עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by GanJaval,

קניתי מסך מהמבצע של בזק שידרגתי את המהירות וקניתי מסך במבצע ב 790 שקל . הדגם : Samsung LCD 931B עדיין לא קיבלתי אותו באסה . בקיצור מה אתם אומרים שווה את הכסף ? אפשר קצת מידע עליו האם הוא טוב רע .? איך הוא למשחקים ? אני עד עכשיו היתי אם מסך של סמסונג 793df האם אני ירגיש הבדל לטובה או לרעה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by Dima67,

קיי, שלום. אני בתקציב דל ואני לא כזה מבין גדול במסכים. הבחירה הסופית שלי ירדה ל-3 מסכים (די זולים): Samsung 2233BW Asus VW223T Benq E2200HD מה אתם ממליצים לי? מה אתם לא ממליצים לי? אני אשמח לעזרה. D= יש עוד מסכים שאתם ממליצים לי עד 900 שקלים? עריכה: הא כן, כרטיס מסך HD4870, בעיקר משחקים ואינטרנט, ממש ממש קצת פוטושופ.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by player_1,

איך המסך הזה? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-e2407wfp.htm

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  4. התקציב הוא בסביבות ה-5000-6000 ש"ח +-... המסך אמור לשמש למשחקים וסרטים בעיקר, לכן אני מתלבט אם ללכת על LCD שהוא גם יכול לשמש כ-TV ואז לחסוך קניית כרטיס טלווזיה... אם אני הולך על LCD TV כך גם גודל המסך בתקציב הזה הוא גם יותר גדול-אפשרי להשיג 26 אינץ' במחיר הזה לא? השאלה היא איך המסך יתפקד במשחקים.... מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by debil,

אחרי שנים שלא היו מסכי 27" IPS נורמלים במחיר של פחות מ 2800 שקלים, שמתי לב שלאחרונה דל השיקו את הדגם הנ"ל במחיר 200$ פחות מהדגם הקודם U2711 ובאתר שלהם אחרי הנחה זה בכלל עולה רק 559$ (כ 2100 שקל). א. מדוע ההפרש מחירים כלכך גדול בין שתי מסכי IPS של 27" ? ב. חנויות בארץ עדיין מוכרות אותו במחירים של 3100 ש"ח ומעלה, מישהו מרים פה קניה קבוצתית ? יש סיכוי להורדת המחיר למחיר סביר בתקופה הקרובה לדעתכם ? ג. הוא לא הושק בכל העולם עדיין ? איך אין לו דף ב NEWEGG למשל ?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by Demp,

שלום הבהירות של המסך, יותר גבוה יותר טוב או יותר נמוך? הכוונה ל cd/m².

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  7. שלום, אני חדש באתר. אני רוצה לקנות מסך למשחקים שיעמוד גם במשחקים בהם התמונה כולה זזה מהר (בסגנון FPS למשל). קראתי את ההמלצות באתר ואני נוטה לכוון U2312HM . נאמר כמה פעמים שאין חשיבות לזמן התגובה הגבוה (8ms) ורציתי לדעת האם ידוע למישהו מניסיון אישי אם גם במשחקים תזזיתיים בהם התמונה כולה זזה במהירות זמן התגובה לא מורגש. קראתי עוד כמה תגובות בנושא, יש לא מעט תלונות על "מריחות" תמונה ב U2312HM. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by גיאאא,

שלום אני חדש פה... קניתי מחשב חדש לא מזמן אבל מסך עדיין לא קניתי... עשיתי סקר שוק בין כל מיני סוגי מסכים ועד שהגעתי למסך טוב שאני רוצה ומעוניין היו כאלה ששללו אותו... עכשיו הבקשה שלי אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא מסך טוב (העדפה ל-LG ו-SAMSUNG) במחיר של עד 1300-1400 ש"ח... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by Ariel234156,

שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב 27 ברזולוציית 2K רציתי לדעת חוות דעת על DELL U2715H, אני משתמש במחשב ללימודים ולעריכת וידיאו בעיקר עם PREMIERE תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by WarMachine,

הזמנתי את המסך הנ"ל מנעה לפני חודש והם אומרים שרק עוד שבועיים הוא יגיע, לא מתאים לי העניין הזה והסחבת הזו ורציתי לדעת אם יש חנות טובה באיזור חיפה שיש לה את המסך הנ"ל, היא אמינה ואפשר לעשות איתה עסק בלי בעיה. בתודה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. שלום חברים, אני מחפש מסך זול עם כניסת DISPLAY PORT. למישהו יש מידע על המסך הזה של AOC? https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=24E1Q

12. Started by אביטלתל,

התלבטות מסך מחשב אני עובדת עם שני מסכים השימוש הוא ביתי רגיל + צפייה בסרטים מסך עיקרי - DELL 2209WA שנמצא אצלי כבר 10 שנים לפחות אבל הפסיק לתפקד לצערי הרב המסך נדלק ל2 שניות ואז נכבה, האם יש דרך לתקן ? מסך נוסף - מסך 22" של lenovo האם יש דגם שנחשב יורש של DELL 2209WA ? שמתי לב להמלצות על הדגמים הבאים Dell U2417H https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=927376 Dell SE2219H https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1002563 Dell P2319H https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=996519 תקציב - עד 1000 ש"ח אשמח להמלצות

13. האם מסך LCD בן שש שנים (במקרה שלי 2405WFPD DELL)מאבד מאיכותו, ומהו אורך חיים ממוצע של מסך כזה? תודה מידד

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by oceans68,

אני עובד בפוטושופ ו3D MAX - לכן חשובה לי איכות התמונה ושהתמונה בKCD לא תהיה בהירה מאוד, וגוונים כמה שיותר קרובים להדפסה. אני לא גיימר בכלל. המליצו לי על 3 מסכים: 1. SUMSUNG 931C - עם ניגודיות 1:2000 2. LG 1960 - החדש עם ניגודיות 1:3000 3. SONY 95X - בגלל שיש לו פנל איכותי עם 8BIT וניגודיות של 1:1500 אני מתכנן לרכוש שני מסכים שיעבדו עם כרטיס שתומך בשני מסכים. לכם גם הפרש של 500ש"ח קריטי לגבי. מה מומלץ לעבודת גרפיקה בLCD? מה כדאי לבדוק בשביל לקנות מסך טוב לגרפיקה מעבר ללכת לחנות ולראות במו עיניי? (נתונים) תודה!

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by aviz,

קראתי לפני הכתיבה, הרבה המלצות עליו גם כאן בפורום וגם ברחבי הרשת. הבנתי שלמרות שהוא 16s לא שמים לב לזה , והוא נחשב אחד המסכים היותר מומלצים נכון לעכשיו. השאלה שלי היא הכדאיות שלו הוא עולה בכל זאת מחיר לא מבוטל בסביבות 2500 שקל נגיד והוא בן שנה בערך. הייתי רוצה לדעת אם צפויים לצאת מסכים חדשים ברמה שלו נגיד עד אמצע 2007 +/- ? אפילו של חברות אחרות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by yoel12,

.שלום, הבנתי שבכרטיסי מסך חזקים כמו V-SYNC GTX 980 עשוי לגרום לstuttering וG-SYNC אמור לפתור בעיה זו השאלה שלי היא כזו האם כדאי לי לחכות להוזלת הטכנולוגיה ולדבוק בbenq t2200HD שלי לעת עתה או שבBENQ 2200HD בעיה זו תהייה מוחשית עם מחשב גיימינג חזק ועליי להחליפו? בנוסף קראתי שלT2200HD יש צבעים לא טובים האם גם זו סיבה להחליף אותו (אם יש בכלל סיבה) תודה רבה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ozwrx,

BENQ FP93GX 2MS GTG 1:700 או SAMSUNG 931B 5 MS 1:700 מתלבט בין שני אלה בלבד משום שיש לי את שתיהם אחי קיבל את שתיהם באריזה ואני צריך לבחור באחד מהם אז מה לבחור חבר'ה?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by sinister18,

אהלן...רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם VW224U לבין הדגם VW222U ומי מבין שניהם יותר טוב ונותן איכות תמונה טובה יותר? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RjK5jGChVMy3QbXt http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=aNVINW1uJlmCw9jZ

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by harel_22,

מהי החברה הטובה ביותר למסכי LCD ? האם Nu Tech או Samsung או אולי LG או חברה אחרת

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by sim-m12345,

שאלנו בטעות בפורום מפרטי מחשב ולא קיבלנו תשובה. כנראה בגלל שזה הפורום הלא נכון לכן אנחנו חוזרים על השאלה בפורום זה. מסך 22 פחות או יותר במחיר 700 פחות או יותר (אם אפשר) אפשר למתוח קצת את הכיס עד 1000 מקסימום עבור מחשב מהמפרטים הבאים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508860.0 לשימוש אופיס, גלישה ומשחק starcraft 2 והגרסאות שלאחריו. יש לנו מסך acer al1717 ואנחנו מתלבטים אם לשדרג או האם זה מספיק לשימושים הנ"ל תודה

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by Masasa,

אז ככה המסכים הם : 1) LED SAMSUNG U4000 ב2350 או 2)LCD SAMSUNG C450 ב1570 האם יש הבדל משמעותי? והמסך הזה יהיה בחדר שלי וישרת אותי לפחות לשלוש שנים הקרובות אם לא יותר... בנוסף... האם ההבדל בין FH לHREADY הוא כזה משמעותי? נ.ב המסך יתחבר למחשב וכנראה שאני לא אקנה מסך מחשב...

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  22. אני לא יודע האם הבעיה הופיעה לאחרונה או שהיתה מאז ומעולם ופשוט לא היו התנאים לשים אליה לב. היא מתבטאת בכך שכאשר יש תנועה חדה יחסית של אובייקט כהה על רקע אפור בהיר, מתקבל שובל לבן בולט מאוד לעין אחרי האובייקט. לא שמתי לב לבעיות מריחה בתנאים אחרים כלשהם. כל התוכנות שהגיעו עם המסך מותקנות ועל הגדרות ברירת המחדל (למעט הPRESET, שם בחרתי אחד אחר מהקיימים בתוכנה - עדיין בלי לשנות שום פרמטר ידנית). יש מה לעשות עם זה?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by Symbore,

היי אנשים ברשותי מסך פלטרון של LG w2353v. מסך שגורם לי רק צער אך כרגע אין ברשותי את האופציה להחליפו. בזמן האחרון למעט הכפתור של ההדלקה שאר המקשים לא פועלים ומופיע על המסך: osd locked אני רוצה לשנות ניגודיות ואינני יכול ברשותי ווינדוס 7 (מקורי( אם זה משנה תודה!

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. אני קונה מחשב לחבר שלי, שלא כ"כ מעניין אותו "הכי טוב" ולא יראה הבדלים בין מסכים טובים ופחות טובים. אני עורך וידאו וגרפיקאי,ולי יש זוג מסכים שאז עלו לי 7000 שקל,(VIEWSONOC) והם באמת טובים. החבר לא צריך את זה. תקציב מחיר סביב 1200 שקל. שימושים- אינטרנט, קריאה, אופיס, קצת סרטים (ממש קצת,אולי), אולי משחק אחד או 2 בעתיד... הקנייה תיהיה מ"לוגיק". http://www.pclogic.co.il/ אני רואה שאתם ממליצים על "זירוקס 91D". לא מכיר לא ראיתי ולא שמעתי... מה רע במסכים של LG? סמסונג? (בטווח מחירים הזה) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  25. יש כזה דבר באיזור המרכז? ככה שאם אני יבוא עם כמה שמות של מסכים ואחד לא יהיה במלאי...אז יהיה את השני ואם יש שם מסכים בתצוגה בכלל טוב :} תודה מראש

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.