מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אני ראיתי שיש מסכים שטוחים ומסכים דקים.... מה יותר טוב ומה החיסרונות וההיתרונות של כל אחד.. כאילו מה עדיף יותר דק או שטוח ? יש הבדל? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את המסך המצוין בכותרת , ובגלל שמאוד קשה למצוא אותו עם פאנל S רציתי לדעת האם ההבדל בין הפאנלים הוא משמעותי? והאם משהו יודע איכן באמת ניתן להשיג את המסך עם פאנל S? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא כנראה אני מזמין את המחשב (E6750+8800GT) ואני צריך המלצה למסך LCD חדש. התקציב הוא בערך 1450 שקל ועדיף פחות.. בהתחלה היה 1800 אבל אני מעדיף לחסוך לפחות במסך.. אני צריך את המסך האיכותי ביותר לתקציב הזה ולמחשב החדש שמיועד למשחקים כבדים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
עזבו את התקציב כרגע , תמליצו לי על מסך טוב בבקשה חשוב לי שתצוגת הטקסט תיהיה כמה שיותר קרובה ואף לא תיפול ממסך CRT השימושים שלי במחשב זה הרבה משחקים סרטים וגלישה באינטרנט תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך WV222 של ASUS? כדאי ב1250?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
-
שלום..יש לי עכשיו מסך ל\lg 1900j [המעוצב] אבא שלי קונה לעצמו סך בקורב [הviewsonic ] והוא הסכםי שאני אחליף איתו את המסך [לי יהיה את ה view sonic] מה אתם אומרים,שווה לי? ההבדל יהיה גדול? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מתלבט בין 2 מסכי LCD שניהם 22 אינץ' ובאותו המחיר . נקודה חשובה : אני מעוניין לחבר את ה- XBOX 360 HD שלי למסך ה-LCD באמצעות כבל VGA מתאים שיש ברשותי . המסכים : 1. L226WTQ LG 2. 226BW SAMSUNG מה עדיף ? בעיקר בשביל משחקים וסרטים ושימוש ב-XBOX . תודה רבה. אסי.
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
תקציב עד 1800 שקלים 22 אינץ'. למשחקים וסרטים בעיקר יותר סרטים וכמובן עבודה רגילה אבל לא שעות על גבי שעות של עבודה נורמלית תודה מראש כל המלצה תתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום , בעקבות טיפות גשם שטיפטפו על מסך הLCD שלי נוצרו כתמים על המסך אשר לא הצלחתי לנקות בעזרת מטלית לחה... למישהו יש עצות לניקוי הכתמים ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Dell 2007FP והייתי רוצה שהוא יבצע שינוי סיבוב אוטומטי כאשר אני משנה את זוית המסך (ב 90 מעלות). אני מתאר לעצמי שיש את המסך להרבה אנשים כאן ואולי מישהו מצא תוכנה או דרייבר שיאפשרו את האופציה הזאת. ידוע לי כי אם המחשב הוא של דל אז הדבר ניתן אבל אולי מישהו הצליח לפתח כלי שיתאים לכל מחשב. אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
מסך יפיפה. צבעים עמוקים מאוד, והוא ללא ספק מסך הLCD היציב ביותר שנתקלתי בו. 1. התקנתי את Perfect Suite אך התוכנה עצמה לא עובדת - התפריטים חסומים. הרצתי חיפוש על זה וגיליתי שאולי זה נובע מהעובדה שאני חיברתי את המסך שלי בחיבור DVI. האם זה באמת הגיוני? הרי אני לא אחבר אותו בD-SUB בשביל התוכנה הזו? אם מישהו חיבר בDVI והצליח להשתמש בתוכנה אשמח לדעת איך עשית את זה... הבנתי בנוסף שהתוכנה הזו לא מומלצת באופן כללי, כי היא תופסת הרבה משאבים ולא נוחה לשימוש. אם אחליט באמת לא להשתמש בה כלל: 2. יש תוכנת Pivot אחרת שהייתם ממליצים לי להשתמש בה? זו תכונה של המסך שהייתי רוצה להשתמש בה. 3. המסך בהיר עד כדי כאב עיניים לא מבוטל לאחר צפייה ממושכת של שעה-שעתיים. מה הכיוונונים המומלצים ביותר עם…
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
פתחתי אשכול בנוגע למסך 17" שקיבלתי אבל החלטתי לנסות לחפש מסך 19" הכי איכותי שאפשר שיתקרב כמה שיותר ל-1000 ש"ח. מומלץ שלא יהיה רחב. אם אפשר כמה מסכים ולדרג את סדר העדיפויות (למקרה שלא יהיה לחנות) אולי יש עוד מסכים איכותיים חוץ מ-LG SAMSUNG VIEWSONIC DELL שאני לא מכיר והם יותר זולים. אם אפשר תגובה מהירה כי בבוקר אני הולך לחנות. תודה. נ.ב כמובן שאני מתכוון למסך LCD והמחשב לעריכה של מוזיקה (אפילו לא קצת למשחקים ועבודה גרפית וכל זה...)
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע ששאלה זו נשאלה המון אך עדיין לא מצליח לקבל החלטה. אני צריך מסך לעיצוב גרפי (משחקים פחות מענינים וכרגע גם לא אנימציות). נראה שעדיף לקנות את ה-971P, אך אני קורא גם ביקורוות הפוכות. מה אתם ממליצים?? 971P או VP930 תודה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
או הוזלות נוספות בדרך.........
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה לרכוש מסך איכותי סרטים/משחקים עכשיו מה שחשוב לי זה הפאנל לדוגמא S-IPS נורא איכותי אבל יש אותו רק ב 20" אם זה בDELL, ASUS,NEC עכשיו פאנל כזה כמו שאתם יודעים (ומה שנכתב באתר גם)פאנל כזה לא יכול להיות ב22" (24"יקר מדי ) יש לי 19" ואני רוצה משהו יותר גדול 20" לא מספיק לי פלוס אני רוצה מסך רחב לכן אני שואל אם ידוע לכם על מסך 22" שקיים או שצריך לצאת בזמן הקרוב עם פאנל איכותו התקציב שלי עד 2500 ש"ח .עכשיו אמרו לי בפורום לפני על מסך Philips 200P7ES וגם שבדגם Dell 20 LCD 2007WFP לא תמיד באמת יש S-IPS עכשיו מסך זה רק במהירות של 16MS ועדיף בהרבה 8MS עכשיו יש דגם Dell 20 LCD 2007WFP שכתוב במפורש שי לו פנל S-IPS וגם חבר שלי רכש אותו והכל היה בסדר.מה יכול להיות…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי פה ה-מ-ו-ן מאמרים על DELL פיליפס וכדומה ויצאתי עם סימן שאלה אחד גדול. יש לי 2000 שקל למסך חדש, ורצוי בגודל כמו בכותרת בין 20-22, מה אני לוקח?! וד"א - ה-VX922 של viewsonic גם בא בחשבון, איך הוא? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הזמנתי מסך LG L1753TR יש לו חיבור DVI זמן תגבוה 2ms יחס ניגודיות 1:2000 וקיבלתי LG L1754SM אין לו חיבור DVI זמן התגובה שלו 5ms יחס ניגודיות 1:5000 המסך שקיבלתי יותר יקר טיפה (לפי זאפ) תודה מה יותר טוב? להישאר עם מה שיש לי או להחליף? דרך אגב, המחשב לא למשחקים, הוא לעריכת סאונד.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי מסך VIEWSONIC VX922 19 אינץ' למי שלא יודע.. אני מחפש להוסיף לו מסך שיהיה מסך לסרטים וקצת התכתבות וכולי(הוא היה מול המיטה והVS יהיה על השולחן כרגיל) 2000 שקל למסך שיהיה איכותי וכמה שיותר גדול אני מרוצה מהVS אבל אני מחפש משהו גדול. ועוד שאלה קטנה אפשר לשים כבל DVI/VGA באורך 5-7 מטר? או שזה יפריע? עריכה: עדיף מסך בלי רמקולים ובלי עיצוב יותר מדי צועק. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, יש באפשרותי לקנות טלוויזית LCD "26 במחיר כמעט זהה למסך מחשב איכותי. האם מסך מחשב יהיה יותר טוב משמעותית (למשחקים וסרטים בעיקר), ואם לא על אילו נתונים כדאי לי להקפיד שיהיו לטלוויזיה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוא נתחיל בזה חצי מהאנשים ששאלתי אמרו לי שאם אני אקנה מסך LCD טוב אני אהנה מכל רגע, ואם אני לא אעשה זאת אני אסבול. החצי השני אמרו שאני לא ארגיש בכלל את ההבדל במשחקיות בין מה שיש לי כיום לבין מסך LCD טוב עם מפרט שטוב לגיימינג. אני הולך יותר לקראת החצי השני משום שיש לי חברים עם מסכי LCD טובים ו א)הם בעצמם אומרים שההבדל מזערי. ב)לפי מה שאני רואה ההבדל מזערי. אני ביקשתי מפרט בפורום הזה ונתנו לי מפרט טוב מאוד. ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=303841 ) אך בנוגע למסך שלי אמרו לי שפשוט הוא לא משתלם. שעדיף לי להוריד את כרטיס המסך לפחות טוב ולקנות מסך חדש. ועוד פעם, שאלתי אנשים וחצי אמרו שזה נכון, וחצי אמרו שאני משוגע אפילו לחשוב על זה. הטיעון של החצי השני היה…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי מניר טק את המסך, הגיע תוך 3 ימים שזה יפה. שילמתי עליו 1500 שח כולל משלוח עד הבית שזה מחיר לא רע. חיברתי את המסך והנה מה שאני יכול לספר: קודם כל המסך מאוד(!) איכזב אותי, לצערי אין לי מצלמה אז אני ינסה להעביר את מה שאני רואה במילים. הפעלתי את המסך וישר היה ניתן לראות את תאורת הLCD שזולגת אל כל המסך, אין איקס או מהצדדים, התאורה מלבינה את כל המסך. הדבר הזה גורם לשחור להיות מאוד(!!!) בהיר השחור כלל לא נראה שחור. נסיתי להוריד בהירות וזה לא עזר. לאחר מכן הבאתי את מסך הTN(!) שלי כדי להשוות קצת, וכאן הבנתי שכל הנאמר בפורום על פאנלים הוא שטות אחת גדולה (להזכירכם הפיליפס הוא VA) הצבעים במסך הTN הרבה יותר טובים מבפיליפס, הם נראים חיים יותר בזמן שבפיליפס הם נראים מאוד חיוו…
-
- 85 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
באחת המערכות עריכה שלי, עובדת חברה שלי. כרגע יש לה LCD של VIEWCOM 19 , ומוצמד אליו MAG17 אינצ CRT . נכון זה לא נוח ולכן אני רוצה לקנות מסך נוסך, 19 LCD ולהצמיד ל VIEWCOM. זה המסך : http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=453281 אני לא מעוניין במסך יקר, משהו בסיסי, כי גם ה VIEWCOM מספק את הרצון. (אני עובד עם 2 מסכים יקרים של ויוסוניק). מה שכן חשוב לי -שאני יוכל להצמיד את 2 המסכים יחד והם ישתלבו היטב במימדים של הגובה- שכמה שיותר ייצרו שולחן עבודה רחב ומדוייק בגבהים. לכן חשבתי לקנות עוד VIEWCOM, או את המסך הזה , של NU TECH : http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=61 הם יהיו טובים יותר מ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני צריך בבקשה המלצה למסך למחשב,למשחקים,גודל 19 אינצ' ותקציב של 1500-2000 שקל כך... לא ממש חשוב לי המחיר,העיקר שיהיה יחס של איכות\עלות טוב ^^
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-