עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Or_s2006,

אהלן חברה מה קורה? טוב אז ככה היום ראיתי 2 מסכים יפים אני רוצה שתמליצו לי בבקשה מה יותר משתלם לקחת.. המסכים הם: DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DV0I אם אפשר עוד שאלה בבקשה כמה יחס ניגודיות של הסמסונג ושל ה-Dell כמה MS בתודה אור

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  2. Started by sando,

שלום לכולם! יש לי מסך רחב 19" של MAG. כברירית מחדל המסך היה מכוון לרזולוציה של 768*1024. ברזולוציה זו הוא לא מתפקד כמסך רחב לכן שיניתי את הרזולוציה ל - 768*1280. עכשיו הסרטים נראים טוב יותר (פחות שטח ריק) וניתן לצפות לגלוש ולעוב על מסמך WORD ביחד. הבעיה היחידה היא הכתב. משום מה הכתב נראה דחוס ומוזר (כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת). יש למישהו הצעות לפתרונות? אם כן אשמח לשמוע! תודה עריכה - טוב משום מה התמונה לא שומרת את המראה המוזר של הכתב מה שהופך את העסק ליותר מוזר. בנוסף רזולוציה יותר גבוהה 1024*1280 כן עובדת טוב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. מנסה להשלים פערים במידע מהשנים שחלפו... האם יש בעיה לחבר מסך 19 אינץ' (כגון BenQ FP92W) לכרטיס מסך שבנדון ?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  4. Started by Anonymous1,

שלום רב, מבין כתבות הסקירה שקראתי על הדגם הזה, ראיתי את הסקירה באתר הזה. כתוב שהמסך לא תומך בהתאמת תמונה רחבה והתמונה נמתחת. למה בדיוק הכוונה, למשל אם אני מפעיל סרט שהתמונה שלו היא לרוחב, התמונה תמתח?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  5. Started by deed,

שלום רב, אני עומד בפני קניית מסך Asus מדגם VW192T שמציג נתונים "על הנייר" טובים למחירו - 1000 ש"ח. חיפשתי בפורום אם נרשם עליו משהו ולא הצלחתי לאתר. האם למישהו יש היכרות עם המסך הנ"ל ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  6. Started by Anonymous1,

אני מביא להלן ציטוט לגבי מסכים מסוימים, בשביל שתסבירו לי אם הכוונה לתופעה כמו במסכים העבים, שכאשר מעבירים לתצוגה סרט שהרוחב יותר גדול, התמונה מתעותת. "המסך אינו תומך בהתאמת תמונה כלל ומאפשר רק למתוח אותה לרוחב המסך. רזולוציות רחבות יימתחו על גבי המסך, כך שלא ניתן לחבר למסך קונסולת XBOX 360 בעזרת כבל VGA, מכיוון שהתמונה הרחבה תימתח ותראה מרוחה ומעוותת. כמו כן מומלץ שלא לעבוד ברזולוציות לא טבעיות, שכן יחס הגבהים של המסך הוא 5:4 ואילו כל הרזולוציות מתחת ל-1280X1024 הינן בעלות יחס גבהים של 4:3, דבר אשר יגרום לעיוותים משמעותיים בתמונה (עיגולים יהפכו לאליפסות וכד'). המסך הציג איכות ממוצעת של אינטרפולציה של רזולוציות נמוכות ולמעשה משתווה בתחום זה למרבית המסכים האחרים באותו טווח …

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  7. אהלן, אני מתלבט כרגע בין מסך Dell 2007FP לבין Samsung 971P. ההתלבטות היחידה כרגע היא גודל הפונטים שאני אראה במסך (אין בעיה של תקציב). הבנתי מקריאה בפורום שבמסכים של 20" הפונטים יראו קטנים יחסית למסכים של 19", זאת בהנחה שמשתמשים ברזולוציה הטבעית של המסכים. בכל מקרה, אני לא מעוניין להשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך גם במסך של 19" מכיוון שלטעמי (או לטעם העיניים שלי...) הפונטים עדיין קטנים, לכן אני רוצה לשים את הרזולוציה על 1024x768 (ככה למשל זה מוגדר במקום העבודה שלי בו אני עובד עם מסך 19"). השאלה שלי, ומכיוון שאני לא מתכוון לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, האם הפונטים יראו יותר טוב ב - Dell או ב - Samsung אם אני מגדיר את התצוגה שתעבוד עם 1024x768 ? תודה !

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  8. Started by YRP99,

אם לא כתוב מאחורה את הסוג איך אפשר לדעת מהו סוג הפאנל?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. Started by b3ta0,

רציתי לדעת למה משמש המתאם הזה: DVI ל HDMI (תמונה בקישור) http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AD3020&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=506&aff=Zap〈=he אני משער שהוא משמש לחיבור בין מסך לכרטיס מסך אך מה היתרון ב HDMI על DVI? והאם קיימים כרטיסי מסך / מסכים עם חיבורי HDMI, כך שלא יהיה צורן להשתמש במתאם? אם כן, האם היתרון של HDMI יהיה זהה בין אם משתמשים במתאם ובין אם הכרטיס מסך / מסך תומך ב HDMI ללא צורך במתאם? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by d1v,

ein li ivrit sorry. kizer ani kone mahshve hadash od meat ve ani gam zarih masah. az ani roze liknot masah mamash zollo roze lehaskia bo yoter meday she lo aale yoter me 800 im ze efshari maspik 19`? toda raba lekol ha ozrim !!

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  11. Started by d1v,

sorry but i dont have hebrew on this comp. i need to find the best screen in about 1.1k,for a new comp im about to buy. it will be 19 inches.. thanks for your help

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  12. Started by the_lighting,

צריך מסך LCD רוצה יותר בכיוון של 24' אבל לא יודע את המחירים אז אם אפשר המלצות לדברים טובים!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  13. שלום. לפני זמן מה מסך ה CRT הותיק והאהוב שלי החל לגסוס לו, וכעת הוא על ערש הדוי. בכל מקרה, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך LCD שמחירו אינו עולה על 1000 ש"ח, ויחד עם זאת שהאיכות , חדות התמונה והרזולוציה שלו יהיו טובות. אני מניח שעל המסך להיות בגודל 17 אינצ' שכן במחיר הזה אי אפשר להשיג הרבה יותר מזה. אשמח גם אם המסך שתמליצו עליו יהיה נפוץ ברשתות הגדולות כדי שאוכל לקנות אותו בהקדם. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  14. Started by noamr21,

אז ככה... אני צריך מסך 22" (חובה) בתקציב של בין 1500 ל-1700 שקל. אני יודע שהוא לא יהיה מי יודע מה אבל אני ממש רוצה 22" כי אני רואה הרבה סרטים על המחשב. תודה, נועם.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. Started by Gil28,

אני כרגע משתמש במסך 19 רגיל... האם ה- 20 הרחב ייראה לי יותר קטן? או בערך אותו דבר?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  16. Started by ofer1928,

אני קונה לי מסך חדש למחשב, אני מעדיף לקנות מהאתר wallashops.co.il האם יש שם מסכי 19 אינץ' lcd טובים? טווח של 1550 ש"ח..

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  17. Started by rollita,

שלום, אני מחפש מסך לאדם קצר ראיה (זה אומר שהוא חייב במשקפיים מקרוב ולא תמיד יש או נוח לשים) המסך בעיקר לתוכנת שרטוטים פשוט המחשב ללא יציאת DVI מעדיף מסך פשוט שיהיה כמה שיותר גדול שיקל על המשתמש כך שלא יתאמץ תקציב עד 1400 ש"ח תודה

18. Started by Bah_gots_pIII_450,

שלום, אני מחפש מסך טוב לעבודה משרדית בסביבות ה1600/1500 ש"ח. אין צורך למשחקים או סרטים וכו', פשוט שתהיה בהירות תמונה וחדות בקריאת מיילים\word וכו'... מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על דגמים מתאימים? תודה.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. Started by lalamosaka,

הבנתי שיש ב - LcdTV פתח תקווה אבל הם אומרים שאין להם כרגע במלאי ובתצוגה. מישהו יודע על מקום אחר שניתן לראות את המסך באיזור המרכז ? תודה.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  20. Started by skitter,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD לצרכי אינטרנט ולימודים בעיקר ומידי פעם גם לצפייה בסרטים. אני יושב מול המחשב מספר שעות דיי גדול כל יום. ראיתי מסך שנראה לי נחמד של סמסונג דגם 931BF אבל הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם עליו ולקבל המלצה למסכים נוספים. מחיר רצוי : עד 1400 ש"ח. תודה, ניר

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. Started by hezibm,

מעוניין לקנות מסך בתקציב של 1600ש"ח. שימוש למשחקים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  22. Started by jazzman,

משהו יכול להסביר לי קצת מה זה אומר? איפה עושים את זה - במחשב או במסך? האם זה נכון שVP930 לא אמור להגיע ל70Hz ועלול להינזק?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by אופיר,

לפי המאמר הזה http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/20inch-4_26.html קיימות אלטרנטיבות תקציביות ל - 2007WFP שמתאימות למשחקים וסרטים: ASUS MW201u ו - Samsung 206BW. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  24. Started by shdor,

כותרת.... וה320 מגה בכרטיס מסך יספיקו לי למסך 20"?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  25. Started by harel_c,

בצג (samsung syncmaster 731BF) המחשב שלי (מער' הפעלה winxp pro sp1 כ.מסך geforce 7300GS) החלה תופעה מוזרה: התצוגה נראית מרוחה לצד ימין. כמו צל כהה המוטל לצד ימין של כל אובייקט על המסך. הדבר מוקצן באובייקטים כהים על מסך לבן (למשל בטבלאות ב word). ביצעתי עדכון של הדרייברים של כ. המסך ושל הצג. מה יכולה להיות הסיבה לכך? המסך חדש (בן שנה) ואיזה פתרון אפשר ליישם לפתרון הבעיה? בתודה

• 1 תגובה
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.