מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
קודם כל תודה לכל מי שעזר לי פה לבחור את המסך ועכשיו יש לי כמה שאלות קודם כל הבנתי שיש את הקטע הזה עם הפנאלים,אומרים שזה קיים רק ב226BW אבל ראיתי בכל מיני פוורמים שזה קיים אולי גם ב206 אז רציתי לדעת איך אפשר לזהות איזה פאנל יש לי A או S? ועוד משהו,למשל במשחק קריסייס,הכל סבבה חוץ מהקטע שכשאני מסתכל על השמש ומזיז את המצלמה השמש מתחילה לעשות באגים מוזרים ולהבהב זה לא קרה לי למשל במסך CRT אבל חוץ מזה זה מסך מדהים,הכל נראה בו מצויין,משחקים וסרטים! ואני לגמרי מרוצה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כלומר אני יחבר אליו ממיר של יס... כמו אצל השכנים שלי ורואים ממש טוב יש להם מסך אחר אבל יותר גדול אני חושב... מה אתם אומרים על זה? L226WTQ
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך שיהיה בעיקר למשחקים בתקציב של עד 1300 ש"ח. איזה מן השלושה יהיה הטוב ביותר לדעתכם? או שאולי יש דגם מומלץ אחר בתקציב הזה? בתודה לעוזרים, עומר.
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם יש דרך או תוכנה שבודקת ואומרת לי מה הניגודיות של המסך או שאני מסתמך רק על נתוני היצרן והמשווק ותו לא?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המחיר ירד שוב והוא בין הזולים בארץ או הכי זול בארץ המחיר נראה לכם הגיוני? כדאי לקנות משם תמסך? קישור : http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום רב. לצערי, למרות שבדקתי, קראתי וראיתי את כל השרשורים שהיו בפורום בחודש האחרון עדיין לא הגעתי להחלטה איזה מסך לרכוש. האם ללכת על המסך הרגיל 19' vp930 או לנסות את ה-20' רחב 200w6cs אני יודע שזה הכל עניין של שימושים.... את האמת אני לא ממש מתכוון לראות סרטים על המחשב (חוץ ממבצע סבתא שאותו חייבים לראות לפחות פעם בשבוע) הרי בשביל זה יש טלוויזיה..... ככה שרוב השימושיים שלי הם: אינטרנט, office, משחקים וכמובן קצת סרטים האם המעבר למסך רחב הוא כל כך משמעותי ? כמה חברה אמרו פה שברגע שעוברים לרחב אי אפשר לחזור לרגיל...... וכמובן הדבר הכי הכי חשוב אני מחפש כבר שבוע חנות שבה ניתן יהיה לראות את המסכים הללו התצוגה, הבעיה שלאף אחד אין אותם בתצוגה, קצת קשה להחליט איזה יותר כדאי כשלא …
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ... אני מתכנן לקנות היום מסך ויש לי התלבטות נורא קשה , בבקשה תעזרו אז ההתלבטות שלי היא בין ViewSonic 930VP או! ללכת על מסך רחב.. ושמה ההתלבטות היא בין סמסונג 206BW או Philips 200W6CS ראיתי את הדיון הדומה שיש פה באותו עמוד , אבל הקטע שאני צריך גם תשובה איזה מסך רחב עדיף.. ותגידו אפשר להגיד שהפאנל של הרחבים לא איכותי מספיק? מאוד קורץ לי הרחב, אבל אני מפחד ליפול עם מסך דפוק. גם מפחיד אותי שלא תהיה לי תמיכה לרחב בכל האתרים, משחקים. עריכה: אני לא רואה רק פורמט רחב , מה יהיה עם סדרות שהם לא מיועדות לרחב? כמו סדרות אנימה.. יחסית אני משקיע פה הרבה מאוד כסף.. תודה לעוזרים , נקווה שנקבל תשובה בשעה הקרובה לפני שאני יוצא לקנות
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
אוקי יש לי התלבטות בין שני מסכים, שניהם זולים אבל החלטתי להשקיע טיפה יותר במחשב ופחות במסך מידיעה שעדיף לי בהמשך לשדרג את המסך מאשר את המחשב (הסיבות לשיקולים עימי...) LG דק 19" LCD 1953TR +DVI או AOC 196V+ 2MS +DVI שניהם לא רחבים, הוצע גם מסך של IOLAIR אבל מעולם לא שמעתי עליהם... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכלום - אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש לאחר שהמסך שאני משתמש בו כיום CRT BENQ P992 19 אינץ החל לגלות רמת צבע ירוקה שפשוט אי אפשר להסתכל על המסך יותר . אני מחפש מסך LCD 19 אינץ מהרמה הגבוה ביותר שאפשר לרכוש עד לסכום של 1200-1300 שקל אני יודע שאולי בסכום הזה אני לא יסיג את הטופ אבל לפחות מסך מהרמה הגבוה. המטרה הראשית של המסך אמורה להיות משחקים זאת אומרת שאני צריך מסך עם זמן תגובה מהיר ורזולוציה גבוה . מה גם שאני מחפש מסך מחברה אמינה שיחזיק לי לשנים רבות ולא איזה מסך מחברה מעפנה שיהרס לי תוך שנה שנתיים . אני מצאתי שני סוגי מסכים שמאוד סיקרנו אותי : L1953TR 19'' LCD 2ms DVI L1970HR 19'' LCD 2ms DVI שניהם של חברת LG . יש משהו אחר שאתם מציעים ? {אגב אני …
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מחפש את המסך הטוב ביותר שניתן לקנות במחיר זה - ניתן לחרוג במעט . לא רוצה פאנל TN האם קיים מסך 17" עם פאנל VA? ואם כן כמה הוא עולה והאם הייתם ממליצים עליו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת, אני קונה מחשב חדש למשחקים ואני מחפש מסך LCD איכותי שיתן תצוגה יפה במשחקים. תקציב של 1500 עם חריגה עד 1600. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לדוגמה במסכי סמסונג וחיון ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו שמע על המסכים שבכותרת? הם מתומחרים די נמוך יחסית ל-22" (ויוסוניק - 1500, שימיי - 1300). אשמח לשמוע חוות דעת על איכות התמונה בעיקר.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני קונה מ SKYPC את המסך ! האם יש להם את הפנאל S?.... ושמעתי עליו שיש לו לאגים במשחקים וצניחת FPS... האם זה נכון ?.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מישהו יודע? אני מדבר על המסך השמאלי ביותר http://www1.ap.dell.com/content/products/compare.aspx/30lcd?c=au&cs=audhs1&l=en&s=dhs 24" ה"פשוט יותר" של DELL
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך שטוב במיוחד למשחקים כך שאני לא רוצה מסך רחב. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
קניתי היום את המסך, אחלה מסך אפשר להגיד להתחדש עכשיו בדקתי ברזולוציות שאפשר להשים ואפשר רק 800X600, 1024X768, 1152X864, 1280X1024 ו 1680X1050. אין משהו ביניים? ב CS אני לא רגיל לשחק ברזולוציה כזאתי גבוהה וזה לא נוח לי אני יודע שזה נשמע מוזר. אבל למה אין לי למשל 1280X720 וכל הרז' ביניים בין 1280X1024 ל 1680X1050? התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המסך, צריך לעדכן גם לכרטיס מסך? תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
syncmaster932 מה המחיר שלו? ואיזה פאנל יש לו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך Dell 200WFP ואני מעוניין לצפות עליו טלויזיה עם קול. כשאני מחבר את הממיר בחיבור Composite רגיל יש רק תמונה ואין קול (וצריך לציין שהאיכות תמונה מדהימה )... מה אפשר לעשות בשביל לחבר את הרמקולים של המחשב לקול בלי ה Dell Soundbar שעולה עוד כסף (לא יודע כמה עולה אבל לא מוכן לשלם עוד כסף על זה, המסך מספיק יקר) ? אחרי הכל חייבת להיות אפשרות כי לא שמו יציאות Svideo/Composite מאחורה רק בשביל תמונה ולא קול. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש יריד עודפים של טרקלין חשמל קיצור כתוב לי בפרוספקט sumsong lcd 19" ב899 שקל. שווה לקפוץ על ההזדמנות או שיש מסכים יותר טובים במחיר דומה? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לאחר מעקב בפורום (שנראה לי מאד מושקע מבחינת האנשים) ובמאמרים באתר יש לי התלבטות . אני מחפש מסך למחשב ביתי (בעיקר האישה והילד משתמשים - אני בסוף יום וסופ"ש). השימושים העקריים יהיו : אינטרנט , קצת משחקים (בעיקר של הילד - בן 7) . נראה לי ללכת על מסך 19 3*4 (לא רחב , כי לפי מה שקראתי פה רחב הוא נמוך מידי בסגמנט ה 19 - נדמה לי ש QttP רשם זאת , אבל סליחה עם זה מישהו אחר) לפי המלצות שראיתי פה נראה היה לי שבתקציב הנ"ל כדאי ללכת על BenQ FP93GX (עומד בתקציב - סביב 1200 ). אבל ראיתי הרבה המלצות לכיוון : VS VP930B (רק שהעלות שלו כיום היא החל מ 1650 ) . Samsung 971P (שהעלות שלו מתחילה באזור ה 1650/1700 ). האם בשביל שימוש ביתי שווה להתאמץ ולהשקיע את ה 450+ ש"ח ? האם ה BenQ יספיק ?…
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לרכוש את הדגם הקודם בגרסה A04 ולצערי הזמנתי והגיע בגרסה A00 ולכן לא לקחתי אותו. לשני היבואנים אין יותר במלאי את המסך במלאי, אבל הבנתי מפנדה שיש להם את הגרסה החדשה שנקראת HC. יש למשהו נסיון איתה? נצאתי רק review אחד ברשת http://www.behardware.com/articles/686-1/review-of-the-dell-2407wfp-hc.html והדעות שם קצת חלוקות לגבי האם הוא טוב יותר או פחות, מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות את ה226BW ויש לי שאלה לגבי הכיול שלו: אני קונה את המסך מפנדה והוא מגיע עם פאנל A(לא מצאתי שום חנות שמוכרת ומתחייבת לפאנל S , אם משהו מכיר כזאת חנות אני ישמח מאוד לקבל את שמה) וחיפשתי בפורום והגעתי לסקירה של xVertigo ששם רשום איך לכייל את פאנל A ורציתי לדעת האם זה באמת הכיול האולטימטיבי או שמשהו מכיר כיול יותר טוב? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-