עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אני עובר דירה עוד שנה והתכנון של החדר בגדול הולך להיות ככה: מיטה -> שולחן עבודה באמצע החדר -> קיר ועליו מסך. (החדר יהיה באורך של כ 4 מטר בערך). הרעיון הוא לאפשר לי יכולת עבודה על המחשב משולחן העבודה, וצפייה בסרטים מהמיטה ע"י אותו מסך שנמצא בקיר ממול. שאלתי לכם היא, איך אני מחשב את המרחק שבו צריך למקם את השולחן מהמסך, ואיזה גודל אני צריך את המסך בשביל שאני אוכל לראות סרטים בצורה טובה מהמיטה. אציין שאני לא מחפש מספר, אלא נוסחה - המידות של החדר עדיין לא סגורות וכך גם התקציב למסך. קראתי שצריך 10 אינץ' על כל מטר מרחק, אבל זה נשמע לי עגול מידי ולא מדוייק. אני מניח גם שהנוסחת מרחק של מסך מחשב (וורד, אינטרנט) שונה מזו של טלויזיה (סרטים..). שובע טוב לכולם, ותודה …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם! אני מעונין לרכוש מסך 22" אשר ישמש אותי לתכנות ,גלישה באינטרנט ,משחקים וסרטים . אני מעונין לרכוש משהו יחסית איכותי , חשבתי על הDELL 2007 שהיה מדובר בפורום ... הבנתי שמאד קשה להשיגו וגם רצון של 22" לעומת 20" החלטתי לבסוף לדבוק ב22" האם יש מסך בסדר גודל של עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג קמת אם זה באמת יתן תוספת משמעותית) שמתאפיין בפאנל S-IPS כמו של הדל? האם TN יספק אותי? ראיתי את ה226 של סמסונג יש לו תצוגה בסדר סה"כ (אולי קצת בהיר מדי)... חשוב לי שהמסך לא ירצד (ראיתי בחנות LCD מרצד - עד כמה שזה נשמע מוזר) , שהאוזרים הכהים שלו יהיו אכן כהים , שיראו טוב וחד. בעיקר התמודדות עם טקסט , כי נראה לי שיהיה לי לא מעט תכנות במהלך התואר... אשמח להמלצות , כמו כן כבר סרקתי את הפורום …

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  3. Started by raiman1,

מי יותר טוב? ועפ"י אילו קטגוריות נמדדים מסכים אלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by lesles,

שלום, המליצו לי כאן על מסך ה2333T, ונפלה בחלקי הזדמנות לרכוש את הBX2335 במחיר דומה. האם המסך הזה מתאים למשחקים?(GTX460) איך הוא יחסית ל2333T? האם יש מסכים יותר מומלצים בטווח של עד 800 ש"ח? וקצת סטיה מהנושא, האם עדיף לקחת מסך LCD 32 אינץ' ולהשתמש בו בתור מסך המחשב? (HAIER L32K30) תודה.

5. Started by asilbob,

משהו אמר לי שה2243BW מיוצר על ידי AOC וה2253 מיוצר על ידי סמסונג זה נכון ? מה האבדלים בדיוק עם יש ? ואיני אחת התגובות - תראה לי מקום אחד שאומר שה2243BW יהיה עדיף על ה2253BW... והם לא שתיהם מיוצרים באותו המקום, ה2253BW מיוצר ע"י סמסונג כשהפאנלים של ה2243BW מיוצרים ש"י AOC.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  6. Started by Moon-Mage,

מישהו מצא משהו מעניין איפשהו? חיפשתי קצת באמזון ולא מצאתי משהו בינתיים ולצערי המסך שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. מסכי LCD האם קיים אתר העושה השוואות וביקורות על מסכי LCD לצורך עריכה? ואם כן אשמח מאוד לקבל לינקים לאתרים תודה: BARAKUSH [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  8. Started by גל עודני,

היי יש לי מסך Lenovo G27q-20 ויש בו בעייה כל כמה שניות יש לי את הבעייה (מצורפת תמונה) הזו ואני לא יודע למה ה''פס'' הזה מופיע לשניה על המסך ואז נעלם. זה קורה כל בערך 10-20 שניות ה''פס'' הזה מופיע רק בשליש העליון של המסך לאורך כל המסך כמו שרואים בתמונה כשקיבלתי אתהמסך הבעייה הזו הייתה בקושי קורת לרוב אפילו לא קורת ימים שלמים וככל שעבר הזמן כך הבעייה נהפכה להיות נפוצה יותר אני לא שיניתי משהו בהגדרות או נגעתי בכבלים ראיתי שכל הכבלים לא עקומים או פגועים המסך חדש קניתי אותו רק לפני כמה חודשים מKSP המסך הזה הוא מסך חלופי שהביאו לי אותו בגלל בעייה דומה למסך הקודם שלי לא הייתה בעייה כזו אני עם 2 מסכים והמסך השני שלי עובד ללא בעיות …

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  9. ברשותי מסך LG 1960 חדש. הבעיה היא שיש הבדל קטן בבהירות בין החלק העליון של המסך לתחתון. בחלק העליון של המסך הבהירות נמוכה יחסית,וככל שמסתכלים יותר לתחתית- התצוגה בהירה יותר. השינוי בבהירות הוא לא גדול,אבל מורגש. אני מחובר ע"י כבל DVI לכרטיס מסך Geforce 6600 gt. תופעה טבעית למסך LCD? או שנראה כמו בעיה ספציפית במסך? אשמח לקבל עזרה,תודה.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  10. Started by מר מקלדת,

FULL HD, גודל 20 עד 24. חשובה יותר האיכות מהגודל. האם כל המסכים שם עובדים ברזולוציה הזאת על 60Hz? זה לא אמור לעשות כאב עיניים בעבודה ממושכת. שימושים: טקסט (עבודה ממושכת), אינטרנט, צפייה סרטים, קצת משחקים. על איזה דגם אתם ממלצים? מה ההבדל בין הדגמים שמתחילים ב-P לאלה שמתחילים ב-B בסאמסונג? כדאי ללכת על LED? מה היתרונות שלו? http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS23LRJKUV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail&fullspec=F או זה בחריגה של מאה ומשהו שקל: http://www.lg.com/il/it-products/monitors/LG-W2486-L.jsp ?

11. זה המסך שיש לי http://www.samsung.com/ae/consumer/computers-peripherals/monitors/lcd-monitor/LS24TWHSUV/EN המסך ישמש אותי רק למשחקים. יש לי טלוויזה שאני רואה בה סרטים. רק מ-ksp אילת יש לי הזדמנות יום חמישי אני נוסע. אני מתלבט בין 3 מסכים: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=320-2807&~ck=baynoteSearch&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=0 http://www.aoc-europe.com/no_cache/en/monitors.html?useCacheHash=1&showUid=43 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=320-2676&baynote_bnrank=1&baynote_irrank=0&~ck=baynoteSearch

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  12. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות מסך LCD. המטרות הן צפייה בסרטים בעיקר וגלישה באינטרנט. התקציב הוא כ- 1400 ¤ , כמובן עם עדיפות לזול יותר במידה ויש. אשמח להמלצות. תודה מראש לעונים וחג שמח, אמיר.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  13. Started by shantax,

ראיתי שהרבה כאן ממליצים על המסך הנ"ל של אסוס, בתור מסך מצויין (יחסית לפאנל TN כמובן) בגודל 22 אינץ' במחיר מאוד נמוך, כ 1300שח. ובאמת בביקורות של XBIT LABS המסך קיבל ביקורת מאוד חיובית: offers an unusual combination of a fast matrix and an almost total lack of RTC-provoked visual artifacts. Surprised as I am, I can even forgive ASUS the sloppy implementation of Splendid technology and call the VW222u one of the leaders of todays tests. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/22inch-2_27.html#sect0 אבל בביקורת אחרת באתר TECHCAGE המסך קיבל ביקורת ממש שלילית: The display market is chalked-full of models that fill up the quality spectrum, from sub-par up to high-end. Th…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Hydr0,

אהלן חברים, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש הבייתה עד 1000 ש"ח. רוצה גודל של 23-24 אינץ. לא רואה בו סדרות או משחק משחקים אלא נטו ללמידה (וורד, אינטרנט).. כרגע המסך שלי ישן מאוד של סמסונג ועושה לי המון כאבי עיניים. יש לי במשרד מסך של DELL וממש אהבתי אז נראה לי DELL זו יכולה להיות אחלה אופציה. תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. עבודה של 8-12 שעות ביממה בעיקר מול טקסטים לא דרוש יותר מ-"19, אין שימוש לגרפיקה רצינית או למשחקים אנא ציינו הסבר להעדפה

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  16. שלום לכולם, (וואי, מלא זמן לא כתבתי פה... מרגיש הזוי) היום התחדשתי במסך הנ"ל, על פניו נראה כיף בהחלט. עבודה בוינדוס ואינטרנט ממש נוחה, העיניים עפות לכול הכיוונים, צריך להתרגל עוד. המסך הוא A04 מיוצר בצ'כיה ופאנל S-IPS, איכות התקנתי את ה-ICM של DELL עצמם, אבל הוא לא משהו. אולי מישהו הפיץ באינטרנט קבצי ICM מכוילים בצורה טובה, כמו שנעשה לפאנל ה-A של ה-Samsung 226BW (זאת גם הסיבה שלא קניתי לבסוף את הסאמסונג, הלוטו פאנלים הזה לא מתאים לי. אצל דל זה הרבה יותר קל לזהות בלי לפתוח)? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  17. Started by ecentaur,

מסך VX1940W של ViewSonic נמכר בוואלהשופס ב-900 ש"ח לעומת 1200 בזאפ. אני מחפש עד 1100 ש"ח. איך המסך הזה לעומת ה-Samsung SyncMaster 932B?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  18. Started by Ghtm,

היי יש לאחד מהמחשבים בבית שלי מסך CRT ישן שהתחיל לקפוץ, אז החלטנו לקנות מסך חדש... המסך ישמש בעיקר לוורד ואינטרנט. עדיף שיהיה LCD [וכמובן בעל חיבור DVI], העדפה ל-19". אני יודע שאלו דרישות גבוהות ואני לא יודע אם קיימת כזו חיה, אבל אני מקווה שיש. הסכום המקסימלי כמו שמצויין בכותרת הוא 1000 שקלים, אבל עדיף כמה שפחות. תודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  19. Started by badini,

שלום לכולם, יש לי מסך 19" Fujicom וכרטיס מסך ATI HD4850. אני מסנה להגדיל את מהירות רפרוש האותות של המסך ואני לא יכול העלות אותה מעל ל-60 hrtez. האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת בכל זאת? יש לי WINDOWS 7 תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by mor_shalev,

איזה רזולוציה אני יכול לשים לו כדי שסרטים או משחקים לא יראו מרוחים כאלה..? ב 1280X768 הכל נראה מרוח... http://www.samsung.com/nz/consumer/detail/features.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS19MEWSFV/XSA

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  21. Started by asi11,

מעבדי אינטלCore i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירורGeneric CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטלGIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונותDDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחיםSeagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסךASUS GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קולOn Board 5.1 Channel Audio צורביםLG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתותOn Board 10/100/1000 מארזיםHJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוחGolden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר2615 ₪

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  22. Started by XGALX,

איך רמות המיליסקנד הולכות? סדר עולה או יורד? יעני 2 מילי .ס. יותר טוב מ4 מילי .ס. או להפך? אותה שאלה לגבי יחס הנגדיות...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by boim,

אהלן אני מחפש מסך קטן.. כעיקרון כל ה 19' הרחבים הם בעלי רזולוציה של 1440X900.. אבל ראיתי שיש גם מסכי 18.5 עם רזולוציה של 1366X768.. מישהו מכיר אותם? הרזולוציה הזאת קצת מוזרה... המלצות?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  24. לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול,תעבירו במידת הצורך. יש לי מסך 2253BW ויש משחק אין בו את הרזולוציה הטבעית של המסך אלה אני יכול לשחק שמה על 1024X768 אז המסך נהיה 4:3 וככה אני רואה את המשחק אתמול יצא לי להיות אצל חבר וראיתי שיש לו מסך 22 של מאג. במשחק הרזולוציה שיש לו בהגדרות זה 1024X768,אך הוא רואה על כל המסך את המשחק. ניסיתי כמה דברים ולא הלך לי לראות את המשחק על כל המסך. מקווה שהבנתם, תודה.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.