מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היום מה שמוכרים פה זה VP930-3 וקראתי שהוורסיות הקודמות של המסך יותר מוצלחות.. (בישנים פחות קורונה ופחות בעיות)
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם שווה את הכסף עבור פאנל ה-PVA ביחס ל-TN? האם הוא תומך בתקן VESA לתלייה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני זקוק בדחיפות למסך מחשב דק LCD אז ככה המסך אמור להיות מיועד ל: סרטים , קריאה של חומר ודברים באינטרנט , ומשחקים (90% בשביל המשחקים WARCRAFT ו STARCRAFT2 שעתיד לצאת ) תקציב בין 1200-2000 חשוב מאוד!! ללא רמקולים!!! רחב או לא? אני לא יודע , מה עדיף ? יצרנים לא להביא לי סתם גרועים אני מעדיף מהיצרנים של LG SAMSUNG DELL BENQ ולהביא לי כמה הצעות בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שיהיו פסים שחורים בצדדים? בדקתי בתפריט של המסך אבל ב-DISPLAY SETTINGS אפשרות ה-WIDE MODE (ד"א, גם ה-SHARPNESS) חסומה ואי אפשר לשנות אותה... :s05:
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם אי ניקוי של המסך מאבק (לא בהכרח על הצג עצמו אלא גם מאחוריו\מעליו (איפה שיש את ה'חורי אוורור') יכולה לגרום לנזק כלשהוא במצטבר?,יש לי המון אבק מאחורי המסך.ולא חסר גם מעליו ואיפה שיש את החורים האלה של האוורור כנראה..אבל אני לא רוצה לנקות שם...הצג עצמו דיי נקי כי אותו אני מנקה אחת לכמה זמן...אבל שאר המסך מלא אבק....מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן אני זקוק למסך חדש נימאס לי מהCRT 17 אינץ שלי אני רוצה להיתחדש במסך איכותי ככול האפשר והתקציב מאפשר אני מאמין הדרישות שלי למסך... מסך רחב יפה ושחור פנאל איכותי כמובן יציאת DVI ואם יש גם S וידאו או קומפנט(איך שרושמים את המילה חחח) אפשרות הפיכת המסך ב90 מעלות (PAVILOT משהו כזה) זוויות צפייה נורמליות אפשרות כיוונון בסיסיות המטרה הראשית של המסך: לעבוד שעות מרובות ברצף בלי שיפלו לי העניים ושטח עבודה גדול ככול האפשר (רזולציה גדולה) משחק מידי פעם אבל לא מחשיב לזה חשיבות כמובן לא חייב תתקציב חחח אתם תחסכו לאבא שלי זהו זה הדרישות שלי מהמסך האידאלי תודה חברס
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מדובר בין לקנות WideScreen של DELL 22 אינץ או מסך אחר.. יש בעיות כיום למסכי ה WideScreen?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
^^ כותרת ואם יש, אשמח לקישור
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע איך המסך הזה ממישהו שיש לו אותו ולא סתם איזה אחד שאומר זה TN ובגלל זה הסמך חרא.... איך הוא בסרטים,משחקים וגם עבודה נגיד על הוורד במשך מספר שעות? אה וזוויות צפייה לא אכפת לי כי אני מציב את המסך על השולחן והמרחק הכי קרוב שיצפו בו זה ממטר.האם הצבעים חיים או חיוורים ולאמושכים ביחס למסכים כמו ה2007? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מנסה להחליט איזה מסך לקחת בתקציב 1000-1200 תעזרו ליייי!!!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הוא הגיע!! אני ממש מרוצה! לכל מי שעוד מתלבט שיפסיק. (תודה לכל מי ששכנע אותי לבחור בו ) צבעים מעולים, טלויזיה באיכות סבירה לגמרי, DVD באיכות מצויינת, רק הרגל הזאת תופסת יותר מדי מקום! בדקתי עם DEAD PIXEL BUDDY, ו- 0 פיקסלים מתים! (אני לא יודע אם זה חוקי פה לפרסם חנויות, אבל מגיע להם... ) לא הצלחתי לצרף תמונה... (התמונות פשוט גדולות מדי..) לא התקנתי את הPERFECT SUIT, לא רואה צורך (ואומרים שהיא לא משהו... ) יש לי רק שאלה אחת, הPIVOT לא עובד לי אוטומטית. כשאני מסובב את המסך, התמונה לא מסתדרת אנכית, ואין לי מושג איך עושים את זה (גם לא ידנית) מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הי חבר'ה, מה המסך הכי טוב שאני יכול להשיג באיזור 1,500 ש"ח ובאיזה חנות אתם ממליצים? אני מתלבט בין לקנות 22" ו- 19". השימושים שלי הם פיתוח, תוכנות עריכה, קצת משחקים כתחביב, קריאת מסמכים עד השעות הקטנות של הלילה (אם המסך ירצד וכאלה אני אמות...), ויש לי כרטיס 8800GTS שאמור להיות אחד החזקים שיש, כך שגם אם המסך לא עולה 10K הכרטיס עדיין יכול לייצר תמונה מספיק טובה שגם מסך בינוני יוכל להציג יפה מאוד. רוב תודות
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לאחר שימוש ממושך במסך לפעמים אני מרגיש צריבה בעיניים ואני מבחין באדמימות בתוכם. האם בכל מה שקשור לשימוש במסך לצורך צפייה בסרטים ,עיבוד תמלילים,אינטרנט והרצת משחקים מסך lcd איכותי מעייף פחות את העיניים מאשר מסך crt איכותי?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש עדיין סיכוי להיתקל במסכי MVA של DELL 2007WFP ולא IPS?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אילו בדיוק בדיקות (מעבר לפיקסלים שרופים) אני צריך לעשות בחנות לפני קניית המסך ? האם כדאי לדרוש מהחנות לבדוק את המסך על ידי תוכנה ספציפית שאני מכיר, כדי שהם לא ישתמשו בתוכנה גרועה או משהו כזה ? אילו תוכנות מומלצות ?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מתלבט לאחרונה בין הרבה מסכים ואני לא יודע מה לקחת.. יש את ה- LG L226WTQ שניראה לי מצויין.. Samsung SyncMaster 226BW LG L1970HR המסך בעיקר למשחקים וגם אינטרנט קצת... אם יש לכם עוד המצלות ומסכים דומים זה יהיה מצויין.. מה לדעתכם הכי טוב מבין אלו שנתתי??? דניאל.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
המסך הוא LG 1900R והרזולוציה היא 1280X1024 32BIT , קצב הרענון הוא 60 ואין לי אפשרות לעלות אותו. עידכנתי את התוכנה של המסך + דרייבר כרטיס מסך (7600GT), ווידאתי שהמחשב מזהה את המסך לפי הדגם שלו ולא כסתם מסך P&P ועדיין לא הצלחתי לעלות את קצב הרענון... הוא על 60 ואין לי אופציות אחרות יש לציין שאם אני יורד ברזולוציה, אני יכול לעלות לקצב של 70.. האם זה נורמלי ומה עושים??
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 17 של AOC, בימים האחרונים הופיעה במסך הזה בעיה מוזרה: ישנן מדי פעם קפיצות של התמונה בצד שמאל של המסך, כלומר הגבול השמאלי של התמונה זז לאיזה שניה ימינה בחצי סנטימטר בערך וזה די מעצבן... אשמח לדעת ממה זה יכול להיות ואם יש איזה פתרון, חוץ מלהחליף את המסך בLCD חדש...
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
גיליתי כאשר שמתי מסך לב שיש בין 5ל-7 פיקסלים שרופים במסך. קראתי קצת בנושא וראיתי שיש תוכנות שכביכול מתקנות פיקסלים שרופים. כמו כן קראתי באחריות שבנושא פיקסלים שרופים הם מטפלים אם הבחינו במעל ל-5 פיקסלים שרופים. המסך הינו חדש, הגיע אלי לפני שלושה ימיים. מה אתם מציעים? להטריח את עצמי בנסיעות? או לנסות לתקן בעצמי? אני עצמי מעדיף לקבל מסך חדש. (האם במצב כזה מקבלים מסך חדש?) תודה מראש על העזרה רון
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אז יש לי את המסך הנ"ל כבר איזה חצי שנה ובכמה חודשים ראשונים הוא היה על הבסיס שלו ואחרי כמה חודשים קניתי זרוע לתלייה על הקיר ותליתי, פירקתי את הבסיס אבל יש עוד חלק, מה שמחבר את המסך לבסיס (ראו תמונות מצורפות) ואותו אני לא מצליח לפרק! אני לא רוצה להפעיל יותר מידי כוח כי אני פוחד שזה יישבר . אין לי מושג איך להוציא את זה, מישהו יכול לעזור? צירפתי תמונות שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהנושא נטחן רבות, קראתי הרבה הודעות אך עדיין לא הצלחתי לקבל החלטה איזה מסך לרכוש. התקציב שלי 1800 שקל ואני מחפש מסך 19" או 20" איכותי (לא TN) שיחליף את ה CRT שלי (Samsung 959NF). השימוש העיקרי הינו גלישה באינטרנט וקריאת טקסטים ולכן חשוב לי מאוד חדות של פונטים ודיוק. כמו כן אני צופה לעיתים (רחוקות יחסית) בסרטים ותמונות וחשוב לי שהצבעים יהיו מדוייקים ותמונות יראו היטב עם צבעים חיים. ההתלבטות היא קשה, הנטייה שלי היא ל 971P שנראה הכי טוב, האם אתם חושבים אחרת ? הבנתי ש ה VP930 מאוד מומלץ אבל לא הצלחתי למצוא תיאור פה לגבי תצוגת טקסט וחדות הפונטים, האם מישהו יכול לספר ? מה לגבי ה Philips 200W6CS ? הבנתי שיש לו גם פאנל MVA, למישהו יש ניסיון איתו בכלל ? דבר נו…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19032 עכשיו.. 1) בפוסט אחר אמרו שהלא HC הוא לא טוב בהצגת FHD מנגן בלוריי/HDDVD ומהמחשב כן.. אז בHC זה נפתר?? 2) גם אמרו שהHC לא טוב לקנייה כי הוא A00 ורק כשיבוא הA01 ו/או הבאים אז זה בטוח לקנות אותו.. אז לקנות עכשיו את הלא HC?? או לחכות הרבה הרבה זמן לHC A0n??
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לערכה לניקוי מסכי LCD עד 300 ש"ח. יש לי מסך DELL 2007 WFP (קניתי אותו לפני חמישה ימים מדהים! במיוחד לעומת מסך LCD מלפני 4 שנים).
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום חברים! קיבלתי את המסך לפניי מספר שעות חיברתי אותו למחשב הנייד שלי. ועכשיו יש תופעה מוזרה, התמונה במסך כול הזמן מתעוותות כמו שמסתכלים על האופק בכביש ביום חם ומהחום כל מה שבאופק של הכביש נראה מעוות בתזוזה, ככה המסך שלי נראה. מה לעשות בבקשה להחזיר אותו ? או שזה משהו בהתקנה והגדרות? אני שיניתי את הרזולציה ל-1280 על 1024 אם מישהו מכיר את הבעיה בבקשה אני צריך עזרה! תודה דרך אגב מדובר ב-Samsung 971P [br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 18:32:31 אני עכשיו החזרתי את הרזולוציה ל 1024 על 768 וזה אפסיק!אבל למה אני לא יכול לרואות תמונה טובה ברזולוציה המקסימלית של המסך?????
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-