוך של ג'ינג'ים על הפנים. מלא לקוחות בחנות וההמתנה לא קצרה אך כדאית לאללה. תענוג של שירות, הסברים הקשבה וטלפונים זמינים . בת ים על המפה.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-