עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by DarkLloth,

כותרת

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Lavelle,

ניקיתי אותו עם חומר בשביל חלונות (Ajax למי שמכיר). וכנראה חלק מהחומר שזלג למטה נכנס לתוך המסך מלמטה, עכשיו זה מפריע לתמונה וממשיך לגדול. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  3. כמו שכתבתי בכותרת, המסך לצורכי גלישה באינטרנט, אייסיקיו, ודברים כאלה... מה מומלץ? מה דעתכם על DELL E197FP ? או LG L1953TR?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  4. היי, יש לי SAMSUNG 971P כבר כחצי שנה... ניסיתי להדליק את המחשב אתמול יש תמונה לשניה אחת מהמסך ואז הוא מפסיק לעבוד.. השנאי כוח 12 AC\DC משמיע זימזום עצבני ואני בטוח שהוא לא מצליח להפעיל את המסך.. כי שהמסך עבד תקין לא היה זימזום... שאלתי במספר חנויות חשמל ואף אחת לא יודעת מה זה שנאי למסך LCD או שאין אצלם. בבאג איפה שקניתי את המסך אמרו לי לפנות למפיצה חיון לבקש אחריות על החלק, אבל היא נמצאת בצפון בחצי השני של הארץ מאיפה שאני גר .. מה גם הם רוצים שאני אשלח להם גם את המסך וגם את השנאי ( איפה ההגיון שלהם המסך בסדר גמור בישביל מה לסכן מסך של 2000 שקל במישלוח ). מה את מציאים לעשות? לנסות לתקן אצל חנות אלקטרוניקה מקומית ( רק שזה לא יפגע לי במסך בסוף והאם זה אפשרי לתקן כזה חלק בחנו…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by DXM,

מחפש מסך CRT בעלות של כ600 ש"ח. עפ איכות תצוגה שווה לפחות לLG FLATRON 795FT PLUS. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by danikos,

לא משנה מה אני עושה הסמך לא נעים בעין ... או שהצבעים עמומים מדי או שזה חד מדי וצועק בעין .... יש מה לעשות ? אין אופציה להחזיר .

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by ATGatdner,

אני הזמנתי את ה L194WT וקיבלתי במקומו את ה L192WS. בחנות איש המכירות מתעקש שזה אותו המסך, רק דגם אירופאי מול דגם לא-יודע-מה. באתר של LG כתוב שה 192 הוא discontinued, וה 194 זה הדגם הנוכחי. מישהו כאן מבין בנושא? כדאי לי להתעקש?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by ZeppeliN,

אז ככה, כרגע יש לי מסך 17" של BENQ שבזמנו נחשב לדי טוב... FP737sD ... כרגע אני שוקל לעבור למסך 226BW או 206BW [סמסונג] ורציתי לדעת אם אתם ממליצים לעבור לרחב? מי שכן עבר, לוקח הרבה זמן להתרגל? ותכלס, מה יותר טוב? בקשר למשחקים, לכל משחק יש אפשרות לשים רזולוציה של 1680x1050? תודה רבה אוקיי בקשר לשאלות הקודמות עניתם, החלטתי ללכת על רחב! עכשיו אני מתלבט בין כמה מסכים. [אל תציעו לי מסכי 19" בבקשה] *Philips 200W6CS שעולה 1600 כולל משלוח *Samsung 226BW שעולה 1750 כולל משלוח. אני יודע שהפיליפס יותר טוב, אבל ההבדלים משמעותיים? למישהו שיש 226 יכול לתת עליו חוות דעת? בעיקרון זה גודל VS איכות, אמרו לי גם שכדאי לקחת את ה206 ולא את ה226 בגלל שהרזולוציה אותו דבר או משהו כזה..…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by eranir,

בעבר, בתקופת שגעון הקניות הקבוצתיות, דובר כאן הרבה בדבר האחריות שנותנת dell על המסכים שלה. לזכרוני דובר שבשבוע הראשון המסך מוחלף גם בגלל פיקסל שרוף יחיד. ניסיתי לברר היום מהי המדיניות כרגע, ומלבד העובדה שלא הצלחתי למצוא את המידע כתוב באף אתר, אמרו לי במעבדה של dell שמחליפים רק אחרי 4 פיקסלים מקובצים או 7 מפוזרים. יש כאן למישהו מידע שונה? קצת מפחיד לקנות מסך עם אחריות כזו...

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by omerr8,

שלום, אני מחפש מסך בתקציב של 1200-1300 ש"ח בלי אפשרות להתגמש, כאשר שימושי המסך יהיו 70% משחקים 30% צפייה בסדרות ושימוש כללי. לאחר שיטוט באתר הגעתי לבסוף לשני הדגמים שבכותרת שלרב מומלצים פה, אך לא הצלחתי להבין מי מהם עדיף. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by eranir,

שתי שאלות בנוגע למסך הנ"ל: ראשית, מישהו יודע מתי יצא ה-rev הבא של המסך? שנית, כל מי שיודע על חנות המחזיקה את המסך בתצוגה, שירשום פה בבקשה. תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by TechnoSheep,

קודם כל אם יורשה לי אני רוצה להודות לאנשים שעזרו לי פה לבחור את הפיליפס שלא ידעתי על קיומו עד לפני מציאת פורום זה והצילו אותי מלקחת 226BW מחר אני אוסף מניר טק את המסך, 1500 שקל ב4 תשלומים ללא ריבית זאת אחלה עסקה. (: רציתי לבקש כמה טיפים למה אני צריך לשים לב, איך אני יכול לאתר פיקסלים שרופים? יש טיפים כיצד לכייל את המסך? [אין לי מכייל] ואיך לדעת אם הפאנל הוא S-IPS או PVA? ועוד דברים שאני צריך לשים לב אליהם. תודה לעוזרים!

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by okpimp,

שלום יש לי טלווזיה SAMSUNG 32R81 שמחוברת למחשב. משום מה השומר מסך וכיבוי המסך האוטומטי לא עובדים.... מישהו יודע מה הסיבה?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by lipa,

http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  15. התחדשתי לי במסך Dell 2007WFP וחיברתי אל המסך ממיר דיגטלי בכניסה Composite, בהגדרות PIP יש אפשרות לקבוע את הכניסה בה אני משתמש S-Video או Composite קבעתי את זה על Composite אבל לאחר שאני מכבה את המסך ההגדרה חוזרת לS-video..ואני צריך שוב להכנס להגדרות ולשנות את זה.. האם יש דרך לקבוע שזה ישאר בComposite ? תודה בן.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by vav,

עזרה בבחירה בין שני המסכים = מסך הדל בגירסת 3:4 ולא הWIDE המסך נדרש לעבודה מרובת שעות יום יומית (לאו דווקא גרפיקה),ולמשחקים

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by ExTazy,

כעיקרון מתגובות שקראתי וממפרט באתרי היצרן, הם כמעט זהים למעט הפאנל המיושן וחוסר תנועה פיזית של הSamsung , והLG פחות בהיר. מה דעתם בנושא ???? מה עדיף ולמה ?? ( אפשר להמליץ גם על מסכים אחרים למרות שאני ממש רוצה אחד מאלה) תודה.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אל פי המלצות של אנשים בפורום לפני כשנתיים קניתי את smasung 730B שמחובר בחיבור דיגיטלי למחשב, ומשמש אותי היטב עד היום ואני מרוצה מאוד מהקנייה. אני מתכנן קניית מחשב חדש בקרוב ואני מעוניין לקנות כמובן מסך LCD. השימושים שלי הם כלליים, משחקים לא ממש, קצת סרטים ובעיקר גלישה ומסמכים. כעקרון בתחלה התלהבתי מהראשון של מסך 22 רחב עם לוח TN טוב שיתן תוצאות דומות לסמסונג שיש לי רק בגדול יותר עם מרחב עבודה גדול. אם זאת במחשבה שניה לאחר גם קריאה בפורום אני שוקל להשקיע אותו סכום (בסביבות 1700) ולקנות מסך 19 עם פנל איכותי יותר (אני חייב לציין שאני מאלו שרואים את ההבדל בין חיבור VGA לDVI כך שיש סיכוי טוב שאבחין בהבדל הצבעים במעבר לפנל 8BIT). 1. אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן מה עדי…

• 49 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. רוצה לקנות מסך SAMSUNG 226BW - מה כדאי לשאול/לבדוק בחנות? המסך למשחקים בעיקר.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  20. שלום לכולם, אני פרסמתי את ההודעה במקור בפורום של מפרטי מחשב, בכל מקרה הייתי שמח לשמוע את דעתכם, אני עומד לקנות מסך LCD בין 19 ל22 אינץ באילת, אני התלבטתי בין מספר דגמים אני ראיתי את הדגמים של LG וסמסונג הבאים: LG L196WTQ Samsung SyncMaster 226BW וכאן המליצו לי על המסך של VIEWSONIC VP930 אני קרוב לקנות את המסך של LG, השימוש העיקרי שלי יהיה צפייה בסרטים ואולי גם טלוויזיה (אם אפשר לחבר ישירות זה מצויין אם לא בעזרת כרטיס טלוויזיה), וכמובן משחקים (יותר עם כוונה לעתיד). תודה ואשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  21. אני מחפש מסך למחשב שלי. השימושים שלי בעיקר: -משחקים. -גלישה. -סרטים. אין לי ממש דרישות מיוחדות מהמסך כל עוד תיהיה איכות תמונה גבוהה והוא יתאים בצורה טובה למשחקים. ושהמסך עצמו יהיה גדול (אם אפשר מעל 19 אינצ') התקציב שלי:מ1400 עד 1700 שקל מקס' למרות שאני לא רוצה להגיע לתקציב הזה ... פשוט למקרה שיהיה משהו ממש טוב בתוספות של 100 שקל.. ואם תוכלו תמצאו חנות בנתניה או סמוך לנתניה... שמוכרת את המסך הזה ואת המחיר שלו בחנות ועוד פרטים כמו אחריות. תודה.

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by orenmj23,

שלום לכולם, בראש ובראשונה תרשו לי שוב להודות לכם על כל הסיוע שאתם נותנים לי בהודעות שאני מפרסם לעיתים רחוקות בפורום (בנושא של הרכבת מפרטים למחשבים). בכל מקרה, הייתי רוצה לשמוע את הדעות שלכם לגבי מסכי LCD, כרגע יש באפשרותי לקנות מסך באילת מה שאמור להוזיל את העלויות, אבל עדיין אני מחפש מסך בין 19 ל22 אינץ', עם יציאת DVI וכמובן נתונים של קונטרסט ומיליסקנד טובים ככל האפשר. מה שמצאתי זה המסך הזה של LG, הביקורת בארץ טובות אבל ממה שראיתי באתרים זרים הביקורות דיי חצויות, LG L226WTQ אשמח לשמוע המלצות עם עדיפות למסכים בטווח מחירים נמוך מ-1400 ואחריות לשלוש שנים, אני לא יודע מה המחיר המדויק שיעלה לי באילת. בנוסף למרות שאני מעוניין במסך עם יציאת DVI לכרטיס מסך שלי אין יציאה כזאת (בעת…

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by sonix123,

שאומרים כיול למה בעצם מתכוונים מה הכיול עושה למסך מה זה בעצם כיול? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  24. אני מעביר את המסך שלי למחשב החדש. אני זוכר שהיה לי בקופסא של המסך דיסק. אבל אני לא זוכר אם הייתי צריך להתקין משהו ממנו. המסך שלי lg flatron l1760tr אז צריך להתקין משהו או פשוט לשים כבל וזהו?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by OFIRLEVY66,

כותרת

• 9 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים