מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אממ טוב יש לי מסך גדול של 22 אינץ' עכשיו הבעיה בו היא הרזולוציה אני שם את הרזולוציה על 1600X1200 כמו שכולם אומרים אבל זה יותר מידי ארוך לי.. כאילו יעני אני לא רואה את הסרגל כלים שלמטה כמו גלגלת אני יעני צריך לרדת כדי לראות וזה לא טוב ככה איך אני משנה את זה?? יעני את האורך (ובדקתי בכפתורים שיש על המסך יש לשנות רק את הרוחב לא את האורך..)
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 22" רחב ראיתי שני דגמים שנראים לי מעולה האחד של viewsonic והשני של סמסונג שניהם עולים 400 דולר וכולל מע"מ כולל הכל ייצא לי כ-560 דולר להביא אותם [2400 ש"ח] כאשר הסמסונג לא מיובא לארץ וה viewsonic עולה 3400 ש"ח שניהם בעלי נתונים דומים ונראים לי מצוין, אבל אליה וקוץ בה... אחריות אני רוצה אחריות ולא ממש מתאים לי לשלוח לארה"ב במקרה של תקלה האם יש דרך, הסכם או כל דבר שיוכל לעזור לי עם הבעיה? חיון או זד או היבואן/יבואנים של ויוסוניק יספקו לי אחריות? אולי חלקית אפילו? משהו? האם יש לי פיתרון אפשרי? או שזה סיכון לקחת ובלי אחריות לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מסך 22 אינצ איזה מסך מומלץ בטווח מחירים הזה? יש לו כרטיס מסך 8800 עם 512 מגה. תודה מראש ערן. בבקשה להעביר למסכי מחשב בטעות התבלבלתי...
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לפני קניית מסך. שימוש עיקרי - עריכת תמונות בפוטושופ להדפסה. כבר כמה חודשים שאני מתבלבל ומתלבט בנושא, אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד. המליצו לי על: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873416 או על: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365 וגם על: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=948872 ואפילו על: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891743 מה שחשוב לי זה שאוכל להתאים בין המסך לבין ההדפסה בפועל. הבנתי שכדאי לכייל את המסך לעיתים קרובות. השאלה האם לקנותמסך יותר זול ומכייל, או להשקיע במסך, ומידי פעם להשיג מכייל התקציב כרגע הוא באזור 2000, אבל יותר ח…
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
האם מי מכם יודע היכן ניתן לראות את המסך הנ"ל בתצוגה? בחנות notebook club אמנם ממליצים עליו אולם הוא לא נמצא בתצוגה ואנשי החנות גם לא ידעו לאמר אם הוא יהיה אי פעם. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לחבר 2 מסכים של דל: u2917w + u2417ha ה- u2917w כבר מחובר כמה חודשים עם יציאת DP אחת שיש לי בתחנת העגינה. עכשיו אני רוצה להוסיף את המסך השני. בסוף מסך הלפטופ לא ייציג כלום. רק 2 מסכים אלו. 1. האם ניתן "לשרשר" עם חיבור DP ממסך אחד לשני? ניסיתי אבל השרשור מציג את אותו דבר על המסך החדש והמחשב לא מזהה אותו. 2. האם לרכוש מפצל ל DP? 3. האם לחבר את אחד המסכים עם DVI ואז אני צריך לקנות מתאם? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני וחבר שלי התערבנו על מסך מחשב LCD. הוא אומר שהמסך שלי לא 17 אינצ' ואני אומר שכן. כיצד אוכל לבדוק את זה? הוא אומר שהמסך 15 אינצ', אני יודע שהוא 17 כי ככה קניתי אותו אבל אני צריך הוכחות.
-
- 3 תגובות
- 50.2k צפיות
-
-
איך מכוונים צבע / בהירות / חדות בכול מסך מחשב נייד? וגם במסך מחשב נייד מדגם Fujitsu LifeBook AH532-M53H5IL תודה [h=1][/h]
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
המסך הקודם שלי (LCD 17 אינץ' של LG מלפני 6 שנים) מגיע לסוף חייו ואנחנו מחפשים מסך חדש. כעיקרון המסך שאנחנו מחפשים הוא בגודל 21.5 או 22 אינץ', LED, בתקציב של עד 1000 ש"ח. השימושים העיקריים במסך הם גלישה באינטרנט, משחקי רשת פשוטים (לא גרפיקה כבדה) וצפייה בסרטים ווידאו ברשת. כמו כן מאוד רצוי שזה יהיה מסך שלא יעייף יותר מדי את העיניים כי אני אוהב לעבוד הרבה זמן מול מחשב. בכל מקרה אנו לא מעוניינים במותגי מדבקה כמו Mag, Proview וכדומה. אודה מראש על תשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
קניתי עכשיו חיברתי אותו dell 2007FP מיתרשמות קצרה של סרטים אינטרנט משחקים לדעתי מדהים אין מילים ואיזה מעמד יש לו חבל על הזמן גם בדקתי את הפנל וזה הפנל האיכותי בהמשך אים תרצו הביא דיבוחים חדשים בנוגע למסך תודה על ההמלצה לנועם קושינסקי אתה המלצתה על הרחב אני בחרתי את הלא רחב שהם אותו מחיר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי לפני 3 ימים מסך חדש מקופסא של LG דגם L1719s בצפיה בסרטים אין איכות נורמלית(שאמורה להיות מצוינת),אני רואה את הסרט עם מרובעים קטנים כאלה,ומעין החלקה עדינה של הצבע כדי "לפצות" על זה.. המסך מוגדר ע"י דיסק מצורף. כרטיס מסך nvidia geforce 6150se מותקן. קודקים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
זה נכון שלא ממומלץ לעבוד עם מסך FULL HD בגודל של 22 אינץ' ? אם זה באמת לא ממומלץ אז למה ?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בעניין- קראתי כבר את כל המדריכים בפורום בעניין זה. "19 יהיה לי טוב- כי אני אשתמש במחשב ליומיום (אינטרנט סרטים וכו') ולעבודה גרפית (תלת מימד, פוטושופ וכו') כמו כן, אני אשתמש למשחקים (לא מטורפים- אני לא גיימר ) שאולי ידרשו איכות... קראתי תגובות לא מי יודע מה על מסכים רחבים בהקשר למשחקים- האם זה נכון? האם בכלל כדאי מסך רחב? מסך שמסתובב למצב אנכי- טוב או לא? כמה זה מיקר? האם 8MS יספיק לי או שעדיף למצוא 4MS? תודה רבה רבה רבה!
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הוצע לי המסך AOC 24 ב 2200 ש"ח דגם 1061 http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&u=http://article.pchome.net/content-429542-1.html&prev=/search%3Fq%3Daoc%2B24%2522%26start%3D10%26hl%3Den%26sa%3DN האים הוא שווה את מחירו ?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אחרי שקראתי כמעט כל נושא רלוונטי מה-10 עמודים האחרונים בפורום הזה, החלטתי שאני רוצה לקנות את ה Dell 20" S-IPS אבל עדיין לא החלטתי אם לקנות את הדגם הרחב או הרגיל. השימושים שלי הם : 70% אינטרנט מסמכים וכד' 20% סרטים (שחלק גדול מהם סדרות ביחס 4:3 כדוגמת סאות פארק) 10% משחקים ולמרות זאת, אני חושב שהייתי מוכן להתפשר קצת על הנוחות בגלישה באתרים, בשביל לשפר משמעותית את החוויה של הסרטים והמשחקים. בגלל זה הנטיה שלי כרגע היא דווקא לקנות את הדגם הרחב. התחושה הכללית שלי היא שלקנות את הדגם הרגיל עשוי לאכזב אותי בעתיד. למרות שאף אחד לא מגדת עתידות, נראה כאילו המגמה היא לכיוון המסכים הרחבים. אני גם רוצה להגיד תודה רבה ל QttP על התמונות שהוא פרסם לפני שבועיים. http://hwzone.co.il/communi…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמסך הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479039
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בחול אני קורא בפורומים וכו', וזה ממש הגודל הכי פופלרי למי שרוצה BIG EXTRA BIG למשחקי מחשב ושימושי מחשב. אתה גם מקבל רזולציה אדירה 1080P גם גודל נקודה מעולה (משהו כמו 0.32 אני חושב - מספיק גדול כדי לראות כתב מאוד ברור) גם אפשר לשבת מרחק טוב (שני מטר וחצי זה מעולה) וכמובן לשחק משחקי מחשב במסך כזה, זה תענוג - וגם לחבר XBOX או PS3 וכו'. והמחירים בחול - מ600 ועד 1400 דולר להכי יקרים, פחות ממה שעולה בארץ מסך LCD רגיל. אז, למה אין כאלו בארץ?! נראה לי היה יכול להיות ממש טוב ומעניין לקנות ולהשיג דברים כאלו, במיוחד למי שרוצה מסך סופר גדול למחשב. לא?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אבקש המלצה למסכי מחשב *עדיפות ל27 אינץ', מינימום 24 אינץ' *100-144Hz *איכות התמונה והצבע חשובות. *לא מסך LCD. *עיקר השימוש הוא לעבודה יומיומית אך גם לגיימינג. התקציב הוא 1500 ש"ח עם אופציה לחריגה של עד 500 ש"ח במידה ומדובר במשהו סופר איכותי למחיר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
-
יש לי בעייה עם הגדרות הצבע והבהירות של המסך 971P כל פעם שאני נכנס למשחק ההגדרות האלו מתאפסות למצב ברירת המחדל של המסך ולא כמו שאני הגדרתי אותם (ההגדרות נעשו עי שימוש ב- MAGICTUNE וב-NATURAL COLOR PRO) וכדאי להחזיר אותם למצב שאני הגדרתי צריך לעשות ריסט למחשב. איך אני גורם להם להישמר כל הזמן? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: R9 280X GAMING 3G שהיציאות שלו הם: Dual-link DVI-I x 1 HDMI x 1 (version 1.4a) Mini DisplayPort x 2 ואת המסך P2314H DELL שהיציאות שלו הם יציאת VGA DisplayPort DVI-D (לא כולל כבלי DVI-D) USB איך אני יכול לחבר ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 17' ישן ואני מעוניין לקנות מסך חדש אני מאוד רוצה להשקיע עכשיו ולקנות משהו איכותי וטוב אני מעדיף שיהיה מסך 22' אבל שיתמוך ב full HD עשיתי חיפוש קטן ולא מצאתי נתון כזה בגדלים האלה לא יהיה אכפת לי משהו יותר גדול אבל איכותי תודה רבה לעוזרים....
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז אחרי 8 שנים עם אותו מסך מחשב, הגיע זמננו להיפרד ( כמובן אחרי שהוא סיים את תפקידו בעולם - קיבל דום לב באמצע פרק של "האמריקאים") מחפש כעת אחר מסך חדש למחשב,אבל קצת מאד מבולבל מעודף מסכים וחברות שיש היום.. הפרמטרים החשובים לי: 1. מחיר , החלטתי להקציב 1000 שח 2. מיועד לצפייה בסדרות/וסרטים לכן איכות התמונה חשובה לי מאד, פחות כל העניין של זוויות וכו' - מכיוון שרוב השימוש שלי מול המחשב הוא על כיסא ישירות מול המסך 3. כמו ששמתם לב אני בכיוון של מסך גדול כלומר 23 אינץ' - כי הגיע הזמן לגדול לכן בתור אזרח ישראלי מצוי לא הרחקתי לכת ופניתי ל2 אתרים למכירת ציוד למחשבים - ksp ו אייבורי. שם הצלחתי לדוג מס' מסכים שעלו בחכתי. 1. מסך מחשב AOC דגם LED E2370SD גודל "23 ניגודיות…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-